Kupio sam od jednog covjek aovaj artikal i dobicu sad cd licenca za 3 kompa 1 godina nekoristen,da li ja mogu tu licencu instalirat na novi mcafee 2011 iako je ovo 2009
Mcafee 2009
- poruka: 8
- |
- čitano: 5.771
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ali ako bas zelis mozes mozes pitat njihovu korisnicku sluzbu: http://home.mcafee.com/root/support.aspx
Imao sam prije mcafee i niije usporavao sistem
Kupio sam od jednog covjek aovaj artikal i dobicu sad cd licenca za 3 kompa 1 godina nekoristen,da li ja mogu tu licencu instalirat na novi mcafee 2011 iako je ovo 2009
Ako želiš znati kakav je malo ukucaj u google pa pogledaj testovi i što ljudi kažu,pa češ vidjeti da ima i bolje i lakše.No nakraju sam odlučuješ
Znas da si u pravo, 2011 verzija nije losa uopste.
Za key neznam ali bih probao odmah.
Inace McAfee ima potencijal da postane najbolji i najbrzi AV-IS jer ima jedne od najvecih strucnjaka i Intel kao gazda.
McAfee - zatisje pred oluju!
Ako neko ima slab komp. i problema sa RAM-om i procesorom, Nod 32 i Avira tu imaju veliku prednost.
Ako je komp. jaci onda se McAfee na njemu ne osjeti i jednostavno dileme nema oko usporavanja i zapinjanja.
Ranije verzije su uzimale puno vise resursa a sad se je to puno poboljsalo. McAfee koji nije piratski tesko ce ista s.... a njegova efektivnost je danas puno veca nego ranije.
Nisam siguran da je moguce instalirati verziju 2009. To mi je nepoznato !
Update je moguc samo sa verzijama 2011.
BitDefender i Panda vise usporavaju od McAfee.
Ko ima ''1 year licence'' nema tu nikakvih problema, nek ga instalira i miran san.
Samo mi nije jasno kad kazes ''uvijek nesto trazi'', sta pod tim podrzumjevas ?