- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Bio sam vec kod njega, on mi je bas i rekao da je to tako kako je.
Nisam inace niti hodati mogao kako treba, sad barem to mogu. Zato sad idem na ostale pretrage, u cetvrtak ortopedkinji i tako to.
i jel znate koja vrsta samoobrane se uci na akademiji
Trcao sam i okrecemo se u dvorani. Prilikom okreta, meni sam skljocnulo (citaj iskocilo). Ne znam ti to...
"Poštovani,
nakon konzultacija s liječnikom koji sudjeluje u postupku procjene posebne zdravstvene sposobnosti kandidata za policijske službenike zaključeno je da bi velika naprezanja kojima biste bili izloženi tijekom provjera tjelesno motoričke sposobnosti u Vašem slučaju mogla dovesti do nesagledivih dugoročno štetnih učinaka po Vaše zdravlje. Istovremeno, nošenje pojasa za leđa (bandaže i sl.) kod provjere tjelesno motoričke sposobnosti ne možemo dozvoliti.
Stoga Vam preporučamo da prvo zaliječite ozljedu, a potom, uz suglasnost odgovarajućeg liječnika specijaliste (ne kiropraktičara), se javite na natječaj za prijem u Policijsku školu.
S poštovanjem,
Želimir Radmilović, Policijska akademija"
Ovo su mi odgovorili. Mama i tata su sad ljuti i razocarani i govore mi da mi sad uopce nema smisla tamo dolaziti... Pa ne pise da ne smijem, samo da ne preporucaju.
Tako ce i biti, 27.4. bih onda bio na redu, to su puna 2 tjedna od danas... Svakog dana mi je sve bolje ionako pa se nadam da ce do onda to sve biti kako treba.
Jel rade tamo nekakvi lijecnicki pregled prije provjere motorickih sposobnosti?
daj pricas gluposti, pa vidis koliko ih nije proslo a ti da ne ides a dobio bi 20 tak bodova od 25 na vjezbama :D pa na kraju ce nekih 600 ljudi proci sve vjezbe, pa jos ako netko padne na sigurnosnom, pa na motivacijskom... a zvat ce ih blizu 400 ko prosle godine jer znaju da ce pasti neki radi vida tetovaza, tako da ako budes imao 20 tak tih bodova i dobro testove napises ( sto je lako ako imas ista u glavi) .... nemoguce da vezu ima preko 50 ljudi od ovih 600tinjak
tako da malo razmisli glavom prije nego nesto kazes i odi na to testiranje i daj sve od sebe i unutra si :)
zna neko koja budu vrimena iz engleskog da to malo ponovim jer mi nikad nije engleski bio jaca strana?
present simple, continuous, past simple, futur to pretpostavljam da bude , a jel budu ova slozenija vrimena, vise sam zaboravija i kako se zovu ....
Vidit češ na kraju ovog dijela testiranja koliko će ih ostati.I koliko će od njih upasti kao djeca branitelja (poginulih / invalida) i s vezom,pa češ onda promjeniti priču
Svi smo zapinjali a pogotovo visoki, kad zapnes moras popraviti prepreku pa nastaviti dalje sto oduzima vrijeme.
dodirniti šaku od ovog što broji
kod trbusnih jel ta sipka ima neku tezinu ili?
Prosa sve. Poligon za 5, trbusnjaci za 5, propadanja za 4 koliko se sicam, i skok u dalj za 5, i trcanje za 4.
Nije tesko ne brinite se, nisam se priprema nesto posebno i eto rezultati su tu..
znas li broj koji je potreban za dobit ocjenu 5?
A ja sam jucer u 7 bia
proslo nas je 18 muskih i 2 cure