Ako im nije prvi izbor onda nisu ni na listi, a ti koji su na listu a piše im neki drugi izbor su na toj listi jer nisu upali na svoje prethodne izbore
što bi značilo da se to nebude pretjerano mjenjalo :P ?
Ako im nije prvi izbor onda nisu ni na listi, a ti koji su na listu a piše im neki drugi izbor su na toj listi jer nisu upali na svoje prethodne izbore
Vrlo vjerojatno ne bude.
Zna netko zašto mi nije zadovoljen zadnji preduvjet? Pošto sam ove godine redovito položio maturu po završetku 4. razreda srednje definitivno nisam prijašnji student...
mozda je neka greska, probaj ih nazvati i pitati
Zao mi je što sam matematiku zeznio
Al to je kad se zadnja 3-4 dana opustis i onda sve ode...
Zao mi je što sam matematiku zeznio
Al to je kad se zadnja 3-4 dana opustis i onda sve ode...
da je baba musko, zvala bi se dusko
Zamolio bih da mi netko objasni ovo...Naime sestra mi se prijavila na zdravstveno veleučilište gdje traže sljedeće:
B HRV 25%
B MAT 20%
B JEZIK 15%
OCJENE 30%
Sestra je jedino matematiku pisala B razinu ostalo A i rezultati su ovakvi:
B MAT---85%
A HRV---73%
A JEZIK---57%
Ocjene---214,8 bodova
Kada se pomnože postotci sa A razine sa 1,6 dobije se da to vrijedi ovako:
HRV---preko 100%
Jezik--- 91%
Kada se to sve pretvori u bodove ispada da ima oko 770 bodova,a njoj je NCVVO dao 590 bodova...Gdje griješim u računu?? Zar ne vrijedi A razina mnogo više od B?
Ne množiš A razinu sa 1.6, nego B razinu sa 0.6, ili se B djeli sa 1.6, nisam siguran
Ovi sa B razine npr. hrvatskog nikako nece moci ostvariti tih 250 bodova (25%), Ako napišu za 100% to se racuna kao 60% i maksimalno mogu dobit 150 bodova
Correct me if I'm wrong
Je u pravu si...Onda uopće nije i neka prednost pisat A razinu...Ionako taj faks ne bi htio upisat nitko tko ima 80 i preko posto na A razini..(a samo takvi mogu nekakvu značajniju bodovnu prednost napravit) Bezveze
I više nego zadovoljan. :)
Imam sve preoko 80%.
MAT = 83%
FIT = 83%
ENG=82%
HRV=82%
Na FER-u imam 870 bodova. :)
Je u pravu si...Onda uopće nije i neka prednost pisat A razinu...Ionako taj faks ne bi htio upisat nitko tko ima 80 i preko posto na A razini..(a samo takvi mogu nekakvu značajniju bodovnu prednost napravit) Bezveze
Zasto ga nebi htio upisat ? Malo glupo zakljucivanje.
jel i vama opet ne prikazuju rezultate?
Ako želiš istjerivati pravdu, pošalji im to.
Ako ti ne nedostaju dodatni bodovi koje si mogla dobiti njemačkim, a bojiš se da ćeš najebat ako se žališ tako, nemoj.
Ako ti nedostaju bodovi koje si mogla dobiti, žali se.
Ali ih nemoj napadati i prijetiti tužbom. Sve lijepo, a oni vjerovatno znaju da ih imaš na osnovu čega tužiti, a ako ne znaju, neka im to bude iznenađenje.
Ako želiš istjerivati pravdu, pošalji im to.
Ako ti ne nedostaju dodatni bodovi koje si mogla dobiti njemačkim, a bojiš se da ćeš najebat ako se žališ tako, nemoj.
Ako ti nedostaju bodovi koje si mogla dobiti, žali se.
Ali ih nemoj napadati i prijetiti tužbom. Sve lijepo, a oni vjerovatno znaju da ih imaš na osnovu čega tužiti, a ako ne znaju, neka im to bude iznenađenje.
ma mislila sam to pri dnu maknuti, ma zanima me ako oni neku odluku donesu na osnovu moga prigovora, a znaju da je tako bilo, jer im je pučko otvoreno uciliste reklo da su gresku napravili ali sam uvjerena da nisu rekli za slusni dio, medutim ja sam se telefonski cula neki dan zenskom kojom sam super iz NCVVO i rekla mi da prigovor dam jer ona ovako nemoze nista... zanima me ta njihova odluka koju donesu jer ja nju moram prihvatiti ili imam pravo odbiti tipa ako mi neodgovara odluka njihova?
Njihova će odluka vjerovatno biti kakva će biti i sumnjam da ju možeš jednostavno odbiti. Ako ti je ženska rekla da se žališ, a radi tamo, onda valjda ne postoji mogućnost da ti ponište maturu, makar bi to jedino bilo smisleno.
Ako želiš više od tih 77%, moraš opet pisati, a to je na jesenskom roku.
Kažem, ako ćeš biti na dobitku ti žalba prođe, žali se, a ako to radiš samo iz principa, nemoj. Tako bih ja postupio.
Zna netko zašto mi nije zadovoljen zadnji preduvjet? Pošto sam ove godine redovito položio maturu po završetku 4. razreda srednje definitivno nisam prijašnji student...
i meni je tako. neka greska vjerojatno od strane sveucilista sjever. ako ces ih zvati, obavezno napisi odgovor.
Molim vas da svi vi koji vidite ovaj post i koji ne namjeravate upisati biologiju u Osijeku je maknete s izbora, jer ne želim da mi se dogodi ista stvar kao prošle godine kada sam izgubio mjesto zbog ljudi kojima je to bio 10. izbor i koji se na kraju ne pojave na upisu. To je krajnje neodgovorno i molim vas da se postavite u takvu situaciju, ne samo za biologiju nego za bilo koji fakultet. Hvala. :)
Molim vas da svi vi koji vidite ovaj post i koji ne namjeravate upisati biologiju u Osijeku je maknete s izbora, jer ne želim da mi se dogodi ista stvar kao prošle godine kada sam izgubio mjesto zbog ljudi kojima je to bio 10. izbor i koji se na kraju ne pojave na upisu. To je krajnje neodgovorno i molim vas da se postavite u takvu situaciju, ne samo za biologiju nego za bilo koji fakultet. Hvala. :)
Poprilicno sam siguran da liste tako ne funkcioniraju. Procitaj zadnje 2 stranice ove teme.
Faks ce uvijek popunit upisnu kvotu (ako ne na prvom, na drugom roku) usim ukoliko nema dovoljno zainteresiranih, ne mozes "ne upast" zbog nekog tko je napravio takvo sto, najjaci su mi takvi koji za svoj neuspjeh krive sve osim same sebe.... Kako god da bilo, nisi upao/la jer nisi imo dovoljno bodova, nikoji drugi razlog.
Poprilicno sam siguran da liste tako ne funkcioniraju. Procitaj zadnje 2 stranice ove teme.
mislim da kolega ne misli da se na rangu ubrajaju mjesta s proritetom manjim od prvog mjesta, vec on krivi one kojima je to 10. izbor, na taj faks su jedino upali, i na kraju se nisu ni pojavili na upisu. Za takve ima drugi rok, koji ce onda izgovor smislit zasto nije upao da mi je znat...
Postoji ako je cetvero ili vise njih upalo na svoj prvi izbor, a ovo im je bio drugi.
Ali npr. ako cetvero (ili vise) ljudi na listi ima oznacen taj faks kao 2. ili 3. odabir i tako dalje znaci da su na toj listi jer nisu upali na prethodne fakultete, znaci da bi se lista promjenila oni trebaju sami promjeniti svoj odabir, tako da tesko da ce se liste mjenjati, ja sam za jedan faks 82. a upisna kvota je 60 tako da za mene nema nade
Ništa od FER-a za mene. Je li moguće prebaciti se s TVZ-a na FER kad završim prvu godinu?
Prosao sve mature,Nizozemska stizemo
Sretno svima sa upisima,ja vam necu ovdje nigdje uzet mjesto :)
Ništa od FER-a za mene. Je li moguće prebaciti se s TVZ-a na FER kad završim prvu godinu?
Isto tako zanima me je li moguće prebacit se s FSB-a na FER i koji su uvjeti i sve to... Zna li netko pojedinosti?