IE9 ima sandbox? 
Otkad to?
Može link na neki članak?
IE9 ima sandbox? 
Otkad to?
Može link na neki članak?
IE9 drži u sandboxu samo dodatke i u slučaju da se neki sruši, ne ruši se cijeli browser. Ništa više. Nema zaštite od malwarea, kao npr. Chrome gdje je cijeli browser sandboxan i ne dopušta se web aplikacijama zapisivanje i čitanje po disku.
Za Avast znamo da ima sandbox a za Chrome molimte da ga uslikaš pa da tu sliku vidimo....a da wot netreba
hm
the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it
hmevo linka za detalje oko chrome sandboxa, a o wotu sam rekao sve što sam imao.
vrtim kombinaciju 7/avast/chrome i nema gdje nisam išao zaraze nema.
hmevo linka za detalje oko chrome sandboxa, a o wotu sam rekao sve što sam imao.
vrtim kombinaciju 7/avast/chrome i nema gdje nisam išao zaraze nema.
Onda editiraj svoj post i prekriži ili obriši dio gdje si napisao da IE9 ima sandbox kao Chrome jer ga nema....
Planiram predloziti ostalim moderatorima "fuziju" ove teme sa temom Ultimativna antivirus tema - P&O. Bar ja mislim da je zgodno da se iskoristi bogata baza znanja koja se tamo nakupila. Nema potrebe da se opet sve objasnjava. Ili ja tako mislim...
A nije da ja ne mogu ali zelim cuti vase mislenje
Anketa:
| 5 | Premјеsti |
|---|---|
| 1 | Ne premestati,bit ce konfuzno |
Moze.
| 13 | Da se locka ova tema? |
|---|---|
| 0 | Nemoj zakljucavati nista! |
IE9 ima sandbox? 
Brukas me
Nisi znao? I Adobe Acrobat i Microsoft Office imaju sandbox.....