NOD32 mi javlja da sam zaražen ovim virusom i izgleda da su zaražene sve .exe datoteke na D: disku...
nemogu pronaći ništa o ovom pa ako mi može netko pomoć...
NOD32 mi javlja da sam zaražen ovim virusom i izgleda da su zaražene sve .exe datoteke na D: disku...
ma skeniraj sa ovim
to licencirani NOD, ili?
i nije baš najsretnije rješenje, šteta novaca
Totalno, pusti licencu, besplatna avira je sigurnija od njega (provjereno).
Skini je, makni nod32 i pukni nju na komp.
Totalno, pusti licencu, besplatna avira je sigurnija od njega (provjereno).
Skini je, makni nod32 i pukni nju na komp.
ma nek sada drži do kraja, i eventualno stavi neki firewall
ako si dobio licencu, promjeni ga što prije, ako želiš dam ti ja za bitdefendera, isto dobio negdje
ako ne stavi Aviru ili Avast, koji NOD-a jedu za doručak
fino ih pobriši, pa onda skini taj vražji NOD i stavi nešto pošteno
Preporuka makni nod stavi avasta uz wot na browseru i povremeno skeniranje mbam-om, nebi trebalo biti problema..
nije mi jasno kako je to sve prošlo,imaš i comodov firewall
imaš kombinaciju za ubuduće npr avira + online armor firewall
ili avira + spyshelter free
Idi ovdje ekipa sa ovog foruma garantirano pomaže samo isprati uputstvo za postavit temu i ako ti iko može pomoć to su oni jer su stvarno izvrsni.
http://www.av-comparatives.org/images/stories/test/dyn/wholedynamic2010.pdf
evo ti rezultat testova pa se odluči kome češ vjerovati
Inače NOD je poznat što pronalazi tek poslije drugih, kod mene u školi imaju sva računala licencirani NOD, i on šuti i ništa ne nalazi na fullscan, i onda ja pokrenem recimo SAS, i čim SAS ili MBAM nešto detektiraju odma se i on javlja. I onda kada ova 2 obrišu zaražene datoteke ovaj ih na fullscan opet nađe, iako su već obrisane, ali ih kao nemože obrisati
ma nije ni meni nikako jasno
imam nod32, comodo, mbam, sas i wot...
prošlo je neko govno koje je zarazilo sve setup datoteke u jednom folderu, ali ništa drugo...
neznam kako, preko neke datoteke koju sam skinuo s interneta nije sigurno jer ih sve imam kopirane i na laptop pa na njemu nema problema...jednostavno mi nema logike...mislio sam da je preko jednog setupa kojeg sam skinuo preko torrenta, ali onda bi i laptop bio zaražen...
ma nije ni meni nikako jasno
imam nod32, comodo, mbam, sas i wot...
prošlo je neko govno koje je zarazilo sve setup datoteke u jednom folderu, ali ništa drugo...
neznam kako, preko neke datoteke koju sam skinuo s interneta nije sigurno jer ih sve imam kopirane i na laptop pa na njemu nema problema...jednostavno mi nema logike...mislio sam da je preko jednog setupa kojeg sam skinuo preko torrenta, ali onda bi i laptop bio zaražen...
dao bih se okladiti da NOD ima prste u tome
kako to misliš? da je preko njega došao virus?
kako to misliš? da je preko njega došao virus?
a čitam malo, i taj Tenga.gen prijavljuju samo ljudi koji su njega koristili, i isti simptomi, izbrisao sve .exe, pa ti vidi sam
a čitam malo, i taj Tenga.gen prijavljuju samo ljudi koji su njega koristili, i isti simptomi, izbrisao sve .exe, pa ti vidi sam
neznam...možda je stvar u nazivu, avira ga prijavljuje pod drugim imenom, nisam sad na kompu pa neznam kako točno...