Meni Avast skida update dvaput, rijetko triput na dan, što uopće nije puno, btw. možeš isključiti tu obavijest da se updejtao, a to što ništa nije pronašao, vjerojatno nemaš virusa.
Izasao Avast 5!
- poruka: 162
- |
- čitano: 44.635
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
meni ovaj avast već dosadan sa stalnim skidanjem update-a..
Pa isključi si sve notifications-e i nećeš ni primjetiti da išta skida.
i sad neki dan pokrenem skeniranje i nakraju ništa ne pronađe
A što bi ti da ti traži? Čevape ispod kreveta? Šta se žališ, očito nemaš virusa - odlično!
i sad neki dan pokrenem skeniranje i nakraju ništa ne pronađe
A što bi ti da ti traži? Čevape ispod kreveta? Šta se žališ, očito nemaš virusa - odlično!
Neka skenira sa superantispywareom. Taj obično ne promaši ni jednu detekciju
skenirao i ništa nije našao
skenirao i ništa nije našao
nije našao kad nemaš viruse,inače je prioritet malwarebytes kao skener,sas je dovoljan i u portable verziji
pri tom mislim na povremenu provjeru
osim toga ako te smeta updateanje avasta,podesi da ih uzimaš ručno
meni avast 5 blokirao bio hotmail sad malo prije bice da je ima nesto u reklamam nes neki ko koristim avast 5 najnoviji build koji je sad neki dan izaso i najsvjeziju inacicu virusne definicije
meni avast 5 blokirao bio hotmail sad malo prije bice da je ima nesto u reklamam nes neki ko koristim avast 5 najnoviji build koji je sad neki dan izaso i najsvjeziju inacicu virusne definicije
Možda ti je neki privitak sadržavao virus..
ne znam brijem da je u reklamam bilo to sad promjenio racun za svaku sigurnost i sve ok skeniro sam komp i nije nista vise nasao
ne znam brijem da je u reklamam bilo to sad promjenio racun za svaku sigurnost i sve ok skeniro sam komp i nije nista vise nasao
Pa ne moraš zbog toga mijenjat račun, samo obriši taj e-mail koji je sadržavao virus. Vjerojatno u privitku, ali nebitno, samo si gao trebao obrisati.
meni ovaj avast već dosadan sa stalnim skidanjem update-a...i sad neki dan pokrenem skeniranje i nakraju ništa ne pronađe
Pa zar ti to nije znak da dobro radi svoj posao???
Tj. da blokira napade!
Pa ne moraš zbog toga mijenjat račun, samo obriši taj e-mail koji je sadržavao virus. Vjerojatno u privitku, ali nebitno, samo si gao trebao obrisati.
nisma imao nikakvih mailova kad mi se to desilo niti privitaka u mailu zato kazem da je vjerjatno bilo nes u reklamama
meni ovaj avast već dosadan sa stalnim skidanjem update-a...i sad neki dan pokrenem skeniranje i nakraju ništa ne pronađe
Da..i ti se bunis jer cesto radi update definicija!? Dali bi radije da ne radi po tjedan dana? Sve pogasis i neces ni znati da radi update ili jednostavno stavi d ti radi update jednom tjedno ako ti to smeta.
Ako nije nista nasao, onda nemas semca na kompu...jednostavno...i budi sretan radi toga.
Uostalom imas free av koji radi 2-3 puta dnevno update, odlicno radi svoj posao i free je.....kuda ces bolje!?