Samsung Galaxy S8/S8+

poruka: 3.743
|
čitano: 971.028
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Samsung Galaxy S8/S8+
Ocean, čitajući tvoje postove, tebi je uvijek najbolja kamera na mobitelu kojeg trenutno imaš. ;) Hint: OnePlus 3T.

Šalu na stranu, svi flagship uređaji su skroz ok što se tiče kamere. Teško je reći koja je najbolja all around jer svaka ima svoje prednosti u određenim uvjetima. Recimo, kakav je video na HTC u usporedbi sa S8?

0 0 hvala 0
11 godina
Ponekad neki novi koji uzmem postavi letvicu malo vise, a neki me i razocara...uostalom dok 99% ovdje piskara ja barem stavim ponekad uzorak pa da svi vidite...tome bi forum i trebao sluziti zar ne.?

3 0 hvala 0
17 godina
Sve pet, ali iskreno sumnjam da je video kod HTC bolji od S8 ili S7. Zato i pitam. Mišljenja sam da ako već uspoređujemo, treba spomenuti i neke druge scenarije. Uglavnom se uhvatimo low light uvjeta, ali kad pogledam svoju galeriju, to sigurno nije veliki postotak ukupnih fotografija.

1 0 hvala 0
15 godina
probavam na njuskalu danas saljem ppruke da dajem 500 eura za s8+ i par odgovora nedobijem par dobijem samo ne...ima i odgovora pametnih tipa "ako euro iducih par dana bude 9.5 moze"... i tak...haha... ali mi signe i poruka pa zasto se niste ranije javili danas je otisao za 450...hahaha... al dobro bice njega nema veze ako ne doci ce note 8...i opet dobro...
VenAtoR#2231
Moj PC  
0 1 hvala 0
11 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

Nikakav problem, stavit cu screenshotove videa sa oba pa cemo vidjeti.

Ono sto sam vidio je da je HTC 10 jako dobar u snimanju videa kao i u snimanju zvuka, a dobar je i S7/8...tu su vjerojatno nijanse u pitanju dok mi je za fotke desetka osjetno bolja.

0 2 hvala 0
11 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

https://flic.kr/p/W1N34w

Evo jedna mala usporedba, na oba je namjesten 4K video i auto mode.

Kao sto se vidi Samsung je potpuno fulao balans bijele boje i video je vise zute boje dok je HTC 10 odabrao pravilan WB.

Sto se tice detalja, kod HTC-a je takodjer vidljiva veca koilicina detalja, ali nista znacajno.

https://flic.kr/p/VPwHZN

Na drugoj slici sam koristio manualne postavke za video na Samsungu posto je na auto mode totalno krivi WB tako da sam to ispravio, ISO sam stavio na 500 i brzinu zatvaraca na 1/50 sec i ovdje je video znatno bolji tako da tko zeli na Samsungu imati sto bolji video nije lose otici na PRO mode.

I ovdje se vidi manja kolicina detalja na Samsungu...nista znacajno, ali tesko se oteti dojmu da HTC 10 u losijem svjetlu snima bolji video.

Znaci ovdje sam usporedio na oba mobitela 4K video.

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Pa ko je lud da ti da za 500 eura kad za 4500 ide ladno... samo ti se sprdaju ljudi 😂😂😂

3 0 hvala 0
15 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

Moze li netko ko ima s8 ili s8+ provat nesto

iz facebook messanger-a poslat direktno sliku koju si slikao 

znaci ne neku iz galerije nego direktno slikanu iz messangera

meni ok slika ali kad stisnem onu ikonicu strelice za slanje ne radi

ako snimim video onda oce poslat ali samo slika ne

pozz

Samsung S8+
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
pa nek ide dobicu ga i ja za 500....mogu oni trazit kolko hoce i sta hoce.... samo je pitanje sta ce dobit....a ja znam da od mene vise nece sigurno :D
VenAtoR#2231
13 godina
@pasko meni na S8 radi slanje ok.
Luc
12 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S8/S8+

Radi i meni na S8+

Galaxy S8+

0 0 hvala 0
15 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

imate dolje na dnu bijelu crtu koja pokriva tipku za slikanje i posle tipku za slanje

i meni radi ako izaberem neki dizajn pozadine ali cistu sliku nece

Samsung S8+
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Ovako to izgleda slikat mogu ali posle toga tipka za slanje ne radi
Samsung S8+
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S8/S8+

Ovako je kod mene i salje bez problema

[url=https://postimg.org/image/tv0k95ahf/][img]https://s13.postimg.org/tv0k95ahf/Screenshot_20170625-134357.png[/img][/url]

Galaxy S8+
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.6.2017 13:55 (drazen991).

0 0 hvala 0
15 godina
Ja mislim da to ima veze sa zadnjim update telefona onaj gdje mozes sakrit donju traku i od tada to steka
Provao sam i starije verzije messangera gdje znam da je radilo i opet ne stima
Samsung S8+
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
pasko kaže...
Ja mislim da to ima veze sa zadnjim update telefona onaj gdje mozes sakrit donju traku i od tada to steka
Provao sam i starije verzije messangera gdje znam da je radilo i opet ne stima

Da i meni je tako bijela crta ako uključim skrivanje trake. Ako isključim radi ok. Vjerujem da bi trebao doći update od strane aplikacije da bi to proradilo.

Galaxy S8+ :)
14 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S8/S8+

kada ću više dobiti taj update haha

Origin ID za FIFU 15: strbi_zg ; Steam: inspektor_lucic
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S8/S8+

Da, sad vidim da je i kod mene tako, kad je skrivena traka onda nema problema, ali cim se postavi vidljiva traka onda je i kod mene tako...samo sto ja mogu poslati sliku bez obzira sto mi malo prekrije strelicu za slanje

Galaxy S8+

0 0 hvala 0
15 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

nije radilo i dalje napravio unistall i stavio Messenger lite i sad sve radi ok

a ima sve sto mi treba

pozz

Samsung S8+
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S8/S8+

Nova promotivna kampanja Samsunga.

Možeš tjedan dana besplatno koristit S8 ili S8+ i onda navedeni uređaj otkupit/zatražit novi zapakirani ili ga vratit bez ikakve obveze.Polog osiguranja je 3000kn i nakon tjedan dana ti ih vrate.

http://promocije.sancta-domenica.hr/samsung-s8-try-buy-promocija/ - možda nekog zanima.

4 0 hvala 2
11 godina
Odlicna akcija jer omogućava ljudima da isprobaju i ponekad shvate da je neki uređaj na slikama jedno, a u stvarnosti nesto drugo.
Meni je kod S8+ falio faktor opustenosti korištenja moba jer sam je nekako krhak, nisam uspio naci neko zadovoljavajuce rješenje u vidu zastite ekrana i zadnje strane, a da mob skroz ne sakrijem maskom, a prednja strana zbog zakrivljenosti ima problem sa zastitnim staklima.
To je mob koji mi je najugodnije bilo koristiti kod kuće na sigurnom, a život traži ponekad bicikliranje, odlazak na plažu, nošenje u djepu, odlaganje u autu...ne znam meni nije legao...srecom prodao sam ga lako. 🙂

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Rhinoshield bumper? Kakva su iskustva s tim?

Dobra akcija, da. Zvao sam ih bio i kazu da ti daju novi uredaj na koristenje pred tobom otvoren i ako se odlucis na kupnju mozes si ili ostaviti taj ili uzeti drugi. No sto to vrijedi kad sigurno uredaj necu kupiti u sancta domenici gdje je s8 cca 6100kn a plus model blizu 7000kn, ludost..

10 godina
ocean77 kaže...
Odlicna akcija jer omogućava ljudima da isprobaju i ponekad shvate da je neki uređaj na slikama jedno, a u stvarnosti nesto drugo.
Meni je kod S8+ falio faktor opustenosti korištenja moba jer sam je nekako krhak, nisam uspio naci neko zadovoljavajuce rješenje u vidu zastite ekrana i zadnje strane, a da mob skroz ne sakrijem maskom, a prednja strana zbog zakrivljenosti ima problem sa zastitnim staklima.
To je mob koji mi je najugodnije bilo koristiti kod kuće na sigurnom, a život traži ponekad bicikliranje, odlazak na plažu, nošenje u djepu, odlaganje u autu...ne znam meni nije legao...srecom prodao sam ga lako. 🙂

kod takvih slucajeva najbolje pomaze prozirna silikonska tanka maska za 2 kune s ebay-a, jedva se i vidi da je na njemu, ne smeta, a ne moze iskliznut iz ruke, ne treba se bojati hoce se izgrebati prilkom stavljanja na stol, i sl.

a za ekran, jebiga, pazis kao i na svaki drugi :)

13 godina
neaktivan
ocean77 kaže...

Po meni odlična kampanja...da ekipa proba da li im odgovara ili ne. Korisničko iskustvo na prodajnom mjestu i na izložbenim primjercima je nedostatno da se da neki konkretan zaključak.

Ovako imaš tjedan dana...izmaltretiraš mobitel i vidiš da li ti sve radi i odgovara.

Ja na S7e imam tanku silikonsku masku i nemam osječaj da je krhak...također nema zaštitno staklo jel ne možeš naći nigdje poštena a i sad ga više ne bi stavljao jel zaslon nema ni jednu ogrebotinu. Dobro je složen.

Protiv sam oni maska koje izgledaju kao cigla., ali ove tanke silikonske su čisto dovoljne. A i pazim na mob kao i na sve tako da....

15 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

Samo malo jel ste vi svi previdjeli podatak da se za tu uslugu mora dati 3000 kn pologa. Super.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen
MasterOfDisaster kaže...

Samo malo jel ste vi svi previdjeli podatak da se za tu uslugu mora dati 3000 kn pologa. Super.

Sta je problem sa pologom? To je garancija da ces ga vratiti ;)

15 godina
Torent kaže...
MasterOfDisaster kaže...

Sta je problem sa pologom? To je garancija da ces ga vratiti ;)

Cifra je nepotrebna i pretjerana. Pa mogli su to riješiti kao preplatu, potpišeš ugovor i to je to, ako ne vratiš uređaj skidaju ti pare, ako vratiš uređaj raskida se ugovor i to je to. Pa koliko ljudi ima da iskešira 3000 kn da probaju uređaj, drugo - opet se moraju osigurat jer ako im netko mune uređaj tih 3000 kn im baš previše ne znače, znači uz tih 3000 kn opet moraju imat ono osiguranje ili ti neku vrstu ugovora da ako ne vratiš uređaj skidaju ostatak novaca za uređaj.

10 godina
MasterOfDisaster kaže...

polog ti vrate i u cemu je problem?

sta mislis kada bi bez ikakvog osiguranja dijelili okolo najskuplje mobitele na probu.. 

edit: pa onaj tko nema te pare nece ga ni kupit svakako

a njih taj uredaj kosta vjerojatno i manje od te 3000 kn, znas kako je kod nas, ako trgovac nema marzu 300% nece ni raditi.. pff

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.6.2017 14:28 (digitall).
16 godina
odjavljen
Samsung Galaxy S8/S8+

Ne košta ih baš manje, to je smiješna ideja. Ali čekaj, ako ga ne vratiš, uzmu 3000? Hmm, pa nije to loša cijena... 

Nope.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
digitall kaže...
MasterOfDisaster kaže...

polog ti vrate i u cemu je problem?

sta mislis kada bi bez ikakvog osiguranja dijelili okolo najskuplje mobitele na probu.. 

edit: pa onaj tko nema te pare nece ga ni kupit svakako

a njih taj uredaj kosta vjerojatno i manje od te 3000 kn, znas kako je kod nas, ako trgovac nema marzu 300% nece ni raditi.. pff

Pa o čemu ti pričaš, većina će S8/S8+ uzeti na preplatu i na rate, možda 10% kupaca u RH će ga iskeširat.

Tonči kaže...

Ne košta ih baš manje, to je smiješna ideja. Ali čekaj, ako ga ne vratiš, uzmu 3000? Hmm, pa nije to loša cijena... 

Pa to i govorim, moraš još nešto potpisat ili bi ga svi munuli za 3000 kn.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice