AV za Windows Server 2008

poruka: 7
|
čitano: 1.566
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Pozz, Riječ je o maloj firmi, zanimaju me iskustva o AV softveru. Na radnim stanicama su Windowsi 7 i MS Security Essential. Na Windows Serveru 2008 x64 je Nod32 kojem je licenca pri kraju, pa me zanima neka preporuka AV-a u što povoljnjijoj varijanti. Ne znam je li bitno, server je DC i DNS server. Tnx, Lp
14 godina

Ja licno ti preporucujem sledece: Sophos Security Suite SBE

Ja mislim da je najbolje resenje za Small Business sektor a i fakultet na kojem sam studirao i firma u kojoj sam radio ga koriste.

Izvinjavam se na jezicne pogreske! Makedonaccc
17 godina
neaktivan
Re: AV za Windows Server 2008

Hvala na sugestiji.

Ekipa, eventualno još neki prijedlog/rješenje?

14 godina

Znas sta

probaj i Symantec Endpoint Protection 12.2

Ima isti engine od Nortona 2012 (SONAR i Insight) - mnogo je brz i pouzdan a mislim da je prilicno jeftin.

Izvinjavam se na jezicne pogreske! Makedonaccc
13 godina
protjeran

TrendMicro OfficeScan. Odličan je i za male i za velike sustave. Administracija krajnje jednostavna i može se konfigurirati hrpetina parametara.

17 godina
neaktivan
PhD in Security kaže...

Znas sta

probaj i Symantec Endpoint Protection 12.2

Ima isti engine od Nortona 2012 (SONAR i Insight) - mnogo je brz i pouzdan a mislim da je prilicno jeftin.

Poslao sam upit u Recro da vidim koja je cijena. Nekako mi je draži Symantec od TM-a... Zahvaljujem.

16 godina
neaktivan

Ja koristim Kaspersky, upravo izašla nova verzija, i ja sam u beta-testerima u About screenu(čekam nagradu{#}):

http://www.kaspersky.com/business_space_security#tab=frame-4

Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice