Policijska Akademija - Zagreb izdvojena tema

poruka: 6.443
|
čitano: 1.775.923
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Re: Policijska Akademija- Zagreb

Pa to je i uredu da ako je netko sa mora ostane na moru, a ne da ove sa mora salju u slavoniju ili zagreb ili varazdin.. Nigdje logike, pola ih nebi onda prijavilo... Tko je iz zadra, posteno je da dobije posao u zadru, rijeka u rijeci i tako...

10 godina
neaktivan
Policijska Akademija- Zagreb

Najbolje u Zg. Zg je mjesto svih zbivanja.

Al i St nije najgori.

14 godina
neaktivan
Icon1 kaže...

Koliko sam ja čuo gotovo svi završe u graničnoj policiji zato što fali policajaca zbog schengena :D Ja bih htio dobiti temeljnu ili prometnu ali to je mala vjerojatnost. Interventna me baš ne privlači (prosvijedi,deložacije,utakmice). Evo ja sad probao skok i uspio 245 cm  Meni je taj BMI bzvz, imam 78 kg i visok sam 178 cm, prvi put nakon ovog insanity-a si vidim 6pack a tamo ispada da sam pretil lol 

ma kakva temeljna, interventna je najjaca :D sljedece godine cu se i ja prijavljivat i ako upadnem odo ja u interventnu.zelim vam svima srecu 

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
10 godina
neaktivan
cod4gamer kaže...
Icon1 kaže...

Koliko sam ja čuo gotovo svi završe u graničnoj policiji zato što fali policajaca zbog schengena :D Ja bih htio dobiti temeljnu ili prometnu ali to je mala vjerojatnost. Interventna me baš ne privlači (prosvijedi,deložacije,utakmice). Evo ja sad probao skok i uspio 245 cm  Meni je taj BMI bzvz, imam 78 kg i visok sam 178 cm, prvi put nakon ovog insanity-a si vidim 6pack a tamo ispada da sam pretil lol 

ma kakva temeljna, interventna je najjaca :D sljedece godine cu se i ja prijavljivat i ako upadnem odo ja u interventnu.zelim vam svima srecu 

Hvala, trebat ce nam...

10 godina
neaktivan

Uredu dakle imam pitanje vezano za fizičku provjeru, apsolutno sva testiranja moraju biti pozitivna i potom se na osnovu ocjena primaju polaznici? I dali je istina da se prima samo 50 muških zbog EU?

10 godina
neaktivan
CroMarten kaže...

Uredu dakle imam pitanje vezano za fizičku provjeru, apsolutno sva testiranja moraju biti pozitivna i potom se na osnovu ocjena primaju polaznici? I dali je istina da se prima samo 50 muških zbog EU?

Sva testiranja moraju biti pozitivna jer je eliminacijski sistem. Onda se računa (fizički rez. + psihološki + rez. iz matematike, informatike, testa opće informiranosti i engleskog i srednje škole) te se radi lista s koje prvih 1000 zovu na motivacijski razgovor , onda se dodaju bodovi sa motivacijskog i prolaz na sigurnosnoj provjeri i prvih 325 sa liste zovu na lječnicki ako prođeš upadaš.  ovo za 50 muških, za to prvi put čujem.

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.3.2015 5:08 (Icon1).
10 godina
neaktivan
CroMarten kaže...

Prije su se skupljali bodovi pa si u necemu mogao dobiti manje bodova, iz cega si losiji a iz necega vise, u cemu si bolje odradio pa si u biti dosao na isto... Sad je promijenjeno to tako da svi minimumi moraju biti zadovoljeni... 

Nije bas da ide na ruku ali cemo vjezbat, nema druge :)

p.s. Kakvih 50 muskih, sta ti je... Po tebi to znaci da ce biti 50 muskih i 270 zenskih??? Ja bih volio onda biti medju tih 50 blazenih :))

10 godina
neaktivan

Odakle ti uopce ta informacija za samo 50 muških?

10 godina
neaktivan
CroMarten kaže...

molim vas  nemojte siriti takve gluposti po forumu naravno da to nije istina..kao ni ono da ce primati 500 ljudi itd...

10 godina
neaktivan

Hvala vam na pojašnjenju.

To za 50 sam čuo od jednoga policajca, nije rekao da je to sigurno tako jer nije potpuno upućen, ali da se o tome pričalo po postajama jer navodno EU traži veću kvotu žena.. Zato pitam, drago mi je da nije tako gusto.

10 godina
neaktivan
CroMarten kaže...

Hvala vam na pojašnjenju.

To za 50 sam čuo od jednoga policajca, nije rekao da je to sigurno tako jer nije potpuno upućen, ali da se o tome pričalo po postajama jer navodno EU traži veću kvotu žena.. Zato pitam, drago mi je da nije tako gusto.

Po ne znam koji put, rekla - kazala... 

10 godina
neaktivan

Bok, ako imaš završenu srednju školu smjer Tehničar cestovnog prometa, kolike su šanse za upasti u prometnu policiju za početak? Hvala

12 godina
neaktivan

pozz sta mislite dal oziljci predstavljaju problem? (na vidljivom mjestu)

10 godina
neaktivan
StilaMANIAC kaže...

pozz sta mislite dal oziljci predstavljaju problem? (na vidljivom mjestu)

Naravno da da...

i to ne kazem bezveze, to sam negdje procitao...

12 godina
neaktivan

u redu, ako se sjetis gdje si to procito, posalji mi link :)

12 godina
neaktivan

I ja mislim kako sam vec procitao u jednim dnevnim novinama kako vidljivi oziljci nisu dopusteni,a i vjerojatno ti to pise i u pravilniku za ljecnicki pregled koji se obavlja prije upisa.

10 godina
neaktivan

Mislim da nisu dopušteni ožiljci veći od 10 cm...

10 godina
neaktivan
StilaMANIAC kaže...

u redu, ako se sjetis gdje si to procito, posalji mi link :)

Da ne reklamiram, ali moram - na forum haer-u imaju dvije teme, jedna je 503 stranice, a druga 121... To ti je dovoljno informacija za guglat...

p.s. Mislim da sam to procitao u ovoj drugoj, od 121 stranicu...

12 godina
neaktivan

ok hvala ti, budem potrazio malo na hru

ja imam od oko 4 cm na nosu oziljak

od kuda ste svi?

10 godina
neaktivan
StilaMANIAC kaže...

ok hvala ti, budem potrazio malo na hru

ja imam od oko 4 cm na nosu oziljak

od kuda ste svi?

Mogu ti radit probleme a ne moraju, ja imam depigmentaciju na nozi ( 3 cm), tako da se i ja bojim :D moj frend je pao zato što ima vitiligo jbg. 

Požega, ti?

10 godina
neaktivan

Ima li još ko iz Splita ???

Ili neka curaaaaa jel ima iz bilo kojeg gradaa ?

14 godina

Nakon što završi sad ovaj natječaj 16.3,kad počinju fizička testiranja?

http://social.xfire.com/profile/strmi007
10 godina
neaktivan
mislim da mi nadimak sve govori od kud sam... :)

vjerovatno ce nakon 16.3. polako poceti izlaziti pozivi za testiranje kandidata....
14 godina
051fiume kaže...
mislim da mi nadimak sve govori od kud sam... :)

vjerovatno ce nakon 16.3. polako poceti izlaziti pozivi za testiranje kandidata....

odma nakon završetka natječaja?el nema barem mjesec dana dok prolistaju kroz sve prijave

10 godina
neaktivan

koliko sam ja skuzio, svi oni koji imaju urednu dokumentaciju budu pozvani na psiho test i tko prodje na tom testu, nastavlja testiranje u dvorani...

nadalje, tko na tom dijelu ne zadovolji, ispada iz "igre", a tko prodje ide kuci i nada se da ce biti pozvan na ljecnicki pregled, odnosno motivacijski razgovor prethodno ljecnickom pregledu :)

14 godina
051fiume kaže...

koliko sam ja skuzio, svi oni koji imaju urednu dokumentaciju budu pozvani na psiho test i tko prodje na tom testu, nastavlja testiranje u dvorani...

nadalje, tko na tom dijelu ne zadovolji, ispada iz "igre", a tko prodje ide kuci i nada se da ce biti pozvan na ljecnicki pregled, odnosno motivacijski razgovor prethodno ljecnickom pregledu :)

hvala na info,pretpostavljam da je taj "motivacijski" razgovor tipa zašto želiš biti,zašto prijava itd?

10 godina
neaktivan

da, dodju ti policajci kuci ili te pozovu u postaju na razgovor.... on je, zapravo, i najbitniji u svemu tome....

14 godina
051fiume kaže...

da, dodju ti policajci kuci ili te pozovu u postaju na razgovor.... on je, zapravo, i najbitniji u svemu tome....

zanimljivo,ti si već to sve prošao ili ?

10 godina
neaktivan
sstrmi kaže...
051fiume kaže...

kamo srece da jesam....

nisam, ali ja  kao i svi vi se koristim internetom i trazim, kopam, informiram se....

nista ne dolazi samo, odavno si to trebao naucit...

12 godina
neaktivan
051fiume kaže...
sstrmi kaže...
051fiume kaže...

kamo srece da jesam....

nisam, ali ja  kao i svi vi se koristim internetom i trazim, kopam, informiram se....

nista ne dolazi samo, odavno si to trebao naucit...

Hmmm,nisi baš potpuno u pravu,jer jedno ti je sigurnosna provjera, (kad ti dođe policajac kući, ili k susjedima pa se raspituju za tebe,ili dođeš u stanicu) , a drugo ti je motivacijski razgovor kad te pozovu pred tri člana komisije (Zagreb,Osijek ili Split) i ispituju te zašto želiš u policiju i sl. I sigurnosna provjera ti se radi tek nakon motivacijskog razgovora,tj. prije ljecnickog,kad si već izgledan kandidat za upis 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice