Windows is not genuine problem zaključana tema

poruka: 6
|
čitano: 7.755
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Windows is not genuine problem

Znaci uradio sam update i nakon update mi se pojavilo da windows nije ... geniune sta vec to znaci,original il nemam pojma...

Uglavnom znam za one programe,sad da ne pisem koji su to da ne bude kazna neka :) uglavnom sa njima sam probao al nisu pomogli,restartuju mi komp al problem ostane odnosno wga ostane,sad me zanima jel neko ima 100 posto neki program koji to moze uklonit i da se vise ne vraca ili neko zna kako da preko regedita ili neceg slicnog to uklonim.Probao sam u regedit.exe traziti onaj wgalogon il tako nesto al nisam nasao to pa ne znam kako da rijesim ovaj problem.

Imam windows 7 !

Molim za pomoc

16 godina
Re: Windows is not genuine problem
Kupi windowse.
4.050 postova - Going for over 9000 ~ Black Ops : Galil/Silenced LAW Scavenger/SOH Pro/Marathon Nova 6/Frag ~ Ingame nick: U Mad Bro/KEBABisAWESOME
15 godina
protjeran

Sa tim "programom" prvo imas opciju da obrises taj kod ili tako nesto to stisnes onda reinstall, onda instaliras sa tim programom i opet reinstall i trebalo bi ti radit, meni već radi 6-7 mjeseci normalno, updati i sve.

ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO Ante Gotovina --- HEROJ
13 godina
neaktivan
Re: Windows is not genuine problem
gjurki kaže...

Sa tim "programom" prvo imas opciju da obrises taj kod ili tako nesto to stisnes onda reinstall, onda instaliras sa tim programom i opet reinstall i trebalo bi ti radit, meni već radi 6-7 mjeseci normalno, updati i sve.

ako imas mozes li mi poslat taj program koji ti koristis na privatnu poruku 

15 godina
protjeran

Najbolja fora ti je da kupiš winze, provjereno - radi...

Il pređi na Linux ...

Straight Edge
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.7.2011 16:05 (netko,netkovic).
15 godina

Windows 7:

http://techpp.com/2010/01/15/make-windows-7-genuine-tips-to-stop-windows-is-not-genuine-message-0%C3%9780070005/

XP:

(Napraviš Batch file s ovim kodom)

CD %systemroot%\system32

rename wgatray.exe wgatray.exe.bak

rename wgalogon.old wgalogon.old.bak

rename LegitCheckControl.dll LegitCheckControl.dll.bak

taskkill /F /T /IM wgatray.exe

del wgatray.exe.bak

del wgalogon.old.bak

del LegitCheckControl.old.bak

Kraj razgovora s Kobeom kaže novinar: Možda ipak nije kao Dražen Petrović ali ipak igra kao super zvijezda! (Success is my only motherfucking option, failure's not)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice