Oooo vidim na listi mnogo starih imena koja više ne sudjeluju u temi a bili su žestoki igrači
Smiješno mi je kod nekih, imaju npr.16 postova i 95 TD-a
Oooo vidim na listi mnogo starih imena koja više ne sudjeluju u temi a bili su žestoki igrači
Pronasao sam pomocu toga jos dosta Eposovih acc - KLIK
Pa nove promjene nemaju nikakav utjecaj na tabele jer su podatci sakupljeni vjerojatno od početka ove teme!
Bez veze je što nema statistika za "HVALA" dok smo to još imali.
btw: Zašto se "HVALA" ponovno ne uvede u našu temu?
Pomogneš nekome i želi ti se zahvaliti a nema kako osim TU !!!
@NiramX Izgleda da radi.
Pa naravno da radi ali da li dobro radi pitanje je sad...
Možda da se napravi neki test par sličnih "web guarda" na malciozne stranice?
Misliš kao wot,adguard,k9 itd. ?
Testirati svaki AV koji u sebi ima neki web filter protiv npr.20 linkova pa da vidimo koji ima bolju detekciju tj.koji blokira više malcioznih URL-ova.
Našao sam zgodnu listu u HOSTS.txt obliku malcioznih URL-ova na OVOJ stranicikoju lijepo možeš ubaciti u Comodo ali nisam uspio nači opciju kod BitDefa.IS-2015 da ručno ubacim toliko mnogo stranica (ima za dodavanje jednu po jednu), kemijao sam nešto preko "Parental Control" al ne znam jel uspjelo!
Možda da se napravi neki test par sličnih "web guarda" na malciozne stranice?
Nesto slicno smo vec bili napravili ali prije skoro 3/4 godine - KLIK i KLIK
Poredak od najboljeg rezultata prema najlošijem:
Testirati svaki AV koji u sebi ima neki web filter protiv npr.20 linkova pa da vidimo koji ima bolju detekciju tj.koji blokira više malcioznih URL-ova.
Mislim da bi tu Fortinet, Bitdefender i 360TS bili u top 3.
mislim da bi trebalo naci hrpu tih testova i onda sami napraviti neki prosjek prema polozajima na kojima su antivirusni poredani na pojedinacnomm testu
Može pomoć,molim vas?
Znači,imam laptop,star 3 mjeseca,koji se koristi najviše za surfanje.Koristim besplatni Avast,dosad nisam imao nekakvih problema.No zanima me je li to dovoljno sigurno za internet bankarstvo i ako ne,što biste mi preporučili?
Hvala.
mislim da bi trebalo naci hrpu tih testova i onda sami napraviti neki prosjek prema polozajima na kojima su antivirusni poredani na pojedinacnomm testu
Evo nesto slicno sam ja napravio s listom AV-Comparatives - KLIK
Može pomoć,molim vas?
Znači,imam laptop,star 3 mjeseca,koji se koristi najviše za surfanje.Koristim besplatni Avast,dosad nisam imao nekakvih problema.No zanima me je li to dovoljno sigurno za internet bankarstvo i ako ne,što biste mi preporučili?
Hvala.
To ti je dovoljno, nemas brige.
Evo malo isprobavam Tiranium sa McAfee Site Advisor Free i mogu reći da je veoma dobra kombinacija ,ali Tiranium nikada neće zaraditi ako nastavi onako nametati reklame
.
Praise systemD for bringing us malware to linux
http://www.scmagazine.com/malware-targets-linux-and-arm-architecture/article/391497/
The offer is valid if you install anti-virus for the first time.
Upgrading to version 15.0.5645
To receive a free license AVG Internet Security 2015 1 year, follow these steps:
1. Download AVG Internet Security 2015 - 158 MB / 172 MB [x64]. Supported OS: Windows 8.1 / 8/7 / Vista / XP 32 | 64- bit
2. During installation, activate comprehensive antivirus for 1 year with the following license key:
IBY9X-ESYXT-W4BZQ-QI4WX-A9LI7-INRS3
Enjoy effective protection for a year free of charge. Activation occurs from the moment the product is installed in the system, the period of the trial license is 374 days.
===============================================================================
Hitman Pro 3.7.9 Build 233
Changes in HitmanPro 3.7.9 Build 233 (2015-01-09):
IMPROVED: Detection and removal of new variant of Reveton ransomware.
FIXED: Issue with the Internet Explorer cookie enumerator causing the scan to never finish.
FIXED: Issue causing HitmanPro to stop working.
Homepage –http://www.surfright.nl
Size: 9.81 MB
Gle ovo...
"Is your internet connection part of a botnet? Find it out on www.check-and-secure.com and get free help!"
btw: Ovo se misli na HitmanPro.Alert?
Tak je, na HMP.Alert se misli...
ili napraviti bolje osiguran browser pa nece trebati ( iglu) cjepivo
komentar za prvu sliku na prijasnjem postu
Za korisnike sa vatrenom lisicom...
Firefox is still the least secure web browser, falls to four zero-day exploits at Pwn2Own
Sorry guys
EDIT: Top 5 Most Secure Browsers
Baš ću probat taj Aviator!
Firefox is still the least secure web browser, falls to four zero-day exploits at Pwn2Own
Sorry guys
By Sebastian Anthony on March 17, 2014 at 9:09 am
???
Sorry guys
By Sebastian Anthony on March 17, 2014 at 9:09 am
???
Kaj?
Kakve veze ko je napisao članak kada je to "sumarum" sa Pwn2Own 2014, an annual computer hackfest in Vancouver.
Kaj?
Kakve veze ko je napisao članak kada je to "sumarum" sa Pwn2Own 2014, an annual computer hackfest in Vancouver.
Kasnš godinu dana.
Kaj?
Kasnš godinu dana.
Bolje ikad nego nikad
Kompanija AV-Test bavi se analizom informatičke sigurnosti, te prati trendove u svijetu zloćudnih pojava poput raznih malware programa i neželjene elektroničke pošte (spama). Njihova najnovija analiza pokazuje da količina zloćudnih programa u svijetu kontinuirano raste, i da je trenutno na najvišoj razini ikada – u zadnje dvije godine pojavilo ih se više nego u posljednjih 10 godina zajedno.
Zapanjuje i podatak da se trenutno u svijetu svakog dana pojavi oko 390.000 novih malware uradaka, dok je broj softverskih napada u 2014. učetverostručen u odnosu na godinu prije.
Što se tiče spam poruka, AV-Test bilježi zemlje iz kojih takav sadržaj potječe. Pri vrhu njihove liste nalaze se SAD, Španjolska i Njemačka, a u prvih 5 (ovisno o promatranom razdoblju) povremeno ulaze i Italija, Vijetnam i Argentina. Velika većina spam poruka u sebi sadrži razne linkove koji imaju za cilj privući primatelja da na njih klikne, dok je udio poruka s privicima vrlo nizak.
Nešto je kod Bitdefendera trulo, uninstaliram Bitdefender TS 2015 i stavim Aviru, provjerim Windows update kad ono oko 350MB STARIH updejta koji nisu instalirani. Dok je bio BitDefender nisu uopće bili ponuđeni. Svašta.
A što ako si isključio dotični scan?