Ultimativna antivirus tema - P&O izdvojena tema

poruka: 48.524
|
čitano: 14.102.746
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
odjavljen
RE: Koji je najbolji antivirusni program
rappy kaže...

ne nisam ga platio,, imo je neki crack,,, 

ne kužim šta je tebi tu čudno,,

ako nešta nisi vidio i nisi imo,

molim te nemoj davat takve izjave.

Kao prvo, upoznat sam s crackiranim nodom i sam znam da to nije ni u kojem slučaju dobar izbor. 

Kakve izjave? To što sam shvatio odmah o čemu je riječ (Kao i svi ostali naravno)?

Nisam vidio? Probao sam skoro sve AV-e, tako da mogu iz iskustva govoriti. Samo sam rekao da crackan AV, u ovom slučaju NOD32, nije dobro sigurnosno riješenje, što sam siguran da će potvrditi većina na ovom forumu.

Ja nemam potpis!?
15 godina
neaktivan

Dobro profesore informatike, sve si mi objasnio

sad upravo koristim Microsoft Security Essentials

i ja sam pre zadovoljan sa njim i da ti iskreno

kažem pronašo je viruse o kojima je nod 32 do tad

samo sanjo da ih nađe toliko od mene...

rappy
17 godina
neaktivan
rappy kaže...

Kako znaš da je to virus, a ne false positive?

Plin je za kuhanje, dizel je za traktore, a benzin je za aute!
16 godina
neaktivan
Joka kaže...
rappy kaže...

Kako znaš da je to virus, a ne false positive?

Pa zato jer je sigurno napravio upload na virustotal. Šutim

15 godina
neaktivan

pa ja mislim da je trojan virus,, 

ispravi me ako griješim

rappy
17 godina
neaktivan
Koji je najbolji antivirusni program

Od kada imam Eset Smart Security legalnog nemam ama baš niti jedan problem s tim napastima. A računalo je 24 sata na netu. Svaka preporuka.

Abit AB9 Pro|Chipset P965|Intel Core 2 Duo, E6700, 2733 MHz|Kingmax 4x1024MB|NVIDIA GeForce 8800 GTS, 320 MB|WD Raptor 150 GB + Seagate 400GB + Maxtor 300GB + Maxtor 120GB + Seagate 300GB|Coolermaster
15 godina
blackalbum kaže...

evo koliko je kaspersky dobar antivirus potvrđuje ovaj link http://www.av-comparatives.org/comparativesreviews/main-testsvjerovatno jedini antivirus koji se isplati kupiti,možda još i avira samo av

Ne kužim.... 9 paketa je dobilo advanced+ i od tih 9 Kaspersky nije po postotku najbolji, nije ni u onom zadnjem njihovom summaryu najbolji, nego treći ili četvrti, zatvorio sam prozor već...i zašto onda zaključak da je "vjerojatno jedini koij se isplati kupiti"?

Šta nisu i ovi drugi u tih 9 sa advanced+ ocjenom isto tako dobri i isplativi za kupiti? Ili ako ništa onda barem oni prvi 2-3 koji su ispred Kasperskog.

Mislim kužim da je dobar i po komentarima u temi i po ocjenama ovim, ali ne kužim zašto je on "vjerojatno jedini koji se isplati kupiti"?

17 godina

zato što ovdje vladaju subjektivna mišljenja i tako će uvijek biti.

pozdrav svima
15 godina
neaktivan

Izašla je nova verzija Kaspersky-ja,Kaspersky Antivirus i Kaspersky Internet Security 2011. Ako neko želi može si skinit trial neka ode na Kaspersky stranicu i izabere product...ovih dana ću si i ja instalirati KIS 2011...Kaspersky i samo Kaspersky... :D

16 godina
neaktivan
filipvk1000 kaže...

Izašla je nova verzija Kaspersky-ja,Kaspersky Antivirus i Kaspersky Internet Security 2011. Ako neko želi može si skinit trial neka ode na Kaspersky stranicu i izabere product...ovih dana ću si i ja instalirati KIS 2011...Kaspersky i samo Kaspersky... :D

Probaj CIS pa ti na pamet neće više pasti KIS, moguće ni NIS (al pazi da te ne čuju SIS i HIS)! Cool

16 godina
odjavljen
rappy kaže...

Možda zato što taj tvoj nelegalni nod nije skidao službeni update?

Ja nemam potpis!?
15 godina
neaktivan
siketa kaže...
filipvk1000 kaže...

Probaj CIS pa ti na pamet neće više pasti KIS, moguće ni NIS (al pazi da te ne čuju SIS i HIS)! Cool

Dobro,sigurno je COMODOV firewall bolji,a i besplatan je Internet Security,ali Kaspersky-jeva detekcija nadmašuje svaki Antivirus. Kad je heuristic na medium,nema false positivea....a detekcija je 99%.  Kaspersky jednom,Kaspersky uvjek :D :D

15 godina
siketa kaže...
filipvk1000 kaže...

Hehehe...ne zna ga iskonfigurirat kako treba tako da bolje neka ga ne dira! Cool

CIS kada dobro iskonfiguriras dobije usitnu odlican "paketic"......

Preporucio bih filipvk1000 da isprobas CIS ako nisi te da uzmes malo vremena i iskonfiuriras ga kako treba te da vidis o kakvome programu uistinu pricamo.

Kada gledam CIS, ne mogu vjerovati da Comodo daje besplatno takav program....posto je IMHO odlican i meni osobno najdrazi besplatni  "all in one" program.

Kada trazim antivirus i firewall, onda ocekujem sto bolji proizvod no ne ocekujem i sve ostale programe koje su mi instalirani na kompu tj. ne ocekujem npr. sljedece:

PC CleanUp

Duplicate Finder

Registry Cleaner

Registry recovery

File Shredder

Disk defragmenter

Ovo nabrojano je kolega stoncin3 nabrojao za novi BitDefender 2011 Beta 1. Malo pogledajmo gore sta su utrpali u jedno IS rijesenje!? Sve ovo gore navedeno mi daleko bolje odrade neki drugi programi koji su namjenjeni za to!

IMHO bolje da su poradili na nekim drugim stvarima, a npr. "Registry Cleaner" ostavili za neki drugi program (ili nekome drugom)!

Pricamo o antivirusu, a ne o programu koji ce mi "pokrit" potrebu za instaliranjem svih ostalih programa na Win i to su vjerojatno napravili "polovicno" jer nemoguce da sve radi kako treba...a i da radi, ja hocu samo antivirus i firewall!

Mozemo sada zamislisiti da skidamo novu verziju CCleanera i vidimo da smo sa njime dobili npr. firewall! To nije ono sto ocekujem i sta hocu od toga programa posto se zna koja je namjena tog malog i odlicnog programa!

" Kaspersky jednom,Kaspersky uvjek" ovo mi je cak neozbiljnija izjava od onih tipa "NOD32 je najbolji"! NHF filipvk1000 Namigiva

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
16 godina
neaktivan

Fićo,

evo Win i ja ćemo ti dat dva-tri savjeta kako podesiti konfiguraciju CIS-a.

Izvrti ga probno par dana i zasipaj malwareom.

Ako ti nešto kojim čudom prođe, imaš (pivo+ćevapi)x2. Namigiva

15 godina
siketa kaže...

Fićo,

evo Win i ja ćemo ti dat dva-tri savjeta kako podesiti konfiguraciju CIS-a.

Izvrti ga probno par dana i zasipaj malwareom.

Ako ti nešto kojim čudom prođe, imaš (pivo+ćevapi)x2. Namigiva

Slazem se.....ima pivo + cevape, ali sa dobro podesenim programom! 

P.S.

Danas idem procesljat komp sa Malwarebyte's kao sto radim svako malo i naravno free IP Calculator prepozna kao "Trojan.Gentee" i to na svim mjestima na kompu gdje ga imam!

Naravno da je kalkulator cist ko' suza te da nema ni rijeci o nekoj vrsti "trojana"....provjerio sam i sa Avirom no ni ona ne nalazi nista sumnjivo.

Znam puno ljudi koji stalno koriste taj program i nitko se do sada nije pozalio na njega, a nije da su ekipa n00b-ovi. Namigiva

Za svaki slucaj sam uploadao file na virustotal.com i on kaze da nema nista...stovise svaki program na stranici kaze da je file cist.

Znaci jedan "false positive".....no nije za zamjerit. Cool

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.6.2010 18:11 (win32).
15 godina
filipvk1000 kaže...
siketa kaže...
filipvk1000 kaže...

Dobro,sigurno je COMODOV firewall bolji,a i besplatan je Internet Security,ali Kaspersky-jeva detekcija nadmašuje svaki Antivirus. Kad je heuristic na medium,nema false positivea....a detekcija je 99%.  Kaspersky jednom,Kaspersky uvjek :D :D

..je je samo što neki testovi drugačije pokazuju...tko je upravu tko ga sad znaSmijeh

15 godina
siketa kaže...
filipvk1000 kaže...

je siketa da CIS kompletan je jako dobar program nije mu tako loš ni antivirusni program u njemu.....tko je probao kompletan CIS taj zna kako to radi.Izlanuo se

Rima je za desetSmijeh

16 godina
neaktivan
TonyM kaže...
Rima je za desetSmijeh

Hvala, Tony! Sad zamisli ritam od "Bolesne braće" i stvar "Mali majmun Čita"....

15 godina
siketa kaže...
TonyM kaže...
Rima je za desetSmijeh

Hvala, Tony! Sad zamisli ritam od "Bolesne braće" i stvar "Mali majmun Čita"....

..ha ha je da samo je naša tema nešto drugo pa da ne odskačem od teme.Tko god želi treba probati testirati svoj antivirusni program, a ne sam pričati i navijati ovaj ili onaj je bolji.Tko želi vidjeti kakav je CIS ljepo ga stavi i onda na poznatu stranicu za testiranje i ljepo proba pa se onda vidi sve.Ja sam CIS probao i ima dosta dobru detekciju a tako radim i za svaki program koji testiram i onda sve vidim kako se sve ponašaNamigiva

15 godina
neaktivan

" Kaspersky jednom,Kaspersky uvjek" ovo mi je cak neozbiljnija izjava od onih tipa "NOD32 je najbolji"! NHF filipvk1000 Namigiva

Ovo je za mene vrijedilo!!!!! Znaći,da sad nepsujem,reći ću ovako. Probao sam Kaspersky jednom,i uvjek će biti sa mnom.

15 godina
filipvk1000 kaže...

Ovo je za mene vrijedilo!!!!! Znaći,da sad nepsujem,reći ću ovako. Probao sam Kaspersky jednom,i uvjek će biti sa mnom.

Sada molim te procitaj sta si napisao i probaj to na glas ponovit... Namigiva

Lijepo smo ti dali savjet, ali ocito nekim ljudima ne mozes nesto dokazat a to je sve zato sto ima ljudi koji instaliraju program oko kojega se treba malo potrudit (citaj: CIS), ali ne....oni sve ostave na "defaultu" i na temelju toga donose neke zakljucke.

Ok, testirao si CIS? Kako? Koje postavke? Samo ti hocemo nesto objasnit i to sve svedemo na salu, a ti napises nesto totalno nepovezano i IMHO stvarno glupo (NHF)! Daj pogledaj sta si napisao molim te... Smijeh

Uvjek ce biti sa tobom!? Sta ti je tebi KIS!? Zena!? Belji se

Vrijedilo!? Neodlučan Sta znaci "vrijedilo"!? 

P.S.

Onda vec jednom kupi taj KIS, a ne stalno cekati neku trial verziju! Da nesto toliko "volim", onda bih to i kupio....pogotovo da sam tako zaljubljen u neki dio software-a (OMG)  kao ti...a ocito si se "zaljubio" jer ce "uvijek biti sa tobom"!

Kupi vec jednom taj KIS i to je to.....pa onda sa nama podjeli svoje znanje i iskustvo.

No mi ti samo hocemo reci da ima alternativa svemu tome i to jako dobra + besplatna!

15 godina
neaktivan

pozdrav svima! evo ja trenutno koristim eset smart security 4 (antivirus,antispyware,antispam i firewall) i neznam zapavo što mislim o njemu Izlanuo se antivirus,antispam i antispyware mi se čine ok, ali nekak mi se firewall nesviđa (otkad ga koristim mislim da mi je samo dvije stranice prijavio kao prijeteće (a obadvije stranice su davale seriale za produženje licence Nevinašce). e, sad ili ja tako malo surfam po netu ili što je očitije firewall i nije baš nešto! vidio sam ovdje da mnogi hvale comodo firewall pa sam ga mislio probati, samo prije toga da vas pitam jel bi ja mogao imat esetov antivirus i to a od comoda samo firewall, naravno prvo moram isključit opciju firewalla kod eseta?

ili da jednostavno instaliram cijeli CIS i maknem eset? kakva su vaša iskustva sa smart securityem?

e i kada bi već instalirao taj CIS jel mi možete objasnit kakve postavke da namjestim jer vidim da kažete da ga treba malo podesit i da je onda bolji od defaulta. ajde da čujemCool

17 godina

na žalost, osim navođenja onoga što koristiš, bitno je navesti i dali je legalno licencirano, jer definitivno neke nelegalne stvari ne rade nikako.

firewall ne skenira stranice, već neki filter kao webguard,neznam kako se to zove kod noda.

pozdrav svima
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.6.2010 20:33 (torrente).
17 godina
Smata123 kaže...

pozdrav svima! evo ja trenutno koristim eset smart security 4 (antivirus,antispyware,antispam i firewall) i neznam zapavo što mislim o njemu Izlanuo se antivirus,antispam i antispyware mi se čine ok, ali nekak mi se firewall nesviđa (otkad ga koristim mislim da mi je samo dvije stranice prijavio kao prijeteće (a obadvije stranice su davale seriale za produženje licence Nevinašce). e, sad ili ja tako malo surfam po netu ili što je očitije firewall i nije baš nešto! vidio sam ovdje da mnogi hvale comodo firewall pa sam ga mislio probati, samo prije toga da vas pitam jel bi ja mogao imat esetov antivirus i to a od comoda samo firewall, naravno prvo moram isključit opciju firewalla kod eseta?

ili da jednostavno instaliram cijeli CIS i maknem eset? kakva su vaša iskustva sa smart securityem?

e i kada bi već instalirao taj CIS jel mi možete objasnit kakve postavke da namjestim jer vidim da kažete da ga treba malo podesit i da je onda bolji od defaulta. ajde da čujemCool

Zakaj bi ga mical nema potrebe, Firewall s tim kaj si ti napisal upozorenjima nema veze nikakve to je nekaj drugo. Instaliraj WOT u Firefox ili IE a sve ostavi na Basic u instalaciji, a posle kad bude instaliran odi prek njegove ikone pa Setings pa podesi ovak pod Warings i to je to bit ce puno manje problema sigurno s gamadi.Cool

http://www.mywot.com/

15 godina
neaktivan

aha, ok a jel netko imao iskustva sam smart securityem antivirusom i svime skupa?

15 godina
neaktivan
Smata123 kaže...

aha, ok a jel netko imao iskustva sam smart securityem antivirusom i svime skupa?

Ja msa ga imo,vjeruj mi,nije dobar. Evo,da me ovi nebi još zayebavali,stavi COMODO Internet Security....ESET-ov firewall je IMHO glupost...bolji posao odrađuje Windowsov vatrozid...A AntiSpam je isto takav...NIKAKAV.....

16 godina
neaktivan
filipvk1000 kaže...
Smata123 kaže...

Ja msa ga imo,vjeruj mi,nije dobar. Evo,da me ovi nebi još zayebavali,stavi COMODO Internet Security....ESET-ov firewall je IMHO glupost...bolji posao odrađuje Windowsov vatrozid...A AntiSpam je isto takav...NIKAKAV.....

ESS je smece. Imo sam original do 3.6.2010 god, te sam ga od onda zamijenio sa Avira 10 Free + MBAM + Online Armor kombinacijom. Bolja je od smog ESS-a. Ako neces OnlineArmor onda uzmi Comodov IS ili samo Comodov Firewall (odlican je, ali je i BESPLATAN). Biraj sto hoces samo ESS vise ne stavljaj na komp (nakon tog s*ita sam imo oko 400 virusa (2 FP-a)).

Moj XFire je: markoidzan MSN: marko.idzan@windowslive.com GMail: midzan21@gmail.com AOL: midzan21@aol.com
17 godina
protjeran
filipvk1000 kaže...

Gledaj filipvk1000, objektivan stav je da je KIS jedan od najboljih AV na svijetu dns i več par godina ZA REDOM! Sad kako ti pišeš Kaspersky uvijek ne mora značit da si omaškom zaključio koliko ga zapravo ti i voliš? Kuiš?

Ako ti se sviđa ne mora značiti i da je najbolji, a to što sam prije napiso objektivan je kod tebe upravo suprotno dakle SUBJEKTIVNO mišljenje.

A takva se ne uvažavaju ponaosob, dakle kad ti tako misliš mora bit baš tako.. Istina ne znači da i nije tako ali eto spusti se malo i na zemlju pa otvori oči te pogle gle malo..!Osmijeh ima i drugih AV rješenja koja se dobro nose sa mišljenjima korisnika kako objektivnim reviews sa AV-comparatives tako i sa mišljenjima poput tvojih SUBJEKTIVNIM: ja imam NOD32 i sve super, najbolji je na svijetu.. Našao je preko 100 virusa i spywarea na mom kompu. Tko zna možda je u ovom slučaju novi cloud based technology koji koriste Panda AV i neki poboljšao detekciju i nadmašio sva očekivanja. Život ide dalje!

Dakle samo friendly savjet od mene

free speech for the dumbxD
15 godina
neaktivan
stoncin3 kaže...
filipvk1000 kaže...

Gledaj filipvk1000, objektivan stav je da je KIS jedan od najboljih AV na svijetu dns i več par godina ZA REDOM! Sad kako ti pišeš Kaspersky uvijek ne mora značit da si omaškom zaključio koliko ga zapravo ti i voliš? Kuiš?

Ako ti se sviđa ne mora značiti i da je najbolji, a to što sam prije napiso objektivan je kod tebe upravo suprotno dakle SUBJEKTIVNO mišljenje.

A takva se ne uvažavaju ponaosob, dakle kad ti tako misliš mora bit baš tako.. Istina ne znači da i nije tako ali eto spusti se malo i na zemlju pa otvori oči te pogle gle malo..!Osmijeh ima i drugih AV rješenja koja se dobro nose sa mišljenjima korisnika kako objektivnim reviews sa AV-comparatives tako i sa mišljenjima poput tvojih SUBJEKTIVNIM: ja imam NOD32 i sve super, najbolji je na svijetu.. Našao je preko 100 virusa i spywarea na mom kompu. Tko zna možda je u ovom slučaju novi cloud based technology koji koriste Panda AV i neki poboljšao detekciju i nadmašio sva očekivanja. Život ide dalje!

Dakle samo friendly savjet od mene

:D :D malo sam se nasmijo sa Pandom :D :D barem eto jedna ne-drska osoba :D :D Meni se Kaspersky sviđa a i po testovima je odličan,i zato ga volim. Nisam baš jedan od onih koju kupe NOD32 i kažu "najbolji je" nego govorim da je jedan od bolji AV programa....Eto stoncine3 hvala na ovom postu....skužio sam da ti,seneka,siketa and last,but ont least rambox dajete NAJBOLJE savjete na forumu...

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.6.2010 13:54 (filipvk1000).
15 godina
filipvk1000 kaže...

Nisam ga instaliro i nemoj mi tu sr4ti i pročitaj još jednom i vidit ćeš da si pogriješio. I ne zayebavaj me....Izgleda da ima i drskih na forumu....

Hmm...a kome ti to odgovaras na post!? Osobi iznad tebe? Malo se spusti na zemlju i prestani vijedat....te malo poradi na nacinu izrazavanja.

Sta nisi instalirao!? 

P.S.

Pripazi na svoj nacin izrazavanja i nemoj toliko uzimati k' srcu jedan antivirus! Smijeh

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice