System Mechanic Professional

poruka: 6
|
čitano: 5.525
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Da li ima netko tko je probao antivirus ovog programa?

Ako ima molio bih da napišu svoje iskustvo.

Hvala.

15 godina
protjeran

kakav antivirus ???

probao sam program Iolo System mechanic Professional i svima savjet da to smeče od programa ne stavljaju na računalo...

stavio sam program, počistio s njime windows, tražio me restart kako bi optimizirao net...

nakon toga, komp je opako šteko, net uopče nije radio, obrisao sam program, reinstalirao firefox i ništa...

slijedio je format windowsa

ako govorimo o istom programu

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.1.2010 17:28 (mindstorm).
17 godina
neaktivan

System Mechanic Professional ima i AV i FW, čini mi se licencirane AVG-ove tehnologije koje je bolje skinuti i koristiti sa AVGovih stranica, za ostalo se slažem s predhodnikom, a po mom mišljenju svi ovakvi all in one paketi su smeće koje možda jednu stvar odrade dobro a ostalo useru...

... ovoliki je bija, majke mi...
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.1.2010 1:53 ((s)izgoreo).
17 godina
protjeran

Da li je netko ikada imao negativnih iskustava sa TU paketom? TuneUp Utilities koristim od davne 2004. uz nadogradnje naravno. Sad sam nedavno uzeo licencu za 2010 verziju i radi besprijekorno. Uz izuzev malenih nedostataka na registry cleaneru koji je usto čak napredovao godinama. Ova zadnja je donijela pregršt novog pa sam kupio. Zadnja je bila 2008.Osmijeh

chew your meat for you pass it back and forth in a passionate kiss...
15 godina
protjeran

nisam imao sa tuneup problema ali malo zahebava...

npr. promijenim paket ikona, i na desktopu ikone budu mi nove, pa za neko vrijeme opet se vrate na žute deafult postavke, pa opet za neko vrijeme na custom...

tuneup koristim samo za teme i ikone, tako da neznam za registry ali koliko sam vidio kad sam čistio jednom, nije baš dobar za to...

probaj Registry Winner, taj se pokazao odličnm... još su dobri reg. first aid platinum i regcure

17 godina
protjeran

Kako promijeniti 'boot screen' na TuneUp? Znači ne onaj welcome kod log on/off nego baš onaj ekran kod dizanja winza 7? pls thx Sad sam se ja uživio u WinStyler malo...Belji se

EDIT i OT Našao sam rješenje tj. ne baš rješenje već objašnjeno je da se to ne može radit na Windows Seven. SS u prilog! Mršti se

Rješenje :D Rješenje :D
chew your meat for you pass it back and forth in a passionate kiss...
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.1.2010 8:05 (stoncin3).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice