U procesima mi je na spisku stbapp.exe i stbappHelper.exe. KIS 2009 nije nasao nikakvu gamad a ovo mi se stalno pojavljuje, mada nemam nikakvih problema (još uvijek)
Da li je ovo virus?
- poruka: 8
- |
- čitano: 1.703
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
stbapp.exe ti je spyware il malware , googel-ni pa ces i sam vidjet
stbappHelper.exe isto
kratko i jasno :)
To ti je proces monitor od desktop smiley toolbar - to se svrstava u adware.
je spyware il malware , googel-ni pa ces i sam vidjet
stbappHelper.exe isto
Customer support ako malware kojim slučajem zakaže?
U procesima mi je na spisku stbapp.exe i stbappHelper.exe. KIS 2009 nije nasao nikakvu gamad a ovo mi se stalno pojavljuje, mada nemam nikakvih problema (još uvijek)
Nije nist ozbiljno uglavnom to je Adware ili Spyware neki lagani, pogledaj je li imas to instalirano u Programe Files zapravo slicno ovom dole kaj sam stavil. Zapravo to je Toolbar neki divlji tj Juicy Access Toolbar a ovo dvoje su njegovi procesi pa ako to imas onda to deintaliraj iz Add/Remove Programs. No ako ne ide rijesit ce se na drukciji nacin nema problema!
C:\Program Files\DoubleD\JuicyAccess Toolbar\4.1.0.17730\stbappHelper.exe
Nije nist ozbiljno uglavnom to je Adware ili Spyware neki lagani, pogledaj je li imas to instalirano u Programe Files zapravo slicno ovom dole kaj sam stavil. Zapravo to je Toolbar neki divlji tj Juicy Access Toolbar a ovo dvoje su njegovi procesi pa ako to imas onda to deintaliraj iz Add/Remove Programs. No ako ne ide rijesit ce se na drukciji nacin nema problema!
C:\Program Files\DoubleD\JuicyAccess Toolbar\4.1.0.17730\stbappHelper.exe
Riješeno je. bilo je kako si napisao.. hvala