Skinuo sam besplatnu aplikaciju za detekciju.Nakon skeniranja javkja da nema prave prijetnje,ali su nađene neke valjda manje važne.Budući da ih ne mogu izbrisati sa Hitman Pro jer je to samo za detekciju zanima me što su te 'manjevažne' prijtnje i kako ih izbrisati?
Hitman Pro
- poruka: 3
- |
- čitano: 6.712
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Znaci imas dvije opcije:
1. kad tek pokrenes program imas dole Settings, odeš na settings i onda ces imat gore tabove i naci ces License i kliknuti ces na Activate free license i onda ces moc obrisat sve prijetnje koje su ti pronađene.
2. pokrenuti program,dva puta kliknuti Next te sacekati da završi skeniranje. Kada završi skeniranje kliknuti ces Next u donjem desnom kutu ( s tim da ove fajlove koje su ti pronađeni mozes sam po svojoj želji označit za brisanje ili nešto trece (slike su dolje). Nakon next-a pojavit ce ti se prozor koji ce ti ponudit da upises key ili da aktiviraš free licencu... ti ces normalno kliknuti Activate free license i izbrisati ih.
Ako si vec prije koristio HitmanPro pa vise ne možeš aktivirat free licencu onda te kako ih ti nazvivaš "manje važne"(sumnjive)fajlove sta ti je pronašlo obrisati ces rucno(primjer dole) ili s nekim drugim programom.
Uglavnom vidiš u kojem se direktoriju nalazi to, laganini pronađeš i obrišeš. (mozes poslat screenshot da vidimo sta je to)
Evo npr: ja sam licencu vec koristio pa sad više ne mogu i sad ovaj file sto mi je pronašlo pod suspicious pbcls.dll vidim gdje se nalazi i onda cu otic u
C:\Users\Stux\AppData\Local\PunkBuster\COD4\pb i izbrisati pbcls.dll
NAPOMENA! opcija folder options/ view (svi skriveni fajlovi ti moraj bit pokazani zato što je user skriven)
ako nesto nije jasno samo pitaj + ovdje imaš sve za buduća pitanja Ultimativna antivirus tema
hvala najljepša