Izasao Avast 5!

poruka: 162
|
čitano: 44.635
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
RE: Izasao Avast 5!

Meni Avast skida update dvaput, rijetko triput na dan, što uopće nije puno, btw. možeš isključiti tu obavijest da se updejtao, a to što ništa nije pronašao, vjerojatno nemaš virusa.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
15 godina
M4X kaže...

meni ovaj avast već dosadan sa stalnim skidanjem update-a..

Pa isključi si sve notifications-e i nećeš ni primjetiti da išta skida.

M4X kaže...

i sad neki dan pokrenem skeniranje i nakraju ništa ne pronađe

A što bi ti da ti traži? Čevape ispod kreveta? Šta se žališ, očito nemaš virusa - odlično!

Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)
17 godina
protjeran
DamageHigh kaže...
M4X kaže...
M4X kaže...

i sad neki dan pokrenem skeniranje i nakraju ništa ne pronađe

A što bi ti da ti traži? Čevape ispod kreveta? Šta se žališ, očito nemaš virusa - odlično!

Neka skenira sa superantispywareom. Taj obično ne promaši ni jednu detekcijuNamigiva

free speech for the dumbxD
17 godina
odjavljen
stoncin3 kaže...
DamageHigh kaže...

Neka skenira sa superantispywareom. Taj obično ne promaši ni jednu detekcijuNamigiva

skenirao i ništa nije našao

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.6.2010 21:30 (M4X).
16 godina
neaktivan
M4X kaže...
stoncin3 kaže...
DamageHigh kaže...

skenirao i ništa nije našao

nije našao kad nemaš viruse,inače je prioritet malwarebytes kao skener,sas je dovoljan i u portable verziji
pri tom mislim na povremenu provjeru

osim toga ako te smeta updateanje avasta,podesi da ih uzimaš ručno

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.6.2010 15:14 (seneka).
15 godina
neaktivan
Izasao Avast 5!

meni avast 5 blokirao bio hotmail sad malo prije bice da je ima nesto u reklamam nes neki ko koristim avast 5 najnoviji build koji je sad neki dan izaso i najsvjeziju inacicu virusne definicije

Teško je danas biti glup,prevelika je konkurencija !!!
15 godina
geek_boy1 kaže...

meni avast 5 blokirao bio hotmail sad malo prije bice da je ima nesto u reklamam nes neki ko koristim avast 5 najnoviji build koji je sad neki dan izaso i najsvjeziju inacicu virusne definicije

Možda ti je neki privitak sadržavao virus..

∂αмαgєнιgн // Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)
15 godina
neaktivan
Izasao Avast 5!

ne znam brijem da je u reklamam bilo to sad promjenio racun za svaku sigurnost i sve ok skeniro sam komp i nije nista vise nasao

15 godina
odjavljen
geek_boy1 kaže...

ne znam brijem da je u reklamam bilo to sad promjenio racun za svaku sigurnost i sve ok skeniro sam komp i nije nista vise nasao

Pa ne moraš zbog toga mijenjat račun, samo obriši taj e-mail koji je sadržavao virus. Vjerojatno u privitku, ali nebitno, samo si gao trebao obrisati.

Ja nemam potpis!?
15 godina
neaktivan
M4X kaže...

meni ovaj avast već dosadan sa stalnim skidanjem update-a...i sad neki dan pokrenem skeniranje i nakraju ništa ne pronađe

Pa zar ti to nije znak da dobro radi svoj posao???

Tj. da blokira napade!

15 godina
neaktivan
kingmedo kaže...
geek_boy1 kaže...

Pa ne moraš zbog toga mijenjat račun, samo obriši taj e-mail koji je sadržavao virus. Vjerojatno u privitku, ali nebitno, samo si gao trebao obrisati.

nisma imao nikakvih mailova kad mi se to desilo niti privitaka u mailu zato kazem da je vjerjatno bilo nes u reklamama

15 godina
M4X kaže...

meni ovaj avast već dosadan sa stalnim skidanjem update-a...i sad neki dan pokrenem skeniranje i nakraju ništa ne pronađe

Da..i ti se bunis jer cesto radi update definicija!? Dali bi radije da ne radi po tjedan dana? Sve pogasis i neces ni znati da radi update ili jednostavno stavi d ti radi update jednom tjedno ako ti to smeta.

Ako nije nista nasao, onda nemas semca na kompu...jednostavno...i budi sretan radi toga.

Uostalom imas free av koji radi 2-3 puta dnevno update, odlicno radi svoj posao i free je.....kuda ces bolje!? Namigiva

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice