O tebi je sve rekao i dokazao win32...stoga budi quiet....
Očito ću se morat počet pozivat na godine i zvjezdice...
Očito ću se morat počet pozivat na godine i zvjezdice...
gospodo...ja sam ofishal laprdalo i ne otimajte mi etiketu :))
evo siketa, obnavljaš stare rane. ali nije lijepo biti nazvan lažovom, i ti to isto znaš.ali nemojmo sad o tome, ali kad već tako kažeš , onda znaš da si i zaradio žuteja radi to lažov.
i kao drugo, ja sam falio godinu, ispričao sam se, i gotova priča. i ajmo konstruktivno pričat, plizzz.
možeš mi reći malo više o threat fire-u ili netko još koga je isprobao.
akakterni, ne diram te, i ne diraj me. jer ako želiš o estetici, mogu ja cijeli dan
win 32 je izrekao sve samo ne istinu. tko je pročitao moj odgovor na njegove poluistine zna o čemu pričam. a kakav si znao sam da ćeš se uhvatit njega i ponovno otvorit staru ranu samo da me potučeš. vidim nisi uspio prije pa nećeš ni sad makar ti čiatva armija korisnika stala na tvoju stranu.
vjerjatno nosiš traume zbog istine koju sam ti rekao. šta ću ti ja sad. željan sam te ko nevolje. ja se nisam hvatao za tebe, a ti si jedva dočekao da zapneš za mene iako ne razgovaram s tobom nit te cijenim kao čovjeka. ali provocirat znaš. ajde molim te odlepršaj nisam te željan.
alooooooo, ajmo dostaaaaaa o starim ranama. može tko o THREATFIRE-U
vjerjatno nosiš traume zbog istine koju sam ti rekao. šta ću ti ja sad. željan sam te ko nevolje. ja se nisam hvatao za tebe, a ti si jedva dočekao da zapneš za mene iako ne razgovaram s tobom nit te cijenim kao čovjeka. ali provocirat znaš. ajde molim te odlepršaj nisam te željan.
Win32 je dokazao svojim transkriptima vaših dijaloga kakav si nezn____ i mulj____.
hebo me pas ako sad necu poc kupit spyshelter licencu...lifetime je.
onaj keyscrambler me buni..oce ko protumacit ovo dolje..cijelu godinu imas update,ali je ko lifetime.
wtf
sto spominju godinu?
Win32 je dokazao svojim transkriptima vaših dijaloga kakav si nezn____ i mulj____.
nije dokazao apsolutno ništa. no zadojenim kao tebi ne pomaže da se neznam koji dokazi podastru.
ma ja sam rekao da ljudi s cisovog foruma od 2006 traže da im se na av comparatives istestira proizvods, a prava je godina 2008. ispričao sam se, greška, i sve ok
onaj keyscrambler me buni..oce ko protumacit ovo dolje..cijelu godinu imas update,ali je ko lifetime.
wtf
sto spominju godinu?
Valjda koliko shvaćam dobit ćeš nadogradnje na nove verzije programa bar godinu dana, a zatim valjda opet moraš platit.
wtf
sto spominju godinu?
da, ona je lifetime, jednom platiš, a oni kao moraju jednom godišnje isporučit novu definiciju
ima li koji pravnik da protumaci onu slicicu?
ma ja sam rekao da ljudi s cisovog foruma od 2006 traže da im se na av comparatives istestira proizvods, a prava je godina 2008. ispričao sam se, greška, i sve ok
Nas dvojica smo ovo riješili krpz PM i sve 5!
Reagirao sam na bahatu pojavu karakternog...ništa više, ništa manje....opet se kači s nekim čim dođe na topic
A zadnji put je ispao ko pas koji laje, a ne ujeda.....
da, ona je lifetime, jednom platiš, a oni kao moraju jednom godišnje isporučit novu definiciju
mislis?
ako je sad 2.7.7
jel to hoce rec da na verziji 3 za dvije godine nemam update?
ima li koji pravnik da protumaci onu slicicu?
evo jedan ti se javlja. po pravnom shvaćanju, jednom si platio i nikada više ne moraš
KeyScrambler taj pro koji već nabaviš po toj cijeni i dobivaš apdejte samo jednu gdn dana.
Ako hoćeš ne moraš ništa platiti i koristiti ga koliko dugo želiš..!
Pa čudno je to šta je detektirao 5 Avirinih servisa tj, 4+1 i DNS adrese od ClearClouda!?!
A Hitman pro je našao "0" problema tj.zaraza!
Ponavljam, HiJackThis ne zna razliku između dobrih i loših programa/servisa/postavki. Tvoj komp je vjerojatno sasvim u redu.
A kaj bi to on onda FIX-ao? Nedam ja njemu niš da mi fixa po kompu!!!
THNX.
Evo jedan savjet. Ukucaj u tražilicu "hijackthis tutorial" i pročitaj sve o ovom korisnom programu. Takvih tutoriala ima puno pa nema smisla da stavljam linkove. Siguran sam da ćeš shvatiti kako radi, što se s njime može,a što ne može, što smiju neiskusni korisnici, a što oni koji su savladali sve vještine u radu s ovim programom, što znače oni odjeljci od R0 ... do O24 i još puno toga. Pozdrav.
evo siketa, obnavljaš stare rane. ali nije lijepo biti nazvan lažovom, i ti to isto znaš.ali nemojmo sad o tome, ali kad već tako kažeš , onda znaš da si i zaradio žuteja radi to lažov.
i kao drugo, ja sam falio godinu, ispričao sam se, i gotova priča. i ajmo konstruktivno pričat, plizzz.
možeš mi reći malo više o threat fire-u ili netko još koga je isprobao.
akakterni, ne diram te, i ne diraj me. jer ako želiš o estetici, mogu ja cijeli dan
Ja sam ju testirao (thretfire) skupa sa avirom, ono sto nije Avira uhvatila uhvatio je ThretFire tj. dobro se nadopunjuju (ne bas najnaj, da su neprobojni ali...).
Sve u svemu preporuka uz svaku free antivirus, nema stete samo koristi
Evo par linkova koje sam testirao (prije cca. 10tak dana)
jingoisticth65.info/q8/exe.exe AVIRA
599630083.com/eu5.exe THRETFIRE
sanmoposa.com/eu5.exe THRETFIRE
sefergtrserfv.net/php/002.exe AVIRA
core3019.aquashoolonline.com/stget2.cgi?host=host&id=3019 AVIRA - FAKE AV
www.hhehshe.co.cc/x22/load.php?spl=java_gsb&h= AVIRA FAKE AV
www.hhehshe.co.cc/x33/load.php?spl=java_gsb&h= NISTA TROJAN
www.hhehshe.co.cc/x44/load.php?spl=java_gsb&h= NISTA FAKE AV
www.hhehshe.co.cc/x55/load.php?spl=java_gsb&h= AVIRA
roswithasoukup.com/postal_amor/ AVIRA
dnnaoutar2.com/b/exe.exe THRETFIRE
lanutaresi2.com/b/exe.exe THRETFIRE
62.193.236.41/raw/bot.exe AVIRA
cefaery.com/loaderadv600.exe THRETFIRE
zr2000.com.ua/files/out.exe AVIRA
UPOZORENJE!!!
OVO ZUTO SU MALWARE LINKOVI!!!
Pored svakog link pise koji je otkrio gamad...ima linkova gdje ni jedan ni drugi nisu reagirali i doslo je zaraze kompa
ok.
dakle...kad za dvije godine bude verzija 4...ja mogu koristit ovu 2 .7 ili 2.8 verziju koliko me volja.
koda recimo nortona 2009 av koristis godinama sa starom licencom i sve radi ko urica?
Da samo jedna stvar, a to je nemaš update drugu godinu..
Pa ti ostaje samo ovi stari i nema besplatne nadogradnje na novu verziju keyscramblera.
Pored svakog link pise koji je otkrio gamad...ima linkova gdje ni jedan ni drugi nisu reagirali i doslo je zaraze kompa
e sada..da je bila avira premium,koliko bi se jos podigao postotak zastite od tih par komada zbog ahead heuristike i webguarda?
Nas dvojica smo ovo riješili krpz PM i sve 5!
Reagirao sam na bahatu pojavu karakternog...ništa više, ništa manje....opet se kači s nekim čim dođe na topic
A zadnji put je ispao ko pas koji laje, a ne ujeda.....
da ne ispadne da ti radim iza leđa, obavještavam te da si prijavljen zbog boldanog.
nisam bio bahat niti sam se zakačio, ti si prvi započeo. ničim izazvan.
tako je. sad sam malo podrobnije pročitao, i odgovor iz keyscramblera je dosta tricky.
znači oni kažu, verziju koju si platio možeš korisitit doživotno, i onda bi se to moglo shvatiti da trenutnu verziju i koristiš doživotno i to jest fakt.
no, kažu i to u nastavku da ćeš jednog u godini dobiti besplatni upgrade.
zađt je tricky. zato jer kada izađe vetija 4 ili 5 za par godina, ti ćeš možda imati 2.8 ili 2.9 i moći ćeš je koristiti doživotno.
no, tricky je jer će onda i ta verzija 2.8 ili 2.9 biti full zastarjela, a obzirom da ima besplatna verzija, za tih par godina , free inačica će davati veću zaštitu nego što daje sada premium ili pro sada.
drugim riječima, de facto to je navlakuša, jer vabi za tim da je kupiuš jednom godišnje
djigibao i siketa...mislite li da bi premium heuristika i webguar ono navukli na 100% kod testa?
edit
na koliko ti je bio tritfajer podesen..3 ili vise?
Koristio sam malo i tu Aviru Premium 90 dana trial.
Isao na stranicu Malwaredomainlist i pokusao je zarazit ali svaki link koji sam htio isprobat Web guard bi blocko, tako da ga ustvari nisam mogao posteno ni testirat (tj. sami antivirus).
drugim riječima, de facto to je navlakuša, jer vabi za tim da je kupiuš jednom godišnje
eh da u pravu si.
ali pazi ovo...kada promislis o kojem se softweru radi..on nema update av definicija i sl.
njemu mogu samo nadogradit pored onih stotinu,da recimo radi u nekom ms officu 2013 i onda ovaj nebi valjao.
kucanje je kucanje :)
i nebi radio na windowsu 8.
djigibao i siketa...mislite li da bi premium heuristika i webguar ono navukli na 100% kod testa?
edit
na koliko ti je bio tritfajer podesen..3 ili vise?
Na default, 3
Koristio sam malo i tu Aviru Premium 90 dana trial.
Isao na stranicu Malwaredomainlist i pokusao je zarazit ali svaki link koji sam htio isprobat Web guard bi blocko, tako da ga ustvari nisam mogao posteno ni testirat (tj. sami antivirus).
EVO TORRENTE PALI CAPSLOCK.
MOZE LI SE OVO ARHIVIRATI ZA SVE DOSADASNJE OBJEDE O BACANJU NOVACA?
HVALA TI PUNO!!
eh da u pravu si.
ali pazi ovo...kada promislis o kojem se softweru radi..on nema update av definicija i sl.
njemu mogu samo nadogradit pored onih stotinu,da recimo radi u nekom ms officu 2013 i onda ovaj nebi valjao.
kucanje je kucanje :)
i nebi radio na windowsu 8.
upravo tako kako govoriš, kuckanje je kuckanje....
EVO TORRENTE PALI CAPSLOCK.
MOZE LI SE OVO ARHIVIRATI ZA SVE DOSADASNJE OBJEDE O BACANJU NOVACA?
HVALA TI PUNO!!
Ej, pa nemoj sad uzet mene kao 100% relevantnog recenzenta Avire Premium !
Neka jos neko ko je radio testove napise svoje dojmove.
Ne cini jedna lasta proljece...kako bi rekla moja bivsa profesorica hrvatskog