Koju srednju školu odabrati? izdvojena tema

poruka: 1.456
|
čitano: 634.868
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Koju srednju školu odabrati?
bancic123 kaže...

Ma nema smisla dalje ici u ovu skolu kad ne postoji ni najmanja sansa da se zaposlim u toj struci,jednostavno mi je posao dosadan i nisam ni malo zainteresiran za to.

Realno gledajuc u ovoj drzavi ces se tesko nac posao samo sa srednjom skolom, kad ljudi ni s 5 godina faksa ne mogu.. Takodjer sam siguran da posao web dizajnera neces naci kao posao, to ce vise bit neki honorarni rad. Tako da ti je najbolje da se sam ucis.

LoL acc THCJoshi
14 godina
neaktivan
Koju srednju školu odabrati?

Ma znam ali trenutna skola me ni najmanje zanima,bezvezno trosenje vremena.

Tak da mislim da je bolje da upisem skolu koja me zanima.

šiz gada smajl it sims tu mi remajndz mi of čajldhud memoriz
16 godina
Jonja kaže...

Takodjer sam siguran da posao web dizajnera neces naci kao posao, to ce vise bit neki honorarni rad.

Iznenađen{#}

O čem pričaš ti???

A i ostatak posta su ti gluposti.

@bancic123 - ako si 100% siguran da ne želiš raditi ono za što se školuješ i 100% si siguran da želiš biti web dizajner, go for it. Nema smisla da izgubiš još 2 godine na nešto s čim realno niti možeš naći neki posao niti te zanima. 

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
14 godina

Pozz,ako jue minimum za upad u neku školu 40 bodova,a ja imam 48.33 imam li kakve šance?

Strm
15 godina
neaktivan

Pa web dizajner moze bit i "od kuce", tako ce jos bolje naucit ako ga zanima..

LoL acc THCJoshi
12 godina
Strm kaže...

Pozz,ako jue minimum za upad u neku školu 40 bodova,a ja imam 48.33 imam li kakve šance?

Imate stvarno 48 bodova od max 80  {#}

12 godina

Ove godine nema prebacivanja moja škola je dobila oko 20 molbi ali je ministarstvo sve odbilo

14 godina
hrčak kaže...
Strm kaže...

Imate stvarno 48 bodova od max 80  {#}

Pita prijatelj šta je tu loše?? ja imam 59.1 xD

Strm
12 godina

Pa premalo ja sam imao skoro 70 a nisam u ruđer mogo upast

koju školu mislite upisat

14 godina
hrčak kaže...

Ja i on mislimo upisatti tehničara za računalstvo,minimum je 40 bodova

Strm
14 godina
neaktivan

Mene u školi zanima jedino fiz i inf, ali svakak moram slušat latinski hrvatski umjetnosti i ostale jezike, da bar ima škola bez onoga što mrziš, tak da nastavi sad tu gdje si upisao.

All rights reserved. Copyright (c) by Dipl. Pješak 2014.
17 godina
neaktivan
Strm kaže...
hrčak kaže...

Ja i on mislimo upisatti tehničara za računalstvo,minimum je 40 bodova

oh yeah, good luck with that... minimum je propisan od strane ministarstva, a za realni minimum radje pitaj ovogodisnje prvase koliki je bia... s 40 bodova, osim u nekoj zabiti nemas nikakve sanse upisat tehnicara za racunalstvo... 

12 godina

Ruđer nećete upisat jedino vam ostaje končar i tehnička škola zagreb

14 godina
hrčak kaže...

Ruđer nećete upisat jedino vam ostaje končar i tehnička škola zagreb

mis smo milili u Sl. Brodu upisati jerr smo iz Brodsko-Posavske županije

Strm
12 godina

Aha nisam znao

14 godina
hrčak kaže...

Aha nisam znao

Jel znaš još koju školu u koju bi smo mogli upasti? Volimo informatiku,elektroniku pa čak i mehaniku a ja i aute pa sam u početku mislio automehtaroničara ali meh...

Strm
12 godina

Znam za zagrebačku županiju za ovu ne

16 godina
Jonja kaže...

Da, može...i? Ne znam odkud ti ideja da će "tako još bolje naučit"....ne znam zašto onda uopće postoje obrazovne ustanove kad se "od kuće" bolje uči...

14 godina
neaktivan

Evo ja ti iz prve ruke kažem, sa istim brojem bodova kao i ti (možda nešto malo više), Elektrotehnička i prometna škola u Osijeku, tehničar za računalstvo, bio sam 40 i nekoji, a prima ih 28. Na kraju sam otišao za tehničara za mehatroniku (sada mi je malo žao što nisam na elektroniku jer me strojarstvo baš i ne zanima, ali što je tu je).

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.1.2014 21:59 (Wicked_Sick87).
14 godina
neaktivan

E,ljudi,zanima me ako neko zna,mogu li se ispisati sam ili trebam potpis roditelja?

šiz gada smajl it sims tu mi remajndz mi of čajldhud memoriz
14 godina
DamageHigh kaže...
Jonja kaže...

Da, može...i? Ne znam odkud ti ideja da će "tako još bolje naučit"....ne znam zašto onda uopće postoje obrazovne ustanove kad se "od kuće" bolje uči...

Pa zapravo, u toj recenici ima istine. Opcenito je poznato da smo zaostali u obrazovanju, a to se pogotvo istice u strukama gdje se koristi tehnologija, poput dizajna/programiranja.

Ako sam doma ne radis, nema nista od toga, mozes deset skola zavrsiti.

WordPress ❤
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.1.2014 22:10 (OriginalEXE).
16 godina
OriginalEXE kaže...
DamageHigh kaže...

Pa zapravo, u toj recenici ima istine. Opcenito je poznato da smo zaostali u obrazovanju, a to se pogotvo istice u strukama gdje se koristi tehnologija, poput dizajna/programiranja.

Ako sam doma ne radis, nema nista od toga, mozes deset skola zavrsiti.

Apsolutno se slažem. Isto tako se radi o dinamičnom polju na kojem moraš cijeli radni vijek učiti i pratiti trendove. Ali to i dalje ne znači da ćeš bolje naučiti pohađajući tamo neku žnj školu i učeći samostalno, nego pohađajući školu koja se bavi upravo time. Naravno da je rad i učenje doma neophodno..

12 godina
neaktivan
bancic123 kaže...

E,ljudi,zanima me ako neko zna,mogu li se ispisati sam ili trebam potpis roditelja?

Treba ti potpis roditelja, nisam siguran da ti je to najbolje rjesenje. Bolje zavrsi ovu godinu i malo se smiri, prespavaj tu ideju o preseljenju pa ako ces i dalje htjet preselit i smatrat ces da ne postoji nista zanimljivo u tvojoj struci onda se preseli, mislim da ce ti bit tesko bit opet prvi razred ali to je odluka prvenstveno tebe ali i tvojih roditelja. 

13 godina
neaktivan

Kako se racunaju bodovi ove godine? cuo sam da ce sada racunati se 5,6,7,8 ?

11 godina
neaktivan

Pozdrav svima!

Znači osmi razred osnovne sam i imam užasnu dilemu. Elektrotehnika ili opća gimnazija? Prolazim s 5.0 i mogu upisati što hoću, izbor je pao na jednu od te dvije. Iza srednje mislim ići na FESB.

14 godina
neaktivan
Ako si sto posto siguran da ćeš ići na fakultet gimnazija bez daljnjega.
17 godina
petar_im kaže...

Pozdrav svima!

Znači osmi razred osnovne sam i imam užasnu dilemu. Elektrotehnika ili opća gimnazija? Prolazim s 5.0 i mogu upisati što hoću, izbor je pao na jednu od te dvije. Iza srednje mislim ići na FESB.

To je barem jednostavno Elektrotehnika daje bolju podlogu za FESB. Opća gimnazija kao što samo ime kaže je opća i ne koncetrira se na neke predmete nego priprema ljude npr za doktore, nastavnike....

11 godina
neaktivan
Wicked_Sick87 kaže...
Ako si sto posto siguran da ćeš ići na fakultet gimnazija bez daljnjega.

Jesam, znači 100% da ću na faks, ali kakve mi koristi od likovnog, glazbenog, geografije, bacanje sati u vjetar, a u et umjesto toga imam osnove elektrotehnike, teh crtanje...?

11 godina
neaktivan
Hummer kaže...

To je barem jednostavno Elektrotehnika daje bolju podlogu za FESB. Opća gimnazija kao što samo ime kaže je opća i ne koncetrira se na neke predmete nego priprema ljude npr za doktore, nastavnike....

To sam i ja mislio. Samo mi sad starci i ostai tuve u glavu da et upisuju samo propaliteti koji ne znaju šta će od sebe. FESB je no1 al postoji minimalna mogućnost da se predomislim za nešto drugo.

17 godina
neaktivan

upisi elektrotehniku samo ako to doista volis i ako si spreman ucit i stvari koje "ne volis". koji smjer mislis odabrat? zasto samo te dvi skole? 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice