Policijska Akademija - Zagreb izdvojena tema

poruka: 6.443
|
čitano: 1.775.250
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: Policijska Akademija- Zagreb

Sve ovisi o uvjetima natjecaja, ali do sada nije trebalo. Trebas sve cetiri svjedozbe srednje skole i zavrsnu svjedozbu  {#}

12 godina
neaktivan
Policijska Akademija- Zagreb
Ok hvala ti na odgovoru
11 godina
neaktivan

Hoće li biti natjecaja u ovoj godini?

Pozdrav!

10 godina
neaktivan

i mene zanima hoce li i kada biti ove godine :) ima nas vidim dosta sto nisu upali prosle god. valjda ce biti vise srece ove... :)

11 godina
neaktivan

Svi se nadamo da će biti,ako bude kao prošle godine natječaj bi trebao izaći početkom drugog mjeseca,prošli je izašao 10.2.2014 i na kraju je od 325 upalo 290 ljudi vjerojatno zbog mjera štednje

11 godina
neaktivan
Rufis1996 kaže...

Svi se nadamo da će biti,ako bude kao prošle godine natječaj bi trebao izaći početkom drugog mjeseca,prošli je izašao 10.2.2014 i na kraju je od 325 upalo 290 ljudi vjerojatno zbog mjera štednje

Nemojte davati krive informacije. Nikakve mjere štednje itd..  Službene brojke su da je primljeno 325 ljudi. U prvih nekoliko tjedana je nešto ljudi odustalo, a nihova mjesta su popunjena s ostalim ljudima koji su prošli lječnički. 

Mjere štednje? Ne baš, full nova-nekorištena oprema i odora 

11 godina
neaktivan

To sam pročitao u Novom listu,a onda su oni očito neinformirani,ali teze da štede se držim i dalje jer su nekad uzimali 700-800 ljudi a sad 325,i normalno da dobivaju nove uniforme ali to ne znači ništa ako nije kvalitetna,jer se zna koliko često inače policajci dobivaju novu robu,a i sam ministar je rekao da bi oni uzeli više ljudi da im proračun to dopušta

10 godina
neaktivan

Imam pitanje.. ucenica sam 3 razreda ekonomsko turisticke skole. Cula sam da se u policijsku akademiju upisuje nakon zavrsenog 2.razreda srednje skole, a s druge strane sam cula da se normalno nakom 4.razreda. Pa me zanima kako to funkcijonira i jesam li zakasnila? Takoder imam dioptriju -1.00 pa jel se to gleda prilikom upisa?

14 godina
neaktivan
mr6mr6 kaže...

Imam pitanje.. ucenica sam 3 razreda ekonomsko turisticke skole. Cula sam da se u policijsku akademiju upisuje nakon zavrsenog 2.razreda srednje skole, a s druge strane sam cula da se normalno nakom 4.razreda. Pa me zanima kako to funkcijonira i jesam li zakasnila? Takoder imam dioptriju -1.00 pa jel se to gleda prilikom upisa?

prijaviti se mozes kad zavrsis cetverogodisnje skolovanje a posto imas dioptriju nemoj se ni truditi prijavljivat.nece te primiti.

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
11 godina
neaktivan

Postoje ogranicenja za dioptriju pri upisu..

11 godina
neaktivan

Ja sam bio na liječničkom prošle godine i maksimalna dioptrija je -0.80 oba oka znači do -0.40 po oku i leće ne priznaju tako da nemojte ni pokušavati,prije je postojala policijska škola nakon drugi srednje ali su onda uveli natječaj od 18-28 godine

12 godina
neaktivan

Zna li tko koliki je razmak izmedu ruku na spravi "sklekovi na ručama" ?

11 godina
neaktivan

Svi koji upadnete na policijsku akademiju moja sućut , nemojte mi pisat glupe fore kao moj zivotni san ovo ono , jer to ne postoji , a osobe koje govore da im je na policijskoj akademiji bio najlijepsi period u zivotu snjima bi volio imati bliski susret fizicki naravi 

12 godina
neaktivan

A što te toliko razocaralo na akademiji? Uvijek ce biti ljudi kojima je to jedan lijepi dio zivota i koji su se nasli u tome,i koji vole taj posao, a biti ce i onih koji se nisu snašli u tome i koji su skužili da to nije za njih.

11 godina
neaktivan

Jel zna netko od kolega ovdje da li su poćeli u mupu sa zapošljavanjem p9 klase?

16 godina
neaktivan
Lucacro kaže...

Jel zna netko od kolega ovdje da li su poćeli u mupu sa zapošljavanjem p9 klase?

Zapošljavanje? Ti mora da se šališ? 

I dont care that they stole my idea . . I care that they dont have any of their own. — Nikola Tesla
11 godina
neaktivan
xZero kaže...
Lucacro kaže...

Zapošljavanje? Ti mora da se šališ? 

Sto ti si neki komedijaš?što se čudis na normalno pitanje ko politicar. Tebi očito nije normalno da se prije zaposliš ili zastupaš takvu ideju. Bolje da jednu godinu izbjegnu tečaj a ne tako. Čovjek nakon godinu još i prije izgubi sve što je naučio a najviše disciplinu. Koja je onda svrha ovog. Bolje da bude kao nekad da se objavi natječaj kada ima potrebe za policajcima odmah ih se kao vježbenike zaposli godinu dana i to vrijeme u par navrata po par mjeseci odlaze akademiju na ono što treba ovlasti, rukovanje oružjem, prekršaje i promet.

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.1.2015 21:47 (Lucacro).
16 godina
neaktivan

Naravno da ne zastupam takvu ideju, krivo si razumio moj odgovor.

Mislio sam zar u HR ima posla? Ja sam ga "čekao" (na birou i tražio) pune 4 godine od kad sam završio školu, i pogodi šta? Nakon bezbroj mailova, radio sam na 2 mjesta probno, i u nijednom slučaju nisam isplaćen ni lipe za mj dana izrabljivanja do daske. 
U 100 mailova, jedan odgovor i to negativan jer nemam B kategoriju koja je nužna za radno mijesto prodavača inf. opreme? A da ne pominjem da je brojka odaslanih molbi i pozvanih brojeva daleko veća....

I onda neko govori o zapošljavanju? U Hrvatskoj? Ma daj,  budimo realni...

I dont care that they stole my idea . . I care that they dont have any of their own. — Nikola Tesla
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.1.2015 3:26 (xZero).
11 godina
neaktivan

Procitao sam u godisnjem planu MUP-a za 2015. godinu piše " Pokretanje sveučilišnog diplomskog studija Kriminalistike u suradnji s Pravnim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu", da li to znači da će Kriminalistika biti otvoreni fakultet dostupan za sve građane?

16 godina
neaktivan
Matej012 kaže...

Procitao sam u godisnjem planu MUP-a za 2015. godinu piše " Pokretanje sveučilišnog diplomskog studija Kriminalistike u suradnji s Pravnim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu", da li to znači da će Kriminalistika biti otvoreni fakultet dostupan za sve građane?

Kirminalistika je rupa bez dna. Taj fakultet je bio dostupan prije jedno 5-6 godina dok nije postao samo za internu upotrebu. Svi koji su išli na kriminalistiku između ostaog i moj ujak 90% njih nije nikada dobilo posao. Kriminalistka jedni vrijedi ako internim natječajem policijski službenik koji vec radi biva upućen na daljenje školovanje. Ali ici na kriminalistiku prije nego što si postao policajac je suicide.

11 godina
neaktivan

Čuo sam i ja za to, međutim po meni je kriminalistika jako kvalitetan fakultet pošto je usko vezan za polcijsku službu i njene metode, meni se čini jako zanimljiv.. 

16 godina
neaktivan
Matej012 kaže...

Čuo sam i ja za to, međutim po meni je kriminalistika jako kvalitetan fakultet pošto je usko vezan za polcijsku službu i njene metode, meni se čini jako zanimljiv.. 

Ipak opet ce masa ljudi prije otici na pravo završiti ga. Otici na akademiju i nakon otprilike godine dana postati inspektori. Ili imas kombinaciju pravo pa nakon njega forenzika u splitu što je naravno puno bolja kombinacija za daljnje napredovanje u poslu.

11 godina
neaktivan

Nije mi logicno to, nemam nista protiv da sa zavrsnenim pravnim fakultetom se postane inspektor, ali po meni je logicnije da osoba koja je zavrsila kriminalisticki fakultet koja je izuzetno dobro potkovana policijskim znanjem i rijesavanju najtezih slucaja koristeci metode i znanja stecena na faksu, ne razumijem kako takva osoba nije u prednosti nad ostalim osoba koje nemaju takav fakultet.

16 godina
neaktivan
Matej012 kaže...

Nije mi logicno to, nemam nista protiv da sa zavrsnenim pravnim fakultetom se postane inspektor, ali po meni je logicnije da osoba koja je zavrsila kriminalisticki fakultet koja je izuzetno dobro potkovana policijskim znanjem i rijesavanju najtezih slucaja koristeci metode i znanja stecena na faksu, ne razumijem kako takva osoba nije u prednosti nad ostalim osoba koje nemaju takav fakultet.

Kriminalistika se pokazala kao loš pokušaj. Svi su shvatili da je bezbolnije završiti pravo i otici u policiju nego sa kriminalistkom. Bilo je na vijestima kako je dosta ljudi ostalo izigrano kad su to  završiti i nikad nisu dobili posao. Imas primjer da neki policajac prašinar koji ima 18 godina pocne radit i upise pravo ili ekonomiju vandredno i onda polako studira uz posao i naravno nakon 7-8 godina ga i nekako završi i napreduje dalje u poslu.

11 godina
neaktivan

Neznam, ali meni je nelogicno da jedan dajem primjer inspketor za drogu ima zavrsen ekonomski fakultet.

Jesi ti zaposlen u MUP-u ili?

16 godina
neaktivan
Matej012 kaže...

Neznam, ali meni je nelogicno da jedan dajem primjer inspketor za drogu ima zavrsen ekonomski fakultet.

Jesi ti zaposlen u MUP-u ili?

Ne ujak mi je završio kriminalistiku a i poznam dosta ljudi iz mup iz hr i bih.

10 godina
neaktivan

Bok :)

Ja sam maturant i još nemam zavšrenu srednju školu i sve 4 svjedožbe sto cu imat tek u 5 mjesecu ,pa mene zanima jel se mogu ja prijavit na ovogodišnji natjecaj?

11 godina
neaktivan

I ja sam također maturant, ukoliko natjecaj bude raspisan prije 5 mjeseca necemo se moc prijavit, morat cemo cekat iduci natjecaj, ako natjecaj bude raspisan nakon 5 mjeseca imamo pravo da se prijavimo :)

10 godina
neaktivan

natjecaj bi trebao biti sada pocetkom 2 mjeseca

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice