Trojan virus

poruka: 13
|
čitano: 4.084
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Trojan virus

Ovako imam 38 trojanca i worma....

Nemogu upalit ni jedan program jer mi iskoci prozor kako mi je virus zarazio njegov exe i nece mi se upalit ni jedan program osim interneta...

Svi antivirusi su mi istekli a ja sa interneta nemogu skinut neki antivirus kad mi trojan neda da ga pokrenem...

Dal ima neki besplatni antivirus da ga skinem a da mu trojan nece zarazit exe njegov?

HVALA

16 godina
RE: Trojan virus
windows dvd, po mogucnosti linux dvd :)
Imam 1000 postova! | MW2: N'Dorphin | Klan : [N]Team | UMP45 Red Dot - PP2000 Red Dot | Predator/Cobra/Apache | Merry Christmas and happy New Year!
14 godina
neaktivan
Trojan virus

moj bajo ak imas worma pisi komp zbogom moraces novi hard disk meni bilo jede ti sve moras rusit windows

16 godina
protjeran
Trojan virus

a kako nisi ima  neku zaštitu prije nego sad kad je zaraza dobrano proširila i ako uspiješ  instalirat neki anti trojan i da ga očistiš upitno je dali če widowsi dobro radit eto moj savjet da ga ponovo  instaliraš i to na način da cjeli disk  formatiraš u jednu cjelinu tako da pencilin bude djelotvoran a pencilin ti je format disc

17 godina
neaktivan
Stila kaže...

kako znaš točan broj? koji program ti to javlja?

iddqd
17 godina
Stila kaže...

Nemogu upalit ni jedan program jer mi iskoci prozor kako mi je virus zarazio njegov exe i nece mi se upalit ni jedan program osim interneta...

Svi antivirusi su mi istekli a ja sa interneta nemogu skinut neki antivirus kad mi trojan neda da ga pokrenem...

Dal ima neki besplatni antivirus da ga skinem a da mu trojan nece zarazit exe njegov?

HVALA

Probaj skinut SUPERAntiSpyware Portable Scanner pokreni i napravi update i onda skeniraj.

Muškarci od svojeg donjeg rublja i od žena žele isto: malo podrške i malo slobode.
15 godina
moderator
mad9dog kaže...

moj bajo ak imas worma pisi komp zbogom moraces novi hard disk meni bilo jede ti sve moras rusit windows

mora da taj crv ima oštre zube kad može pojest cijeli disk da bi mu trebao novi xD

autoru teme: najsigurnije ti je format i instalirati windows ponovno

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///////...believe...wake up, and drive...
14 godina
neaktivan
Trojan virus

Skini si malwarebytes i pokreni full scan..on ti je za takve stvari Bog...govorim ti iz vlastitog iskustva...:)

17 godina
XXX-Man kaže...

najsigurnije ti je format i instalirati windows ponovno

Nek prvo proba ocistit ako ide, a zadnja opcija mu je rusenje windowsa.

Skini si Avira AntiVir Rescue.iso zaprzi na cd, restartaj komp (boot from cd), skeniraj i ocisti...pa se javi 

Muškarci od svojeg donjeg rublja i od žena žele isto: malo podrške i malo slobode.
15 godina
neaktivan
Trojan virus

ovako srecom imam dva korisncka profila na kompu i obadva su administratori....

uso sam na ovaj drugi i nista mi nije zarazeno... sad skidam antiviruse neke... 

mislim da sam rjesio problem :D

16 godina
ide mi na usi visn mbam -.-

al dobro...

Ak ne igras igre pukni gore linux mint 10 dvd :)
Imam 1000 postova! | MW2: N'Dorphin | Klan : [N]Team | UMP45 Red Dot - PP2000 Red Dot | Predator/Cobra/Apache | Merry Christmas and happy New Year!
15 godina
neaktivan
Trojan virus

Igram igre :D

15 godina
protjeran
badmad kaže...
Stila kaže...

kako znaš točan broj? koji program ti to javlja?

Sigurno najpametnije pitanje u ovoj temi.{#} Dok ne saznamo odgovor izlišno je davati bilo koja riješenja. 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice