Kako mogu na nekih nekoliko minuta iskljucit ga? jer mi za jednu datoteku javlja da ima virus a potrebna je za "neke stvari"..
ESET nod32
- poruka: 18
- |
- čitano: 9.179
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Desni klik na ikonu i disable antivirus and antispyware protection...
Desni klik na ikonu u donjem desnom uglu pa zatim na 'disable antivirus and antispyware protection'.
edit:
Odeš na start\run\upišeš msconfig\OK\services\ pa pronađeš Eset i isključiš\Startup isključiš egui
da ali mi je ponudeno samo "open window", "computer scan", "update", "about" .. verzija je 4.2.67.10
Mislim da moras u opcijama pod user interface ukljuciti advanced mode onda bi to trebao vidjeti...
Probaj moj način i ne zaboravi restartat kompjuter
evo ovo mi je bilo najjednostavnije i ucinkovito :)
Ako je potrebna za "neke stvari" možeš staviti pod exclusions
Nemam nod na kompu pa možda ovo pomogne
Za sve one koje koriste Esetove proizvode, a o tim proizvodima ne znaju puno, skinite si korisničke priručnike ( PDF ) s ovih stranica ( hrvatska, engleska verzija, kako god ) i pročitajte što u njima piše. LINK
Da ne otvaram novu temu... Jel ima netko problem sa skeniranjem u nod32 u novoj verziji? Klik na smart scan ili custom scan smrzava nod32. Zvao sam korisničku podršku, pokušali smo s reinstaliranjem ali problem je i dalje prisutan. OS Windows 7.
Kako mogu na nekih nekoliko minuta iskljucit ga? jer mi za jednu datoteku javlja da ima virus a potrebna je za "neke stvari"..
ja bi volio procitati ali pita user name i lozinku??
Koristim nod32 i upisao sam activate using a username and password i piše da mi licenca vrijedi do siječnja 2016 i sve je bilo u redu par mjeseci i danas mi se pojavi crveni trokut za update i traži me username i password i kad upišem onaj stari ne prihvaća i morao sam upisati novi koji vrijedi do 11.12.2016. Sad me zanima zašto mi nije primio stari username i password jel piše da vrijedi do siječnja 2016.
Koristim nod32 i upisao sam activate using a username and password i piše da mi licenca vrijedi do siječnja 2016 i sve je bilo u redu par mjeseci i danas mi se pojavi crveni trokut za update i traži me username i password i kad upišem onaj stari ne prihvaća i morao sam upisati novi koji vrijedi do 11.12.2016. Sad me zanima zašto mi nije primio stari username i password jel piše da vrijedi do siječnja 2016.
Ako si našao ključ na internetu, nije ni čudo. Kada iz ESETa primjete veliki broj aktivacija na jednom ključu, oni ga odmah stavljaju na blacklist i tako onemogućuju njegovo korištenje. To rade sve antivirusne kompanije kako bi zaštitile svoje proizvode od piratluka.
Nervira te to? Koristi besplatan antivirusni program...