Problematika ESET-a 5

poruka: 10
|
čitano: 6.140
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Problematika ESET-a 5

Imam ESET Smart Security 5, zadovoljan sam sa njim, osim sledećih stvari:

- Da bih skenirao wireless mrežu moram isključiti firewal, inače mi neće pokazati prisutne na mreži,

- Da bih pingao drugi komp takođe moram isključiti firewall.

Znali netko dali se to može u postavkama ESETA konfigurirat ili je to tako.

Stalno moram isključivat firewall.....

15 godina
Problematika ESET-a 5

to i je svrha firewall-a da blokira svaki ne željeni pristup tvome računalu

ako želiš omogućiti pristup od ostalih računala u mreži, moraš to u postavkama firewalla namjestiti!

Tko se zadnji smije, nije skužio!
13 godina
neaktivan
Re: Problematika ESET-a 5

Stvar je u tome što mi blokira ping sa mog kompa na drugi, trebalo bi da ja mogu pingat nekog drugog a on mene NE.

Shvataš, namjestio sam na lokalnoj mreži Allow sharing opciju u postavkama ESET-a, međutim ni to nije pomoglo.

{#}{#}

15 godina
onda trebas i na drugom računalu podesiti firewall da bude vidljiv prvom računalu!
Tko se zadnji smije, nije skužio!
13 godina
neaktivan

Ma nije problem na drugom, na njemu nema firewela a Windows firewel je disabled, i nemislim samo na LAN mrežu mislim općenito kada bih htio pingat neku web adresu morao bi isključit firewall, takođe i sa skeniranjem, nijedan skener neće da skenira dok neisključim firewall!!!

Dali se može u postavkama sredit da omogući izlazni "ping" "sken" a da onemogući vanjski "ping" i "sken".

14 godina
Problematika ESET-a 5

Potpuno identičnu stvar imam i ja i neznam više koju kombinaciju da isprobam, jedino isključenje firewalla pomaže {#}

Maurer
14 godina
Problematika ESET-a 5

Evo screenshoot što da dopustim od ovog?? Ili mogu sve stavit na allow

Maurer
14 godina
Problematika ESET-a 5

Evo sad se vjerovatno sestra spojila i meni se automatski blokirala veza na net {#}

Maurer
15 godina
Problematika ESET-a 5

Uploadaj slike na slike.com npr. i daj linkove

Ovako je loša kvaliteta :/

''Impossible is nothing..'' ''It's on me: To be lighter, fly higher, go further.,,'' ''Train your mind and the body will follow''
17 godina
David87 kaže...

Evo sad se vjerovatno sestra spojila i meni se automatski blokirala veza na net {#}

Zašto sestra i ti imate iste IP adrese?

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice