CIS ili Outpost security suite

poruka: 10
|
čitano: 7.162
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran

Ovako, instalirao sam sebi CIS, i danas primjetim da je agnitum uradio istu stvar kao Comodo, e sad sam u dvoumljenju.Vec dugo koristim CIS ali mi je postao monoton, pa bih malo experimentisao, imao sam nekad outpost firewall, i jako mi je bio dobar, tako da ima neko neko iskustvo vec ili negdje poredzenje ta dva programa?

http://s3.ba.bitefight.org/user/bite/132359
15 godina
protjeran

CIS vs Outpost Security Suite Free

16 godina
protjeran
Re: CIS ili Outpost security suite

Po ovome reklo bi se da je COMODO nesto bolji od Outposta, ali ja evo imam iskustvo iz prve ruke.Sinoc sam ipak deinstalirao Comodo, i instalirao Outpost.I malo se zapitao sta sam ja skupljao po racunaru u proslom periodu.Imao sam problema sa procesom beaupodate.exe, naime taj dio procesa se nalazio u Bitlocker mapi, i uzimao mi je ogromnu kolicinu resursa, onda bi ga morao gasit.Otpust mi ga je prijavio kao trojanca, takodzer jos 5-6 komada trojanaca mi je nasao.Istina da Comodo ima sandbox i nudi   free ignore listu, dok za to u Outpustu treba platit.Ali nakon ovog ispada definitivno prelazim na Outpost.

http://s3.ba.bitefight.org/user/bite/132359
16 godina
neaktivan

Pitanje ?

Kako vam se cini ovaj sadasnji  Outpost security suite free 2012 ?

Ima li kakvih poboljsanja u odnosu na protekle verzije, cujem da je lagan i neprimjetan na kompu.

Koliko bi se isplatilo to instalirati i dali zadovoljava optimalne uvjete u detekciji virusa ?

blue sky
15 godina
ako bih bas morao izabrati jedan od ta dva IS-a, izabrao bih CIS iz mnogo razloga (jedan od njih je i cijena)
ako bi se gledalo malo sirje od ta dva rjesenja rekao bih kombinacija Emsisoft Anti-Malware + Online Armor (free ili premium) jer je ta kombinacija jednostavno bezprijekorna!
Tko se zadnji smije, nije skužio!
13 godina
protjeran

outpost :)

www.mmo-balkan.com
13 godina
neaktivan

Nijedan,nego Avast Internet Security 7

15 godina
neaktivan

Jesi siguran da tih 5-6 komada nisu FP? Ako nečeš cijeli CIS,staviš Avira + COMODO Firewall + Malwarebytes' Anti-Malware,i Sandboxie (po volji)... A ovo Avast Internet Security,neću komentirati...pa nemoš kupovat antivirus i još avast -.-'' Avast je dobar,ali da bih ga platio,nikad...ako već očeš kupovat kupi Kaspersky Internet Security,i onda ti više ništa netreba,i imaš vrhunsku zaštitu i moš sre hvalit koji IS imaš drugima...a ako oš mogu ti pokazat jedan "trik" sa Kaspersky-jem,što se tiće plačanja itd.. :)

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
16 godina
neaktivan

Outpost s.s. free zadovoljava sve osnovne uvjete, isproban je na duze vrijeme

PREDNOSTI :

1.lagan ne osjeti se na kompu

2.detekcija na tipicne viruse jako dobra, neke stvari je bolje odradjivo nego CIS free ( iako je to relativno !)

3.hips jako dobro radi, oni kojima treba paranoidno oko , outpost zadovoljava te potrebe.

4.ne gnjavi sa prozorima i da se podesavati po volji.

5.''start up windowsa'' se postize u par sekundi, outpost tu po meni ima 1mjesto u odnosu na sve druge av programe.

6. RAM-a skoro da ne uzima nista

7.Mogu  mu se dodati i Ad Aware free, Mb. i Sas. i jako sdobro sa njima stoji.

8.Za pocetnike jako dobro rijecenje zbog svih gore pomenutih faktora

9. Cijena : 0 $

MANE:

1. Automatic Update svakih 24 sata , ali da se to manualno odraditi svaki momenat kad zatreba.

2. nema ''web advisor''

3. Podesavanja na FW su siromasna u odnosu na pro verziju i druge firewall softvere

4. nema ''attack detection''

5. nema sandbox kao sto ima CIS

Sve u svemu Outpost nije los iako se bespotrebno puno pljuje po njemu.

blue sky
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.3.2012 23:01 (RUNNER).
15 godina
neaktivan

Outpost dodatne mane:

1. nije dugo nadograđivan jer Agnitum, naravno, forsira plaćenu verziju i ova je bačena sa strane na milost/nemilost

2. VirusBuster engine je samo solidan AV.....ništa više

3. Pop-upovi su zbunjujući i nema nikakvog savjeta korisniku što napraviti....lako moguće da korisnik blokira nešto što ne treba i obrnuto.

4. Po defaultu dolazi u Learning modu, dakle, propušta SVE!

Comodo/Emsisoft plaćenik
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice