AVG i ESET zajedno

poruka: 52
|
čitano: 8.354
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
ESET i AVG
Treba mi savjet, da li je pametno koristiti AVG 9.0 i ESET Smart Security 4 zajedno? I jel to slabi pretragu bilo kog?
16 godina
protjeran
AVG i ESET zajedno

Koliko ja znam, neki antivirusi znaju prepoznat jedno drugog kao virus, da sam ja na tvom  mjestu ja bih izbrisao ESET...

*-*
17 godina
neaktivan
AVG i ESET zajedno

Nikad nisam shvaćao potrebu za 2 (ili više) antivirusa... NOD32 je sve što ti treba...

We must repeat...
15 godina
neaktivan
RE: AVG i ESET zajedno
koji ti koristiš? Sad sam instalirao eset, a imao sam AVG, dobro radi, trenutno skaniram preko ESET-a, i na puno fajlova mi javlja poruku error opening. Do čega je to?
15 godina
neaktivan
neki su mi na forumu rekli da nije bas nesto
16 godina
AVG i ESET zajedno

Avira free je tvoj novi antivirus ako ti je stalo do datoteka...ili ako imas original eset to jest nod onda nod..AVG ni u snu!

xfire: hole3store msn: musared@hotmail.com KLIKNI MI HVALA...tvoj klik mi puno znaci! ;)
16 godina
protjeran
AVG i ESET zajedno

e to je sad visa informatika... Igraj eci-peci-pecOsmijeh i na koji anti virus ispadne taj zbrisi i gotovo >D

*-*
15 godina
neaktivan
AVG i ESET zajedno

stavi samo eset....to san ja bia napravia pa mi se komp stalno sam non stop resertirava...nod32 je prepoznava avg-a kao virusa...stavi eset nod32+spybot+malwarebytes ili ovaj novi microsoftov

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis
17 godina
jovo.r kaže...
neki su mi na forumu rekli da nije bas nesto

Deinstaliraj AVG s kompa i to je to nemoj si radit nepotrebnu zbrku bez potrebe i miran si samo prvo iskljuci AVG pa ga onda odi deinstalirat.Nevinašce

17 godina
neaktivan
AVG i ESET zajedno

Nikad se ne koriste usporedno 2 antivirusa.

Izaberi jedan i njega koristi, a drugi obriši.

U tvom slučaju ja bih izabrao ESET

Plin je za kuhanje, dizel je za traktore, a benzin je za aute!
16 godina
protjeran
AVG i ESET zajedno

izbrisi ESET zato sto AVG daje i neki k**** za sigurno surfanje, a to ti vjerovatno i treba, e i najbolje bi ti bilo instaliras licencu za avg(imas na piratebayu)

*-*
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.12.2009 18:44 (h_rca777).
17 godina
neaktivan
jovo.r kaže...
koji ti koristiš? Sad sam instalirao eset, a imao sam AVG, dobro radi, trenutno skaniram preko ESET-a, i na puno fajlova mi javlja poruku error opening. Do čega je to?

Možda nemaš pristup tim fajlovima. Trebaš preko administratorskog računa skenirati.

Inače me NOD32 uvijek upozori na viruse koje odmah stavlja u karantenu i da kucnem o drvo, nikad me nije iznevjerio dok je s Free AVG-om znalo biti problema.

We must repeat...
16 godina
protjeran
i_rambo_plache kaže...
jovo.r kaže...

Možda nemaš pristup tim fajlovima. Trebaš preko administratorskog računa skenirati.

Inače me NOD32 uvijek upozori na viruse koje odmah stavlja u karantenu i da kucnem o drvo, nikad me nije iznevjerio dok je s Free AVG-om znalo biti problema.

i sam si reko: FREE AVG-om... instaliraj avg s licencom(piratebayOsmijeh)

i ja koristim AVG

*-*
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.12.2009 18:50 (h_rca777).
17 godina
neaktivan
h_rca777 kaže...

Ne hvala. Ako me NOD ikad iznevjeri, onda ću probati full AVG. Nije ni free AVG bio loš, ali je dvaput zakazao tako da sam morao reinstalirati Winse. Od onda više ne koristim free antiviruse.

We must repeat...
16 godina
protjeran
i_rambo_plache kaže...
h_rca777 kaže...

Ne hvala. Ako me NOD ikad iznevjeri, onda ću probati full AVG. Nije ni free AVG bio loš, ali je dvaput zakazao tako da sam morao reinstalirati Winse. Od onda više ne koristim free antiviruse.

ok... svaki anti ima svoje prednosti a mi se prilagodjavamo njima, i da svi kazu da imas najj anti na svjetu nikad nisi siguran

*-*
15 godina
neaktivan
AVG i ESET zajedno
uh, ne znam kako svima da citiram, pa ću ovako.
Imam za oba licence.
Svakako cu obrisati jedan, vidjecu koji, al najvjerovatnije cu obrisam avg.
Podrsku koju ima AVG za sigurno surfanje nisam ni koristio.
Nekako mi tesko odreci od avg jer ga jako dugo koristim. Hvala vam na pomoci
17 godina
neaktivan
jovo.r kaže...

Obicno pise zasto ne moze otvoriti.

15 godina
neaktivan
nije pisalo
17 godina
neaktivan

Onda nije nista strasno jer ako ne moze nod otvoriti onda ne moze ni biti zarazeno. Obicno su to rar datoeke pod sifrom i sl.

16 godina
i_rambo_plache kaže...
h_rca777 kaže...

Bez uvrede ali ti onda nista neznas o antivirusima! Kao prvo besplatni antivirusi su puno bolji od nekih firmi koje placaju svoj proizvod..

Nekuzim cemu to sto neces koristiti vise free anti virus kada kao prvo mozes uzet u korist Aviru Free,WOT,Outpost Firewall Free  i imas na  kompjuteru odlicnu zastitu protiv gamadi i to cak BESPLATNO! wot ti sluzio kao web guard sta ima avira premium.avira ti sluzi kao antivirus koji se ne temelji samno na definicijama nego i na sumnjivim radnjama sta razni procesi rade pa i na to upozori korisnika a outpost firewall free je PUNO bolji od windowsovog smeca koje su ugradili...Tako da ako mislis imat takav stav prema free antivirusima onda samo tako nastavi al ja neplaniram placat neki antivirus koji je losiji i podjednak sa free antivirusom.

Hvala na razumijevanjuNamigiva

xfire: hole3store msn: musared@hotmail.com KLIKNI MI HVALA...tvoj klik mi puno znaci! ;)
15 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...
i_rambo_plache kaže...
h_rca777 kaže...

Bez uvrede ali ti onda nista neznas o antivirusima! Kao prvo besplatni antivirusi su puno bolji od nekih firmi koje placaju svoj proizvod..

Nekuzim cemu to sto neces koristiti vise free anti virus kada kao prvo mozes uzet u korist Aviru Free,WOT,Outpost Firewall Free  i imas na  kompjuteru odlicnu zastitu protiv gamadi i to cak BESPLATNO! wot ti sluzio kao web guard sta ima avira premium.avira ti sluzi kao antivirus koji se ne temelji samno na definicijama nego i na sumnjivim radnjama sta razni procesi rade pa i na to upozori korisnika a outpost firewall free je PUNO bolji od windowsovog smeca koje su ugradili...Tako da ako mislis imat takav stav prema free antivirusima onda samo tako nastavi al ja neplaniram placat neki antivirus koji je losiji i podjednak sa free antivirusom.

točno, ja isto koristim sve navedeno i nemam problema nikad, to su stvarno odlične stvari, npr wot je stvar koja se mora imat

svašta se igra trenutno...
17 godina
neaktivan

On ej rekao da ne koristi free antiviruse ali nije rekao da placa ove komercijalne ;)

17 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...
i_rambo_plache kaže...
h_rca777 kaže...

Đizus, šta odmah napadaš? Nemoj misliti da nemam pojma o antivirusima, imam dosta iskustva s njima i dosad mi je NOD32 najbolji.

Kao drugo, ja ne želim imati tonu antivirusa/antispywarea/firewalla i sl. na kompu. Ja želim jedan jednostavan, kompaktan i učinkovit antivirus. NOD32 jedini zadovoljava sva tri uvjeta.

Aviru sam koristio kad mi se računalo zarazilo virusom (u vrijeme zaraze nisam imao Aviru nego AVG Free) i Aviru sam instalirao da pronađe i obriše virus. Vidio sam i po forumu da je Avira pobrala pozitivne kritike i odlučio s njom probati. Nije našla nijedan virus. Zatim sam skinuo NOD i skenirao i on je našao nekoliko virusa, ali se nijedan nije dao obrisati ili staviti u karantenu pa sam morao reinstalirati Winse.

Što se tiče tvog mišljenja, slobodno ti imaj deset besplatnih antivirusa, ja sam odlučio imati jednog s kojim ću biti zaštićen. NOD koristim već možda i godinu dana i dosad nikakvih problema s njim.

Hvala na razumijevanju Namigiva

We must repeat...
17 godina
neaktivan

Ja 6 godina i nikad nista al bukvalno nula virusa. A nije bas da posjecujem samo legalne stranice ;)

16 godina
i_rambo_plache kaže...
Fake_Alert kaže...
i_rambo_plache kaže...
h_rca777 kaže...

Đizus, šta odmah napadaš? Nemoj misliti da nemam pojma o antivirusima, imam dosta iskustva s njima i dosad mi je NOD32 najbolji.

Kao drugo, ja ne želim imati tonu antivirusa/antispywarea/firewalla i sl. na kompu. Ja želim jedan jednostavan, kompaktan i učinkovit antivirus. NOD32 jedini zadovoljava sva tri uvjeta.

Aviru sam koristio kad mi se računalo zarazilo virusom (u vrijeme zaraze nisam imao Aviru nego AVG Free) i Aviru sam instalirao da pronađe i obriše virus. Vidio sam i po forumu da je Avira pobrala pozitivne kritike i odlučio s njom probati. Nije našla nijedan virus. Zatim sam skinuo NOD i skenirao i on je našao nekoliko virusa, ali se nijedan nije dao obrisati ili staviti u karantenu pa sam morao reinstalirati Winse.

Što se tiče tvog mišljenja, slobodno ti imaj deset besplatnih antivirusa, ja sam odlučio imati jednog s kojim ću biti zaštićen. NOD koristim već možda i godinu dana i dosad nikakvih problema s njim.

Hvala na razumijevanju Namigiva

Nenapadam Smijeh Nego nekad su neki tolko uvjereni da samo antivirusi koji se placaju "vrijede" i bolji su od onih koji se ne placaju i oni ostaju pri svojoj odluci i nemres im to utuvitr u glavu dok im windows sljedece jutro ne "zakurbla" I ako je tvoje misljenje nod 32 onda ok,to sam i ja imao ali sam presao na aviru jer neam vremena se zezat sa keyevima koji su svaki dan banani i slicno..Nod 32 ti je isto ko avira,tu su negdje..Oces thumb down war?Belji se

17 godina
neaktivan

Evo ja imam nod32 i od kako sam ga instalirao nista pipnuo nisam. Update uredno radi nikad nijednog virusa niti me je ista pitao ima vec par mjeseci. OVdje citam avira ovo ono i ja ju instaliram i vidi vraga: nadje par virusa u nodovoj karanteni a ja nemam pojma otkad su tamo izasto ;)

17 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...

Nenapadam Smijeh Nego nekad su neki tolko uvjereni da samo antivirusi koji se placaju "vrijede" i bolji su od onih koji se ne placaju i oni ostaju pri svojoj odluci i nemres im to utuvitr u glavu dok im windows sljedece jutro ne "zakurbla" I ako je tvoje misljenje nod 32 onda ok,to sam i ja imao ali sam presao na aviru jer neam vremena se zezat sa keyevima koji su svaki dan banani i slicno..Nod 32 ti je isto ko avira,tu su negdje..Oces thumb down war?Belji se

E pa vidiš, tebi se ne da zezati s keyevima, meni se ne da zezati s tri antivirusna programa. Na NOD sam već naviknut i dobro me služi i zato ga koristim.

A TD war ne želim. Svaki svoj thumb down (kao i thumb up) dajem ako se ne slažem (ili slažem) s nečijim mišljenjem. Dao sam ti TD zato što mislim da znam nešto o antivirusima i zato što mislim da ima razlike između NOD-a i free antivirusa. Meni ionako TD-ovi ništa ne znače i nisam na toj razini da dajem TD samo zato što je netko meni dao TD...

Ako mi kojim slučajem Windowsi ne "zakurblaju" zbog virusa, vjeruj mi, prva stvar koju ću napraviti je maknuti NOD32.

We must repeat...
16 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...

avira ti sluzi kao antivirus koji se ne temelji samno na definicijama nego i na sumnjivim radnjama sta razni procesi rade pa i na to upozori korisnika

Mali ispravak netočnog navoda.....Avira još nema behavior blocker.....taj modul će doći u verziji 10 koja izlazi na proljeće......

Starting with Version 10, we integrated the new behavior-based detection technology.

ProActiv is a new Avira technology for detecting Malware based on its behavior. If there are activities of virulent origin, Avira AntiVir ProActiv blocks them. Avira AntiVir ProActiv completes the existing signature-based, generic and heuristic detection processes, with an advanced method meant to effectively protect you against infection with unknown malware. Please note, that due to its behavior-based approach, Avira AntiVir ProActiv cannot guarantee 100% malware detection. It may happen that some malware is not detected or that some clean files are erroneously reported as malware.

15 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...

Nikad nisam shvaćao potrebu za 2 (ili više) antivirusa... NOD32 je sve što ti treba...

Slažem se dosta će ti usporiti komp ako imaš 8GB RAMa neće XD, sasvim dovoljan ti je NOD 32 ja sam ga koristio a sada koristim AVIRU

16 godina
RE: ESET i AVG

Mislim da nema mjesta jednom i drugom zajedno. Jedan odlazi...

Meda
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.12.2009 11:12 (Meda).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice