ESET nod32

poruka: 18
|
čitano: 9.177
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
ESET nod32

Kako mogu na nekih nekoliko minuta iskljucit ga? jer mi za jednu datoteku javlja da ima virus a potrebna je za "neke stvari"..

15 godina
neaktivan
ESET nod32

Desni klik na ikonu i disable antivirus and antispyware protection...

veni vidi avicii Steam : [CRO]*DOMI*
14 godina
neaktivan
ESET nod32

Desni klik na ikonu u donjem desnom uglu pa zatim na 'disable antivirus and antispyware protection'.

edit: {#} {#}

www.interface.com.ba ZAŠTO TD??!!
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.2.2011 22:52 (MaXt0r).
15 godina
neaktivan
RE: ESET nod32

Odeš na start\run\upišeš msconfig\OK\services\ pa pronađeš Eset i isključiš\Startup isključiš egui

14 godina
neaktivan
ESET nod32

da ali mi je ponudeno samo "open window", "computer scan", "update", "about" .. verzija je 4.2.67.10

15 godina
neaktivan
ESET nod32

Mislim da moras u opcijama pod user interface ukljuciti advanced mode onda bi to trebao vidjeti...

veni vidi avicii Steam : [CRO]*DOMI*
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.2.2011 22:54 (Agent Rico).
15 godina
neaktivan
ESET nod32

Probaj moj način i ne zaboravi restartat kompjuter{#}

15 godina
ESET nod32
Udjes u eset pretisni F5 i smakni kvacicu sa enable antivirus.
Networking Admin,nemam 15 godina takav mi je nick :)
14 godina
neaktivan
tpg kaže...
Udjes u eset pretisni F5 i smakni kvacicu sa enable antivirus.

evo ovo mi je bilo najjednostavnije i ucinkovito :)

16 godina
ESET nod32

Ako je potrebna za "neke stvari" možeš staviti pod exclusions

Nemam nod na kompu pa možda ovo pomogne

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.2.2011 23:10 (brixy).
15 godina
protjeran
ESET nod32

Za sve one koje koriste Esetove proizvode, a o tim proizvodima ne znaju puno, skinite si korisničke priručnike ( PDF ) s ovih stranica ( hrvatska, engleska verzija, kako god ) i pročitajte što u njima piše. LINK

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.2.2011 22:35 (BlackFoot).
16 godina
neaktivan
fakEEE kaže...

Kako mogu na nekih nekoliko minuta iskljucit ga? jer mi za jednu datoteku javlja da ima virus a potrebna je za "neke stvari"..

World Championships: 7, GP started: 269, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,441
14 godina
ESET nod32

Da ne otvaram novu temu... Jel ima netko problem sa skeniranjem u nod32 u novoj verziji? Klik na smart scan ili custom scan smrzava nod32. Zvao sam korisničku podršku, pokušali smo s reinstaliranjem ali problem je i dalje prisutan. OS Windows 7.

10 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
fakEEE kaže...

ja bi volio procitati ali pita user name i lozinku??

15 godina
Da si pošteno kupio proizvod username i password ti ne bi bili baš nikakav problem!
11 godina
ESET nod32

Koristim nod32 i upisao sam activate using a username and password i piše da mi licenca vrijedi do siječnja 2016 i sve je bilo u redu par mjeseci i danas mi se pojavi crveni trokut za update i traži me username i password i kad upišem onaj stari ne prihvaća i morao sam upisati novi koji vrijedi do 11.12.2016. Sad me zanima zašto mi nije primio stari username i password jel piše da vrijedi do siječnja 2016.

17 godina
Re: ESET nod32
Jesi ključ kupio ili si ga našao na internetz?
http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao/videos
14 godina
neaktivan
Re: ESET nod32
REAKTOR kaže...

Koristim nod32 i upisao sam activate using a username and password i piše da mi licenca vrijedi do siječnja 2016 i sve je bilo u redu par mjeseci i danas mi se pojavi crveni trokut za update i traži me username i password i kad upišem onaj stari ne prihvaća i morao sam upisati novi koji vrijedi do 11.12.2016. Sad me zanima zašto mi nije primio stari username i password jel piše da vrijedi do siječnja 2016.

Ako si našao ključ na internetu, nije ni čudo. Kada iz ESETa primjete veliki broj aktivacija na jednom ključu, oni ga odmah stavljaju na blacklist i tako onemogućuju njegovo korištenje. To rade sve antivirusne kompanije kako bi zaštitile svoje proizvode od piratluka. 

Nervira te to? Koristi besplatan antivirusni program...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice