- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ma imam ga aktiviranog i sve, doduse kod pirata ako se smije rec. Al eto kad kupim novi lap sad cu vjerojatno uzet neki sa origigi kljucem, to moram jos vidjet koji.
E sad vidim na ovoj recenziji da usporava dizanje winsa, to sam bas pretpostavljao da se dogada. Sa ssdom mi se 25 sekundi dizu winsi, prije nego sam imao avg insaliran ispod 10 sekundi bi se digli. To mi smeta prilicno, mozda samo zbog toga stavim neki drugi antivirus. I odlican review btw :)
Ma imam ga aktiviranog i sve, doduse kod pirata ako se smije rec. Al eto kad kupim novi lap sad cu vjerojatno uzet neki sa origigi kljucem, to moram jos vidjet koji.
Piratiziranje antivirusne zaštite je najgora moguća ideja.
A mislim , znam. Al sto se moze, para se nema a sad kad odem na faks bit ce jos manje. Tako da ako uspijem nekako ugrabit original key opet nakon godine dana cu biti nazad na piratu. Eh
A mislim , znam. Al sto se moze, para se nema a sad kad odem na faks bit ce jos manje. Tako da ako uspijem nekako ugrabit original key opet nakon godine dana cu biti nazad na piratu. Eh
Dvije riječi: besplatan antivirus. Avira, Avast, AVG, Comodo, Qihoo. Izbora je napretek.
A zašto ne bi uzeo neki besplatni antivirus?
Pa kakva ce biti razlika izmedu free avga i ovog sada aktiviranog? Msm kj to nije ista stvar nakraju?
Mogao bi probat avast onda..
A zašto ne bi uzeo neki besplatni antivirus?
Pa jer ne razumjem zasto govorite da je toliko lose imati av u pirata?
Jer zato sto se ne moze updateati?
sorry na doubleu
Barem za AVG IS ima kljuceva...
Probaj ubacit ovaj - KLIK
mala adon skripta koja se sama makne za laki reset na deafultne trazilice u browseru dobro nakon promjene nakon micanja toolbarova ili adwarea, spywarea
1) To je krađa. Hoćeš li otići u trgovinu i uzeti nešto, a da ne platiš?
2) Crackiran softver ima ključeve koji često završe na blacklisti i onda se moraš gnjaviti svako malo s promjenama; da ne govorimo da crackovi znaju biti malware sam po sebi
3) Ima besplatnih antivirusa koji će korektno odraditi posao (avast, Avira, Bitdefender, Panda, itd.)
4) Plaćeni antivirusi često imaju akcije i popuste (npr. Emsisoft je jeftiniji za našu regiju, Avira sada ima akciju 70% off, Black Friday, itd.)
Ne jer gospodin u avgu ne gubi nista kad ga piratiziram, dok marko sa standa kukuruza gubi kad mu ukradem 2 kile kuhanog kukuruza.
Uostalom, mislim da su meni potrebnije pare nego vlasniku kojekakvih kompanija koji se kupaju u parama. Kad vec nema pravednosti u svijetu bar cu uzet si to pravo da je koliko toliko stvorim sebi.
A velike kompanije ce uvijek imat para, jer firme i slicno uvijek kupuju originale
Naravno, imaš pravo na svoje mišljenje.
Ali pitao si nas zašto to govorimo?
Samo sam ti napisao zašto....slagao se ti s tim ili ne.
Ne jer gospodin u avgu ne gubi nista kad ga piratiziram, dok marko sa standa kukuruza gubi kad mu ukradem 2 kile kuhanog kukuruza.
Uostalom, mislim da su meni potrebnije pare nego vlasniku kojekakvih kompanija koji se kupaju u parama. Kad vec nema pravednosti u svijetu bar cu uzet si to pravo da je koliko toliko stvorim sebi.
A velike kompanije ce uvijek imat para, jer firme i slicno uvijek kupuju originale
Jesi si probao stavit ovaj kljuc:
IBY9X-ESYXT-W4BZQ-QI4WX-A9LI7-INRS3
Ja ako bih koristio plaćeni, ja bih kupio licencu ili našao na giveawayu.

Esetov predstavnik u hrvatskoj ima korektni stav pa se nod i eset smart security mogu kupiti za 50% uz potvrdu o školovanju. Eset su čist pristojni proizvodi, a kupnjom ipak neka kuna ostane u hrvatskom gospodarstvu, a i par radnih mjesta se time podržava i održava...
Šteta što nema predstavnika i ostalih av tvrtki kod nas... Ne tolko zbog artikla vec zbog radnih mjesta...
Djigi, ima li negdje još aktivan giveaway za BitDefender Mobile Security?
Neznam za konkretne slučajeve iz prve ruke pa mi je teško to komentirati.
Ali ono što sam čitao se najčešće odnosilo na poništavanje licence ako se posumnja na zloupotrebu.
Vjerujem da bi svaka av kompanija i svako predstavništvo isto tako učinilo u cilju
zaštite svog proizvoda i konkretnog korisnika jer ako ključ proglase nevažećim onda više ni taj koji ga je platio više nema zaštitu.
Ja osobno imam sa njima dobra iskustva, osim u jednom slučaju
gdje smo se malo zakvačili oko tehničkih stvari u svezi 32 i 64 bitnih procesa,
ali opet sam ja tu bio malo pretjerao jer oni taj artikal prodaju, prevode, i pružaju podršku,
ali ga ne proizvode pa u biti nisu niti krivi za ono kaj je mene
mučilo. No u prvoj slijedećoj nadogradnji je situacija popravljena.
Čak je bilo i slučajeva poništavanja ključa u nekih mojih klijenata jer im se ključ pojavil na fejsbuku
na onoj stranici gdje dnevno pucaju nove ključeve. No uz par mailova i ljubaznih telefonskih razgovora
gdje smo uspjeli objasniti da nije korisnik to sam tamo postavio
dobijeni su novi ključevi koji su uredno vrijedili do isteka plaćenog perioda....
A sad, iznimki naravno da se uvjek nađe.... Kad god mi je trebala tehnička pomoć,
uvjek je tamo bio jedan vrlo ljubazni g Tomo, i sve dosad smo uspješno riješili...
Dugo ih već nisam kontaktiral pa neznam jel još taj gospodin tamo radi ili su izmijenjali postavu...
Lokalno predstavništvo je dosta dobra stvar i sa tehničkog i sa gospodarskog stajališta.
Sad sam malo potrazio i cini se da je sve proslo vec, ali probaj pogledat ako ovdje jos moze - KLIK (stranica je talijanskom)
STa ce ti to, nepotrebno na Androidu ako skidas s Google Play i ne instaliravas sve i svasta, a i ima free rjesenja.
========================================================================
Evo po meni najjeftiniji AV, a jako dobar - EMSISOFT AM, 3 kljuca = 35$ (232kn)
Može biti još jeftiniji....28$ uz kod aff10379.
;)
Sad sam malo potrazio i cini se da je sve proslo vec, ali probaj pogledat ako ovdje jos moze - KLIK (stranica je talijanskom)
STa ce ti to, nepotrebno na Androidu ako skidas s Google Play i ne instaliravas sve i svasta, a i ima free rjesenja.
==================================================
Ma nije to za mene, taj BitDefender sam postavio tati na mobitel jer kada ide skidat pjesme onda mu se skidaju one aplikacije iz oglasa pa ih on instalira jer misli da je tu glazba. Za sada ga je taj BitDefender Mobile Security odlično služio. Probao sam taj link na talijanskoj stranici ali ne radi.
Totalno neugodna iskustva,lik sebi daje zapravo da ukida ispravne licence kako mu se prohtije...Zaista, jedan poluprimitivac!
A valjda si i neko objašnjenje dobio za to... Ako se ne varam, to je bila licenca koju si od nekog dobio, i posle poništavanja si ju opet dobio od nekog iz eseta... Ako te nisam zamjenio sa nekim...
No, naravno da ima i negativnih iskustva, ali ima i pozitivnih, a ja osobno dosta osoba znam sa esetom i niko od njih nema prigovora... A i kad pogledam službene forume tih av tvrtki, uvjek ce se naići na ponekog nezadovoljnog korisnika... Od comoda prek nortona pa do avasta i bitdefendera...
Neznam jedino jel ima nezadovoljnika sa ms defenderom ...
:-)
Kaspersky win unlocker vs ransomware
Nisam isprobao, ali eto nek se nađe nekome pa možda pomogne kod specifičnog malwera:
http://support.kaspersky.com/viruses/disinfection/8005#block2
http://www.techradar.com/downloads/kaspersky-windowsunlocker
.....................
Vjerojatno pišem na krivom mjestu, no dobro, možda me usmjerite prema nekakvom rješenju. Danas su mi se, iz čista mira, pojavili sljedeći problemi: 1) Windows Update mi se ne pokreće (ne pokazuje greške, ništa) 2) Windows Media Player mi ne pokreće nijednu datoteku zbog nedostatka kodeka (već godinama koristim Shark007 Codecs) 3 Ne mogu pokrenuti Network and Sharing Center iz traya (iz Control Panela se normalno pokreće). Iskreno, s ovakvim problemima se nikad nisam susreo. Napominjem da nisam ništa dirao. Zaista čudno ponašanje Windowsa. Pomislio sam da je nekakva infekcija posrijedi pa sam skenirao s Comodom, Avirom, Malwarebytesom i Emsisoft Emergency Kitom i - ništa. Niti jedan malware ili PUP. Ima li netko kakvih ideja?
Ja bih pomogao ali ne bi smio da koristiš Combofix za to. Taj program nije igračka i može da ti uništi sistem ako se ne koristi pravilno. Možeš ga koristiti ali budi oprezan.

Vjerojatno pišem na krivom mjestu, no dobro, možda me usmjerite prema nekakvom rješenju. Danas su mi se, iz čista mira, pojavili sljedeći problemi: 1) Windows Update mi se ne pokreće (ne pokazuje greške, ništa) 2) Windows Media Player mi ne pokreće nijednu datoteku zbog nedostatka kodeka (već godinama koristim Shark007 Codecs) 3 Ne mogu pokrenuti Network and Sharing Center iz traya (iz Control Panela se normalno pokreće). Iskreno, s ovakvim problemima se nikad nisam susreo. Napominjem da nisam ništa dirao. Zaista čudno ponašanje Windowsa. Pomislio sam da je nekakva infekcija posrijedi pa sam skenirao s Comodom, Avirom, Malwarebytesom i Emsisoft Emergency Kitom i - ništa. Niti jedan malware ili PUP. Ima li netko kakvih ideja?
A da probas pokrenuti CMD kao Admin i upisat ovo: sfc /scannow
A mozda i ovaj program da resetiras Servise na defaultne postavke - Set Windows Services To Default Startup
Ja mislim da bi Combofix to mogao popraviti, Sfc je više za provjeru sistemskih fajlova. Combofix je inače za takve situacije.