Ah ta škola...

poruka: 12.601
|
čitano: 1.765.308
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Ah ta škola...

nitko tebi nije rekao da si redikul, debil i sl.

samo će ti bit žao kad se sjetiš da ti je bilo najdraže sa 17g stat doma i zurit u ekran po cile dane, bez želje za ženama i ekipom

One bright morning when my work is over I will fly away home ...Bob Marley
16 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Dajte se smirite, idete malo u offtopic, otvorite novu temu i raspravljajte o životu/neživotu {#} BTW athlon64 imaš ozbiljnih gramatičkih grešaka!

Ispricati cu vam istinitu pricu. Dok su mi bile sve petice, nikad nisam dobio nista, a kad sam ispravio biologiju sa 1 na 5 dobio sam 200Kn. To je valjda neki poremecaj u mozgu. - Mentalist
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.6.2011 17:33 (Fićo_CoD 5).
15 godina
Re: Ah ta škola...
Fićo_CoD 5 kaže...

Dajte se smirite, idete malo u offtopic, otvorite novu temu i raspravljajte o životu/neživotu {#} BTW athlon64 imaš ozbiljnih gramatičkih grešaka!

znam xd >.< , ne da mi se pazit

16 godina
neaktivan
Hacker002 kaže...

2 razred, računalni tehničar za strojarstvo

Hrvatski - 3

Engleski - 2

Povijest - 2

Vjeronauk - 4

Geografija - 3

Tjelesni - 4

Matematika - 3

Fizika - 4

Računalstvo - 5

Tehničko crtanje - 4

Tehnička mehanika - 3

Tehnički materijali - 3

Tehnologija obrade i sastavljanja - 2

Elementi strojeva - 3

Tehnologija obrade i sastavljanja praksa - 4

49/15=3,27

Idem u isti smjer.Također završio 2. razred.

Hrvatski - 2

Engleski - 5

Povijest - 5

Vjeronauk - 5

Geografija - 3

Tjelesni - 4

Matematika - 2

Fizika - 2

Računalstvo - 3

Tehničko crtanje - 4

Tehnička mehanika - 2

Tehnički materijali - 3

Tehnologija obrade i sastavljanja - 2

Elementi strojeva - 3

Tehnologija obrade i sastavljanja praksa - 5

50/15=3,33

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ (̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()ڪے
17 godina
big_guy kaže...

50/15=3,33

imo sam ja u prvoj godini 3.33, imo bi i sad al mi koza nije tjela dat 5 iz tjeselnog, a imo sam ocjene za 5. al dobro, isti k bilo 3.27 ili 3.33

EDIT: odakle jesi ti? samnom neides u razred da ga ebes, nema vamo niko 5 iz engleskog :D

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.6.2011 17:41 (Hacker002).
14 godina
neaktivan
athlon64 kaže...

Nekazem ni ja da je opijanje super.

Ali to zurenje u kompjuter, ne imati socijalni život mi nikada neće biti jasno.

ja imam socijalni život ako nisi shvatio iz mojih postova , ali npr netko tko ga uopće nema , tko igra cod 8h dnevno a ostalo ući , ja mu se nikad u životu nebi usudio reći get a life ili nešto takvo , ako on uživa u tome , svaka mu ćast, dao bi mu ruku , ali ovakvi kao ti koji misle da je njihovo mišljenje najvrjdnije , tipa " ako je meni to glupo onda je i njemu to glupo i gotovo " pa gadiš mi se sinko , povraća mi se od tebe i takvih kao ti , netreba ti ništa bit jasno , nemaš pravo vrijeđat nićije mišljenje , možeš reć da je tebi to ćudno i da se ti više voliš zabavljat izlazeći i dobit par thumb up-ova , par thumb - down-ova i tjt.

LOL!

Ti ocito neznas citat, pa nigdje ja nisam rekao da si ti debil. I nigdje nisam tebe stavio ulogu ''no-lifera'' . Ti si to sam izjavio ;)

15 godina
Izbjeglica_02 kaže...
athlon64 kaže...

Nekazem ni ja da je opijanje super.

Ali to zurenje u kompjuter, ne imati socijalni život mi nikada neće biti jasno.

ja imam socijalni život ako nisi shvatio iz mojih postova , ali npr netko tko ga uopće nema , tko igra cod 8h dnevno a ostalo ući , ja mu se nikad u životu nebi usudio reći get a life ili nešto takvo , ako on uživa u tome , svaka mu ćast, dao bi mu ruku , ali ovakvi kao ti koji misle da je njihovo mišljenje najvrjdnije , tipa " ako je meni to glupo onda je i njemu to glupo i gotovo " pa gadiš mi se sinko , povraća mi se od tebe i takvih kao ti , netreba ti ništa bit jasno , nemaš pravo vrijeđat nićije mišljenje , možeš reć da je tebi to ćudno i da se ti više voliš zabavljat izlazeći i dobit par thumb up-ova , par thumb - down-ova i tjt.

LOL!

Ti ocito neznas citat, pa nigdje ja nisam rekao da si ti debil. I nigdje nisam tebe stavio ulogu ''no-lifera'' . Ti si to sam izjavio ;)

uopće ti ovo nisam napisao zato što sam mislio da se meni obraćaš , nego mi se općenito gadi takvo mišljenje.

14 godina
Cerina15 kaže...

passat tko je rekao da je dobro pit pivu cili dan?

nemoj preuveličavat, od pive nije niko nikad umro 

Piva sadrži alkohol, nemoj mi reći da od alkohola nitko nije umro.

O tempora, o mores !
16 godina
neaktivan
Keops kaže...
Cerina15 kaže...

Mislim da je ovo malo žešći offtopic, ali ne možeš tako sad govorit.

Možeš reć onda da velike količine nekog lijeka ubijaju, nemoj sad reć da nitko od liječenja nije umro.

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man standing has fallen /// Trust no one...
16 godina
neaktivan
Looka kaže...
Keops kaže...
Cerina15 kaže...

Mislim da je ovo malo žešći offtopic, ali ne možeš tako sad govorit.

Možeš reć onda da velike količine nekog lijeka ubijaju, nemoj sad reć da nitko od liječenja nije umro.

Nije offtopic, alkoholi se uče iz kemije i u osnovnoj i u srednjoj školi.

http://www.youtube.com/watch?v=N80ec5dyskw
16 godina
neaktivan
Ah ta škola...

OMG!!!

Ispricati cu vam istinitu pricu. Dok su mi bile sve petice, nikad nisam dobio nista, a kad sam ispravio biologiju sa 1 na 5 dobio sam 200Kn. To je valjda neki poremecaj u mozgu. - Mentalist
14 godina

u ruđera ak imam bodova,ak ne onda u teslu..;)

LP

Alen

16 godina
neaktivan
Hacker002 kaže...
big_guy kaže...

50/15=3,33

imo sam ja u prvoj godini 3.33, imo bi i sad al mi koza nije tjela dat 5 iz tjeselnog, a imo sam ocjene za 5. al dobro, isti k bilo 3.27 ili 3.33

EDIT: odakle jesi ti? samnom neides u razred da ga ebes, nema vamo niko 5 iz engleskog :D

Iz Petrinje,u Sisak idem u školu.

Ti?

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ (̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()ڪے
16 godina
protjeran
Cerina15 kaže...

http://www.newzimbabwe.com/pages/incest14.11920.html

Ako je jedini zivot koji imam onaj na BUG-u, da li to znaci da ja nemam zivota?
16 godina
Cerina15 kaže...

A tko je rekao da je dobro bit za ekranom CIJELI dan?

Dopusti da ti odgovorim cu ti. Nitko.

I zurit za ekranom, i pit alkohol je (u neku ruku) dobro, ali naravno obadvoje umjereno.

Izaci navecer s jaranima u kafic slusat narodnjake i popit 2-3-4-5,... 10-20 piva ili cega vec ne, sigurno nije umjereno.

Ok pive, al slusat narodnjake {#}

Google is NOT your friend!!! (btw: 1domagoj1 IS time traveler)
16 godina
odjavljen
athlon64 kaže...
Mitsuoka kaže...
bobica257 kaže...

Ja idem danas u ponoć na maturalac. Bezveze.... Jedva čekam da se vratim....

Što više čitam ove tvoje postove, više vidim koliko ti nemaš života. Izađi vani, popij pivu dvi tri, zabrij sa ženskom, zabavljaj se malo. Od tih školskih natjecanja ionako nemaš ništa, odeš na informatiku ili matematiku na državno u srednjoj, pa imaš direktan upis na faks i dalje se uopce ni ne mucis {#}

cujes covjek se ne zabavlja na taj nacin , ja takoder smatram da je maturalac pilanje , i ekskurzije rofl lololol ,, samo bacanje para , rade cu sebi uzet gtx 580-ku nego davat pare za ekskurziju.

ROFL-pa ja mislim da me nikad ništa u osnovnoj nije više razveselilo od ekskurzije, a u srednjoj pogotovo. Bolji način da se zabaviš sa društvom jednostavno ne postoji i još nisam naišao na nekog s ovakvim stavom.

Kojeg vraga će ti gtx-ica kad ti sjećanje s ekskurzije ostane za cijeli život? Karticu ćeš ionako kad tad prodat za sitne pare, a vrijeme koje si izgubio ne možeš vratiti.

...
15 godina
neaktivan
Cerina15 kaže...
captain_soap_McTawish kaže...
Cerina15 kaže...

ne mislim doslovno opijanje, nego izaći vani s ekipom, popit pivu dvi itd.

A zašto uopće mora piti pivu? Što je to u pivi toliko dobro da je moramo svi piti?

probaj pa ćeš vidit

domaće vino i piva je zdravije nego svi gazirani sokovi koje takvi kao ti pijete

Hahahahah a Lemo kaze (jedan lik iz njegovog razreda) da cerina opce nizlazi nego a samo gleda seherezadu i igra LoL.

A on dili tu savjete {#}

LoL acc THCJoshi
16 godina
neaktivan
Fićo_CoD 5 kaže...

Dajte se smirite, idete malo u offtopic, otvorite novu temu i raspravljajte o životu/neživotu {#} 

Pokusaj drugi..

15 godina
Čitam i ne vjerujem kakvih probisvjeta tu ima, ide se iz krajnosti u krajnost. Na kraju krajeva, zaboli mene ona stvar da li netko doma svršava riješavajući kvadratne jednadžbe ili polirajući GTX-icu, radi ono što tebe zabavlja, čini sretnim, šta god to bilo.

Jednostavno, postaviti si prioritete, hoću li se provlačiti kroz školu i učiti samo kad moram (taj sam), hoću li se ubijati za školu, il' ću zadnji tjedan molit za dvojku da bi izvuko popravni.
I don't believe in Heaven. I believe in Pain. I believe in Fear. I believe in Death.
16 godina
protjeran
Ah ta škola...

Hebote sta sve tu ne vidim..Aj imam takvih i u razz,ali ljudi pa cemu vi zivite?

Pa ni Tesla nije bio takav (zna se da je volio kartat, uzivat)...

Hebovas, meni nema boljeg nego recimo ponedjeljkom kada smo imali malo napetije satove, nakon nastave otic na pivo. Nije to alkoholiziranje, nego opustanje...

Zivot u kojem vidim sebe pred kompom 0-24 mi se ne čini ljepim...

A i koliko ti se na kraju isplati tih 5.0 kad te ljudi ne vole?

WP
16 godina
neaktivan
netko,netkovic kaže...

Hebote sta sve tu ne vidim..Aj imam takvih i u razz,ali ljudi pa cemu vi zivite?

Pa ni Tesla nije bio takav (zna se da je volio kartat, uzivat)...

Hebovas, meni nema boljeg nego recimo ponedjeljkom kada smo imali malo napetije satove, nakon nastave otic na pivo. Nije to alkoholiziranje, nego opustanje...

Zivot u kojem vidim sebe pred kompom 0-24 mi se ne čini ljepim...

A i koliko ti se na kraju isplati tih 5.0 kad te ljudi ne vole?

Pa ako je antisocijalan/flegmatik i briga ga za druge?

Btw ajd nek neko otvori temu za ovo, ovo nije više vezano za školu nikako.

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man standing has fallen /// Trust no one...
16 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Ja bi eventualno otvorio al bojim se da bi pokupio koji kartoncic i tema bi isla pod lock nakon par postova, a i ne znam kako bi se zvala...

17 godina
big_guy kaže...

Iz Petrinje,u Sisak idem u školu.

Ti?

požega {#}

14 godina
Ah ta škola...

Ajme koje olakšanje....Ostao sam nezaključen iz hrvatskog,a imao 1 iz baroka.Fala bogu javlja razrednica da imam 3 :D

Stvarno sam prelijen -.-

griješiti je ljudski al je osjećaj božanski
15 godina
neaktivan
Ajde nek netko otvori temu o životu/ne životu ili kako već pa da tamo raspravljamo. Nisam htio sada ništa o tome ovdje pisati da ne bude offtopic, ali bit će zanimljvo raspravljati.
Dvije stvari su beskonačne; svemir i ljudska glupost, ali što se svemira tiče nisam posve siguran.
14 godina
nj0fra kaže...
Ajde nek netko otvori temu o životu/ne životu ili kako već pa da tamo raspravljamo. Nisam htio sada ništa o tome ovdje pisati da ne bude offtopic, ali bit će zanimljvo raspravljati.

Slažem se. :D

griješiti je ljudski al je osjećaj božanski
16 godina
neaktivan
Ah ta škola...
15 godina
The Unforgiven kaže...
Na kraju krajeva, zaboli mene ona stvar da li netko doma svršava riješavajući kvadratne jednadžbe ili polirajući GTX-icu, radi ono što tebe zabavlja, čini sretnim, šta god to bilo.

prvi pametan post danas.

14 godina
neaktivan
Ah ta škola...

poz,evo ja bi isao u srednju strukovnu skolu u samobor smjer : tehnicar za racunalstvo , pa me zanima ako se dobivaju neki dodatni bodovi zato jer sam isao na njemacki ... jer zivim samo sa jednim roditeljom ? zato sto mi je otac bio u ratu ? pls neka mi netko kaze

16 godina
neaktivan
M0stWanted kaže...

poz,evo ja bi isao u srednju strukovnu skolu u samobor smjer : tehnicar za racunalstvo , pa me zanima ako se dobivaju neki dodatni bodovi zato jer sam isao na njemacki ... jer zivim samo sa jednim roditeljom ? zato sto mi je otac bio u ratu ? pls neka mi netko kaze

A kad sam se ja upisivaao u srednju (split) isao sam isto na engleski aali  za neki bod mi je trebao i jos neki drugi strani jezik

- to da zivis sa jednim roditeljem neznam ti,a sto se tice oca,sto je bio u ratu nesto sam cuo kad se ovaj upisivao da to treba ici preko ministarsta u zg,tako nesto

stv.neznam

LP..:)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice