Ah ta škola...

poruka: 12.601
|
čitano: 1.756.877
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Ah ta škola...
Top Bugovac kaže...
The Unforgiven kaže...
56.23 boda?

Hacker002 kaže...

ak ti je prosjek 3.5, uzima se 4, ak ti je 3.49 uzima se 3. ne uzima se prosjek vec ocjena s kojom si prosao

Kod nas se zbraja prosijek.. npr. imaš Hrvatski 3, Matematiku, Fiziku, Zemljopis i Engleski 5 i prođeš s 4.73 onda imaš 27.73..

Zato što je velika konkurencija..

..

Ehhh.. da i upo sam (18. na listi...)

Ja ne znam kako kod vas u drugim gradovima, no u Đakovu nitko neće u matematičku... 

to je nemoguce, ja nigdje u drzavi nisam cuo da se tako upisuje. aj pogledaj na internetu kako se zbrajaju bodovi za upis. onaj ko ti je tako reko je prvoklasni konj

14 godina
Ah ta škola...

Pogledaj onaj link di se moja u*rana gimnazija hvali kako je primala ljude samo s 5.0,scrollaj dolje i pise ti da ce II.Gimnazija morat tako računat zbog velikog broja prijava.

griješiti je ljudski al je osjećaj božanski
15 godina
Ah ta škola...

Samo mi nije jasno zašto je tolika navala na te određene gimnazije. Pa logički da one najbolje rezultate nacinalinih testiranja i natjecanja kad se upiše 250 učenika sa manje više 5.0 prosjekom. Tu će se sigurno naći ako ništa barem 20-30 učenika za razna natjecanja i sl.

No bez obzira koju školu upisali na kraju sve ovisi o vama.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.7.2011 19:17 (captain_soap_McTawish).
14 godina
captain_soap_McTawish kaže...

Samo mi nije jasno zašto je tolika navala na te određene gimnazije. Pa logički da one najbolje rezultate nacinalinih testiranja i natjecanja kad se upiše 250 učenika sa manje više 5.0 prosjekom. Tu će se sigurno naći ako ništa barem 20-30 učenika za razna natjecanja i sl.

No bez obzira koju školu upisali na kraju sve ovisi o vama.

Marketing.Ovi moji se prodaju gdje stižu.

16 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Kod mene se isto broj bodova gledo na 2 decimale, ostalom pogledajte sami za ovu godinu LINK

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.7.2011 19:26 (cuspajz).
15 godina
KKristijan kaže...

Kako misliš?

15 godina
Hacker002 kaže...
Top Bugovac kaže...
The Unforgiven kaže...
56.23 boda?

Hacker002 kaže...

ak ti je prosjek 3.5, uzima se 4, ak ti je 3.49 uzima se 3. ne uzima se prosjek vec ocjena s kojom si prosao

Kod nas se zbraja prosijek.. npr. imaš Hrvatski 3, Matematiku, Fiziku, Zemljopis i Engleski 5 i prođeš s 4.73 onda imaš 27.73..

Zato što je velika konkurencija..

..

Ehhh.. da i upo sam (18. na listi...)

Ja ne znam kako kod vas u drugim gradovima, no u Đakovu nitko neće u matematičku... 

to je nemoguce, ja nigdje u drzavi nisam cuo da se tako upisuje. aj pogledaj na internetu kako se zbrajaju bodovi za upis. onaj ko ti je tako reko je prvoklasni konj

Reko?
Pa jučer sam bio na upisima.. i škola može to napraviti ako hoće..

evo ti link rezultata...

http://thebreakcode.org/rezultati.html 

Kraj razgovora s Kobeom kaže novinar: Možda ipak nije kao Dražen Petrović ali ipak igra kao super zvijezda! (Success is my only motherfucking option, failure's not)
14 godina
captain_soap_McTawish kaže...
KKristijan kaže...

Kako misliš?

Svaki svoj uspjeh ( matura,natjecanje ) guraju u nebesa i kroz medije, stalno novinari tu hodaju okolo, i kako sad neko dijete na upisima nebi htjelo upisati ovu gimnaziju?

15 godina
KKristijan kaže...

Svaki svoj uspjeh ( matura,natjecanje ) guraju u nebesa i kroz medije, stalno novinari tu hodaju okolo, i kako sad neko dijete na upisima nebi htjelo upisati ovu gimnaziju?

Pa u pravu si.

U Hrvatskoj gotovo da ne postoji učenik ili roditelj koji nije čuo za XV. gimnaziju u Zagrebu. Prema njoj i sl. školama vlada određeno strahopoštovanje

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.7.2011 19:28 (captain_soap_McTawish).
14 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Pa da, što je sa svim tim odlikašima, jer na drugom roku su gimnazije popunjene.

15 godina
AtomicBomb kaže...

Pa da, što je sa svim tim odlikašima, jer na drugom roku su gimnazije popunjene.

U Zagrebu ima 19 gimnazija. Valjda je u kojoj ostalo mjesta za njih

16 godina
protjeran
Ivan(4) kaže...
AtomicBomb kaže...

Završi ti prvo   FER, pa ćeš lako imati posla i novaca :)

Nisam iz Hrvatske, ali, ako je slično kao ovde, onda je Krajačić postavio jako dobro pitanje. I ovde ljudi upišu ETF (Elektrotehnički fakultet) misleći, između ostalog i zato što su im tako govorili, da će im kad završe neko prostrti crveni tepih i vući ih za rukav da im da ne znam kakav posao za ne znam kakve pare, pa posle ispadne malo drugačije (iako je svakako u pitanju jedna od boljih opcija). Tako da verujem da se treba raspitati i, ako ovde slučajno niko ne odgovori, možda otvoriti i temu o perspektivama posle FER-a, pošto verujem da ovo zanima veliki broj mlađih članova. {#}

Upravo tako.Vidim na tv-u da ljudi koji su doktorirali nemaju posla nego prosvjeduju.I sta su imali od toga da su u školi crnčili 20 godina a sada nemaju nista bolje da sa osnovnom odeš zidat kod susjeda i sa 20 češ imati svoju firmu.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
15 godina
neaktivan
Ah ta škola...

jedini sam u svom razredu prošao s 5 {#}

Svatko želi biti netko; nitko ne želi raditi na tome.
17 godina
ilija2010lukic kaže...

Kak imate stylish dizajnerske pohvalnice. Naše su neke samo plavo-bijeli gradient. Ahhh.

We are nothing but the stones to pave the way...
15 godina
Ad4pt3r kaže...
ilija2010lukic kaže...

Kak imate stylish dizajnerske pohvalnice. Naše su neke samo plavo-bijeli gradient. Ahhh.

Kod mene u školi su iste kao i kod ilije. Mislim da bi kod svakoga trebale biti iste.

15 godina
neaktivan
Ad4pt3r kaže...
ilija2010lukic kaže...

prošle godine je bila neka bijela sa plavim slovima, ova je ljepša {#}

Svatko želi biti netko; nitko ne želi raditi na tome.
16 godina
neaktivan
Ad4pt3r kaže...

Ja nemam pojma kakve su pohvalnice kod mene {#}

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
16 godina
neaktivan
cuspajz kaže...
Ad4pt3r kaže...

Ja nemam pojma kakve su pohvalnice kod mene {#}

naša razrednica je zaboravila donjeti :)

Mala moja dajem ti na znanje, sila masi daje ubrzanje. Dvije ploče, jedan izloator, mala moja to je kondenzator :D || R.I.P. Igor - EP
15 godina
neaktivan
ilija2010lukic kaže...

jedini sam u svom razredu prošao s 5  {#}

Čestitam Ilija, ti si car :).

Dvije stvari su beskonačne; svemir i ljudska glupost, ali što se svemira tiče nisam posve siguran.
14 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Ja sam prošo s 4,al iduće godine će bit bolje,ljudi obečavam,odrežem jaja ak neispunim obećanje! :)))

Kada noci nece san ona surfujem do zore trazim lijepe djevojke one mi dusu odmore.
14 godina
ilija2010lukic kaže...

Čestitam. Kod nas su pohvalnice neke svjetlo-ljubičaste boje(Gimnazija).

O tempora, o mores !
16 godina

Čestitam Ilija :D

http://manutd-croatia.com/forum/index.php ... forum i udruga navijača Manchester Uniteda...
14 godina
neaktivan
AtomicBomb kaže...
Underlight kaže...

Zanima me dali dobijem šta bodova za srednju ako mi otac ima status branitelja?

Ne.

AtomicBomb kaže...

Da, ali i to ide u dubinu.

Moraš imati neke potvrde da ste socijalno ugroženiji, i mislim da otac mora biti ranjen ili slično.Znam da sam ja to tražio ove godine, ali sam upravo odustao zbog ne ispunjavanja zahtjeva.

A otac branitelj, ni više ni manje, nego cijeli rat.

AtomicBomb kaže...

Okej, onda ti meni objasni zašto je moja molba odbijena?

Meni su rekli da to daju obiteljima koji su žive lošije, i koji imaju manja primanja od prosjeka.

Nekih 2000 kn.

Kasno je,ali se moram ubaciti...krivo pričaš...krivo su ti rekli...imaju 2 opcije...potvrda za branitelje i socijalna pomoć nisu isto...bodovi od branitelja nemaju veze s socijalno ugroženim obiteljima...u Dubrovniku ovogodišnji osmaši,tj. sad već bivši osmaši,prolazili su na upisima s potvrdom o statusu branitelja bez da je isti bio ranjen,i to je donosilo 4 boda ;-) Iako s govorili da branitelj mora biti ranjen..uvjerili smo se u suprotno...Hvala. {#}

Bila je zima, vrućine teške, jedan je mrtvac jahao pješke, za sobom je vukao crnkinju plavu, a kosa joj je padala niz ćelavu glavu.
14 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Krivo ti pričaš.

Ja sam imao potvrdu o tome da mi je otac branitelj, na upisima to nisu uvažili, govorim iz vlastitog iskustva, a i slažem se da to ne treba uvažiti.

Smatram da bi se trebali sramiti i predsjednica vlade, i ministar i predsjednik države da je sistematika takva.

Dakle, tim pravilom za koje kažeš da vrijedi, oni direktno poručuju da su djeca branitelja više vrijedna od drugih.Kakve veze sudjelovanje u ratu ima sa školom? Nikakve.

Smatram također da treba ukniti sve povlastice pri upisu u srednju skolu, da se upisuju djeca cisto radi ocjena, a ne zbog kojekakvih "dodatnih bodova".

Dodatne bodove bi uvažio jedino na osnovu natjecanja.

Nikakvi otežani uvjeti, samohrane majke, branitelji, nestali, ranjeni bla bla...

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.7.2011 16:32 (AtomicBomb).
14 godina
neaktivan
AtomicBomb kaže...

Stvarno sramotno.

Zamisli tragedije da sa liste izvisiš sa 60 bodova.Tragedija totalna.

Što će biti sa svim tim odlikašima koji nisu upali u gimnaziju? 

1.Meni je brat imao sve petice u osnovnoj...i uhvatilo ga nešto da bude frizer(sad naravno to mrzi xD) i upiso se tamo i na upisima bio 2. na listi po bodovima..i našao on praksu i kaže njemu žena dođi ti preko ljeta vježbat..i on išao i došla na šišanje žena koja radi na upisima..i on dvoje pričaju i kaže mu ona kao kako se zoveš on rekao kaže ona pa tebe nema na listi on kaže pa bio sam drugi kaže ona tebe nema...i on s mamom jadan u školu sutra dan..i naravno - njega su zamjenili s nekom curom - naravno - preko veze je upala...i srećom je mama to sve uspjela sredit u zadnji čas i upao je....

2.Sadašnja osmašica - tj. srednjoškolka - upisala klasičnu i zvali je da nije upala - a u Dubrovniku su ove godine gimnazije prepune - i ona pošla u opću i tamo već neko vrijeme čeka odgovor jer ih ima trostruko više prijavljenih od broja učenika koji se primaju...dakle - ako ne upadne - što joj ostaje - cvjećar?

Bila je zima, vrućine teške, jedan je mrtvac jahao pješke, za sobom je vukao crnkinju plavu, a kosa joj je padala niz ćelavu glavu.
15 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Wtf, veza za frizersku?

Mes que un Club! FCBarcelona!
14 godina
neaktivan
Speaker_Dbk kaže...
AtomicBomb kaže...

Stvarno sramotno.

1.Meni je brat imao sve petice u osnovnoj...i uhvatilo ga nešto da bude frizer(sad naravno to mrzi xD) i upiso se tamo i na upisima bio 2. na listi po bodovima..i našao on praksu i kaže njemu žena dođi ti preko ljeta vježbat..i on išao i došla na šišanje žena koja radi na upisima..i on dvoje pričaju i kaže mu ona kao kako se zoveš on rekao kaže ona pa tebe nema na listi on kaže pa bio sam drugi kaže ona tebe nema...i on s mamom jadan u školu sutra dan..i naravno - njega su zamjenili s nekom curom - naravno - preko veze je upala...i srećom je mama to sve uspjela sredit u zadnji čas i upao je....

2.Sadašnja osmašica - tj. srednjoškolka - upisala klasičnu i zvali je da nije upala - a u Dubrovniku su ove godine gimnazije prepune - i ona pošla u opću i tamo već neko vrijeme čeka odgovor jer ih ima trostruko više prijavljenih od broja učenika koji se primaju...dakle - ako ne upadne - što joj ostaje - cvjećar?

Oprosti, ali ne vjerujem.

16 godina
neaktivan
AtomicBomb kaže...

Krivo ti pričaš.

Ja sam imao potvrdu o tome da mi je otac branitelj, na upisima to nisu uvažili, govorim iz vlastitog iskustva, a i slažem se da to ne treba uvažiti.

Smatram da bi se trebali sramiti i predsjednica vlade, i ministar i predsjednik države da je sistematika takva.

Dakle, tim pravilom za koje kažeš da vrijedi, oni direktno poručuju da su djeca branitelja više vrijedna od drugih.Kakve veze sudjelovanje u ratu ima sa školom? Nikakve.

Smatram također da treba ukniti sve povlastice pri upisu u srednju skolu, da se upisuju djeca cisto radi ocjena, a ne zbog kojekakvih "dodatnih bodova".

Nikakvi otežani uvjeti, samohrane majke, branitelji, nestali, ranjeni bla bla...

Ti si se upisivao prosle godine, ona govori za ovu, sto je mjerodavnije?

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
AtomicBomb kaže...
Speaker_Dbk kaže...
AtomicBomb kaže...

Stvarno sramotno.

Oprosti, ali ne vjerujem.

Ja neću nikoga uvjeravat...ali tako je bilo..imam najstarju sestru,a zatim dva brata,pa ja....sestra je imala sve petice i zavrsila opcu,stariji brat je prolazio negdje između 4 i 5 neznam,ali mu škola nije bila bitna jer je tada trenirao...upisao je automehaničara samo da nešto završi...2. brat je imao zaključno 5 na kraju godine mada ne 5,0 ali volio je frizeraj više od svega i mada su ga nagovarali da ne ide onamo,upisao se...sada žali...a ja sam sa solidnim četvrticama završila ekonomsku - smjer ekonomist....

14 godina
neaktivan
AtomicBomb kaže...

Krivo ti pričaš.

Pa ja ne kažem da ti lažeš,ali znam da je u Dubrovniku isto to pravilo vrijedilo na papiru,ali poznajem majku od jedne osmašice kojoj su za ekonomsku dali 4 boda na račun status branitelja,a otac joj u ratu nije bio ranjen..to ti hoću reći....

Ovo podcrtano je čista glupost...slažem se da se za neke besmislice davaju dodatni bodovi,ali svakako su različiti slučajevi jedan pero perić koji ima kuću,struju,vodu,ovo ono i jedan đuro đurić koji do škole svaki dan ide s otoka trajektom i raznim linijama koje traju po nekoliko sati,ko je bez struje,bez potrebnih uvjeta za život itd...tako da to nemožeš - pa i ne smiješ opće uspoređivati.Hvala.

PLASMAorLCD kaže...

Wtf, veza za frizersku?

Vidiš da imaju i takvi...pa u Dubrovnku je ove godine masovna potražnja za gimnazijama,najviše klasična ako sam dobro upućena,zatim HTT i HTK,pa poslovni tajnici(ekonomska škola) i frizerska naravno......

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.7.2011 17:08 (Speaker_Dbk).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice