gdje se može kupit jeftino bitdefender antivirus 2013 licenca?
http://store.downloadcrew.com/p27766-bitdefender_antivirus_plus_2013_1-pc

gdje se može kupit jeftino bitdefender antivirus 2013 licenca?
http://store.downloadcrew.com/p27766-bitdefender_antivirus_plus_2013_1-pc
Evo ja kupio, dobio key, idem sad instalirat
Bok, ekipa, pošto sam u zadnje vrijeme totalno out of date što se malwarea tiče, ima li neka nova stranica otkud bi mogao skidati sampleove Fake AV-a, Roguea, rootkita, ali i ostalog malwarea? Vidim da je netko objavio i ovaj novi MB Anti Rootkit beta pa da i to malo isprobamo na virtualcu :)
malwaretips.com
u petak pred kraj radnog vremena sam instalirao zadnji update za comodo is i ono trazilo da resetujem racunar medjutim posto je vec bilo 16h normalno sam ga ugasio...
jutros prvo win ne prepoznaje da je cis aktivan pa mi se nekoliko puta srusio explorer... ne internet explorer nego windows explorer...
a pretpostavljam da je do cis-a jer sam samo to updateovao/instalirao....
windows je 7 prof x64..
jel neko imao slicnih problema poslije updatea cis-a?
Ja sam na par compova napravio update i svi rade bez problema.
Možeš exportati postavke, reinstalirati Comodo, pa vratiti postavke. Ako se stvarno nešto kod instalacije smrdalo vjerojatno bude reinstal popravio.
restartao sam racunar danas i kad se upalio nije bilo nikakvih problema... windows prepoznaje da je zastita aktivna i explorer se ne rusi... hm moguce da se nesto kod startupa srusilo prvi put ali evo sad je izgleda sve ok...
Bok, ekipa, pošto sam u zadnje vrijeme totalno out of date što se malwarea tiče, ima li neka nova stranica otkud bi mogao skidati sampleove Fake AV-a, Roguea, rootkita, ali i ostalog malwarea? Vidim da je netko objavio i ovaj novi MB Anti Rootkit beta pa da i to malo isprobamo na virtualcu :)
Imas i ovdje velike pakete malwera KLIK (opa, novi emotikoni
)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
NORTON INTERNET SECURITY 2013 FREE 6 MJESECI!!!!
Ima li tko informaciju da li je Online Armor proradio na Osmici kako treba? Imam licencu od 400 dana "premium" pa bi ga bila šteta ne koristiti!
Ekipa, nisam neki ekspert s antivirusima, pa da vas pitam...
Koji je bolji, Avast ili MSE koji dolazi s Windowsima 8? Trazil sam malo po netu, ali nisam bas nasel nekaj posebno, a i misljenja su dosta podjeljena, cak vise naginju prema MSE-u.
Hvala vam na odgovorima.
Runs on Windows XP/2003/Vista/2008, Windows 7 and Windows 8
Changes in HitmanPro 3.6.2 Build 174 (2012-11-12):
* IMPROVED: Detection of Symmi malware.
* IMPROVED: Detection of malware that starts through Scheduled Tasks.
* IMPROVED: Operations on Boot Configuration Data (BCD) are now handled by Crusader service.
* FIXED: On some systems the Settings dialog was blank.
* UPDATED: Internal white lists
Homepage –http://www.surfright.nl
Size: 7.96 MB
----------------------------------------------------------------------------------------
Immunet Protect 3.0.8.9025
Changes in Immunet Protect 3.0.8.9025:
- Fixed Immunet using high CPU usage and Disk IO after completing a full scans or installing a large application.
- A new “Send file metadata for analysis” option has been added to the the Community Settings. This feature helps Immunet determine when applications have become infected by new types of previously unseen malware.
- Memory leak fixes for long running agents.
- IPtray (GUI) typo and crash fixes.
- Fixed a case where the Spero Engine could fail to initialize correctly.
- Fixed a bug where running on domains could cause Immunet to re-register with the Cloud.
Homepage –http://www.immunet.com
Size: 466 KB
Evo ovako kao što sam i napisao kupio sam Bitdefender ANTIVIRUS PLUS 2013 za skoro 6 $ jedna godina jedan PC licenca.
Instaliro ga na Windows 8, i dojmovi; ja sam za sad zadovoljan, (kolko mogu procijenit od jutros je na kompu), računalo se nije ništa usporilo, radi odlično; meni jednako kao i s norton AV 2013.
Sučelje samog programa je jedno od najljepših, barem meni, pregledno i funkcionalno. Trenutno nije imao što blokirati ili očistiti, friška instalacija w8 .
Nakon mjesec dana ču skenirat komp s MBAM-om, pa javim kakvo je stanje.
Jedino što mi se nije svidilo je instalacija, duugo traje,
1. skenira komp, 2. skida AV i paralelno instalira i to dost traje (znam da ovisi o mojoj konekciji, ali ...)
Sve ostalo čista petica.
E da el se može kombinirat sa nekim vatrozidom? Tipa comodo ne radi probleme?
Kralj antivirusa McAfee osumnjičen za ubojstvo!
Malo zutog stiva!
Covjece, kako su krenuli...
Danas sam ulovio malo vremena pa sam si u virtualku instalirao McAfee Antivirus 2013. Na prvu se moze reci da je to solidan AV (imao sam ga davno prije u verziji 8 sa AntiSpyware modulom (tad je to bio poseban dio programa, a danas je skoro pa standard)). Potrosnju memorije kao i test na malware cu napraviti krajem tjedna ( kolokvij iz
osnova elektrotehnike
). Do tada cu vec nakupiti malware za posten review i test na mogucim n00b pogreskama kod prosjecnih korisnika Interneta.
P.S.: Jel proradio Online Armor na Windowsima 8?
Interesantan i koristan clanak (eng.)
Ako vas interesira sto je i ciji je svchost.exe.
E ljudi ovo licencu što sam kupio za nešto sitno manje od 6$ piše da je bitdefender antivirus 2010 u mybitdefender accountu, al radi normalno na 2013
Dugo nije bilo pa evo da stavim video test zadnjeg CIS-a
Comodo Internet Security 5.12 (Default settings) - Test with more links
---------------------------------------------------------------------------------------------
[NEWS]
Emsisoft Anti-Malware 7.0.0.13 and Emsisoft Emergency Kit 3.0.0.2 with BETA updates enabled:
Koji je najbolji od ovih antivirusa?
15 | KIS 2013 |
---|---|
0 | Avast IS 7 |
9 | Comodo Internet Security |
6 | Bitdefender |
Što da koristim za on-demand skeniranje?
Trenutno mi je tu Malwarebytes, treba li još šta?
Za zaštitu koristim Windows Defender.
Eventualno HitmanPro ili Emsisoft Emergency Kit.
Što da koristim za on-demand skeniranje?
Trenutno mi je tu Malwarebytes, treba li još šta?
Za zaštitu koristim Windows Defender.
Windows defender u Windows 8 ili...?
Za on-demand stavi to sto ti je napisao Sike
Windows defender u Windows 8 ili...?
Za on-demand stavi to sto ti je napisao Sike
Da, mislim da mi ne treba ništa više jer baš i ne surfam rizično.
I ja mislim da je za "normalnog" usera dovoljan (pod normalan mislim da surfa po 10tak istih provjernih stranica, Youtube, Fejs i da ne skida nelegalan sadrzaj ili crack-ove).