[REVIEW] Kaspersky IS 2010

poruka: 62
|
čitano: 18.843
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Imali se gdje uzeti u Zagrebu?

16 godina
neaktivan
RE: [REVIEW] Kaspersky IS 2010

jel to do mene problem il imam neki virus ko zadnji put, uglavnom neželi mi na 

kaspersky-evu stranicu tj. sve kaj ima weze sa kasperom mi baca "Ups! Čini se da ova veza nije ispravna."

ili je do njih mada sumnjam.

EDIT:

lol nijedan antivirus web stranica ne radi... bilo koji antivirus ocu skinut sa određene stranice mi baca ovo..

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.1.2010 20:08 (Domek).
15 godina
Domek kaže...

jel to do mene problem il imam neki virus ko zadnji put, uglavnom neželi mi na 

kaspersky-evu stranicu tj. sve kaj ima weze sa kasperom mi baca "Ups! Čini se da ova veza nije ispravna."

ili je do njih mada sumnjam.

EDIT:

lol nijedan antivirus web stranica ne radi... bilo koji antivirus ocu skinut sa određene stranice mi baca ovo..

koristiš li licenciranu,ili krekiranu verziju

16 godina
neaktivan

Neam ni jednu. ocu skinut, pa mi to baca hebeni virus!

al skeniram trenutno sa nodom nesto ako sta uspijem

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan

Mogu li nekako maknuti onaj folder iz My Computera?

Razer_Copperhead
Poruka je uređivana zadnji put ned 31.1.2010 18:56 (Razer_Copperhead).
17 godina

Isprike za dizanje teme, ali zanima me koja je razlika izmedu Kaspersky IS 2010 i Kaspersky AV 2010.

Mislio sam kupiti jedan od ta dva, dosta mi je vise zajebancije sa raznim keyevima, jos koji virus usput pokupim.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
16 godina
goodye kaže...

Isprike za dizanje teme, ali zanima me koja je razlika izmedu Kaspersky IS 2010 i Kaspersky AV 2010.

Mislio sam kupiti jedan od ta dva, dosta mi je vise zajebancije sa raznim keyevima, jos koji virus usput pokupim.

Kaspersky AV je samo antivirus, a IS je cijeli paket sa firewall-om i ostalim....

Everything should be made as simple as possible, but not simpler.
15 godina
neaktivan

aaa

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.3.2010 12:59 (hardwareee).
15 godina

kis 2010 ima vatrozid i antispam,mala ti je razlika u cijeni ja koristim kis 2010 ,program je savršen još mu nisam našao zamjerku,i nije dosadan jako malo pita,moj preporuka imaš ga u linksa za 370 kn

isti dan otkaz i žuti
15 godina
neaktivan

Koristio sam KIS godinu dana i mogu reć da sam jako zadovoljan njime, ima firewall, blokira skidanje ako je virus u datoteci, link scanner... odličan je nema šta, al prešao sam na aviru free jer mi je preskup KISOsmijeh

KIS svakako preporučam

ajmo svi na erepublik ;) <3 BF BC 2
16 godina
neaktivan
goodye kaže...

http://wiaderko.net/hr/download-programy/17294-kaspersky-antivirus-internet-security-2010-9-0-0-736-with-pa.html

opširno..

15 godina
neaktivan
goodye kaže...

Zašto ne odeš na web stranicu proizvođača i sam pogledaš?

http://www.kaspersky.com/compare

17 godina
siketa kaže...
goodye kaže...

Zašto ne odeš na web stranicu proizvođača i sam pogledaš?

http://www.kaspersky.com/compare

Zato sto mi je lakse pitati ljude ovde, koji su probali i vidjeli, par kometara koje sam dobio ovde sigurno nebi dobio iz teksta koji tamo procitam.

btw, bio sam na stranici prije nego sam postavio pitanje, tako da znam glave razlike, zanima me da li se isplati uzeti IS i platiti koju kunu vise.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
16 godina
odjavljen

da ali ako imas kreditnu karticu rade onda preko neta uzmi, ja sam ga platio, mislim 55$

i solve my problems with the gun
17 godina
skank666 kaže...

da ali ako imas kreditnu karticu rade onda preko neta uzmi, ja sam ga platio, mislim 55$

59,95 $

Tako sam i mislio.

Samo nisam nikad kupovao orginal preko interneta pa me zanima kako dobijem key? mail?

16 godina
odjavljen

tako je, na mail pa za svaki slucaj prepises, isprintas ili sto vec... uglavnom odlicna investicija. i ja sam isto poludio trazeci svako malo key-eve po netu pa sam malo izracunao i zakljucio da se itekako isplati kupit (ustedis zivaca). na kraju ispadne da mjesecno platis oko 24 kn za odlicnu zastitu

i solve my problems with the gun
15 godina
neaktivan

A odličnu zaštitu možeš imati i besplatno, kombinirajući dva-tri free softwarea.

16 godina
protjeran

I ja imam KIS2010 već petnaestak dana. Uvijek nadje neki vrag u disk scanner, a neš i u vulnerability scanner... Ja volim triale instalirati tako probam sve mjes dana i onda trk na net po drugi softver. Istini za volju ova verzija Windowsa ima jako malo bugova vezano na security softver ipak puno manje nego Vista ili čak XP professional!

she caught me off my guard amazes me the will of instinct
17 godina
neaktivan

Ono što niste rekli a mislim da je najvažnije je da KIS sadrži HIPS ili kako ga KLab zove "Application control" te sandbox ili "Safe run" po KLabu i behavior blocker ili po KLabu "Proactive defense", dok AV (KAV) inačica od navedenog sadrži samo "Proactive defense" odnosno behavior blocker.

Slika razlika u prilogu i link na detaljne razlike

EDIT: Sorry, link na detaljne razlike je već postao siketa u ranijem postu

siketa kaže...

A odličnu zaštitu možeš imati i besplatno, kombinirajući dva-tri free softwarea.

S time da uvjek možeš naletjeti na nekompatibilnosti i/ili preklapanja featurea, neispravnog ili bugovitog rada...

Ende Neu
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.3.2010 17:51 ((s)izgoreo).
15 godina
neaktivan
(s)izgoreo kaže...

S time da uvjek možeš naletjeti na nekompatibilnosti i/ili preklapanja featurea, neispravnog ili bugovitog rada...

Zato testiraš par kombinacija i nađeš onu koja radi bez greške.

15 godina
neaktivan

Pročitao sam da ovdje puno ljudi kupuje Kaspersky. Ali ne kužim zašto...? Moj prijatelj je napravio patch za Kaspersky,kada pokrenete program vrati vam Kaspersky na 30 dana i tako stalno. A super je to što je taj patch 100% čist od virusa =). Ako neko hoće pošaljem mu link na PM.

15 godina
filipvk1000 kaže...

Pročitao sam da ovdje puno ljudi kupuje Kaspersky. Ali ne kužim zašto...? Moj prijatelj je napravio patch za Kaspersky,kada pokrenete program vrati vam Kaspersky na 30 dana i tako stalno. A super je to što je taj patch 100% čist od virusa =). Ako neko hoće pošaljem mu link na PM.

ti krekirani av ne radu baš kako treba, nije puno dati 300 i nešto kuna da si bezbrižan

isti dan otkaz i žuti
17 godina
neaktivan
siketa kaže...

Zato testiraš par kombinacija i nađeš onu koja radi bez greške.

Mislim da prosječni juzer a boga mi i oni koji misle da su napredniji neznaju niti naći grešku, npr. KAV i 99% AVa koji na svojim web filterima koriste lokalni proxy bilo koji 3rd party FW neće raditi kako treba, samo neki juzeri će toga biti svjesni... da ne govorimo o ostalim "mehanizmima" koji se još teže daju testirati...

Ende Neu
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.3.2010 16:30 ((s)izgoreo).
16 godina
neaktivan
filipvk1000 kaže...

radije odi na neki free AV a ne to piratsko smeče

Neznam di se ide za to .
15 godina
protjeran
filipvk1000 kaže...

Možda to i radi, ma čak i ti vjerujem u to. Ali to je cracirana verzija i nitko me ne može uvijeriti da je to istio kao što je potpuno legalna verzija. Kada bi to bilo tako kako ti to kažeš onda nitko ne bi kupovao originalne programe. Ovim postom ne želim ni u kojem slučaju omalovažiti taj patch koji ti je frend napravio. Ma nisu Rusi i ostali prizvođači ovakovih softwera ludi. Vjerovatno će ubrzo naći riješenje i za ovakve prijevare, bez zamjerke, i postat će još oprezniji i neke čak legalne keyeve koje danas možeš naći na različitim stanicama će staviti na black liste.    

15 godina
odjavljen

Sve je tu jasno, koliko para toliko muzike. Imaš novca, kupi komercijalan AV odnosno IS, nemaš/ne želiš na to trošiti uzmi free AV i neki free FW i imaš još niz programa..

Ja nemam potpis!?
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.3.2010 20:02 (kingmedo).
15 godina
neaktivan

Drugo je AV program koji ima crackirani updater,iliti kada ga instaliraš staviš mu crack u folder gdje si ga instaliro...a drugo je patch...trial i licencirani su isti samo kaj je trial 30 dana a licencirani godinu ili više...patch vrati na 30 dana...eo gledaj:

15 godina
protjeran
filipvk1000 kaže...

Drugo je AV program koji ima crackirani updater,iliti kada ga instaliraš staviš mu crack u folder gdje si ga instaliro...a drugo je patch...trial i licencirani su isti samo kaj je trial 30 dana a licencirani godinu ili više...patch vrati na 30 dana...eo gledaj:

Ma pogledao sam. Odlično. I znam ja što je crack, a što je patch. Sorry još jednom, možda iz mog prethodnog posta se to i ne vidi, ma kada ga bolje i pročitam se i to ne vidi jer sam pisao o crack verzijama. Ali opet ponavljam, možda sam i lud i Nevjerni Toma, smatram i dalje da su legalne opcije ( kao što ti kažeš i preskupe i poštujem to ) bolje i "sigurnije " od bilo kakvih drugih verzija. Čak i verzije programa koje danas možeš nabaviti kao promo ili demo verzije sa legalnim ključevima nisu isto ono kao "kada daš novce". Uvjerio sam u to barem na desetke puta, uvijek imaju neka ograničenja. Svaka čast iznimkama koji i kao takove daju potpuno funkcionalnu verziju. Još jednom bez zamjerke, svatko ima pravo na svoj izbor i ovo je samo moje skromno mišljenje.        

15 godina
odjavljen
BlackFoot kaže...
filipvk1000 kaže...

Ma pogledao sam. Odlično. I znam ja što je crack, a što je patch. Sorry još jednom, možda iz mog prethodnog posta se to i ne vidi, ma kada ga bolje i pročitam se i to ne vidi jer sam pisao o crack verzijama. Ali opet ponavljam, možda sam i lud i Nevjerni Toma, smatram i dalje da su legalne opcije ( kao što ti kažeš i preskupe i poštujem to ) bolje i "sigurnije " od bilo kakvih drugih verzija. Čak i verzije programa koje danas možeš nabaviti kao promo ili demo verzije sa legalnim ključevima nisu isto ono kao "kada daš novce". Uvjerio sam u to barem na desetke puta, uvijek imaju neka ograničenja. Svaka čast iznimkama koji i kao takove daju potpuno funkcionalnu verziju. Još jednom bez zamjerke, svatko ima pravo na svoj izbor i ovo je samo moje skromno mišljenje.        

Hoćeš reći da NIS i KIS nisu jednako funkcionalni u probnoj kao i u komercijalnoj inačici?

Zašto bi se ljudima dalo da probaju nešto lošije nego što uistinu je?-nema logike.

Ja nemam potpis!?
15 godina
protjeran
kingmedo kaže...
BlackFoot kaže...
filipvk1000 kaže...

Hoćeš reći da NIS i KIS nisu jednako funkcionalni u probnoj kao i u komercijalnoj inačici?

Zašto bi se ljudima dalo da probaju nešto lošije nego što uistinu je?-nema logike.

Ne. Nisam mislio na potpuno funkcionalne "trial" verzije već na one koje idu baš doslovce pod nazivima kao demo ili promo recimo na stranicama kao što su techno 360. in ili u akcijama kao giveaway. Inače slažem se s tobom da trial verzije moraju, a i jesu potpuno iste kao i licencirane verzije. Da nisu, takav način promidžbe ne bi imao smisla. 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice