Netko gore reče da je ovdašnja ekipa odradila testiranje i da se mse-defender pokazao katastrofalno loš naspram ostalih antivirusa. Ja sam našao jedno di je ispalo da ja mse bolji i od avasta i od comoda pa cak i od nortona...
http://av-gurus.blogspot.com/2013/04/malware-test-by-bug-forum.html?m=1
Iznimka ne čini pravilo jer i ćorava kokoš pokoji puta ubode zrno
Drugo, nisam rekao da je "katastrofalno loš",rekao sam da je lošiji od drugih i da to ne znači da te neće donekle štititi ali iole kompleksniji virus će ga izbušiti ko švicarski sir!
Bilo bi super da ima još pokoji sloj zaštite ali nema ( čak su i u Microsoftu rekli da je to samo bazična zaštita ).
Microsoftu očito nije stalo do toga da napravi kvalitetan AV ( ko da bi im to bilo teško učiniti ), tu su neke druge politike u igri!
Uglavnom, i u mojim testovima i u profesionalnim labovima se nikad nije proslavio nego konstantno drži posljednja mjesta!
btw: Ako ostali proizvodi postignu detekciju izm.80-90% a Defender postigne 79%, to znači da je najlošiji od svih ali ipak bi te "teoretski zaštitio" u 79% slučaja...a to su brojke pasivnih detekcija koje je najlakše detektirat pogotovo ako su uzorci stari par dana i više.
Pokreni ti par Malc0de linkova sa Defenderom kao zaštitom pa češ vidjeti belaja
Nemoj da sad počnem čupati linkove gdje je bio "katastrofalan"