Windows Security Center problem
- poruka: 14
- |
- čitano: 7.498
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pozdrav.jel mi moze neko pomoci sa ovim problem pls
daj napiši koji antivirus imaš, možda ti je stvar u av, nije dugo upeitan ili tak nekaj....
avast 4.8 je antivirus.stalno radi update
vidi pod servisima ima li ga i pokreni ga rucno i postavi da se sam restarta.
opet stoji sve isto.mozda nije to antivirusa
opet stoji sve isto.mozda nije to antivirusa
lel ti podešen u servisima na automatic?
Start - Run - services.msc - Pronaći Secutity Center - Dvoklik na njega - Automatic - Start - OK. I to je to.
Start - Run - services.msc - Pronaći Secutity Center - Dvoklik na njega -startup type- Automatic -ok- Start the service - I to je to.
malo sam ispravio,tj dodao,tako bi trebao biti podešen i startati ga
hvala raja.rijesio sam :)
Mogo si bar napisat kako si rješio?
xD
Mogo si bar napisat kako si rješio?
xD
Vjerojatno na taj način kako mu je rečeno
Imam problem sa errorom 1058... radim sve kako kazete odem run-services.msc- nadjem security center, postavim ga na automatic i start i nakon 10 sec on se sam disable... gledao sam na internetu i mnogi forumi to vezu sa trojancem vundom... skenirao sam citav comp. od virusa i nisam nasao nista... molim vas mozetel mi reci kako da rijesim ovaj problem.. pls
Imam problem sa errorom 1058... radim sve kako kazete odem run-services.msc- nadjem security center, postavim ga na automatic i start i nakon 10 sec on se sam disable... gledao sam na internetu i mnogi forumi to vezu sa trojancem vundom... skenirao sam citav comp. od virusa i nisam nasao nista... molim vas mozetel mi reci kako da rijesim ovaj problem.. pls
napravi ovako
ultimate boot cd i iskljuci ociju disable windows security center