BitDefender AV 2010 (2011) besplatno

poruka: 88
|
čitano: 14.653
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

ne vidim nesto vece promjene osim tog searc advisora i ugurali su neki optimizator aplikacija i kontrole perfomansi...kao neki tuneup.. neznam cemu to.

sve u svemu...kao i desetka, neprimjetan na pc-u...jos jedanput za ponoviti, ne jede nikakve resurse.

vidim da se sve vise radi na ovom antiphishingu i kontroli weba, sto mene iznimno veseli.

http://j.imagehost.org/0841/we_are_antifa.jpg
15 godina
odjavljen
RE: BitDefender AV 2010 (2011) besplatno
torrente kaže...

ne vidim nesto vece promjene osim tog searc advisora i ugurali su neki optimizator aplikacija i kontrole perfomansi...kao neki tuneup.. neznam cemu to.

sve u svemu...kao i desetka, neprimjetan na pc-u...jos jedanput za ponoviti, ne jede nikakve resurse.

vidim da se sve vise radi na ovom antiphishingu i kontroli weba, sto mene iznimno veseli.

Postaje 2in1, tune up&av. haha.

Kakav je search advisor? Jel dobra baza malicioznih stranica?

17 godina

skoro je identicno sa wotom. wot ima vise zutih koje ovaj zazeleni.

identicna oznaka kao kod mcafeeja :D  samo s lijeva.

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.8.2010 23:30 (torrente).
15 godina
odjavljen
torrente kaže...

skoro je identicno sa wotom. wot ima vise zutih koje ovaj zazeleni.

identicna oznaka kao kod mcafeeja :D  samo s lijeva.

Dobro je da nisu oba s lijeve strane Smijeh

16 godina

E treba san uhvatit više licenci i prodati na ebay ili di većCool

15 godina
odjavljen
brixy kaže...

E treba san uhvatit više licenci i prodati na ebay ili di većCool

A ja tad nisam bio kući, mogo sam poklonit nekom. Zna netko kad će opet biti neka promotivna akcija?

17 godina
torrente kaže...

Pa kaj je to AV ili oce bit sve u jedno rjesenje, ciscenje i pospremanje gamadi i ostalih stvari na kompu samo im fali registy cistac ak i to nema tam svašta.NevinašceSmijeh

15 godina
odjavljen
rambox kaže...
torrente kaže...

Pa kaj je to AV ili oce bit sve u jedno rjesenje, ciscenje i pospremanje gamadi i ostalih stvari na kompu samo im fali registy cistac ak i to nema tam svašta.NevinašceSmijeh

Što uopće nije nikakav problem ako ne usporava računalo, u tom slučaju od viška glava ne boli.

17 godina

Performance Optimizer shows which applications are slowing down the PC and suggests corrective actions. The Optimizer includes memory and CPU usage gauges that show the last 60 minutes activity for each application running on your PC.

17 godina
kingmedo kaže...
rambox kaže...
torrente kaže...

Što uopće nije nikakav problem ako ne usporava računalo, u tom slučaju od viška glava ne boli.

Bogme i je problem jer to nije namjena zastitnim programima,Nevinašce cista svaštarija na taj nacin pokusavaju privuc one ljude koji su gotovanski raspolozeni pa vole sve u jedan đumbus sistem pogotovo u AV-u. Ali takav pristup nikad nije dobar, vise pametnih specijaliziranih glava napravi uvjek bolji posel ak oces pospremat komp i obavit odrzavanje tu je alat za to ko Glary Utilites besplatni a ne ovo u Bitdefenderu.Nevinašce

15 godina
odjavljen
rambox kaže...

Bogme i je problem jer to nije namjena zastitnim programima,Nevinašce cista svaštarija na taj nacin pokusavaju privuc one ljude koji su gotovanski raspolozeni pa vole sve u jedan đumbus sistem pogotovo u AV-u. Ali takav pristup nikad nije dobar, vise pametnih specijaliziranih glava napravi uvjek bolji posel ak oces pospremat komp i obavit odrzavanje tu je alat za to ko Glary Utilites besplatni a ne ovo u Bitdefenderu.Nevinašce

A ćuj, mišljenja su različita od osobe do osobe. Nekome je možda to dobro što može dobiti što više toga u jednom paketu, znači jedan program manje. Drugi su pak oni koji kombiniraju više programa što se može jednim jer žele dobiti što više, primjer je sama zaštita od virusa gdje tim kombiniranjem pokušavaju dobiti bolju zaštitu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.9.2010 0:01 (kingmedo).
17 godina

ima tu masu dobrih stvari koje se i te kako koriste.

najlakse je nadjidjat 15 free rjesenja i rec drugoj strani da njihov is guta resurse.  :D

16 godina
neaktivan

hik..ne volim te all in one programe,slažem se s ramboxom

15 godina
odjavljen
seneka kaže...

Također. Zato sam naglasio da se mišljenja razlikuju. Glary Utilities je vjerojatno bolji, ali nekome tko uzme taj bitdefender vjerojatno neće biti potreban i to mu je jedan program manje.

Napredniji korisnici će uvijek tražiti nešto bolje i instalirati 3 programa prije nego 1 koji radi osrednje, dok ova 3 odlično rade.

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.9.2010 0:13 (kingmedo).
17 godina
seneka kaže...

ja se slazem sa svim gdje lova otvara vrata :D

daj lovu ...imas servis, sve ostalo je jal i zavist.

al necemo sad offtopicarit.

to ti je kao kod torrentasa (a taj sam)..pocnu skidat torrent star 5 mjeseci i kaze ima jedan seeder i ne ide...kazes mu skini sa rapidsharea...uuuh placa se to i treba cekat rekonektanje?!

:)))

pa plati za speed ili se badava rekonektavaj.

17 godina
torrente kaže...

Performance Optimizer shows which applications are slowing down the PC and suggests corrective actions. The Optimizer includes memory and CPU usage gauges that show the last 60 minutes activity for each application running on your PC.

Ak te nekaj usporava to moš pogledat i u nesretnom Task Manager a ovo ostalo je vrlo slabo. Evo sta nudi besplatni program, koji moze i treba zamjenit Task Manager to se odradi u dva klika. Ne moras program nit instalirat, nema nit 3 mb a mogucnosti prek glave to je posel sadrzi u sebi Virustotal i ViruscanJotti Uploder za provjeru ak ustreba.CoolNevinašce

16 godina
neaktivan
torrente kaže...

to ti je kao kod torrentasa (a taj sam)..pocnu skidat torrent star 5 mjeseci i kaze ima jedan seeder i ne ide...kazes mu skini sa rapidsharea...uuuh placa se to i treba cekat rekonektanje?!

:)))

pa plati za speed ili se badava rekonektavaj.

nije to baš isto,dok god se nude kvalitetna besplatna rješenja za zaštitu na internetu, biću free rider

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.9.2010 0:40 (seneka).
17 godina

evo da vam ja opisem svoju malu povijest tog sindroma "placeno".

-ako nesto radi pouzdano,onda ga opet kupujem, tako isto moze izac golf 17-ka,ali ja vec 4 puta kupujem novog japanca jer sam se uvjerio da nesto radi bezprijekorno...ali zato nikada nisam pljuvao nesto sto ne koristim,kao golfa.

-placenu aviru koristim jaaako dugo..od kada sam stekao petlju placat masterom...tek kasnije je dosao paypal i debitna (sigurna,kolko imas tolko przi)

- prije dvije godine,odlucim se za drugi pc isprobati nesto drugo i uzmem bitdefender kod bitneta u hrvatskoj.

- sve radi bezprijekorno godinama i nikada nikakav problem

- tu dolazi do tog sindroma milijuna vlasnika licenci...moze izac neznam koji free cis 17 ko golf,ali ja sam se u nesto uvjerio da je ispunilo moja ocekivanja i nema tog boga da se predomislim...osim ako proizvod podbaci.

- znate sto sam prije tri dana napravio.  gledam ja ove ludosti sa savjetima kad nekom nesto zapne,malver ovo-ono i sl.

skinem portable malerbytes i portable superantispywer...ne zelim instal jer nema smisla ako to necu koristit.

precesljam aviru is na laptopu i windowse sa bitdefenderom koji su stari 11 mjeseci....

znate sto su ovi nasli?

nista!

nula

niti kolacic

eto razloga zasto se kod mene kupuje avira is do 2014 ili mozda sutra bitdef do 2015

i nisam zagrizeni frik,da imam treci pc kupio bi kis.

16 godina
neaktivan
torrente kaže...

evo da vam ja opisem svoju malu povijest tog sindroma "placeno".

kod mene potpuno ista situacija,ali sindrom je "besplatno"..
samo wot i avira..poredak nije slučajan

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.9.2010 1:08 (seneka).
14 godina
protjeran

ajde ako kome treba key neka se javi ja imam

15 godina
neaktivan
torrente kaže...

ali zato nikada nisam pljuvao nesto sto ne koristim

Jok, samo je CIS uvijek na meti.....tolko o tome da ne pljuckaš...parizerašu....Belji se

ZIG ZAG
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.9.2010 13:19 (siketa).
17 godina

ako iole otvorenih ociju citate postove, vidjet cete da nikada ne napadam vase rjesenje.

samo napomenem da ste preagresivni u ponizavanju paid opcija.

sto je vidljivo u svako drugom postu Belji se

evo tvoj zadnji post..odprilike...vi sa placenim softvercicima mozete se slikat,dolazi petica.

ja vam uvijek na to odgovorim, "jeli vam to onaj recenzent sa tube smjernica?"

no nebitno, valjda smo prevazisli 100 puta moja i vasa razmisljanja.

vidi se kroz njih da sam ipak vidno umjereniji od vas.

evo i na ovom topicu....cim neko nesto spomene...odmah se stavlja 3-4 free opcije za pracenje procesa sistema ili tuneup za gratis...

a ja nigdje ni trenutka nisam spomenuo da je nesto dobro ako bitdefender uvede neku opciju tuneup-a.

napisao sam...sto ce im to.

vase oci vide da jesam :D

za kraj...ovdje masu klinaca koji tjedno moraju skupiti 100kn za duhan ili pivicu..pa nece oni kupovati paid av :)

kada se zaposle mozda budu i kupovat..ne av, vec opcenito softver.

15 godina
protjeran
torrente kaže...

- znate sto sam prije tri dana napravio.  gledam ja ove ludosti sa savjetima kad nekom nesto zapne,malver ovo-ono i sl.

skinem portable malerbytes i portable superantispywer...ne zelim instal jer nema smisla ako to necu koristit.

precesljam aviru is na laptopu i windowse sa bitdefenderom koji su stari 11 mjeseci....

Kako službene portable verzije ovog programa nema jesi li ovu "napravljenu " možda skidao s fcportables ili s neke drugih stranica. Naime jedino mi se ova skinuta s fcportables čini vjerodostojna, "čista" i identično radi kao instalirana službena verzija. Barem su to moja iskustva.  

torrente kaže...

evo tvoj zadnji post..odprilike...vi sa placenim softvercicima mozete se slikat,dolazi petica.

ja vam uvijek na to odgovorim, "jeli vam to onaj recenzent sa tube smjernica?"

no nebitno, valjda smo prevazisli 100 puta moja i vasa razmisljanja.

Ovdje si apsolutno u pravu. To nikako ne može biti smjernica niti pokazatelj kvalitete nekog antimalware programa. Korisno je za pogledati, ali nikako mjerodavno. Usput, smatram i najozbiljnije to kažem da je CIS vrlo dobar program i u to ne sumnjam. Nažalost još uvijek nema ozbiljnog testiranja od renomiranih organizacija koji se time bave pa da se to i potvrdi. Valjda će i iskreno se nadam biti nešto na AV-Comparatives u slijedećoj rundi.

17 godina

.

15 godina
neaktivan

Ja bih htje taj bitdefender AV, pa ako netko uzeo key a da ne želi ili mu ne treba neka ga meni da! Nevinašce

Budući Microsoftov Bill Gates...ili Applov Steve Jobs!
14 godina
protjeran
Zvjerkan kaže...

Ja bih htje taj bitdefender AV, pa ako netko uzeo key a da ne želi ili mu ne treba neka ga meni da! Nevinašce

ja ti imam key ali mi ne treba

17 godina

Evo poslao na pm kljuc. Ionako mi ne treba.

Sometime the best defense is to attack!
15 godina
neaktivan
Hummer kaže...

Evo poslao na pm kljuc. Ionako mi ne treba.

OK TNX.. meni je to ok av... hvala... 

Budući Microsoftov Bill Gates...ili Applov Steve Jobs!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice