Avg koji izbaci trojan horse kad se skida patch

poruka: 9
|
čitano: 5.690
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

ovako imam proglem instaliro sam online igru dekaron core answer,normalno sam ga instaliro na  10.3.3 na patchu 19 fail ,avg mi javi da imam trojan horse,nzm sta mi je ciniti molim pomoc oko toga ja se bas nekuzim,nzm da ga gasim ili sta??? hvala svaka je pomoc dobro  dosla.....

15 godina
neaktivan
Re: Avg koji izbaci trojan horse kad se skida patc
PITBULL031 kaže...

avg mi javi da imam trojan horse,nzm sta mi je ciniti molim pomoc oko toga ja se bas nekuzim,nzm da ga gasim ili sta???

Skini mbam free skeniraj, ocisti.

izbrisi avg instaliraj avast free.. {#}

16 godina
neaktivan

Ako si zadovoljan AVG-om (detektirao je prijetnju), ne trebaš ga bezuvjetno micati.

Ima bolji behavior blocker od Avasta, a zadnja verzija 2012 manje opterećuje sustav od prethodnih.

Comodo plaćenik
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.12.2011 14:03 (siketa).
16 godina

A da provjeriš taj fajl na VirusTotal ili Jotti's, pa ako je stvarno opasan OK, a ako nije staviš ga pod exception

http://av-gurus.blogspot.com/
15 godina
neaktivan

**brisanje

Cemetary gates
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.12.2011 17:57 (thedream).
13 godina
neaktivan

DECKI HVALA VAM NA SAVJETIMA,JOS ME NES ZANIMA KAKO SE ON UGASI ,ZNAM DA JE PITANJE GLUPO AL STVARNO NZM I NEKONTAM SE U TE PROGRAME IMAM AVG FREE,AK JE MOGUCE KORAK PO KORAK...HVALA:)))

16 godina
PITBULL031 kaže...

DECKI HVALA VAM NA SAVJETIMA,JOS ME NES ZANIMA KAKO SE ON UGASI ,ZNAM DA JE PITANJE GLUPO AL STVARNO NZM I NEKONTAM SE U TE PROGRAME IMAM AVG FREE,AK JE MOGUCE KORAK PO KORAK...HVALA:)))

Misliš privremeno ga isključiti; tools/advanced settings/temporarily disable AVG protection (stavi kvačicu) /apply -> (pitat će te 5, 10 ili 15 minuta) stavi disable real time protection

Ako si provjerio taj fajl, i misliš da je čist, lakše je staviti da ga AVG ne gleda

Pošto si novi na forumu, velika slova (uključen caps lock) znače da se dereš, prebaci na mala slova. Imaš "tipku" Hvala ispod svakog posta tako da se ne trebaš svaki puta zahvaljivati

http://av-gurus.blogspot.com/
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.12.2011 17:38 (brixy).
13 godina
neaktivan

zahvajujem  prijatelju,da novi sam a i nekuzim se bas u ovakve programe..to vidis naravno :))

14 godina
neaktivan
Djoko kaže...

kad bi znao gdje je{#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice