Evo danas saznao...
Prešao sam na županijsko.
Ali sad moram cijelu zbirku ić riješavat...
:(
Beno101, samo da te pitam.
Koja si županija?
Međimurska.
Evo danas saznao...
Prešao sam na županijsko.
Ali sad moram cijelu zbirku ić riješavat...
:(
Beno101, samo da te pitam.
Koja si županija?
Međimurska.
Bok! Evo da se i ja raspitam... Jel mi netko moze reci kakvi su zadatci na županijskom za 8. razred?? Ako mozete, posaljite mi neki link sa zadatcima
Bok! Evo da se i ja raspitam... Jel mi netko moze reci kakvi su zadatci na županijskom za 8. razred?? Ako mozete, posaljite mi neki link sa zadatcima
Ja sam bio najbolji u zupaniji na skolskom(44.5/50), 8. razred.
koja si zupanija???
Ja sam isto prošla na županijsko iz kemije 7. raz. Nije uopće bilo teško, al bojim se da će dalje bit neka glupa pitanja.
koja si zupanija???
Ako mene pitas, ja sam Viroviticko-podravska.
ja sam osmi razred i prošča sam dalje kemiju na županijsko i zanima me gdje mogu pronaci zadatke za vjezbat i kontrolne od proslih godina sa zupanijskog.Hvala unaprjed! :)
ja sam osmi razred i prošča sam dalje kemiju na županijsko i zanima me gdje mogu pronaci zadatke za vjezbat i kontrolne od proslih godina sa zupanijskog.Hvala unaprjed! :)
eskola kemija.
Hvala :)
Jel postoji iko da je 7. razred Splitsko-Dalmatinska ???
koja si zupanija???
Ako mene pitas, ja sam Viroviticko-podravska.
Koja slučajnost i ja sam isto!
Jel ide tko iz vukovarsko-srijemske zupanije, 8. razred???
Natjecanje sutra!!! Tako sam nervozan.
Natjecanje sutra!!! Tako sam nervozan.
GEEEEEEEEEEEEEEEEEEK !
WTH?
Natjecanje bilo užasno lako, nadam se plasmanu....
Kako ste vi napisali?
Pa bilo je prilično lagano, samo šta se nikako nisan mogla sitit zadnjeg pitanja pa san išla na eci-peci-pec.
Al čisto sumnjam da ću proć jer ko zna kolko ljudi ima boljih od mene.
I´m .
!!! :).
HAHAHAHA!
Samo 33 bodova...
Ali predložen sam za državnoo...
Ou jeaa!
Ma koliko sam čuo, županijsko za 7.,8. i 1. r. je bilo ful lako, moglo se bez beda rijesit oko 80%. Za 2.r. je već bilo malo teže, trebalo se je dosta namučit i za 50% Za 3. i 4. r. ne znam kakav je bio test jer sam ja 2.r. btw, 2. sam u županiji
12. u PGŽ
zadovoljan sam jer nismo učili zadnjih 6 lekcija koje su bile u testu, a nisam bio u školi ni dosta ni prije
Ja sam bila 1. u Krapinsko-zagorskoj županiji -> 43,5 bodova, 7. razred
2. u mojoj županiji je imala 43 bodova.
Ako je netko iz 7. razreda predložen za državno natjecanje pliz nek napiše koliko ima bodova i koja županija :)
Pozdrav!
Prošla sam na županijsko iz kemije.
Već sam dosta zadataka riješila.Ako ima netko tko je bio prošlih godina možete mi dati primjere nekih zadataka?
Bila bih vam zahvalna!
Molim te daj mi link gdje mogu pronaći zadatke al da su online da ne moram skidati na kompjuter.hvala:)
Zna netko dobru stranicu sa zadacima iz kemije idem na natjecanje a nemogu naci dobre zadatke SVI SU SIT
psljes mi neke zadatke za natjecanje iz kemije za 7raz
e kako su ove godine bili glupi zadaci na skolskom za 8. razred....neki žblj i žnj, doslovno....bile su onako neke karakteristike tvari bst, žblj, cst i slicno, pa sad ti skuzi dal u cst c predstavlja ugljik ili nepoznanicu i slicne bedastoce, pa je bilo nesto sa zracnim jastucima....stvarno glupi zadaci
e kako su ove godine bili glupi zadaci na skolskom za 8. razred....neki žblj i žnj, doslovno....bile su onako neke karakteristike tvari bst, žblj, cst i slicno, pa sad ti skuzi dal u cst c predstavlja ugljik ili nepoznanicu i slicne bedastoce, pa je bilo nesto sa zracnim jastucima....stvarno glupi zadaci
Da, mi smo vježbali prema onom od prošlih godina, i ovo nismo niš vježbali, gorše nego u 7. , zna ko kolko treba da se prođe dalje....
i ja sam prosla na zupanijsko 7. r pa ako neko zna neke linkove za vjezbat prosla natjecanja a da je online pliz nek mi da link
jeli netko ide na natjecanje u srijedu?!