Najbolji antivirus zaključana tema

poruka: 773
|
čitano: 236.151
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Najbolji antivirus
karakteran kaže...
siketa ne pravi se ....

O tebi je sve rekao i dokazao win32...stoga budi quiet....

Očito ću se morat počet pozivat na godine i zvjezdice...Belji se

ZIG ZAG
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.9.2010 17:24 (siketa).
17 godina
Najbolji antivirus

gospodo...ja sam ofishal laprdalo i ne otimajte mi etiketu :))

Avanti o popolo, alla riscossa Bandiera rossa, bandiera rossa Avanti o popolo, alla riscossa Bandiera rossa trionferà.
15 godina
neaktivan

evo siketa, obnavljaš stare rane. ali nije lijepo biti nazvan lažovom, i ti to isto znaš.ali nemojmo sad o tome, ali kad već tako kažeš , onda znaš da si i zaradio žuteja radi to lažov.

i kao drugo, ja sam falio godinu, ispričao sam se, i gotova priča. i ajmo konstruktivno pričat, plizzz.

možeš mi reći malo više o threat fire-u ili netko još koga je isprobao.

akakterni, ne diram te, i ne diraj me. jer ako želiš o estetici, mogu ja cijeli dan

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.9.2010 17:24 (mikica1).
15 godina
protjeran
siketa kaže...
karakteran kaže...
siketa ne pravi se ....

O tebi je sve rekao i dokazao win32...stoga budi quiet....

win 32 je izrekao sve samo ne istinu. tko je pročitao moj odgovor na njegove poluistine zna o čemu pričam. a kakav si znao sam da ćeš se uhvatit njega i ponovno otvorit staru ranu samo da me potučeš. vidim nisi uspio prije pa nećeš ni sad makar ti čiatva armija korisnika stala na tvoju stranu.

vjerjatno nosiš traume zbog istine koju sam ti rekao. šta ću ti ja sad. željan sam te ko nevolje. ja se nisam hvatao za tebe, a ti si jedva dočekao da zapneš za mene iako ne razgovaram s tobom nit te cijenim kao čovjeka. ali provocirat znaš. ajde molim te odlepršaj nisam te željan.

Let Justice Be Done, Though the Heavens Fall
15 godina
neaktivan

alooooooo, ajmo dostaaaaaa o starim ranama. može tko o THREATFIRE-U

16 godina
neaktivan
karakteran kaže...
win 32 je izrekao sve samo ne istinu. tko je pročitao moj odgovor na njegove poluistine zna o čemu pričam. a kakav si znao sam da ćeš se uhvatit njega i ponovno otvorit staru ranu samo da me potučeš. vidim nisi uspio prije pa nećeš ni sad makar ti čiatva armija korisnika stala na tvoju stranu.

vjerjatno nosiš traume zbog istine koju sam ti rekao. šta ću ti ja sad. željan sam te ko nevolje. ja se nisam hvatao za tebe, a ti si jedva dočekao da zapneš za mene iako ne razgovaram s tobom nit te cijenim kao čovjeka. ali provocirat znaš. ajde molim te odlepršaj nisam te željan.

Win32 je dokazao svojim transkriptima vaših dijaloga kakav si nezn____ i mulj____.

ZIG ZAG
17 godina
Najbolji antivirus

hebo me pas ako sad necu poc kupit spyshelter licencu...lifetime je.

onaj keyscrambler me buni..oce ko protumacit ovo dolje..cijelu godinu imas update,ali je ko lifetime.

wtf

sto spominju godinu?

Avanti o popolo, alla riscossa Bandiera rossa, bandiera rossa Avanti o popolo, alla riscossa Bandiera rossa trionferà.
15 godina
protjeran
siketa kaže...
karakteran kaže...

Win32 je dokazao svojim transkriptima vaših dijaloga kakav si nezn____ i mulj____.

nije dokazao apsolutno ništa. no zadojenim kao tebi ne pomaže da se neznam koji dokazi podastru.

15 godina
neaktivan

ma ja sam rekao da ljudi s cisovog foruma od 2006 traže  da im se na av comparatives istestira proizvods, a prava je godina 2008. ispričao sam se, greška, i sve ok

17 godina
neaktivan
torrente kaže...

onaj keyscrambler me buni..oce ko protumacit ovo dolje..cijelu godinu imas update,ali je ko lifetime.

wtf

sto spominju godinu?

Valjda koliko shvaćam dobit ćeš nadogradnje na nove verzije programa bar godinu dana, a zatim valjda opet moraš platit.

''...nisam možda siguran što me uistinu zanima, ali sam posve siguran što me ne zanima.''
15 godina
neaktivan
torrente kaže...

wtf

sto spominju godinu?

da, ona je lifetime, jednom platiš, a oni kao moraju jednom godišnje isporučit novu definiciju

17 godina
Najbolji antivirus

ima li koji pravnik da protumaci onu slicicu?

16 godina
neaktivan
mikica1 kaže...

ma ja sam rekao da ljudi s cisovog foruma od 2006 traže  da im se na av comparatives istestira proizvods, a prava je godina 2008. ispričao sam se, greška, i sve ok

Nas dvojica smo ovo riješili krpz PM i sve 5! Namigiva

Reagirao sam na bahatu pojavu karakternog...ništa više, ništa manje....opet se kači s nekim čim dođe na topic

A zadnji put je ispao ko pas koji laje, a ne ujeda.....

ZIG ZAG
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.9.2010 17:32 (siketa).
17 godina
mikica1 kaže...

da, ona je lifetime, jednom platiš, a oni kao moraju jednom godišnje isporučit novu definiciju

mislis?

ako je sad 2.7.7

jel to hoce rec da na verziji 3 za dvije godine nemam update?

15 godina
neaktivan
torrente kaže...

ima li koji pravnik da protumaci onu slicicu?

evo jedan ti se javlja. po pravnom shvaćanju, jednom si platio i nikada više ne morašBogataš

17 godina
protjeran

KeyScrambler taj pro koji već nabaviš po toj cijeni i dobivaš apdejte samo  jednu gdn dana.

Ako hoćeš ne moraš ništa platiti i koristiti ga koliko dugo želiš..!

trash bin can:S
15 godina
protjeran
andi.cro kaže...
deadman kaže...
andi.cro kaže...

Pa čudno je to šta je detektirao 5 Avirinih servisa tj, 4+1 i DNS adrese od ClearClouda!?!

A Hitman pro je našao "0" problema tj.zaraza!

Ponavljam, HiJackThis ne zna razliku između dobrih i loših programa/servisa/postavki. Tvoj komp je vjerojatno sasvim u redu.

A kaj bi to on onda FIX-ao? Nedam ja njemu niš da mi fixa po kompu!!!

THNX.

Evo jedan savjet. Ukucaj u tražilicu "hijackthis tutorial" i pročitaj sve o ovom korisnom programu. Takvih tutoriala ima puno pa nema smisla da stavljam linkove. Siguran sam da ćeš shvatiti kako radi, što se s njime može,a što ne može, što smiju neiskusni korisnici, a što oni koji su savladali sve vještine u radu s ovim programom, što znače oni odjeljci od R0 ... do O24 i još puno toga. Pozdrav.

17 godina
mikica1 kaže...

evo siketa, obnavljaš stare rane. ali nije lijepo biti nazvan lažovom, i ti to isto znaš.ali nemojmo sad o tome, ali kad već tako kažeš , onda znaš da si i zaradio žuteja radi to lažov.

i kao drugo, ja sam falio godinu, ispričao sam se, i gotova priča. i ajmo konstruktivno pričat, plizzz.

možeš mi reći malo više o threat fire-u ili netko još koga je isprobao.

akakterni, ne diram te, i ne diraj me. jer ako želiš o estetici, mogu ja cijeli dan

Ja sam ju testirao (thretfire) skupa sa avirom, ono sto nije Avira uhvatila uhvatio je ThretFire tj. dobro se nadopunjuju (ne bas najnaj, da su neprobojni ali...).

Sve u svemu preporuka uz svaku free antivirus, nema stete samo koristi Namigiva

Evo par linkova koje sam testirao (prije cca. 10tak dana)

jingoisticth65.info/q8/exe.exe   AVIRA

599630083.com/eu5.exe   THRETFIRE

sanmoposa.com/eu5.exe   THRETFIRE

sefergtrserfv.net/php/002.exe   AVIRA

core3019.aquashoolonline.com/stget2.cgi?host=host&id=3019 AVIRA - FAKE AV

www.hhehshe.co.cc/x22/load.php?spl=java_gsb&h=   AVIRA  FAKE AV

www.hhehshe.co.cc/x33/load.php?spl=java_gsb&h=   NISTA  TROJAN

www.hhehshe.co.cc/x44/load.php?spl=java_gsb&h=   NISTA FAKE AV

www.hhehshe.co.cc/x55/load.php?spl=java_gsb&h=   AVIRA

roswithasoukup.com/postal_amor/   AVIRA

dnnaoutar2.com/b/exe.exe   THRETFIRE

lanutaresi2.com/b/exe.exe   THRETFIRE

62.193.236.41/raw/bot.exe   AVIRA

cefaery.com/loaderadv600.exe   THRETFIRE

zr2000.com.ua/files/out.exe   AVIRA

UPOZORENJE!!!

OVO ZUTO SU MALWARE LINKOVI!!!

Pored svakog link pise koji je otkrio gamad...ima linkova gdje ni jedan ni drugi nisu reagirali i doslo je zaraze kompa Belji se

Muškarci od svojeg donjeg rublja i od žena žele isto: malo podrške i malo slobode.
17 godina
Najbolji antivirus

ok.

dakle...kad za dvije godine bude verzija 4...ja mogu koristit ovu 2 .7 ili 2.8 verziju koliko me volja.

koda recimo nortona 2009 av koristis godinama sa starom licencom i sve radi ko urica?

17 godina
protjeran

Da samo jedna stvar, a to je nemaš update drugu godinu..

Pa ti ostaje samo ovi stari i nema besplatne nadogradnje na novu verziju keyscramblera.Viče

trash bin can:S
17 godina
djigibao kaže...

Pored svakog link pise koji je otkrio gamad...ima linkova gdje ni jedan ni drugi nisu reagirali i doslo je zaraze kompa Belji se

e sada..da je bila avira premium,koliko bi se jos podigao postotak zastite od tih par komada zbog ahead heuristike i webguarda?

Osmijeh

15 godina
protjeran
siketa kaže...
mikica1 kaže...

Nas dvojica smo ovo riješili krpz PM i sve 5! Namigiva

Reagirao sam na bahatu pojavu karakternog...ništa više, ništa manje....opet se kači s nekim čim dođe na topic

A zadnji put je ispao ko pas koji laje, a ne ujeda.....

da ne ispadne da ti radim iza leđa, obavještavam te da si prijavljen zbog boldanog.

nisam bio bahat niti sam se zakačio, ti si prvi započeo. ničim izazvan.

15 godina
neaktivan

tako je. sad sam malo podrobnije pročitao, i odgovor iz keyscramblera je dosta tricky.

znači oni kažu, verziju koju si platio možeš korisitit doživotno, i onda bi se to moglo shvatiti da trenutnu verziju i koristiš doživotno i to jest fakt.

no, kažu i to u nastavku da ćeš jednog u godini dobiti besplatni upgrade.

zađt je tricky. zato jer kada izađe vetija 4 ili 5 za par godina, ti ćeš možda imati 2.8  ili 2.9 i moći ćeš je koristiti doživotno.

no, tricky je jer će onda i ta verzija 2.8 ili 2.9 biti full zastarjela, a obzirom da ima besplatna verzija, za tih par godina , free inačica će davati veću zaštitu nego što daje sada premium ili pro sada.

drugim riječima, de facto to je navlakuša, jer vabi za tim da je kupiuš jednom godišnje

17 godina
Najbolji antivirus

djigibao i siketa...mislite li da bi premium heuristika i webguar ono navukli na 100% kod testa?

edit

na koliko ti je bio tritfajer podesen..3 ili vise?

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.9.2010 17:44 (torrente).
17 godina
torrente kaže...
e sada..da je bila avira premium,koliko bi se jos podigao postotak zastite od tih par komada zbog ahead heuristike i webguarda?

Osmijeh

Koristio sam malo i tu Aviru Premium 90 dana trial.

Isao na stranicu Malwaredomainlist i pokusao je zarazit ali svaki link koji sam htio isprobat Web guard bi blocko, tako da ga ustvari nisam mogao posteno ni testirat (tj. sami antivirus).

Muškarci od svojeg donjeg rublja i od žena žele isto: malo podrške i malo slobode.
17 godina
mikica1 kaže...

drugim riječima, de facto to je navlakuša, jer vabi za tim da je kupiuš jednom godišnje

eh da u pravu si.

ali pazi ovo...kada promislis o kojem se softweru radi..on nema update av definicija i sl.

njemu mogu samo nadogradit pored onih stotinu,da recimo radi u nekom ms officu 2013 i onda ovaj nebi valjao.

kucanje je kucanje :)

i nebi radio na windowsu 8.

17 godina
torrente kaže...

djigibao i siketa...mislite li da bi premium heuristika i webguar ono navukli na 100% kod testa?

edit

na koliko ti je bio tritfajer podesen..3 ili vise?

Na default, 3

17 godina
djigibao kaže...
torrente kaže...

Osmijeh

Isao na stranicu Malwaredomainlist i pokusao je zarazit ali svaki link koji sam htio isprobat Web guard bi blocko, tako da ga ustvari nisam mogao posteno ni testirat (tj. sami antivirus).

EVO TORRENTE PALI CAPSLOCK.

MOZE LI SE OVO ARHIVIRATI ZA SVE DOSADASNJE OBJEDE O BACANJU NOVACA?

HVALA TI PUNO!!

15 godina
neaktivan
torrente kaže...
mikica1 kaže...

eh da u pravu si.

ali pazi ovo...kada promislis o kojem se softweru radi..on nema update av definicija i sl.

njemu mogu samo nadogradit pored onih stotinu,da recimo radi u nekom ms officu 2013 i onda ovaj nebi valjao.

kucanje je kucanje :)

i nebi radio na windowsu 8.

upravo tako kako govoriš, kuckanje je kuckanje....

17 godina
torrente kaže...
djigibao kaže...

EVO TORRENTE PALI CAPSLOCK.

MOZE LI SE OVO ARHIVIRATI ZA SVE DOSADASNJE OBJEDE O BACANJU NOVACA?

HVALA TI PUNO!!

Ej, pa nemoj sad uzet mene kao 100% relevantnog recenzenta Avire Premium Iznenađen!

Neka jos neko ko je radio testove napise svoje dojmove.

Ne cini jedna lasta proljece...kako bi rekla moja bivsa profesorica hrvatskog Belji se

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice