Najbolji antivirus zaključana tema

poruka: 773
|
čitano: 236.136
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Najbolji antivirus

Jel bolji eset smart security 4 ili nod 32?

17 godina
protjeran
RE: Najbolji antivirus

Pa po meni njihov firewall i ne valja tako da ti je skoro svejedno jer je onda i samo NOD 32

dostatan za viruse i spajver.

trash bin can:S
15 godina
TŠRB kaže...

ESET Smart Security (uz antivirus) sadrži firewall i antispam modul, a NOD32 je samo antivirus.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.9.2010 18:02 (deadman).
17 godina
TŠRB kaže...

Oba su ti dobra ako su original, ali ako su crekirana ne valja ti nijedan...osim onog sto ima jedan forumas Namigiva

Muškarci od svojeg donjeg rublja i od žena žele isto: malo podrške i malo slobode.
17 godina
djigibao kaže...

Ej, pa nemoj sad uzet mene kao 100% relevantnog recenzenta Avire Premium Iznenađen!

Neka jos neko ko je radio testove napise svoje dojmove.

Ne cini jedna lasta proljece...kako bi rekla moja bivsa profesorica hrvatskog Belji se

imas pravo.

vazno je da ti nisi mogao izvrsit test jer je guard sve zabranio .  EPIC!

sjecate se dobro koliko se trubilo ovdje o minornoj razlici free i premuim ili is?

njena premium heuristica i proxy filter webguard su 0,09% razlike od free inacice.

necu vise pilat, samo sam arhivirao i sad po potrebi vadim post.

jer da sam to ja napravio,bio bi fejk.

edit:

osim toga digni aviru na paranoid ahead i tritfajer na 4 i mogu izasut cijeli onaj paket malwera iz zipa ;)

Avanti o popolo, alla riscossa Bandiera rossa, bandiera rossa Avanti o popolo, alla riscossa Bandiera rossa trionferà.
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.9.2010 18:09 (torrente).
15 godina
neaktivan
mikica1 kaže...
torrente kaže...
mikica1 kaže...

drugim riječima, de facto to je navlakuša, jer vabi za tim da je kupiuš jednom godišnje

eh da u pravu si.

ali pazi ovo...kada promislis o kojem se softweru radi..on nema update av definicija i sl.

njemu mogu samo nadogradit pored onih stotinu,da recimo radi u nekom ms officu 2013 i onda ovaj nebi valjao.

kucanje je kucanje :)

i nebi radio na windowsu 8.

upravo tako kako govoriš, kuckanje je kuckanje....

i da ne bi bilo zabune, ovo je program koji se definitivno isplati kupiti. evo compare-a

przi se srce moje przi se srce moje
17 godina
mikica1 kaže...

i da ne bi bilo zabune, ovo je program koji se definitivno isplati kupiti. evo compare-a

ima tu masu aplikacija kao steam..dok se regas po serverima, u dva klika mozes sve spusit. ovaj zato i tamo sve enkriptira.

Avanti o popolo, alla riscossa Bandiera rossa, bandiera rossa Avanti o popolo, alla riscossa Bandiera rossa trionferà.
15 godina
neaktivan
stoncin3 kaže...

Pa po meni njihov firewall i ne valja tako da ti je skoro svejedno jer je onda i samo NOD 32

dostatan za viruse i spajver.

ne griješi dušuBogataš

15 godina
neaktivan
torrente kaže...
mikica1 kaže...

ima tu masu aplikacija kao steam..dok se regas po serverima, u dva klika mozes sve spusit. ovaj zato i tamo sve enkriptira.

dovoljno mi je što u personal, ilitiga free inačici ne podržava kuckanje po mailovima. stoga , bolje biti miran

17 godina
torrente kaže...
vazno je da ti nisi mogao izvrsit test jer je guard sve zabranio .  EPIC!

sjecate se dobro koliko se trubilo ovdje o minornoj razlici free i premuim ili is?

njena premium heuristica i proxy filter webguard su 0,09% razlike od free inacice.

necu vise pilat, samo sam arhivirao i sad po potrebi vadim post.

jer da sam to ja napravio,bio bi fejk.

Normalno je (barem po nekoj zdravoj logici) da(bi) ce placeni radit puuuno bolje od free, medjutoa, ako hoces slozit free security suit to se isto da napravit samo treba malo vise programcica (antivirus, firewall, web guard...).

Dakle za ljude kojima se neda cackat, trazit, istrazivat (necu rec da su lijeni...) placeno rijesenje je ok, a za nas "sirotinju" i koji volimo non-stop nesto cackat i istrazivat pa si sami namjestit po volji dobra su i free rijesenja.

Poljubac

Muškarci od svojeg donjeg rublja i od žena žele isto: malo podrške i malo slobode.
17 godina
djigibao kaže...
 ako hoces slozit free security suit to se isto da napravit samo treba malo vise programcica (antivirus, firewall, web guard...).

uvijek sam govorio da moze ;)

zar panda oblak i onlinearmor nisu mocni?

;)

17 godina
neaktivan
djigibao kaže...
TŠRB kaže...

Oba su ti dobra ako su original, ali ako su crekirana ne valja ti nijedan...osim onog sto ima jedan forumas Namigiva

Vise njih ali od jednog poteklo ;)

:)
15 godina
Najbolji antivirus
pa naravno da nod 32!
15 godina
Najbolji antivirus
svi besplatni su antivirusi sranje! sve sam ih isprobao i imao problema s njima,jer su mi stekale
igrice,usporavali igrice i sam komp,ili su mi ocitavali neke dadoteke zarazom i td.
tako da sam ostao vjeran nodu 32.
17 godina
A da probas skenirat komp sa Malwarebytesom pa da vidis samo da li ti je komp cist tj. da li taj nod32 radi kako spada.
Ako je cist ostavi si ga.
17 godina
protjeran

Može probat i sa super anti spyware i sa Pc Tools Spyware Doctor za spyware jer se za viruse ne može dodatno instalirat još jedan AV na sistemsku particiju ili nije preporučljivo

Inače drugo mu je napravit online scan sa trend micro, bit defenderom za viruse ako sumnja da treba provjeru na disku(ovima)Namigiva

trash bin can:S
15 godina
protjeran
mikica1 kaže...
mikica1 kaže...
torrente kaže...
mikica1 kaže...

Slažem se. No, NHF kada staviš sliku u neki post daj molim neka bude primjerene veličine. Da se nešto i vidi. Jer ima i nas ponešto starijih koji slabije vidimo. BTW za onu sliku ( compare ) treba imati oko sokolovo.Osmijeh

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.9.2010 19:40 (BlackFoot).
15 godina
TŠRB kaže...

eset smart security 4

15 godina

Ajoj,pa tu se niš ne vidi!!!

Evo link pa da svi vide kak spada i najmanju točkicu ;)
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.9.2010 0:21 (andi.cro).
15 godina
Najbolji antivirus

Pogledao sam malo na SpyShelterovu stranicu i program je stvarno impresivan!

SpyShelter uses special algorithms to protect you and your data against:

Spy and monitoring software that are used to steal or reveal your data to other parties.

Extremely dangerous and custom-made keyloggers that steal information you send via your computers- these are favorite tools of cybercriminals...

Definitivno bi ga vrijedilo isprobati!  

Bacam se na posao ;) , samo....na koji ga način testirati da se vidi jel dobro radi svoj posel?

EDIT: Probat ću free varijantu jer premium ionako ima module koji mi ne trebaju:AntiWebCamLogger,AntiSoundRecorder,64 bit systems support,Technical support i AntiNetworkSpy. Ovaj zadnji modul bi mi možda trebao a free verzija ga nema:(        

Šta je u biti taj AntiNetworkSpy?

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.9.2010 0:40 (andi.cro).
15 godina
Najbolji antivirus

Čudno!?!

Avira mi blokira download link od SpyShaltera!!!

15 godina
protjeran
andi.cro kaže...

Pogledao sam malo na SpyShelterovu stranicu i program je stvarno impresivan!

SpyShelter uses special algorithms to protect you and your data against:

Spy and monitoring software that are used to steal or reveal your data to other parties.

Extremely dangerous and custom-made keyloggers that steal information you send via your computers- these are favorite tools of cybercriminals...

Definitivno bi ga vrijedilo isprobati!  

Bacam se na posao ;) , samo....na koji ga način testirati da se vidi jel dobro radi svoj posel?

EDIT: Probat ću free varijantu jer premium ionako ima module koji mi ne trebaju:AntiWebCamLogger,AntiSoundRecorder,64 bit systems support,Technical support i AntiNetworkSpy. Ovaj zadnji modul bi mi možda trebao a free verzija ga nema:(        

Šta je u biti taj AntiNetworkSpy?

Evo što taj modul radi i čemu služi. Slika

andi.cro kaže...

Čudno!?!

Avira mi blokira download link od SpyShaltera!!!

Sam program je čist. Vidi ovdje

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.9.2010 4:46 (BlackFoot).
15 godina
Najbolji antivirus

Download SpyShelter free mi Avira blokira (također sa bilo koje stranice koja nudi download free verziju) a Premium mogu bez problema downloadat!?! Sve mi smrdi da je to namjerno tako od strane SpyShelterovaca!

Ok,instalirao sam Premium i blokira mi Avira update!!!  Torpediral sam ga sa kompa momentalno!!!

15 godina
protjeran
andi.cro kaže...

Download SpyShelter free mi Avira blokira (također sa bilo koje stranice koja nudi download free verziju) a Premium mogu bez problema downloadat!?! Sve mi smrdi da je to namjerno tako od strane SpyShelterovaca!

Ok,instalirao sam Premium i blokira mi Avira update!!!  Torpediral sam ga sa kompa momentalno!!!

Čudno, a možda i nije. Koliko znam torrente koristi Aviru Premium i SpyShelter ( free, ako se ne varam ) i kod njega sve radi besprijekorno. Možda ti on ponudi kakav odgovor. Jesi probao skinuri free verziju preko softpedie. 

15 godina
Najbolji antivirus

Uspio sam downloadat SpyShelterFree preko Softpedije!

Blokirao mi je Avira update i PicPick tool za stvaranje screenshooteva!

Odabrao sam "dozvoli" i "zapamti" ali nakon restarta kompa automatski mi je strpao Avira update i PicPick na crnu listu pa tek nakon što sam ručno u crnoj listi "dozvolio" pokretanje tih programa i tek nakon ponovnog restarta ih nije više blokirao!

Mislim stvarno je glup ako blokira i ne prepoznaje AV update! Pa i kad dozvoliš u pop-up prozoru on ga nakon sljedečeg restarta baci na crnu listu!!!

Ne znam...izživcirao me,ispao je glup,sa orginalne stranice nisam mogao downloadat free verziju...  BYE,BYE SPYSHELTER!!!

15 godina
TŠRB kaže...

Eset SS -> firewall, av i sta ja znam sta sve ne (no nije bas neka "lista")

NOD32 -> av

Znaci nisu isti programi....

Ako imas samo NOD32, obavezno uzmi neki firewall. 

Siketa@ sta su ovi iz Comoda govorili kada ce CIS kroz update prebaciti "cetvorku" na "peticu"? Cini mi se da si ti ili netko drugi naveo dva tjedna!? Hmm....jos uvijek dolaze uredno svaki dan definicije, ali sam na "cetvorci" i dalje. Ocito cu "rucno" prevacivat na v5.

fight@ kazes "igrice" ti "stekaju"!? Namigiva

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.9.2010 12:17 (win32).
15 godina
neaktivan

a koji da firewall uzmem?

16 godina
odjavljen
17 godina

Ako nisi neki napredni/advanced user stavi si taj Pctools firewall (mada mislim da vise nema suport Izlanuo se).

16 godina
odjavljen
djigibao kaže...

Ako nisi neki napredni/advanced user stavi si taj Pctools firewall (mada mislim da vise nema suport Izlanuo se).

Ima support, ali se više neće razvijati kao zaseban proizvod.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice