Policijska Akademija - Zagreb izdvojena tema

poruka: 6.443
|
čitano: 1.774.884
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Policijska Akademija- Zagreb

Sad san srednja skola i planiram nakon srednje ic u policiju. Cilj mi je kriminalistika, ali znam da nmg odma skocit tamo vec je to dosta dug proces. Znaci, sta bi ja nakon srednje tocno triba napravit? Akademija ili neki fakultet?

15 godina
neaktivan
Re: Policijska Akademija- Zagreb
LuoKey kaže...

Sad san srednja skola i planiram nakon srednje ic u policiju. Cilj mi je kriminalistika, ali znam da nmg odma skocit tamo vec je to dosta dug proces. Znaci, sta bi ja nakon srednje tocno triba napravit? Akademija ili neki fakultet?

Da razgovaraš sa roditeljima za početak?!

14 godina
neaktivan
Trebas upasti na akademiju(sto je u zadnje vrijeme lutrija), kad zavrsis akademiju i odradis vjezbenicki. Trebas napuniti dvije godine radnog staza uz odgovarajuce uvjete i uz sve to dobiti blagoslov sef-a. Kao sto sam vec pisao kriminalistika nema veze sa CSI, Cobra 11, semama tako da ako idete zbog toga bolje vam je odustati odmah. U policiji vam nece biti glavno orudje palica i pistolj vec olovka i puno puno papira. Ako ste vec nabrijani da radite u labosu onda je bolja opcija kemija i fakulteti vezani uz medicinu npr. DNA itd. Jer jako puno poslova u MUP-u ne rade ovlastene osobe.
http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
11 godina
neaktivan
tajcid kaže...

nisu nista rekli samo da sam pala zbog toga, dok u pravilnuku stoji da smijes imati do 0,75 a korigirani cak do 1, ove god ponesem naocale pa cemo vidjeti

vidim da se dosta raspravlja oko utvrdjivanja zdravstvene sposobnosti. Ovdje je pravilnik http://www.propisi.hr/print.php?id=5354 pogledajte tablicu na kraju, kolona prethodni, dio B. Ako ste u nedoumici oko pojedinih kriterija, kozultirajte se sa vasim lijecnikom. 

Za tajci i sve koji imaju probleme s vidom, pravilnikom nije definirana dozvoljena dioptrija (u tom slucaju bi iza broja pisalo D) vec minimalna vidna ostrina - lat. visus (ide od 0,0 - slijep do 1,0 - potpuni vid). Znaci, pogledajte nalaz od oftalmologa i potrazite gdje pise VOD (desno oko) i VOS (lijevo oko). Iza tih kratica slijedi kratica sc (bez korekcije) i broj od 0,0 do 1,0. Tu za jedno oko treba biti 1,0 a za drugo minimalno 0,7. Ako vidna ostrina nije 1,0 slijedi kratica cc (s korekcijom) te podatak o dioptriji. Na kraju zadnja decimalna vrijednost pokazuje vidnu ostrinu nakon korekcije sa staklom, a mora biti minimalno 0,9.

11 godina
neaktivan

Jel itko zna koliko je ljudi pozvano na provjeru?

14 godina
neaktivan
pa to ce vam biti na sluzbenoj stranici MUP-a.
11 godina
neaktivan
ceco22 kaže...
pa to ce vam biti na sluzbenoj stranici MUP-a.

Mislis popis za ljecnicki ce biti na stranici mup-a..Mene zanima za provjeru koliko su zvali?

14 godina
neaktivan
to nitko ne zna niti ce znati osim kadrovske u MUP-u.
11 godina
neaktivan
ceco22 kaže...

Hvala...sta mislis jel bi dali podatke ako bi ih nazvao...?

15 godina
Exonoob kaže...
ceco22 kaže...

Oćeš da ja nazovem za tebe pa pitam?

kao da je bitno koliko je pozvano, bitno je ako nisi bio na porvjeri da si završio sa natječajem i bok.

Od 10 prijavljenih sa mog područja, samo 6 su zvali na provjeru nakon motivacijskog razgovoara.

Dakle bilo je rezanja sigurno.

MadTomeeee kako ću živjeti bez tebe tomeeee!
11 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
Exonoob kaže...
ceco22 kaže...

Oćeš da ja nazovem za tebe pa pitam?

kao da je bitno koliko je pozvano, bitno je ako nisi bio na porvjeri da si završio sa natječajem i bok.

Od 10 prijavljenih sa mog područja, samo 6 su zvali na provjeru nakon motivacijskog razgovoara.

Dakle bilo je rezanja sigurno.

Moze pa mi javi sto kazu :)

14 godina
neaktivan

na motivacijski razgovor je pozvano 660

a za provjeru nebih znao

13 godina
neaktivan
shuki kaže...

na motivacijski razgovor je pozvano 660

a za provjeru nebih znao

A kak to znas prijatelju...

11 godina
neaktivan
to nije tocno jer lijepo pise da svi koji su prosli testiranje su pozvani na motivacijski. a to je oko 1000 ljudi malo vise
11 godina
neaktivan
edotata kaže...
to nije tocno jer lijepo pise da svi koji su prosli testiranje su pozvani na motivacijski. a to je oko 1000 ljudi malo vise

mogućee stari da je tako kako ti kažeš, meni je reko čovjek koji tamo radi rekao da je pozvano 1069 ljudi prije motivacijskog kad sam ulazio unutra.. valjda nijee lagao

11 godina
neaktivan
sebosdebos kaže...
edotata kaže...

mogućee stari da je tako kako ti kažeš, meni je reko čovjek koji tamo radi rekao da je pozvano 1069 ljudi prije motivacijskog kad sam ulazio unutra.. valjda nijee lagao

Sumnjam, mozda je proslo 1069 ljudi, jel prosle godine kada smo isli na komisiju bilo nas je od 15-20 po grupi, a ove godine samo cetvero i to na komsiju 1 i 2, a prosle godine je bilo i vise komisija...neznam.

15 godina

Izašao popis za lječnički.

9.6. ide ko tada?

11 godina
neaktivan

netko 12.06

11 godina
neaktivan

Došlo je za liječnički, pozvan sam..

Što bude, najvažnije su oči i sluh?

13 godina
neaktivan

Ja sam 16. pozvan...auu neko rece da nas je oko 1000 bilo do sigurnosnih provjera znaci srezali su oko 650-700 ljudi hehe...sretno svim forumasima :) sad su nam velike sanse

15 godina
tajcid kaže...

netko 12.06

ja sam isto tad

[url=http://trakt.tv/user/MjezZza][img]http://trakt.tv/user/MjezZza/widgets/watched/episode-banner.jpg#nocache[/img][/url]
11 godina
neaktivan

Ja sam 9.6.

15 godina

Ja i dva frenda pozvani, sva tri smo tu jako blizu živimo, samo razlčiti datumi {#}

ali dobro, ne zaboravite prvo obaviti prgeld kod svog doktora

11 godina
neaktivan

Pozdrav,ja nisam pozvan na liječnički,no buni me što piše prvih 380 kandidata,da li možda znate da li će biti još pozvano?

11 godina
neaktivan

Ajmo ljudi malo o tom liječničkom, jel bio tko kad i što bude?

15 godina
sinke14 kaže...

Pozdrav,ja nisam pozvan na liječnički,no buni me što piše prvih 380 kandidata,da li možda znate da li će biti još pozvano?

naravno da ne, 380 je okvirna brojka da si naprave mjesta za sve koji će pasti ili odustati prvih tjedan dana.

11 godina
neaktivan

možda,ali opet ne znam zašto su napisali prvih 380? možda postoji i drugih ne znam koliko.

15 godina
sinke14 kaže...

možda,ali opet ne znam zašto su napisali prvih 380? možda postoji i drugih ne znam koliko.

Gle, neće plaćati lječnički za 760 ljudi kad nema potrebe.

Prvih 380 na listi ide na lječnički i nema šanse da će svi proći bez problema, dakle rade si viška 50-60 ljudi od početnog 325 broja da lakše raspolažu ljudima.

11 godina
neaktivan

18.06 :) Sretno svima i pazite sta dan prije konzumirate :D

Jel samo neko zna jel to ide po redu koji si bio na rang listi te i zovu npr ako si prvi bio na listi ides prvi dan il te bace neovisno koji si bio?

11 godina
neaktivan

Rang lista je, ja sam 09.06. a prezivam se sa M.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice