Ah ta škola...

poruka: 12.601
|
čitano: 1.756.845
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Ah ta škola...
Mitsuoka kaže...
AtomicBomb kaže...

Krivo ti pričaš.

Ja sam imao potvrdu o tome da mi je otac branitelj, na upisima to nisu uvažili, govorim iz vlastitog iskustva, a i slažem se da to ne treba uvažiti.

Smatram da bi se trebali sramiti i predsjednica vlade, i ministar i predsjednik države da je sistematika takva.

Dakle, tim pravilom za koje kažeš da vrijedi, oni direktno poručuju da su djeca branitelja više vrijedna od drugih.Kakve veze sudjelovanje u ratu ima sa školom? Nikakve.

Smatram također da treba ukniti sve povlastice pri upisu u srednju skolu, da se upisuju djeca cisto radi ocjena, a ne zbog kojekakvih "dodatnih bodova".

Dodatne bodove bi uvažio jedino na osnovu natjecanja.

Nikakvi otežani uvjeti, samohrane majke, branitelji, nestali, ranjeni bla bla...

Ti si se upisivao prosle godine, ona govori za ovu, sto je mjerodavnije?

Mjerodavnije je da i ja mogu govoriti za ovu jednako kao i ona, jer imam slučaj u obitelji.

14 godina
neaktivan
AtomicBomb kaže...

Mjerodavnije je da i ja mogu govoriti za ovu jednako kao i ona, jer imam slučaj u obitelji.

Također {#}

Bila je zima, vrućine teške, jedan je mrtvac jahao pješke, za sobom je vukao crnkinju plavu, a kosa joj je padala niz ćelavu glavu.
15 godina
Dinče kaže...

Ja sam prošo s 4,al iduće godine će bit bolje,ljudi obečavam,odrežem jaja ak neispunim obećanje! :)))

http://ramboknifebestprice.com/wp-content/uploads/2009/06/alteregocomicsramboknifefb.jpg

može? :D

Kraj razgovora s Kobeom kaže novinar: Možda ipak nije kao Dražen Petrović ali ipak igra kao super zvijezda! (Success is my only motherfucking option, failure's not)
15 godina
AtomicBomb kaže...

Krivo ti pričaš.

Ja sam imao potvrdu o tome da mi je otac branitelj, na upisima to nisu uvažili, govorim iz vlastitog iskustva, a i slažem se da to ne treba uvažiti.

Smatram da bi se trebali sramiti i predsjednica vlade, i ministar i predsjednik države da je sistematika takva.

Dakle, tim pravilom za koje kažeš da vrijedi, oni direktno poručuju da su djeca branitelja više vrijedna od drugih.Kakve veze sudjelovanje u ratu ima sa školom? Nikakve.

Smatram također da treba ukniti sve povlastice pri upisu u srednju skolu, da se upisuju djeca cisto radi ocjena, a ne zbog kojekakvih "dodatnih bodova".

Dodatne bodove bi uvažio jedino na osnovu natjecanja.

Nikakvi otežani uvjeti, samohrane majke, branitelji, nestali, ranjeni bla bla...

kao npr. za naočale ako nosiš dobiješ 2 boda..

pa ako ti nosiš naočale to ne utječe na tvoje znanje...

..

edit://

evo jedan moj prijatelj sad upo preko veze... 
prošla lista prije 5-6  dana.. sve već potvrđeno.. a taj moj prijatelj samo 7. i 8. razz prošo s 5(učio sve napamet)

i stara mu rješila da upiše DANAS gimnaziju.. s nekih 53-54 boda.. a neki s 55 nisu upali(nisu stavljeni na listu) a 3-4 učenika je s 53 boda upalo..
je*em ti pravnu državu...

stvarno žalosno..

sad me deprimiralo.. :( 

Kraj razgovora s Kobeom kaže novinar: Možda ipak nije kao Dražen Petrović ali ipak igra kao super zvijezda! (Success is my only motherfucking option, failure's not)
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.7.2011 19:29 (Top Bugovac).
15 godina
Ah ta škola...

3 ispita prije kraja studija (strojarstvo u rijeci) prosjek studija 3,000 (nahebo sam se u prve dvije godine kad mi prosjek bio 2,5, sa ovom sam si digo dobro prosjek, da sam bar tad ucio kao ove god :P

14 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

3 ispita prije kraja studija (strojarstvo u rijeci) prosjek studija 3,000 (nahebo sam se u prve dvije godine kad mi prosjek bio 2,5, sa ovom sam si digo dobro prosjek, da sam bar tad ucio kao ove god :P

Bravo kolega.:)

Sve što sam napisao je moje osobno mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Zakona Republike Hrvatske koje jamči slobodu izražavanja misli i osjećaja.
15 godina
Ah ta škola...

pa i nije bas previse za se hvalit, ali ja sam sretan posto vidim kako neki oko mene prolaze taj fax (citaj: nista ne rade i prepisivaju masivno), pa onda sam i ja zadovoljan bas radi toga :)

14 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

pa i nije bas previse za se hvalit, ali ja sam sretan posto vidim kako neki oko mene prolaze taj fax (citaj: nista ne rade i prepisivaju masivno), pa onda sam i ja zadovoljan bas radi toga :)

Termodinamika? Mehanika fluida (Hidraulika)? Dinamika? Kako si to dao?

Ja sam to najviše živaca izgubio.

Sve što sam napisao je moje osobno mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Zakona Republike Hrvatske koje jamči slobodu izražavanja misli i osjećaja.
16 godina
neaktivan
Top Bugovac kaže...

evo jedan moj prijatelj sad upo preko veze...
je*em ti pravnu državu...

stvarno žalosno..

sad me deprimiralo.. :( 

nemoj mi rec da nisi znao da se to stalno radi? Pa u hrvatske škole se može upast preko veze oduvijek...

Kakav ti je to prijatelj kad te njegov uspjeh deprimira. Ja sam za uspjeh prijatelja uvijek sretan, makar nije sve uvijek moralno i pravedno

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.7.2011 21:13 (cuspajz).
15 godina
Ah ta škola...

Ranko Kukumar kaže...
RuskeGTT kaže...

Termodinamika? Mehanika fluida (Hidraulika)? Dinamika? Kako si to dao?

Ja sam to najviše živaca izgubio.

---------------- (shebo sam citat)

2 3 2 lol

iz termodinamike smo imali jednog lika koji je bolje da ne pricam kakav...

iako pod termodinamiku spadalo nam i motori i turbine od cega sam imao 4...

dinamiku i kinematiku stvarno nista ne kuzim i dvojka je ko kuca...

vise mi idu predmeti sa kemijom i slicnim stvarima, ispitivanje materijala i sl.

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.7.2011 21:12 (RuskeGTT).
14 godina
neaktivan
Top Bugovac kaže...
Dinče kaže...

Ja sam prošo s 4,al iduće godine će bit bolje,ljudi obečavam,odrežem jaja ak neispunim obećanje! :)))

http://ramboknifebestprice.com/wp-content/uploads/2009/06/alteregocomicsramboknifefb.jpg

može? :D

Može,baš mi treba neki oštri,svi su mi inače tupi,ali kažu da se sa tupim najlakše porežeš,no svejedno uzimam! {#}

Alkoholičar sam pravi stalno mi se vrti u glavi Ispod jastuka mi heineken Bez tebe alkohol ja u trbuhu osjećam bol Bez tebe tresem se Za smirenje litra rakije Napuhao sam 6 promila bez vozačke NA 5G
15 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Tek sam sad na kraju 7. razreda skuzio koliko je moja skola teska. Imali smo jednog novog lika u razredu i do kraja prvog polugodista je uspio sakupiti 13 jedinica iz matise, sam sam se uvjerio (malo se zagledo u imenik). U drugome polugodistu je on odlucio otici u neku zagrebacku skolu u kojoj lik ima 4 iz matise... I pitam ja njega nesto osnovno o jednadzbama a lik pojam nije imao. Sta sad mi koji tu pisamo krv za trice, eventualno koja cetvorka necemo se moc upisat zato sto tamo neka profa samo bezveze dijeli dobre ocijene. Hebeni skolski sustav...

Btw ako netko zna koja je bolja skola Tesla ili Ruđer?

I love proving people wrong!
16 godina
Ah ta škola...

ruđer je puno bolji.

15 godina
neaktivan
mar123 kaže...

ruđer je puno bolji.

E ak si iso u Ruđer kakva je ekipa, profesori etc.

15 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Sa strukovnim skolama mozes uspjeti kasnije ali prob je npr. Tesla. Ti mozes s njom uspjet kasnije(citaj: ići na faks, biti informatičar) ALI škola ima dosta nizak prag pa dolazi puno kretena koji pojma nemaju nit ne znaju komp upalit, ali takvi ti popadaju ili se sele nakon prve godine. Samo se treas pazit da te takvo drustvo ne ponese

16 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Pa šta onda ako se druži s takvima, još uvijek će znati upalit komp{#}

Najbolji broj je 73.73 je 21. prosti broj.Njegov zrcalni par, 37, je 12.,a njegov zrcalni par, 21,je nastao množenjem brojeva sedam i tri.U binarnom sustavu, 73 je palindrom: 1-0-0-1-0-0-1.
15 godina
neaktivan
Ah ta škola...

EDIT: Nezz kako sam uspio shebat citat ali...

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.7.2011 21:13 (Alfa1234).
14 godina
neaktivan
Alfa1234 kaže...

Tek sam sad na kraju 7. razreda skuzio koliko je moja skola teska. Imali smo jednog novog lika u razredu i do kraja prvog polugodista je uspio sakupiti 13 jedinica iz matise, sam sam se uvjerio (malo se zagledo u imenik). U drugome polugodistu je on odlucio otici u neku zagrebacku skolu u kojoj lik ima 4 iz matise... I pitam ja njega nesto osnovno o jednadzbama a lik pojam nije imao. Sta sad mi koji tu pisamo krv za trice, eventualno koja cetvorka necemo se moc upisat zato sto tamo neka profa samo bezveze dijeli dobre ocijene. Hebeni skolski sustav...

Btw ako netko zna koja je bolja skola Tesla ili Ruđer?

hebeno nemaš blage veze što govoriš.

To sam i ja mislio kad sam bio sedmi razred.

Sad kad sam došao u srednju sam shvatio kako je gradivo iz osnovne mačiji kašalj.

14 godina
neaktivan
AtomicBomb kaže...

hebeno nemaš blage veze što govoriš.

To sam i ja mislio kad sam bio sedmi razred.

Sad kad sam došao u srednju sam shvatio kako je gradivo iz osnovne mačiji kašalj.

Kada dođeš na faks shvatit ćeš koliko je gradivo u srednjoj (bilo kojoj) smješno.

To je tako u životu, sam sebi se smiješ na čemu si grješio u prošlosti.

15 godina
neaktivan
Alfa1234 kaže...

<div class="editor_quote"><div class="editor_quote_header">Bera kaže...</div><div class="editor_quote_content"><p>Sa strukovnim skolama mozes uspjeti kasnije ali prob je npr. Tesla. Ti mozes s njom uspjet kasnije(citaj: ići na faks, biti informatičar) ALI škola ima dosta nizak prag pa dolazi puno kretena koji pojma nemaju nit ne znaju komp upalit, ali takvi ti popadaju ili se sele nakon prve godine. Samo se treas pazit da te takvo drustvo ne ponese</p></div></div><p>&nbsp;</p>

How many idiots can there be? jk. Valjda nebude tako strasno, bum si naso neku dobru ekipicu a kak i kazes oni bu svi vec prvu godinu popadali. {#}

Pa cuj dosta je navale, eto znam jednog frenda, njegova ekipa iz osnovne otišla u Ruđer, nakon 2 godine  6 od 7 ih je napustilo skolu i premjestilo se dok je samo jedan ostao to i zavrsio.

A taj jedan igra mw2{#}, pa znas o komu ti govorim.{#}

14 godina
neaktivan
Ah ta škola...

haha vjerujem ti :D

i odavno stojim pri onoj teoriji,  netko sazrije prije, netko kasnije, pa shvati neke životne standarde i koliko je zapravo što "teško" jelte :D

Uglavnom, najvažnije je odrasti ! Kad odrasteš već u osnovnoj, za tebe nema frke ;)

15 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Malo sam citao o Ruđeru na drugim forumima i kazu da ti ovisi o tome u koju smjenu ides. U A smjeni kao svi prolaze s dobrim ocjenama, skoro niko ne pada, dok u B smjeni sve suprotno. Ali inace sam u djetinjstvu i sada izrazio veliku zelju prema informatici pa bih tu zelju htio slijediti u skolovanju.

@AtomicBomb Nisam rekao da je moja skola teska nego samo da je teza od nekih u kojima veoma lagano mozes pokupit petice dok kod nas trebas uciti.

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.7.2011 21:21 (Alfa1234).
16 godina
Ah ta škola...

ja nisam iso u ruđera niti u teslu ali imam frenda koji je sad nedavno zavrsio teslu. kaze da pola nastave u godini nisu imali jer profesori nisu dolazili jer su zaboravili da opce imaju nastavu pa su ih pustili. da u teslu ide vise onih koji nemogu negdi upast jer je prag nizak a u ruđeru je 45 bodova pa ipak nemoze bilo ko. kaze da je u tesli sve neka ekipa sto su razbijali stolove vozili se po njima u skoli itd.

14 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Ajd, ne zamaraj se pričama, samo ti uči i budi pametan, pa problema neće biti.Planiraj budučnost, jer budučnost ne možeš imati ako nije isplanirana.

Samo jako, samo hrabro !

I da budem iskren, onaj ko padne neki predmet mora biti pametan da ga padne, jer za ocjenu 2 se u svakoj školi pita-GLUPOST.

EDIT:

@mar123

nisam iz Zagreba, nemam iskustva sa tom školom, ali već vidim da pričaš o nečemu o ćemu pojma nemaš.

Dakle, ne zamaraj se sa ovakvim pričama kao što ih ima mar123.

I ako smo kod pragova, onda je u Tesli ove godine zadnjeplasirani imao 43 boda.Ne vidim zašto je to toliko drastično niže od Ruđera?

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.7.2011 21:23 (AtomicBomb).
16 godina
neaktivan
AtomicBomb kaže...

Ajd, ne zamaraj se pričama, samo ti uči i budi pametan, pa problema neće biti.Planiraj budučnost, jer budučnost ne možeš imati ako nije isplanirana.

Samo jako, samo hrabro !

I da budem iskren, onaj ko padne neki predmet mora biti pametan da ga padne, jer za ocjenu 2 se u svakoj školi pita-GLUPOST.

Osim za latinski. U latinskom je sve glupost, ali to nije lagano naučit

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
14 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Nemam iskustva sa Latinskim jezikom, ali uz dužno poštovanje prema mojim poznancima, kad vidim da su oni prošli, može i to svatko.Naravno, sve se može kad se hoće, a sad je li to dosadno ili nije su druge priče.

15 godina
neaktivan
Ah ta škola...

To možda u tvojoj školi, da se za 2 pitaju gluposti ne bi li se samo prošlo.

Mes que un Club! FCBarcelona!
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.7.2011 23:17 (PLASMAorLCD).
14 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Tako je u svakoj školi.

Nemojte mi izigravati tu neke pričice da se za 2 pita znanstvena fantastika.

Kaže 2-dovoljan.

Pita se za dovoljan.Pita se osnova osnove.Ne samo u mojoj školi, nego već i u drugim školama.Ja sam isto mislio da je moja škola crna ovca po tom pitanju, svi padaju unatoč prelaganim zadacima za 2.Međutim kada sam vidio što se druge pita za 2 onda sam shvatio da su zapravo po tom pitanju svi isti i da nema razlike.

Ocjenu 2, i da imaš u najtežoj školi na svijetu, ona za mene nije znanje i kraj.

15 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Rekoh - to u tebe. I stojim iza toga.

Mes que un Club! FCBarcelona!
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.7.2011 23:48 (PLASMAorLCD).
14 godina
neaktivan
Ah ta škola...

znaš onu: " dok sam ja ostao pri svom mišljenju, drugi su otišli dalje " :P

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice