Samsung Galaxy S8/S8+

poruka: 3.743
|
čitano: 961.026
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

'Lag' na Snapdragonima iz serije 8 i više od 3GB RAMa je izmišljena glupost.

Takav SoC (bilo koji, od SD808 do 835) je premoćan da bi štucao na običnom interpretiranju Jave i C#.

Problem je u aplikacijama, poput Snapchata, koje su jako jako loše napisane. Odnosno nisu čak ni pisane nativno za Android, nego portane s iOSa.

Dosta nas ima neki Xamarin ili Cordova app, još kad gore imaš u pozadini neki C# app...multitasking postaje boljka i tu počinje štucanje.

Inače ne postoji nešto što će toliko sjest na GPU ili CPU u današnjim flagshipima da će počet laggat. Jednostavno aplikacije nemaju napravljen dobar threading (većina ih gađa dual-core i ne mogu onda izdati app za quad) i znaju uzet cijelu jezgru za sebe (pa ostatak softvera lagga).

7 1 hvala 0
11 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

Imam jednu Spigen masku, neku obicnu masku (prozirnu) i jedno kaljeno staklo za S8+...kupio sam taj mob, imao ga mjesec i pol i meni je mob sranje pa ako netko treba nesto od nabrojanoga neka se javi u inbox...sa nekom razumnom ponudom.

0 5 hvala 1
13 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S8/S8+
ocean77 kaže...

Imam jednu Spigen masku, neku obicnu masku (prozirnu) i jedno kaljeno staklo za S8+...kupio sam taj mob, imao ga mjesec i pol i meni je mob sranje pa ako netko treba nesto od nabrojanoga neka se javi u inbox...sa nekom razumnom ponudom.

Neka si ti nama rekao da je mob sranje. Jebeš masku.

Neću ulazit u neko prepucavanje., ali na podtemi M10, svaki drugi posti je "problem". Od loše baterje na N pa ekipa ide na MM, do auto fokusa, Wifi, i ostalih sranja...

Ako već prodaješ masku., odi na oglase...

16 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

radi li kome Bixby voice?

lol
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Fox Mulder kaže...

Jel taj Bixby netko koristi za nešto?

Plehani vikleri
14 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

prelazim ja s iPhone 7 na Galaxy S8+ 

3 0 hvala 1
17 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

Welcome ! a cemu prelazak kolega ak se smije znat ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
4mal kaže...

a jednostavno me vuče s8+, no zanima me dali još treba čekati da operateri odobre nadogradnje kada krenu kao što je prije bio slučaj? 

17 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

Jep ali mozes i flashat...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Fox Mulder kaže...

Ja imam 'Bixby Voice' aplikaciju instaliranu u app manageru ali kada stisnem Bixby button nemam Voice opciju gore...

10 godina
Gale92 kaže...
4mal kaže...

a jednostavno me vuče s8+, no zanima me dali još treba čekati da operateri odobre nadogradnje kada krenu kao što je prije bio slučaj? 

Kako mislis da "odobre nadogradnje" ? :D

Btw uzeo sam silikonsku S8+ masku (bas od samsunga).. moram priznati da bas lijepo izgleda i sad mi je puno lakse skuziti gdje je fingerprint skener. Koliko ce dobro stitit ta maskica mobitel cemo vidjeti kad mi padne koji put (ali duboko u sebi se nadam da do toga nece doci :D)

Edit: Da sad mi je super koristit fingerprint skener, odlicno!

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.8.2017 17:17 (Croshadow1234).
15 godina
neaktivan
Gale92 kaže...

prelazim ja s iPhone 7 na Galaxy S8+ 

Pravi upgrade! :)

13 godina
neaktivan
Pa samo da napisem da lik koji je ekran na s7 mjenjao 3 puta zbog burn ina i kupi s8 moze bit samo fanboy ili nesto drugo sa iq sobne temperature... Ali dat 5k kn za onaj daljinski od klima uredaja jasno da onda svako sve treba hvalit i ne smije bit nikakvih problema ali da je s8 odlican mob nije... Dobar je ali nije odlican...
Moj PC  
0 5 hvala 0
16 godina
Horatio_Hornblower kaže...
Pa samo da napisem da lik koji je ekran na s7 mjenjao 3 puta zbog burn ina i kupi s8 moze bit samo fanboy ili nesto drugo sa iq sobne temperature... Ali dat 5k kn za onaj daljinski od klima uredaja jasno da onda svako sve treba hvalit i ne smije bit nikakvih problema ali da je s8 odlican mob nije... Dobar je ali nije odlican...

Lik? Daljinski od klima uređaja?

Aj napusti forum. Dapače napusti smartfone općenito. Nisam fanboy i najmanje mi je od svih proizvođača drag Samsung baš zbog kvarova, ali ovakvu glupost prosuti samo zato da prospeš je nebuloza.

Ali reći da S8 nije odličan mobitel, može reć samo netko tko ne može priuštit takav telefon, pa se zadovolji kinezom koji je blizu, ali nije to.

Trenutno imam S8+, iP 7 Plus, Nexus 6P. I svaki mi je potreban za development, a Samsung je svakako daily driver jer je najkompletniji telefon na tržištu

Ne postoji bolji telefon od S8+. S7 Edge je bio lošiji i od 6P sve dok nije Nougat došao. Mijenjao sam ekrane jer je Sprint užasan i daje RMA telefone pod nove. Dobio sam refurbished 2 telefona onda. Opet isti problem.

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.8.2017 20:06 (Mitch).
17 godina
neaktivan
Croshadow1234 kaže...

Btw uzeo sam silikonsku S8+ masku (bas od samsunga).. moram priznati da bas lijepo izgleda i sad mi je puno lakse skuziti gdje je fingerprint skener. Koliko ce dobro stitit ta maskica mobitel cemo vidjeti kad mi padne koji put (ali duboko u sebi se nadam da do toga nece doci :D)

Edit: Da sad mi je super koristit fingerprint skener, odlicno!

Potvrđujem. Preporuka za ovu silikonsku masku. Za sada nisam primjetio da joj smeta Nillkin tempered glass screen protector koji je stavljen na ekran. Bežično punjenje radi OK s ovom maskom. A skener za prst više ne moš mašit. Ide prst na pravo mjesto bez problema, hehe 

Plehani vikleri
14 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

kada se već spominje bežično punjenje kod galaxys8/s8+ modela, zanima me gdje ste vi (pojedinci) kupovali bežične punjače te kako ste zadovoljni njima....

0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
Pozdrav svima
Planiran kupiti S8 pa me zanima ima li "djecije bolesti", trajanje baterije, lomljivost itd?
Hvala

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S8/S8+

Evo postao ponosni vlasnik S8+, a od djecjih bolesti naveo bi onaj red tint na rubovima , doduse rjeseno sa RGB skalom, osim toga sve 5, za otisak doslovno se odmah naviknuo i niti jednom ne doticem kameru, ali iris scanner je zakon... Presao sa S7 edge tako da sto se tice performansa to je golim okom isto dok Antutu kaze 35k bodova vise. Uzeo Midnight Black, ako mislis kupiti jos sutra je akcija u SD 1000kn manje i dobis 2 godine garancije na 1 lom stakla (dakle mos ga jednom zdrobit) ali bolje ne isprobavat :)

Moj PC  
2 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
Hvala na odgovoru idem danas kupit
Zao mi je sta nisam jučer u Elipsabio 4500 sa 2 god lom stakla...
13 godina
neaktivan
Ne brini se cim ga krivo pogledas puknut ce... Ocigledno s8 i s8+ imaju tendenciju pucanja stakla ko kokice.. tako da je to dodatno jamstvo super stvar jer samsung vise zaradi na servisu nego na prodaji...
Moj PC  
0 2 hvala 0
10 godina
Ne brini se cim ga krivo pogledas puknut ce... Ocigledno s8 i s8+ imaju tendenciju pucanja stakla ko kokice.. tako da je to dodatno jamstvo super stvar jer samsung vise zaradi na servisu nego na prodaji...

Hoces i ti puknuti ako i tebe krivo pogledam ? 

15 godina
neaktivan

Imao sam danas bas ostar pogled prema njemu, staklo je jos citavo... mozda imam defektnu jedinicu?

16 godina

Kakav lik...ako te ne zanima telefon i nisi njegov vlasnik, ne vidim što radiš ovdje

Valjda si ljubomoran il nekaj 

13 godina
neaktivan
Ajde sto ste se odmah uhvatili branit samsunga ko da da ste na njihovojbplatnoj listi...
https://ifixit.org/blog/9134/galaxy-s8-fragile/ procitajte malo komentara o tome kako s8 znaju samu puknut pogotovo pri vecim ili nizim temperaturama... Ovo je samo kap u moru ali ajmo rec najrelevantnija je stranica da fanboyevi ne bi rekli da je to neki neznalica iz pakistana napisa... Inace osobno znam osobu kojoj se to dogodilo i odbijena je garancija eto to je samsung koji brine za sve kupce i ja sam koristio s8 na 5 dana i mob mi je katastrofa nakon jako dobrog s7 s8 je los i slab mob...
Moj PC  
3 6 hvala 0
11 godina
neaktivan
Takoder ista situacija, ako nadete rjesenje molim javite mi, neznam jeli to do toga sto smo u hrvatskoj oa mozda jos nije nadogradnja prosla. Lp
14 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S8/S8+

Zna li netko gdje kupiti tempered glass za sraznju stranu ? Trazio na aliexpressu itd ali ih nema bas...

1 0 hvala 0
13 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

Ili barem neki skin, gledao sam na ebayu ima samo jedan za s8+ od dbranda..

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

Jel imao tko priliku sresti se sa ovim uređajima ali Dual SIM? Pitao sam u smartsonu, prodavač mi kaže da dosta ljudi pita za takve uređaje ali da ih oni ne planiraju uvoziti, bar ne za sad... U Neutrinomobile ih imaju, samo je pitanje garancije, i servisa? Da li netko ima iskustva sa Neutrino?

0 0 hvala 0
17 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

Opet neki update, 600MB.

0 0 hvala 1
16 godina
sdomic kaže...

Jel imao tko priliku sresti se sa ovim uređajima ali Dual SIM? Pitao sam u smartsonu, prodavač mi kaže da dosta ljudi pita za takve uređaje ali da ih oni ne planiraju uvoziti, bar ne za sad... U Neutrinomobile ih imaju, samo je pitanje garancije, i servisa? Da li netko ima iskustva sa Neutrino?

Ja i par mojih frendova smo tamo uzimali mobitele, nikakvih problema nije bilo.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice