Policijska Akademija - Zagreb izdvojena tema

poruka: 6.443
|
čitano: 1.775.706
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Policijska Akademija- Zagreb

hehe samo vjezbaj i rasturi te testove :)

ja sam isto 94 godiste

Prijatelj koji radi u policiji kaze da mu je visa skola pomogla da napreduje :)

Momak se vjerojatno nije naso u toj prici zato mu je akademija pakao bila :D

11 godina
neaktivan
Re: Policijska Akademija- Zagreb

imas 20 godina , mlad si jos da mi dajes takve izjave , nisi nikad bio na akademiji i ne znas sta pricas..... ja se nisam nasao u toj prici , takvi kao ti nece ni upast jer si previse ufuran... odbit ce ti se kad tad u glavu , nije hrvatska policija , CSI , previsr gledas filmove

10 godina
neaktivan
third watch kaže...

imas 20 godina , mlad si jos da mi dajes takve izjave , nisi nikad bio na akademiji i ne znas sta pricas..... ja se nisam nasao u toj prici , takvi kao ti nece ni upast jer si previse ufuran... odbit ce ti se kad tad u glavu , nije hrvatska policija , CSI , previsr gledas filmove

znam da se ovaj komentar ne odnosi na mene.   i svako postovanje starijima od mene, ali nema potrebe za vrijeđanjem. Upast će ko upadne. Ko ne upadne neće. Ode smo za dobivanje informacija, a ne nepotrebna prepucavanja. Svima sreće i pameti. Pozdrav

10 godina
neaktivan

Visoka škola ti može pomoći kasnije pošto u ugovoru koji potpisuješ stoji da moraš raditi u mup-u na poziciji SSS 5 god.

Ovdje smo da dobijemo informacije i one negativne i pozitivne, nekome je akademija najbolje iskustvo a nekima najgore, sve ovisi od osobe do osobe. 

Pošto su prijave gotove 16. nadam se da ce stavit testiranja krajem 4 mj. tako da imamo još vremena za pripremu 

10 godina
neaktivan

E da, pitanje u vezi propadanja. Jel se stvarno ide tako nisko kao na slici? Probao sam to i nakon 5 komada ne osjećam prsa 

12 godina
neaktivan
third watch kaže...

meni se cini da si ti taj koji prica gluposti i da nisi ni bio tamo :)

ja sam sa 19 vojni rok obavio i tesko mi zamislit da se na akademiji puno gore ponasaju prema buducim policajcima, to sta se tebi oci zasuze kada se nego zadare na tebe, nisam ti ja kriv :)

bez uvrede, takav sam dojam stekao, živio 

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.3.2015 8:37 (StilaMANIAC).
11 godina
neaktivan

Prije je bilo dosta lakse kad je bilo vise polaznika zadnje 2 generacije se ubijaju...I mora se ucit takoder, ako vam je neko rekao da nista nije ucio a prosao sve s 4-5 slagao vas je ili je polagao prije 4-7g...Najgorih je svakako prvih 1-2mj dana na akademiji (rana budenja oko pola 6 , a prije se spavalo do podne kod kuce trcanja u 6h ujutro svaki dan itd..) ..Al ugl sretno svima na testiranjima i vjezbajte propadanja najvise

11 godina
neaktivan

Sretno svima, pozdrav od klase p9 i onima iz p10 koji imaju iz sporta i samoobrane Behin Zdenka!

11 godina
neaktivan

Kakvim borilačkim vještinama vas uče na policijskoj akademiji? Ako moze neka netko opise kako izgleda jedan trening samoobrane na policijskoj akademiji :D

15 godina
Icon1 kaže...

E da, pitanje u vezi propadanja. Jel se stvarno ide tako nisko kao na slici? Probao sam to i nakon 5 komada ne osjećam prsa 

Da, on ti stavi šaku i do šake ideš ramenom, jako duboko, mene ramena znaju boljeti, ali ne mišić već kosti jer jako pate pri takvom niskom dipsu.

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
12 godina
neaktivan

nakon fizickih testova, kada ce otprilike bit ljecnicki?

10 godina
neaktivan

Pozz svima.Evo citam i ima svega ovdje hehe
Ja sam se prijavio na natjecaj i zelja za ovime mi je neopisiva nit me zanima placa niti gdje ce me baciti u koji grad.
Imam 100 kila i 183 cm ne da su se podrapat na tome nego dat cu sve od sebe da uspijem bavio sam se sportom ranije i sad krecem na pripreme nije mi problem ni trcat mou otrcat 2400 u 11 min sigurno trbusnjaci nisu problem jedino moram poradit na propadanje definitivno i na skoku u dalj ali uvjeren sam u sebe da cu dat 101% ostalo me ne zanima zato nemate se sta plasit ako to stvarno volite i zelite nebo je granica. ;)

10 godina
neaktivan
Krnja93 kaže...

Ja sam se prijavio na natjecaj i zelja za ovime mi je neopisiva nit me zanima placa niti gdje ce me baciti u koji grad.
Imam 100 kila i 183 cm ne da su se podrapat na tome nego dat cu sve od sebe da uspijem bavio sam se sportom ranije i sad krecem na pripreme nije mi problem ni trcat mou otrcat 2400 u 11 min sigurno trbusnjaci nisu problem jedino moram poradit na propadanje definitivno i na skoku u dalj ali uvjeren sam u sebe da cu dat 101% ostalo me ne zanima zato nemate se sta plasit ako to stvarno volite i zelite nebo je granica. ;)

Sviđa mi se tvoj pristup, tako treba :) i ja to želim od malih nogu. Ali da te upozorim na vrijeme, 183 cm i 100 kg ti je granični indeks (29,99), vjerojatno ces izgubiti par kg kroz pripremu tako da ne bi trebalo biti problema ali samo da obratiš pozornost jer sam tu pročitao da svima oduzmu 1-2 cm na mjerenju. Puno sreće dalje.

10 godina
neaktivan
StilaMANIAC kaže...

Ljecnicki je zadnja provjera, računaj u 8. mj. :)

10 godina
neaktivan
Icon1 kaže...
Krnja93 kaže...

Sviđa mi se tvoj pristup, tako treba :) i ja to želim od malih nogu. Ali da te upozorim na vrijeme, 183 cm i 100 kg ti je granični indeks (29,99), vjerojatno ces izgubiti par kg kroz pripremu tako da ne bi trebalo biti problema ali samo da obratiš pozornost jer sam tu pročitao da svima oduzmu 1-2 cm na mjerenju. Puno sreće dalje.

Hvala,al znam ja to svjestan sam svega planiram sad da cu kroz pripreme skinut jos sigurno 4-5 kila tak da no touble :)

12 godina
neaktivan
Icon1 kaže...
StilaMANIAC kaže...

Ljecnicki je zadnja provjera, računaj u 8. mj. :)

Ne mora biti,zadnja provjera jest,ali prošle godine je ljecnicki bio od 09.06. - 18.06.2014. godine. 

Dok je 2013. godine bio u 8.mjesecu,ali zato jer su kasno objavili natječaj (31.03.), i imali puno više kandidata nego su vjerojatno ocekivali,pa su imali malu stisku s vremenom. 

10 godina
neaktivan

Sama spoznaja da cu biti tamo vjv naj deblji hehe mi je velika motivacija volim se jednostavno dokazivat.A nevolim kad me neko podcjeni onda mi je volja jos jaca xD

sad sam upravo iso skocit s mjesta izmjerio sam si 203 cm sa svijom skembicom i 100 kila fakat sam ponosan na sebe hahahahah

12 godina
neaktivan

hehe ti da imas 80kg, letio bi :D

jesi racuno bmi, indeks tjelesne mase, jer to je odma na pocetku, i ako ti nije zadovoljavajuc, odma ispadas

10 godina
neaktivan

a taj BMI (indeks tjel.mase) mi je prečudan.

Ja nisam mršava, nisan ni debela, baš normalno izgledam i meni je indeks 21.4

a visoka sam 176 i imam 66 kila

ja san očekivala barem 25-26 indeks da imam.

10 godina
neaktivan

Hahaha racuno sam 29,9 tak nes al s time da cu jos skinut pa ce bit bolje.

10 godina
neaktivan

Ma uspit ćeš :)

al probaj skinut barem 5-6 jer kažu svi da kradu 1-2 cm

Samo naprid :D

12 godina
neaktivan

Nemoj mislit da te obeshrabrujem, pogledaj granice indeksa tjelesne mase, trebo bi smrsavit barem 12-13 kg da bi bio skoro pa zadovoljavajuc, 

splicanka pa tebi je indeks odlican, sta se zalis? :D

Ja imam 188cm 80kg , trebo bi jos par kg se udebljat :)

10 godina
neaktivan
StilaMANIAC kaže...

Nemoj mislit da te obeshrabrujem, pogledaj granice indeksa tjelesne mase, trebo bi smrsavit barem 12-13 kg da bi bio skoro pa zadovoljavajuc, 

splicanka pa tebi je indeks odlican, sta se zalis? :D

Ja imam 188cm 80kg , trebo bi jos par kg se udebljat :)

ma ne kakvih 12 kila oko 4-5 kola trebam skinut a to cu uspjet

10 godina
neaktivan

hvala :) tebi sretno a mozda se i vidimo tamo odnosno upoznamo haha ;)

10 godina
neaktivan

Pozdrav svima,

zanima me da li netko zna malo vise o uvjetima na akademiji, dnevnom rasporedu, sekcijama u koje se moze upisati... Nadalje, zna li netko tocno proceduru koliko se vremena provede na akademiji, pa koliko doma, da li imaju kakve ferije za blagdane, da li su dozvoljene cigarete na akademiji? 

Opcenito me zanima zivot na akademiji..

Ostalo se manje - vise moze procitati na forumu te na internetu...

12 godina
neaktivan

Ako se dobro sjecam, od 6 do 18 su obaveze, onda imas do 22h slobodno

ako ces imat odlicne ocijene, onda ce te neko i pitat mozda u koju bi sekciju, ovako te samo ubace gdje im trebas, znam da oni koji bi htjeli za interventnu, da moraju proc jos neke fizicke testove (na kraju akademije)

, tako mi je reko prijatelj koji radi tamo

10 godina
neaktivan

Nisam mislio pod sekcije na interventnu i to nego znam da imaju sportske sekcije, glazbena sekcija na akademiji i to...

11 godina
neaktivan

Imas zbor sekcija samoobrane..

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.3.2015 15:50 (Suljoo).
10 godina
neaktivan

Koliko sam ja čuo gotovo svi završe u graničnoj policiji zato što fali policajaca zbog schengena :D Ja bih htio dobiti temeljnu ili prometnu ali to je mala vjerojatnost. Interventna me baš ne privlači (prosvijedi,deložacije,utakmice). Evo ja sad probao skok i uspio 245 cm  Meni je taj BMI bzvz, imam 78 kg i visok sam 178 cm, prvi put nakon ovog insanity-a si vidim 6pack a tamo ispada da sam pretil lol 

11 godina
neaktivan

Istina je da ce ih dosta ic na granicu..al to vecinom slavonce bacaju na more i granicu...koje iz zg ostaje u zagrebu 99 i ovi s mora na moru...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice