Iz aviona se vidi da nešto ne valja s ovim testom.
Dok je Avast! pao na testu....
Ne. Pogledaj malo bolje, prema njihovom testu čak 12 antivirusnih programa ništa ne valja.
@siketa @djigibao
Koja su vasa saznanja o tome kad ce finalna verzija HitmanPro.Alert 3?
Jako mi se svida ali kada sam testirao pre jedno mesec dana nisam mogao pokrenuti DCS World zbog njega (igra se nije htjela pokrenuti vec je izbacivala gresku)
Pass
All threats are found in the first test / neutralized during the testing procedure.
Only three of these anti-virus programs will receive a certificate "MRG Effitas 360 Assessment" for the 4th quarter 2014 ..
Kaj tu ne bi trebao biti BitDefender???
Hmm, malo je cudan ovaj poredak...
@siketa @djigibao
Jako mi se svida ali kada sam testirao pre jedno mesec dana nisam mogao pokrenuti DCS World zbog njega (igra se nije htjela pokrenuti vec je izbacivala gresku)
Zasad ne bih znao, kad saznam javim
@siketa @djigibao
Još se ne zna datum, ali uskoro.
RC status ima već neko vrijeme....
Evo još jednog iz pećine :D Djigi, jesi li probao onaj Kasperskyjev Windows Unlocker protvi CryptoLockera?
Ako je sustav zaražen CryptoLockerom, može li ga HPA očistiti ili on može jedino prevenirati infekciju sustava?
Ja više ne radim s tim,a ionako imam pričeg posla nego da to radim (dosta ispita i testova).
Imam ja mašinu, al imam i ispite, vidiš da me nema na forumu više toliko.
Scenario napada na online banking :
Koristi li netko od vas rogue killer?
NAšao mi je neke rootkits ieat hook...
Mozes negdje upload-at LOG od Rogue killer-a (npr. speedyshare.com) pa stavi link da skinem taj LOG i vidimo sta pise
Mozes negdje upload-at LOG od Rogue killer-a (npr. speedyshare.com) pa stavi link da skinem taj LOG i vidimo sta pise
http://speedy.sh/u9ScF/RKreport-SCN-02112015-180745.log
evo, hvala.neki problem vezan uz Chrome, imam extensions: adguard,trafic light,bd wallet i zenmate.
http://speedy.sh/u9ScF/RKreport-SCN-02112015-180745.log
evo, hvala.neki problem vezan uz Chrome, imam extensions: adguard,trafic light,bd wallet i zenmate.
Ti si promijenio DNS?
Jel to skenirano s Chrome upaljenim ili...? Probas opet skenirat s ugasenim. Probaj ugasit sve ekstenzije prije skeniranja.
Jesi skenirao s MBAM?
Mozes skenirat i s ADWCleaner-om.
nisam mjenjao DNS.
skenirao sam s adw cleanerom i mbam i ništa.
sad kad odvrtim rogue killer sa ugašenim chromom ne nalazi ništa.
i meni je isto tako na obtain IP automatically.
drugo nisam dirao ništa...evo sad sam ubacio open dns servere, i odmah se osjeti ubrzanje kod uploada stranica.
Nemreš bolivit : eset na win 8.1 unutar linuxovih iso image-a upozorio na moguću prijetnju
od ovih datoteka , pa ak neko zna kaj bi to bilo ( pital sam i na linux temi ) :
- \openSUSE-13.2-DVD-x86_64.iso = ISO = CONDUIT_.RPM = RPM = CONDUIT_.cpio = CPIO = ./usr/lib/python2.7/site-packages/conduit/platform/WebBrowserMozilla.py – JS/SecurityDisabler.A.Gen
- \openSUSE-13.2-DVD-i586.iso = ISO = CONDUIT_.RPM = RPM = CONDUIT_.cpio = CPIO = ./usr/lib/python2.7/site-packages/conduit/platform/WebBrowserMozilla.py – JS/SecurityDisabler.A.Gen
Nemreš bolivit : eset na win 8.1 unutar linuxovih iso image-a upozorio na moguću prijetnju
od ovih datoteka , pa ak neko zna kaj bi to bilo ( pital sam i na linux temi ) :
- \openSUSE-13.2-DVD-x86_64.iso = ISO = CONDUIT_.RPM = RPM = CONDUIT_.cpio = CPIO = ./usr/lib/python2.7/site-packages/conduit/platform/WebBrowserMozilla.py – JS/SecurityDisabler.A.Gen
- \openSUSE-13.2-DVD-i586.iso = ISO = CONDUIT_.RPM = RPM = CONDUIT_.cpio = CPIO = ./usr/lib/python2.7/site-packages/conduit/platform/WebBrowserMozilla.py – JS/SecurityDisabler.A.Gen
Valjda se radi o PUA - KLIK
koji adblock- ekstenzije da stavim na IE 11- windows 7?uBlock nemoze se intalirati.Ghostery ne moze.AdblockPlus moze al nije kompletan.Adguard uspori mi surfanje.
koji adblock- ekstenzije da stavim na IE 11- windows 7?uBlock nemoze se intalirati.Ghostery ne moze.AdblockPlus moze al nije kompletan.Adguard uspori mi surfanje.
Mislim da za IE radi samo Adblock Plus
UPDATE:
Mislim da za IE radi samo Adblock Plus
UPDATE:
ok,
.
Ima li gdje giveaway za Trend Micro 2015?
Hvala.
Mislim da ne. Najviše imaš za Webroot i Bitdefender.
.
Kille, ko napada kod tebe ?
:-)