Ah ta škola...

poruka: 12.601
|
čitano: 1.765.308
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Ah ta škola...
AnNaL kaže...
M0stWanted kaže...

poz,evo ja bi isao u srednju strukovnu skolu u samobor smjer : tehnicar za racunalstvo , pa me zanima ako se dobivaju neki dodatni bodovi zato jer sam isao na njemacki ... jer zivim samo sa jednim roditeljom ? zato sto mi je otac bio u ratu ? pls neka mi netko kaze

A kad sam se ja upisivaao u srednju (split) isao sam isto na engleski aali  za neki bod mi je trebao i jos neki drugi strani jezik

- to da zivis sa jednim roditeljem neznam ti,a sto se tice oca,sto je bio u ratu nesto sam cuo kad se ovaj upisivao da to treba ici preko ministarsta u zg,tako nesto

stv.neznam

LP..:)

Prije 4 god:
Engleski sam tada 10god ucio... 0 bodova

Samo jedan roditelj... 0 bodova

Otac u ratu... to je bia direktan upis mislim tada, ali nemam ti pojma jer moj nije bio

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja
16 godina
Ah ta škola...

ako ucis dvrugi strani jezik najmanje 4 godine dobijes 2 boda.

16 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
AnNaL kaže...
M0stWanted kaže...

poz,evo ja bi isao u srednju strukovnu skolu u samobor smjer : tehnicar za racunalstvo , pa me zanima ako se dobivaju neki dodatni bodovi zato jer sam isao na njemacki ... jer zivim samo sa jednim roditeljom ? zato sto mi je otac bio u ratu ? pls neka mi netko kaze

A kad sam se ja upisivaao u srednju (split) isao sam isto na engleski aali  za neki bod mi je trebao i jos neki drugi strani jezik

- to da zivis sa jednim roditeljem neznam ti,a sto se tice oca,sto je bio u ratu nesto sam cuo kad se ovaj upisivao da to treba ici preko ministarsta u zg,tako nesto

stv.neznam

LP..:)

Prije 4 god:
Engleski sam tada 10god ucio... 0 bodova

Samo jedan roditelj... 0 bodova

Otac u ratu... to je bia direktan upis mislim tada, ali nemam ti pojma jer moj nije bio

A tko ce ih znati (mozda) imas prednost pri upisivanju,ali ti trebaju silne potvrde

16 godina
@mar Samo za jezicne.
3.200 postova - Black Ops : Troll] U mad bro | Prestige 2, Level 31
14 godina
neaktivan
Ah ta škola...

da to su mi u skoli rekli da ako sam ucio  2 strana jezika (njemacki i engleski) da cu dobiti 2 boda , al jos me zanima jer kada si idem zbrajati bodove trebam zbrojiti ocjene iz hrvatskog,matematike,tehnickog ..... i stranog jezika a sad me zanima ako to "strani jezik" bas mora biti engleski ili recimo mogu izabrati njemacki ? jer imam bolju ocjenu iz njemackog , i moj prijatelj mi je rekao da je cuo da ako mi je otac bio u ratu da cu dobiti 1-2 boda , pa sada neznam ako je to istina ?

16 godina
neaktivan
M0stWanted kaže...

da to su mi u skoli rekli da ako sam ucio  2 strana jezika (njemacki i engleski) da cu dobiti 2 boda , al jos me zanima jer kada si idem zbrajati bodove trebam zbrojiti ocjene iz hrvatskog,matematike,tehnickog ..... i stranog jezika a sad me zanima ako to "strani jezik" bas mora biti engleski ili recimo mogu izabrati njemacki ? jer imam bolju ocjenu iz njemackog , i moj prijatelj mi je rekao da je cuo da ako mi je otac bio u ratu da cu dobiti 1-2 boda , pa sada neznam ako je to istina ?

Za ocjene ti se uzima ocjena glavnog/prvog jezika (vjerojatno engleski), a za jezičnu ako si učil i drugi jezik 4 godine ili više dobivaš 2 boda.

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man standing has fallen /// Trust no one...
16 godina
neaktivan
M0stWanted kaže...

pa zar nije određeno koji strani jezik?

14 godina
neaktivan
Ah ta škola...

ok znaci jos samo ostaje pitanje ako dobivam koji bod zbog toga sto mi je otac bio u ratu ..

16 godina
8ax kaže...
@mar Samo za jezicne.

mani je na predavanju ravnateljica ekonomske skole rekla da se tamo to dobije.

16 godina
neaktivan
8ax kaže...
@mar Samo za jezicne.

u Osijeku u IKG isto

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
16 godina
Ah ta škola...

ja mislim da je u svim tako bar mi je tako rekla ravnateljica skole.

14 godina
neaktivan
Ah ta škola...

pa ne svugdje pise strani jezik pa sam mislio da se moze birati koji jer mi je glupo da ne pise engleski jezik !

16 godina
neaktivan
M0stWanted kaže...

pa ne svugdje pise strani jezik pa sam mislio da se moze birati koji jer mi je glupo da ne pise engleski jezik !

Kad piše strani jezik, misli se na tvoj prvi strani jezik (najčešće engleski), a pod drugi strani jezik najčešće njemački (njemački je najčešće u osnovnoj, sumnjam da netko u osnovnoj uči talijanski ili neki drugi jezik)

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man standing has fallen /// Trust no one...
15 godina
protjeran
Ah ta škola...

Vidim da pričate o jezicima kod upisa :D

ja znam ovako (za srednje koje nisu jezične naravno)

dodatnih bodova se ne dobiva nego se gleda iz kojeg jezika imaš veću ocjenu

znači ako ti je osnovni engleski i imaš 3 iz njega a izborni njemački i imaš 5 iz njega gledat će ti se njemački kao strani jezik 

naravno, 4 godine najmanje su potrebno

tako sam ja čuo, sad što je istina ...

14 godina
neaktivan
Ah ta škola...

ja imam 4 iz engleskog a 5 iz njemackog

15 godina
neaktivan
M0stWanted kaže...

ja imam 4 iz engleskog a 5 iz njemackog

Znači ako ideš minimalno 4 godine na Njemački, onda ti se on gleda pri upisu ;) ...

Dvije stvari su beskonačne; svemir i ljudska glupost, ali što se svemira tiče nisam posve siguran.
14 godina
neaktivan
Ah ta škola...

a onda ne dobivam jos 2 boda posebno jer ucim 2 jezika?

15 godina
neaktivan
M0stWanted kaže...

a onda ne dobivam jos 2 boda posebno jer ucim 2 jezika?

Samo u jezičnim gimnazijama.

Dvije stvari su beskonačne; svemir i ljudska glupost, ali što se svemira tiče nisam posve siguran.
15 godina
protjeran
Ah ta škola...

Neznam kako, ali uspješno sam dobio četvorke iz hrvatskog i biologije. (valjda sam opet pijan došao na nastavu {#})

I sad imam 4.8 prosjek.

Inače sam 7. razred.

A i baš me boli k...., praznici su tu... {#}

People die if they are killed...
16 godina
protjeran
M0stWanted kaže...

Ako hoces 5 dodatnih bodova , sredi si da dobis status manjine :D...Reci da si c.. rom..

WP
14 godina
neaktivan
Ah ta škola...

a trebam neku potvrdu za to xd

14 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Guglaj malo.

Što se rata tiče ništa.Jedino ako je otac ubijen, nestal ili slično.

Život sa jednim roditeljom-1 bod.

Njemački ništa, samo u jezičnoj gimnaziji, a ovdje ga možeš predočiti umjesto engleskog da ti se boduje, ukoliko je bolja ocjena.

15 godina
neaktivan
Looka kaže...

Kad piše strani jezik, misli se na tvoj prvi strani jezik (najčešće engleski), a pod drugi strani jezik najčešće njemački (njemački je najčešće u osnovnoj, sumnjam da netko u osnovnoj uči talijanski ili neki drugi jezik)

Hehe , u mojoj skoli obrnuto , od 5 osmih razreda (svaki po 25 ucenika otprilike) iz svakog razreda barem 15 ide na talijanski , a 2-5 na njemački haha

16 godina
neaktivan
AtomicBomb kaže...
Život sa jednim roditeljom-1 bod.

Samo ako je socijalno utvrdilo da je život u otežanim uvjetima i treba masu papira, ovoga onoga {#}

14 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Uopće ne treba papira.Imao iskustvo prošle godine ;)

16 godina
neaktivan
AtomicBomb kaže...

Uopće ne treba papira.Imao iskustvo prošle godine ;)

onda je to novo.... ja sam s jednim roditeljom, po sudu je radi neplacanja alimentacije i imam papire od svega toga ali sam dobia k**** jer nisam imao nista od socijalnoga, ali mi nije ni trebalo, kad sam imao 50 bodova, a to je bilo i vise nego dovoljno za sve gimnazije (osim IV. opće)

14 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Samo 50 bodova? Pa iz kojeg si grada?

Treba samo potvrda da živiš sa jednim roditeljom.

16 godina
neaktivan
AtomicBomb kaže...

Samo 50 bodova? Pa iz kojeg si grada?

Treba samo potvrda da živiš sa jednim roditeljom.

Split.

To je bilo u vrijeme kada si se u osnovnoj morao pomučit da bi nešto postigao, a ne ovo vrijeme HNOSa kada su osnovnoskolci na prijelazu u srednju glupi ka mace.

Tada je trebalo više od toga... to svake godine mijenjaju. Sad bas citam da se i predmeti koji se gledaju mijenjaju i tako to.

14 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Pa nisu se promijenili važni predmeti baš.Oni su uvijek tu.Mada ja spadam u novije generacije, nisu ni nas mazili u osnovnoj školi.Niti malo!

16 godina
neaktivan
AtomicBomb kaže...

Pa nisu se promijenili važni predmeti baš.Oni su uvijek tu.Mada ja spadam u novije generacije, nisu ni nas mazili u osnovnoj školi.Niti malo!

i uopce zato niste imali 60 bodova i vise.

vas su mazili, vjeruj mi, meni je srednja skola bila puno laksa od osnovne, neovisno o novim predmetima, vi ste imali ono smece od hnosa, koje je moja generacija uspjesno zaobisla.

a to se vidi i po vasem ponasanju, bezobraznom u vecini slucajeva i svaka nova generacija u mojoj srednjoj je bila sve bezobraznija i bezobraznija.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice