Prijava/odjava radnika u poduzeću na otisak prsta

poruka: 9
|
čitano: 7.895
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Treba mi netko tko može i zna napraviti aplikaciju (ili već ima gotovu) koja radi sljedeće:

Prijava/odjava uposlenih u poduzeću. Dakle, aplikacija koja bilježi vrijeme ulaska i odlaska iz firme i na osnovi toga računa broj radnih sati.

Oni koji znaju šta mi treba i naravno voljni su to napraviti uz novčanu nadoknadu neka se jave na PM radi detalja i ponuda.

Pozdrav svima!

17 godina

za to postoje specijalizirane aplikacije sa specijalnim hardwareom. kako si ti mislio riješiti očitavanje otiska prsta? koji hardware koristiš?

16 godina
neaktivan

Je li u pitanju maturalni, seminarski ili diplomski rad?

17 godina
neaktivan

imaš firmu koja se bavi sa biometrijskim uređajima.

EDGE group. a konkretan naziv firme je KLISING d.o.o

radi ekipa sa fingerscan uređajima.

Kad je bal, nek je maskenbal.
16 godina
neaktivan

Ne radi se ni o kakvom seminarskom radu, a za gotova riješenja znam no ne želim takva koristiti.

Ono što sam ja planirao od hardvera koristiti je neki "touchscreen" monitor (LG MSI ili neki treći) te obični Microsoftov scanner otiska.

Potrebno je napraviti aplikaciju prema detaljima koje zainteresiranima mogu poslati u e-malu.

Dakle zamolio bih samo zainteresirane programere koji bi uz novčanu nadoknadu htjeli uraditi to.

Pozdrav!

17 godina
RE: Prijava/odjava radnika u poduzeću na otisak pr
marko227 kaže...

Ne radi se ni o kakvom seminarskom radu, a za gotova riješenja znam no ne želim takva koristiti.

Ono što sam ja planirao od hardvera koristiti je neki "touchscreen" monitor (LG MSI ili neki treći) te obični Microsoftov scanner otiska.

Potrebno je napraviti aplikaciju prema detaljima koje zainteresiranima mogu poslati u e-malu.

Dakle zamolio bih samo zainteresirane programere koji bi uz novčanu nadoknadu htjeli uraditi to.

Pozdrav!

Zapravo imaš jedan pravni problem. To je zabranjeno!!! Otiske prstiju može i ovlašten je samo uzimati MUP ali možeš koristiti tipa šifru koja se dodjeli korisniku za ulaz. Još davno su to pokušali uvesti u bivšu fimu pa nije zakonski prošlo :-)

15 godina
neaktivan

Sve je to kul, al iam jedno pitanje.. Jesu li ti ekrani dovoljno osjetljvi da osjete pore i linije naših prstiju? Ili će rezultat bit velika mrlja? Tnx

01000010 01110010 0111 || Dajem lockerz pozivnice!! javite se na PM :D
16 godina
odjavljen

A RFID kartica koja aktivira kameru kako bi se spriječilo provlačenje tuđe kartice. Soft može imati neke osnovne mogučnost prepoznavanja lica, pa ukoliko je veliko odstupanje označava sliku za ručnu provjeru.

MA78G-DS3G, Athlon64 X2 5000+, 2x2 GB DDR2 800 MHz, 8600 GT 256 DDR3, 2x160 GB SATA WD HDD
15 godina
neaktivan

Zar ti nije lakse sa citacem kartica? Kartice podijelis zaposlenicima, i dobro. Puno jednostavnije i jeftinije rijesenje od otiska prsta, a za koje usput trebas zakonsku dozvolu koju neces dobiti.

@mrblc: mi smo u firmi radili rijesenje kod kojega kamera ne skenira lice, vec jednostavno uzme fotografiju lica (moras stati pred kameru), i spremi u bazu. Losa strana je bila sto program ne moze automatski javiti da li neko koristi tudju karticu, ali radilo je..nije tesko provjeriti ako je netko sumnjicav.

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.11.2009 15:18 (!mpact35).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice