Koji antiviurs

poruka: 43
|
čitano: 12.484
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Koji antiviurs
karakteran kaže...
... chrome (ima ugrađen sandboxom kao i IE9)...

IE9 ima sandbox? {#}

Otkad to? 

Može link na neki članak?

Moja anti-malware zaštita:CIS+Panda URL Filter+Sendori DNS
15 godina
protjeran
Kad bi pametni popuštali svijetom bi budale vladale. Krleža: sačuvaj me Bože hrvatske kulture i srpskog junaštva.
15 godina
karakteran kaže...

IE9 drži u sandboxu samo dodatke i u slučaju da se neki sruši, ne ruši se cijeli browser. Ništa više. Nema zaštite od malwarea, kao npr. Chrome gdje je cijeli browser sandboxan i ne dopušta se web aplikacijama zapisivanje i čitanje po disku.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it
15 godina
protjeran
to stoji, ja ne koristim ie9, pa sam samo iz sjećanja izvukao to što sam čuo. no preporuka svima koji se boje virusa avast i chrome su dobitna kombinacija oboje imaju sandbox koji ih štiti od zaraze, plus mbam samo kao povremeni scan. s takvom kombinacijom wot nije potreban.
Kad bi pametni popuštali svijetom bi budale vladale. Krleža: sačuvaj me Bože hrvatske kulture i srpskog junaštva.
15 godina
karakteran kaže...
to stoji, ja ne koristim ie9, pa sam samo iz sjećanja izvukao to što sam čuo. no preporuka svima koji se boje virusa avast i chrome su dobitna kombinacija oboje imaju sandbox koji ih štiti od zaraze, plus mbam samo kao povremeni scan. s takvom kombinacijom wot nije potreban.

Za Avast znamo da ima sandbox a za Chrome molimte da ga uslikaš pa da tu sliku vidimo....a da wot netreba{#} hm

http://slikaricaliky.weebly.com/
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.7.2011 11:37 (TonyM).
15 godina
Chromeov sandbox se ne vidi. Nije to klasicna sandbox aplikacija s opcijama, vec radi na automatskom principu.
the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it
15 godina
protjeran
TonyM kaže...
Za Avast znamo da ima sandbox a za Chrome molimte da ga uslikaš pa da tu sliku vidimo....a da wot netreba{#} hm

evo linka za detalje oko chrome sandboxa, a o wotu sam rekao sve što sam imao.

vrtim kombinaciju 7/avast/chrome i nema gdje nisam išao zaraze nema.

16 godina
neaktivan
karakteran kaže...
TonyM kaže...

evo linka za detalje oko chrome sandboxa, a o wotu sam rekao sve što sam imao.

vrtim kombinaciju 7/avast/chrome i nema gdje nisam išao zaraze nema.

Onda editiraj svoj post i prekriži ili obriši dio gdje si napisao da IE9 ima sandbox kao Chrome jer ga nema....{#}

Moja anti-malware zaštita:CIS+Panda URL Filter+Sendori DNS
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.7.2011 11:49 (siketa).
17 godina
neaktivan
Koji antiviurs

Planiram predloziti ostalim moderatorima "fuziju" ove teme sa  temom Ultimativna antivirus tema - P&O. Bar ja mislim da je zgodno da se iskoristi bogata baza znanja koja se tamo nakupila. Nema potrebe da se opet sve objasnjava. Ili ja tako mislim...

A nije da ja ne mogu ali zelim cuti vase mislenje

Anketa:

5 Premјеsti
1 Ne premestati,bit ce konfuzno
There's no device known to mankind that will prevent people from being idiots
15 godina
protjeran
lazo jel može opcija "c": lock? :D
17 godina
neaktivan
karakteran kaže...
lazo jel može opcija "c": lock? :D

Moze.

13 Da se locka ova tema?
0 Nemoj zakljucavati nista!
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.7.2011 12:06 (Lazarus Long).
15 godina
protjeran
daj anketu da kliknem "može" :D
17 godina
neaktivan
siketa kaže...

IE9 ima sandbox?  {#}

Brukas me  {#} Nisi znao? I Adobe Acrobat i Microsoft Office imaju sandbox.....

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice