Ultimativna antivirus tema - P&O izdvojena tema

poruka: 48.524
|
čitano: 14.102.827
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Ultimativna antivirus tema - P&O
siketa kaže...

Da zaključimo više...Norton je jači od Comodoa u antivirusnom modulu i čišćenju

Tacno tako. Hvala!

siketa kaže...

ali Comodo je jači u prevenciji (zaštiti) računala u prvom redu zbog sandboxa i HIPS-a.

Kako to jaci u zastiti kada je propustio threatove koje nije mogao pocistiti. Kontradiktoran si. Svaka cast njegovom HIPS-u i sandboxu ali bruka je jos vec zato sto ovaj LOL IS ima sandbox a ipak je popusio zaraze. Znaci, da zakljucimo vise,  nije reagirao preventivno [sic]

siketa kaže...

P.S. Pripazi malo na jezičinu....ti bi nam trebao govoriti što ćemo i kad pričati?

P.S

A zasto mislis da se to odnosilo na tebe licno??

Ajd idi i ohladi malo. Popij kafu. Tek je 10:40 :)
Peace covjece.

Comodo je makedonskа riječ za bananu
16 godina
neaktivan
Lazarus Long kaže...
siketa kaže...

ali Comodo je jači u prevenciji (zaštiti) računala u prvom redu zbog sandboxa i HIPS-a.

Kako to jaci u zastiti kada je propustio threatove koje nije mogao pocistiti. Kontradiktoran si. Svaka cast njegovom HIPS-u i sandboxu ali bruka je jos vec zato sto ovaj LOL IS ima sandbox a ipak je popusio zaraze. Znaci, da zakljucimo vise, nije reagirao preventivno [sic]

Da li znaš čitati? Ili si namjerno slijep?

Norton je iza sebe ostavio:

Registry Start entry remains

Hosts file remains changed

Comodo je iza sebe ostavio NEAKTIVNE .exe datoteke (čija je aktivnost uspješno detektirana i blokirana)...bez promjena startupa i hosts fajle.

I tko je onda spriječio infekciju? Norton? Pojam prevencija je očito nepoznat za gosn Lazara....

Po tebi je .exe malware fajla koja čuči na desktopu i na računalu nije prouzročila promjene isto što i infekcija? LOL!

P.S. Nema veze na koga se odnosi, upotrebljavaš vulgarizam koji nije dostojan ovog foruma.

Trgni si jednu rakijicu da te skulira i razbistri....

ZIG ZAG
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.10.2010 11:41 (siketa).
15 godina
protjeran
Lazarus Long kaže...
siketa kaže...

CIS= 53.33%

NIS= 80.00%

Confused!?!

Čitaj malo bolje...Cool

Ipak je NIS bolji!

haha, ili nije ;)

15 godina
Lazarus Long kaže...

Uputstvo:   :)

• Kada pocinje zavrsavati pretplata na jedan OEM ti instaliraj sledeci i tako sve do poslednjeg
  • Nemoj instalirati sve odjednom misleci da ces duplirati dane
  • Pazi da ne pomesas OEM-e prilikom naknadne instalacije (na pr. onaj drugio OEM od 60 preimenuj u NIS_OEM_60_2.exe (nece se desiti nista)
  • Toliko

Svaka preporuka. Eto, kao i sto sam mislio vec su poceli nicati OEM-i kao gljive po netu. Znaci, da ponovimo...instaliras prvo jedan OEM 60 pa nakon toga opet onaj drugi od 60 (prije isteka prvog) pa nakon toga OEM 90 itd.

Svaka preporuka i hvala na linkovima.

Inace vrlo legalno. Ne krse se nikakva pravila. Obicno ovi OEM-i idu kod proizvodaca maticnih

Ako ti (vam) toliko mnogo znace ona preostala 65 dana mozete gnjaviti support. Obicno daju 20-30 dana gratis. Kazi da ti treba u test svrhe i to je to.

Vjerujem da ce ovo ekipu koja voli NIS razveselit, ali opet mi nije jasno zasto jednostavno ako vec volis neki program jednostavno ga ne kupis (pogotovo kada pricamo o ovakvim programima)?

Ne pricamo o ne znam kakvoj lovi.....a ako ti ne treba npr. licenca za tri kompa, dvije prodas i to je to (a vjerujem da bi bilo zainteresiranih) ili se dogovoris odmah sa nekim i podjelite troskove i rijesena stvar.

Evo cijene za tri kompa:

http://buy.norton.com/estore/mf/productDetails/productShortName/norton-internet-security/productSkuCode/20991569/priceGroupId/1000000/

Znaci svaku osobu bi ispalo cca 150 kn licenca na godinu dana.....stvarno smijurija od cijene.

Ne govorim ovo tebi Lazaruse, vec je ovo samo reakcija na takve stvari....ako vec nesto toliko volis, onda to i kupi. 

Meni se osobno ne bi dalo kemijat sve ovo....zar nije lakse dati jednom godisnje za takvu stvar tih cca 150 kn!?

To je samo moje razmisljanje, ali opet ne kuzim kako se ekipi da zezat toliko sa takvim stvarima.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
17 godina
siketa kaže...
upotrebljavaš vulgarizam koji nije dostojan ovog foruma.

ajde nemoj njega prozivat za vulgarizam. covjek je korektan u svakom slucaju.

ja sam tu za vulgarizam...i kada se sve zbroji sve sam izredao preko moga u ovo brdo stranica :)

pa smo opet tu ,zivi i zdravi.

win32 kaže...

Evo cijene za tri kompa:

http://buy.norton.com/estore/mf/productDetails/productShortName/norton-internet-security/productSkuCode/20991569/priceGroupId/1000000/

Znaci svaku osobu bi ispalo cca 150 kn licenca na godinu dana.....stvarno smijurija od cijene.

Ne govorim ovo tebi Lazaruse, vec je ovo samo reakcija na takve stvari....ako vec nesto toliko volis, onda to i kupi. 

Meni se osobno ne bi dalo kemijat sve ovo....zar nije lakse dati jednom godisnje za takvu stvar tih cca 150 kn!?

To je samo moje razmisljanje, ali opet ne kuzim kako se ekipi da zezat toliko sa takvim stvarima.

a gle ovo...amazon download sekcija.

pogledaj posto su ovdje 3 licence.

hohohoooo....to sam trazio.

3 licence ..cca 190kn.

what Marcellus Wallace looked like
17 godina
protjeran
Ultimativna antivirus tema - P&O

Da li se za surfanje ugl provjerenim internet stranicama treba instalirati dodatni antispyware ili je dosta Avast Free 5.0? Ja sam inače koristio Trend Micro i Spyware Doctor samo ne želim kupovati ako ne trebam. Hvala.

i want u ugly i want u disease i want you everything as long as is free i want your love love love love i want your lovexD
17 godina

lazaruse.. ako imas volje pojasni sto slijedi nakon sto kupim (downloadam) sa amozana ovaj norton.

odem na njihov sajt i koja je procedura?

- accoun, kljucevi,moj pretinac...bla bla

16 godina
neaktivan
win32 kaže...

Jel daju te krvopije NIS za JEDNO računalo u razdoblju jedne godine?

Ili moraš uzet odmah za tri.....baš imam jedno u dnevnom boravku, drugo u kuhinji, a treće na WC-u.....

EDIT:Rekli smo da diskusiju nastavljamo u normalnom tonu, a njegovo prostačenje sasvim sigurno ne spada pod to.

ZIG ZAG
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.10.2010 11:56 (siketa).
17 godina
neaktivan

@Stoncin Dovoljan je Avast kao i svaki drugi free AV ako samo minimalno paziš što radiš.

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.10.2010 11:55 (Danny_HR).
15 godina
torrente kaže...

3 licence ..cca 190kn.

Upravo sam to prvo i pogledao, ali sam ipak dao link na stranicu od Symanteca. Gledaj onda recimo tvoj primjer, 3 licence su 190 kn sto znaci da svatko daje evo cca 63 kn. Dali se radi 63 kn ili cak 190 kn isplati zezat sa svim tim instalacijama, patchevima i sta ja znam sa cime sve ne!? IMHO ni pod razno. Kupis i to je to.

@siketa -> da, problem je sto se uzima odmah tri licence i to je eto jedan minus. No kazem, vjerujem da bi se tu za par minuta naslo troje ljudi koji bi htjeli po jednu licencu. Malo je cudno sto idu odmah tri licence, ali sta ces.... No ja i dalje ostajem vjeran CIS-u. Za 0 kn radi mi bolje od bilo kojeg drugog IS-i rijesenja. Da mi je recimo NIS bolji, odmah sada bih ga kupio....ako ne sam, nasao bih bar jos nekoga i to je to ili bih stavio na dva kompa NIS,a jednu licencu bih utopio posto mi na Ubuntu ionako nikakav AV ne treba (ma sta god se pricalo o nekom malwareu za Linux).

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.10.2010 12:01 (win32).
17 godina
win32 kaže...
torrente kaže...

3 licence ..cca 190kn.

Upravo sam to prvo i pogledao, ali sam ipak dao link na stranicu od Symanteca. Gledaj onda recimo tvoj primjer, 3 licence su 190 kn sto znaci da svatko daje evo cca 63 kn. Dali se radi 63 kn ili cak 190 kn isplati zezat sa svim tim instalacijama, patchevima i sta ja znam sa cime sve ne!? IMHO ni pod razno. Kupis i to je to.

pazi ovo..posto znamo da ima nesto bolje od free cis-a ,a placa se :)

niste nikada niti u jednom trenutku spomenuli kako imati ultra kombinaciju za 11$.

zasto se nikada nije spomenula kombinacija comodo fw + paid av?

uvijek je avast ili avira free.

mozete i ove 3 licence kombinirat ja comodo fw.

eto vam bolje stvari od cis-a :))

moze i neki drugi paid only av..pa cemo kombinirat.

16 godina
neaktivan
torrente kaže...

Zato što je free AV dovoljan uz Comodo FW....ostalo je overkill.

NIS+Comodo FW nema smisla...moraš gasiti NIS firewall....onda je bolje Norton AV + Comodo FW.

Hej! Ajmo ovaj combo predložit Lazarusu.....Smijeh

Spojiti najbolje od oba i dobiti ultimativni super ultra proizvod!

ZIG ZAG
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.10.2010 12:20 (siketa).
15 godina
torrente kaže...
siketa kaže...
upotrebljavaš vulgarizam koji nije dostojan ovog foruma.

ajde nemoj njega prozivat za vulgarizam. covjek je korektan u svakom slucaju.

ja sam tu za vulgarizam...i kada se sve zbroji sve sam izredao preko moga u ovo brdo stranica :)

pa smo opet tu ,zivi i zdravi.

win32 kaže...

Evo cijene za tri kompa:

3 licence ..cca 190kn.

Ovo je jako povoljno nije loše!

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.10.2010 12:48 (TonyM).
17 godina
siketa kaže...

Zato što je free AV dovoljan uz Comodo FW....ostalo je overkill.

NIS+Comodo FW nema smisla...moraš gasiti NIS firewall....onda je bolje Norton AV + Comodo FW.

Hej! Ajmo ovaj combo predložit Lazarusu.....Smijeh

pa linkao sam gore norton cisti av.

znam i ja da is ne ide sa comodo fw :))

jel tako...nikada ni rijeci niste spomenuli o overkill kombinaciji?

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.10.2010 12:22 (torrente).
16 godina
neaktivan
torrente kaže...
pa linkao sam gore norton cisti av.

znam i ja da is ne ide sa comodo fw :))

jel tako...nikada ni rijeci niste spomenuli o overkill kombinaciji?

Sorry...nisam pogledao link nego sam zaključio da misliš na NIS....

ZIG ZAG
15 godina
torrente kaže...
win32 kaže...
torrente kaže...

3 licence ..cca 190kn.

pazi ovo..posto znamo da ima nesto bolje od free cis-a ,a placa se :)

niste nikada niti u jednom trenutku spomenuli kako imati ultra kombinaciju za 11$.

Sve to stoji, ali mi je CAV savsim dovoljan i prezadovoljan sam sa njime u CIS-u. Kazem, onoga trenutka kada CIS pocne "stekat" i propustat neki malware, odmah odustajem od njega tj. trazim novo rijesenje. No cemu nesto mjenjat kada evo iskreno kazem da se ne sjecam kada sam zadnji puta vidio bilo koji oblik malwarea na svome kompu ili bilo kojem kompu koji mi je kod kuce. Sva tri kompa sa 101% cista i bez malwarea.....tako da ne vidim zasto da mjenjam dobre kombinacije? CIS zadovoljava apsolutno sve moje potrebe, onog trenutka kada se to promjeni i kada pocne pustati mlaware odmah trazim drugo rijesenje.

Naravno, ako nekome antivirusni dio u CIS-u ne valja neka ga slobodno promjeni.....i ako opet uzima i komercijalno rijesenje, u ovom slucaju ga stvarno nece puno platit .

No ipak se za sada drzim rijesenja koje mi odgovara, a to je CIS. 

P.S.

Kada dobijem prvi malware i CIS ga ne rijesi, odmah postam ovdje screenshot i screenshot kupljenoga IS-i rijesenja....pa da budemo iskreni i bez nekoga muljanja.

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.10.2010 12:27 (win32).
17 godina
siketa kaže...

Sorry...nisam pogledao link nego sam zaključio da misliš na NIS....

posto si tamo domaci..ima koji topic gdje se ove kombinacije spominju?

znam da su postojali neki problemi na cetvrtici,kada je falio neki avirin "certifikat" i nije radila sa comodo fw.

osim ove dosade avast/avira free sto se jos moze nac da kombiniraju?

15 godina
torrente kaže...

osim ove dosade avast/avira free sto se jos moze nac da kombiniraju?

Sa v4 sam kombinirao KAV 2010. no imao sam feeling kao da mi se totalno "gusi" komp + KAV je toliko sporo sve skenirao da sam ga na kraju maknio.

Imam kod kuce jos i onu licencu za BitDefender pa kada ce ici "format c" staviti cu Comodo firewall i BitDefender 2010. av pa javim kako radi......budem iskombinirao i KAV opet pa stavim sve ovdje kako radi. Ionako nakon toga ide "format c" pa mogu radit gluposti po kompu. Makar mogao bih staviti i na "virtualni" no nemam volje iskreno trenutno za to. 

17 godina
neaktivan

Nakon downloada instaliras ga normalno kao i svaki drugi program i nakon toga od tebe se trazi da uneses serial a odmah nakon toga ides do koraka gdje kreiras Norton Account (uneses svoj e-mail i stavis password - ne, ne salju konfirm. e-mail!) i toliko. Na tom accountu se cuva tvoj lic. key

Kada preinstaliras sustav instaliras NIS i preko samog NIS-a ides na tvoj acc. a ovaj pokupi serial bez da moras da unosis.

Inace moze i oikolnim putem preko browsera sa copy/paste postupkom.

Da nema zabune, preinstalacija Nortona ne "trosi" preostale 2 licence sve dok masovno ne promjenis hardware na tvojem PC-u. Za ostale dvije licence koje planiras dati/prodati nekome vrijedi isto. Ostala dva korisnika kreiraju svoj acc. na Nortonu.

Naravno ostale licence dijelis-prodajes(te) samo sa frendovima koji nece zloupotrebiti serial u slucaju da su upotrebljene samo 2 licence (na pr. 3 ceka i nije iskoristena a tvoj "frend" je moze upotrebiti bez tvoga znanja)

Osim toga ako imas bilo kakvih problema vezanih uz pretplatu ovi promptno reagiraju ...sto je i normalno posto su novci u pitanju.

Inace samo da dodam da do sad nisam video povoljniju ponudu u svijetu paid resenja. Ako ti je skupo podjelis cijenu na 3 frenda i cepate dalje

[edit]

Inace, jedina prednost boxed resenja je sto je instalacioni CD u isto vrijeme i recovery&fix bootable tool, koji, usput ionako mozes downloadati preko tvog Norton acc.

Account Account
Subscription Status Subscription Status
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.10.2010 14:07 (Lazarus Long).
16 godina
neaktivan
win32 kaže...

Vjerujem da ce ovo ekipu koja voli NIS razveselit, ali opet mi nije jasno zasto jednostavno ako vec volis neki program jednostavno ga ne kupis (pogotovo kada pricamo o ovakvim programima)?

Ne pricamo o ne znam kakvoj lovi.....a ako ti ne treba npr. licenca za tri kompa, dvije prodas i to je to (a vjerujem da bi bilo zainteresiranih) ili se dogovoris odmah sa nekim i podjelite troskove i rijesena stvar.

Evo cijene za tri kompa:

Sve to stoji šta kažeš, ja ga i nemislim koristiti, ali ću sigurno preporučit prijateljima koji bi možda željeli isprobati - zašto ne?

Kao svi ovdje i ja imam svoju kombinaciju zaštite i zasad ostajem pri njoj.

Ove linkove sam stavio tu na forum jer će možda nekome dobro doći, a možda se neko i zaljubi pa poslije i kupi.

Ovo je forum i nevidim razlog zašto ne davati ovakve informacije - šta više informacija to boljeNamigiva

Edit:

da ponovim, NIS 2011 OEM (2x60 i 2x90 dana)

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.10.2010 14:54 (brixy).
17 godina
neaktivan
win32 kaže...
Lazarus Long kaže...

Ne pricamo o ne znam kakvoj lovi.....a ako ti ne treba npr. licenca za tri kompa, dvije prodas i to je to (a vjerujem da bi bilo

Ma naravno da nije ko zna kolika lova. Ja sam ga kupio i to prilicno povoljno...obikolnim putem. Naime, kupio sam NIS 2010 od mog providera (boxed) a istu licencu sam upotrebio sa aktivaciju NIS 2011

NIS 2010 sam kupio za 8 i nesto sitno eura :)

P.S

Ono sa OEM-ima je sasvim legalno. Jedina gnjavaza je sto ga moras instalirati preko prije isteka licence

17 godina
neaktivan
torrente kaže...

3 licence ..cca 190kn.

Ha! To je 24 26 eura za 3 licence. A matematika kaze 26:3=8,6 i necega EUR  Bogataš

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.10.2010 14:15 (Lazarus Long).
17 godina
neaktivan
brixy kaže...

Ovo je forum i nevidinim razlog zašto ne davati ovakve informacije - šta više informacija to boljeNamigiva

Naprotiv, ima ljudi kojima je svaka kuna/dolar/euro vazan. Ovo sa OEM-ima dobro dode za nekog studenta koji muku muci sa financijama

16 godina
neaktivan
Lazarus Long kaže...

Naprotiv, ima ljudi kojima je svaka kuna/dolar/euro vazan. Ovo sa OEM-ima dobro dode za nekog studenta koji muku muci sa financijama

I za takve, po torrenteu "siromašne", postoje besplatna rješenja. Namigiva

ZIG ZAG
17 godina

win32 svako malo spominje format c, a meni se prekosutra puni punih 12 mjeseci viste sp2.

system ko suza stabilan i brz (ljudi bez veze nesto blate).

odlucih malo za kraj koristiti ovo cudo.

lazaruse, kupit cu ja sa amazona legendu...ali za koji dan.

evo ovako prije formatiranja da i ja malo uzivam u puckoj kuhinji.

slika 2 ,kazem mu makni tv karticu i faststone iz sandboxa,ono jos tamo..i spyshelter?

slika 3, update je skoro 1gb lool

slika 4, odi tamo prijavi spy na bijelu listu

slika 5 ..wtf

zasto nece da prihvati ono sto mu ja kazem...mici tv karticu iz sandboxa?

16 godina
neaktivan
torrente kaže...

win32 svako malo spominje format c, a meni se prekosutra puni punih 12 mjeseci viste sp2.

system ko suza stabilan i brz (ljudi bez veze nesto blate).

a meni 5 godina xp-a ,stabilan,selektivno update-an,brz,čist ko suza,diže se za 3o sekSramim se

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.10.2010 15:16 (seneka).
17 godina
neaktivan
torrente kaže...

zasto nece da prihvati ono sto mu ja kazem...mici tv karticu iz sandboxa?

Zato sto se virusi sire i preko TV kartice. Nisi znao za ovo?

Jos jedino da nabavis luk i glogov kolac...za svaki slucaj

17 godina
neaktivan
seneka kaže...

a meni 5 godina xp-a ,stabilan,selektivno update-an,brz,čist ko suza,diže se za 3o sekSramim se

Kako je izdrzao toliko vremena? Jel ti to koristis neki program za imaging (Acronis, Ghost..)?

16 godina
neaktivan
Lazarus Long kaže...
seneka kaže...

Kako je izdrzao toliko vremena? Jel ti to koristis neki program za imaging (Acronis, Ghost..)?

ništa ne koristim,ne znam ni sam,dušu sam mu vadio

17 godina

đesu talibani...

za sada skenira cijeli pc... dojam..sporo.

nakon sabmita nista...daj nemojte se zezat..necu da bude u sandboxu..kako se mice ovo?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice