Policijska Akademija - Zagreb izdvojena tema

poruka: 6.443
|
čitano: 1.775.912
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Re: Policijska Akademija- Zagreb
Legend1992 kaže...

Hmmm,nisi baš potpuno u pravu,jer jedno ti je sigurnosna provjera, (kad ti dođe policajac kući, ili k susjedima pa se raspituju za tebe,ili dođeš u stanicu) , a drugo ti je motivacijski razgovor kad te pozovu pred tri člana komisije (Zagreb,Osijek ili Split) i ispituju te zašto želiš u policiju i sl. I sigurnosna provjera ti se radi tek nakon motivacijskog razgovora,tj. prije ljecnickog,kad si već izgledan kandidat za upis 

nema pravila, ili te pozovu na telefon da dodjes u odredjenu stanicu pa razgovaraju sa tobom, ili te nazovu i kazu budi kuci, doci cemo kod tebe....

i u jednom i u drugom slucaju, na tom razgovoru te pitaju malo da im se predstavis, cime se bavis, koji su tvoji hobiji, prijatelji, zbog cega bi zelio u policiju i to....

to sto ti navodis da se na motivacijski razgovor ide u Zg (bar za nas kojima je to najblize) izmedju psiho-fizickog i ljecnickog, to ne znam niti sam igdje procitao za to, medjutim ne kazem da nisi u pravu jer zbilja ne znam taj podatak....

po tome onda imas dvije te provjere, jednu doma i jednu u Zg, Os ili St...??

10 godina
neaktivan
Policijska Akademija- Zagreb

Ekipa pozdrav!
Za koliko bi nas trebali zvati na testiranja?

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.3.2015 14:57 (momo3210).
10 godina
neaktivan

Bok ljudi,

Uglavnom citam ovdje stvarno svakakve gluposti u vezi natjecaja,ljudi 90 posto sto govorite nije nit priblizno tocno,znaci 16 zatvaraju prijave,racunaj te da je to ponedeljak trebat ce im najmanje taj tjedan ako ne i iduci poslje njega da srede sve papire,gledajuci nekako sa normalne strane 30.3 mozda i tjedan iza toga ce poceti sa testiranjima,sto se tice testiranja upoznati ste vecina stim (psiho,fizicke itd..),e sad sto se tice motivaciskog razgovora,ljudi nista nije presudan faktor,sve se uzima u obzir,motivacijski je kap u moru cijelog natjecaja.Gledaj te da sve prodete sa max i sve ce bit super,motivaciski se vrsi u PA,nije vise po stanicama,sto se tice ljecnickog e to je zajebana stvar sve gledaju i rijetko ko prode sa tetovazom,tetovaze su im trn u oku 😂,nije da ikoga plasim al tako je kako je,dosta se gleda i ta dioptrija ma sve se dosta gleda,provjere obitelji i samog tebe..hmm..gleda se dosta obitelj bliznji i daljnji,nemoze neko upast u policiju ako mu je stari tipa bio 10 godina u zatvoru,logicno kako bi se reklo,sad zbog nekog sitnog prekrsaja opet ovisi,ako se mora birati izmedu tebe i nekog ko ima savrsenu obitelj naravno i Logicno izabrat ce nekog ko je cist...da ne duljim previse,netrebate se zamarati glupostima,dodite tamo odradite sve najbolje i nadaj te se svakom sljedecem pozivu :) svima puno srece zelim !!

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.3.2015 13:06 (ilija200).
10 godina
neaktivan
ilija200 kaže...

Bok ljudi,

Uglavnom citam ovdje stvarno svakakve gluposti u vezi natjecaja,ljudi 90 posto sto govorite nije nit priblizno tocno,znaci 16 zatvaraju prijave,racunaj te da je to ponedeljak trebat ce im najmanje taj tjedan ako ne i iduci poslje njega da srede sve papire,gledajuci nekako sa normalne strane 30.3 mozda i tjedan iza toga ce poceti sa testiranjima,sto se tice testiranja upoznati ste vecina stim (psiho,fizicke itd..),e sad sto se tice motivaciskog razgovora,ljudi nista nije presudan faktor,sve se uzima u obzir,motivacijski je kap u moru cijelog natjecaja.Gledaj te da sve prodete sa max i sve ce bit super,motivaciski se vrsi u PA,nije vise po stanicama,sto se tice ljecnickog e to je zajebana stvar sve gledaju i rijetko ko prode sa tetovazom,tetovaze su im trn u oku 😂,nije da ikoga plasim al tako je kako je,dosta se gleda i ta dioptrija ma sve se dosta gleda,provjere obitelji i samog tebe..hmm..gleda se dosta obitelj bliznji i daljnji,nemoze neko upast u policiju ako mu je stari tipa bio 10 godina u zatvoru,logicno kako bi se reklo,sad zbog nekog sitnog prekrsaja opet ovisi,ako se mora birati izmedu tebe i nekog ko ima savrsenu obitelj naravno i Logicno izabrat ce nekog ko je cist...da ne duljim previse,netrebate se zamarati glupostima,dodite tamo odradite sve najbolje i nadaj te se svakom sljedecem pozivu :) svima puno srece zelim !!

Pa da, ma sve sto ionako ovisi o "špagi"...

10 godina
neaktivan

Evo da se i ja javin. Iz Splita san i bas san danas slala papire za natjecaj. Panika ljuta jesan li sve poslala, mada san provjerila haha :D

Citan ovo po forumu, svako je cuja nesto.. tako je i kod mene. Ova generacija koja je sada gori.. kazu da nije lagano ali covik se navikne ka i na sve. od pocetka 4.mj ce pocet sa testiranjima i to po abecednom redu po prezimenima, ako san dobro razumila. Lijecnicki otprilike u 6.misec i tako.. sritno svima. Super sta nas je ovde toliko koji zelimo ove god upisat

P.S: Uspili su drugi, uspit cemo i mi, ako nam je poslana dokumentacija uredna hhhh

10 godina
neaktivan
10 godina
neaktivan
jeaha kaže...

Evo da se i ja javin. Iz Splita san i bas san danas slala papire za natjecaj. Panika ljuta jesan li sve poslala, mada san provjerila haha :D

Citan ovo po forumu, svako je cuja nesto.. tako je i kod mene. Ova generacija koja je sada gori.. kazu da nije lagano ali covik se navikne ka i na sve. od pocetka 4.mj ce pocet sa testiranjima i to po abecednom redu po prezimenima, ako san dobro razumila. Lijecnicki otprilike u 6.misec i tako.. sritno svima. Super sta nas je ovde toliko koji zelimo ove god upisat

P.S: Uspili su drugi, uspit cemo i mi, ako nam je poslana dokumentacija uredna hhhh

Tako i ja...a 10 puta sam provjerila papire haha...tko ti je dao tu informaciju za testiranja, mislim, jel sigurno ☺

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.3.2015 16:50 (momo3210).
10 godina
neaktivan

eh 100 % sigurna ce bit obavijest kad je stave na stranice mup-a.. sta se mene tice drzin se toga.. dvoje poznanika mi je trenutno na akademiji.. kako god bilo, testiranje ce se odvijat kroz 4.misec :)

10 godina
neaktivan

Neka samo neka stavi ovde na forum kad bude obavijest na stranicama mup-a.

i jeaha vidi privatnu porukuu :)

13 godina

Pise da je moguce se prijavit do 16.3 zanima me dal to se ubraja i ponediljak mislin taj 16 jer mozda necu dobit do tada potvrdu o nekaznjivanju sa suda posto cu sutra tek poslat in poston da mi faksiraju?

10 godina
neaktivan
Wayto XD kaže...

Pise da je moguce se prijavit do 16.3 zanima me dal to se ubraja i ponediljak mislin taj 16 jer mozda necu dobit do tada potvrdu o nekaznjivanju sa suda posto cu sutra tek poslat in poston da mi faksiraju?

uzmi sve papire, stavi u kuvertu i 16-og posalji preporuceno s povratnicom.... kosta ti malo manje od 20kn...

zasto tako? zato sto ce oni dobiti onaj papiric i na njemu pise da si poslao 16tog.... rok naravno istice 16tog u ponoc, ti si poslao 16tog - sve uredu :)

11 godina
neaktivan

Nama na na akademiji kazu da poslje Uskrsa krecu testiranja , jer mi imamo 3 puta tjedno tjelesni , ali kada vama krenu testiranja imat cemo 2 puta tjedno , tako da svi jedva cekamo da vam krenu testiranja ;) , sretno svima 

10 godina
neaktivan

Ee vama je festa kad je testiranje novima hahh

10 godina
neaktivan

Ja danas poslao :D 

šta mislite koliko ce se ljudi prijaviti?

15 godina
jeaha kaže...

Pa nije baš, ali bila bi lutrija dobit da vas taj dan vodimo po akademiji....e to bi bio gušt! 

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
10 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
jeaha kaže...

Pa nije baš, ali bila bi lutrija dobit da vas taj dan vodimo po akademiji....e to bi bio gušt! 

Pa da nas plasite svakakvim pricama haha 👆 sigurno ce ih se dosta prijaviti, kao i svake godine😝

10 godina
neaktivan

Ee hahah odma nas ubit u pojam :DD bilo bi to super salu na stranu :)

10 godina
neaktivan

Jel trenirate sto god? :)

Ja danas istrco 2,44km za 12:15 zadovoljan sam al mogu i morat cu jos malo bolje :)

10 godina
neaktivan

Svaki dan. :D meni trčanje nije problem, otrčim 2400 za oko 10 min. no propadanja su druga priča, ona kod kojih se spuštaš do šake mogu samo 5 

10 godina
neaktivan

Ja sam dns poslala prijavu, nadam se da cu uspit proc sve..

ima li iko iz Dubrovačko neretvanske da se prijavio?

10 godina
neaktivan

Ja ne znam kako vi ali ja, koji mogu dignut 130 kg tereta, ne mogu dipseve da me ubijes... 

Bacio sam se u trening opasno, nadam se da cu uspjet to odradit jer mi je to slaba tocka totalno...

Steta sto su maknuli sklekove, bas steta...

12 godina
neaktivan
Icon1 kaže...

Svaki dan. :D meni trčanje nije problem, otrčim 2400 za oko 10 min. no propadanja su druga priča, ona kod kojih se spuštaš do šake mogu samo 5 

Ako smijem primjetiti na prošlim postovima napisao si kako nakon 5 propadanja ne osjecas prsa, vjerojatno si prenaglo poceo s dubokim propadanjima, a teško ti je raditi tako duboka propadanja ako nemaš nekakvu podlogu od prije, možeš 2-3 dana (pa doguraš do 8 kako si napisao), to napraviš na svježinu tijela, ali onda dolazi do zamora tijela i ispadne ti nakon par dana da možeš napraviti manji broj ponavljanja nego što si mogao na početku. Radi za početak vježbu na način da se ne spuštaš do šake, nego do pola, ili probaj raditi još neke vježbe uz to, (npr.sklekove ili zgibove) kako bi ojačao ruke i prsa koja dosta iziskuju kod te vježbe.   

10 godina
neaktivan
Ocito svi imamo isti problem, cure sklekovi, decki propadanja....jaooo...☺
10 godina
neaktivan

Potpisujem Legend1992!

Ja radim sklekove na rucama do pola. Uradim ih oko 100 svaki dan, i moram priznati da ima pomaka....Cure kupite su Intersporta ruce za nekih 100 kn, nemojte misliti ako mozete napraviti koji muski sklek da cete moci i te na rucama, jer su duplo tezi, zato kupite i ne zalite lipe za njih ☺

10 godina
    neaktivan

Ja dosada nisan imala priliku radit sklekove na rucama... u teretani ih nema takodjer, malo cudno.. pokusavala san doma simulirat nekako ali mi ne ide.. bas san mislila da su laksi.... fakkkk

Ajo je to oko sto kuna, isplati se.. onda ubiti uzet to i nac nesto iste visine za pod noge. Uh... samo da nije kasno 

10 godina
    neaktivan

Naravno da smiješ, svaki savijet je dobrodošo 

Slažem se s tobom, i ja sam mislio krenuti s nečim lakšim da si stvorim podlogu ali mislio sam ostalo je samo 3 tjedna do testiranja pa onda idem "all in". Moram priznati da sam laik što se tiče propadanja (nikad nisam išao u teretanu). Koliko uopce čovjek može napredovati u 3-4 tjedna?

12 godina
    neaktivan

A to ti ovisi o mnogo parametra, (fizčka spremnost i kondicija, izdržljivost, definicija tijela,masa..itd.) Opcenito možeš nešto napredovati, ali nemoj očekivati da ćeš u ta 3-4 tjedna doći do 15 ponavljanja (barem ne tako dubokih).

Pogotovo zato jer koliko se god ti trudio tu vježbu nečeš moci raditi svaki dan, tijelo ti to nece izdržati, radi jedan dan npr. skleove, drugi dan propadanja, treći dan zgibove, pa opet u krug. Tako ces više napredovati nego da radiš svaki dan samo propadanja. 

10 godina
    neaktivan

Zanima me kako nas zovu na testiranja, po zupanijama, abecedi il kako vec? I koliko ce otprilike trajati testiranja ako nas se prijavi cca. 3000?
    Ako nas zovu po abecedi ja zadnja, tak da sam na konju ☺

P.s meni dovoljno da u ta 3-4 tjedna napravim 2 skleka zs proc hahaha

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.3.2015 12:05 (momo3210).
    10 godina
    neaktivan

Hvala Legend 

Gledaj da ti nije dovoljan prolaz jer od 3000 ljudi , 2000 ljudi može ispuniti norme a samo 1000 ljudi zovu na motivacijski. Nemoj gledat samo da prođeš jer to nije dovoljno vec odradi najbolje što možeš  Ja mislim da ide abecedno tak da i ja ču biti među zadnjima (V) 

10 godina
    neaktivan
    Icon1 kaže...

Hvala Legend 

Gledaj da ti nije dovoljan prolaz jer od 3000 ljudi , 2000 ljudi može ispuniti norme a samo 1000 ljudi zovu na motivacijski. Nemoj gledat samo da prođeš jer to nije dovoljno vec odradi najbolje što možeš  Ja mislim da ide abecedno tak da i ja ču biti među zadnjima (V) 

Ne, ne...pitam za sad, nek ih otprilike posalje 3000, i oni nas svih 3000 moraju zvati na psiho fizicko testiranje...pa me zanima koliko bi otprilike dana moglo potrajati ☺

Ma gle, svi mi znamo tko upada među onih 1000 i na kraju među onih 300 i nesto za ljecnicki 😄

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.3.2015 12:29 (momo3210).
    E-mail:
    Lozinka:

vrh stranice