Šalu na stranu, svi flagship uređaji su skroz ok što se tiče kamere. Teško je reći koja je najbolja all around jer svaka ima svoje prednosti u određenim uvjetima. Recimo, kakav je video na HTC u usporedbi sa S8?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Šalu na stranu, svi flagship uređaji su skroz ok što se tiče kamere. Teško je reći koja je najbolja all around jer svaka ima svoje prednosti u određenim uvjetima. Recimo, kakav je video na HTC u usporedbi sa S8?

Nikakav problem, stavit cu screenshotove videa sa oba pa cemo vidjeti.
Ono sto sam vidio je da je HTC 10 jako dobar u snimanju videa kao i u snimanju zvuka, a dobar je i S7/8...tu su vjerojatno nijanse u pitanju dok mi je za fotke desetka osjetno bolja.
Evo jedna mala usporedba, na oba je namjesten 4K video i auto mode.
Kao sto se vidi Samsung je potpuno fulao balans bijele boje i video je vise zute boje dok je HTC 10 odabrao pravilan WB.
Sto se tice detalja, kod HTC-a je takodjer vidljiva veca koilicina detalja, ali nista znacajno.
Na drugoj slici sam koristio manualne postavke za video na Samsungu posto je na auto mode totalno krivi WB tako da sam to ispravio, ISO sam stavio na 500 i brzinu zatvaraca na 1/50 sec i ovdje je video znatno bolji tako da tko zeli na Samsungu imati sto bolji video nije lose otici na PRO mode.
I ovdje se vidi manja kolicina detalja na Samsungu...nista znacajno, ali tesko se oteti dojmu da HTC 10 u losijem svjetlu snima bolji video.
Znaci ovdje sam usporedio na oba mobitela 4K video.
Moze li netko ko ima s8 ili s8+ provat nesto
iz facebook messanger-a poslat direktno sliku koju si slikao
znaci ne neku iz galerije nego direktno slikanu iz messangera
meni ok slika ali kad stisnem onu ikonicu strelice za slanje ne radi
ako snimim video onda oce poslat ali samo slika ne
pozz

Radi i meni na S8+

imate dolje na dnu bijelu crtu koja pokriva tipku za slikanje i posle tipku za slanje
i meni radi ako izaberem neki dizajn pozadine ali cistu sliku nece
Ovako je kod mene i salje bez problema
[url=https://postimg.org/image/tv0k95ahf/][img]https://s13.postimg.org/tv0k95ahf/Screenshot_20170625-134357.png[/img][/url]

Provao sam i starije verzije messangera gdje znam da je radilo i opet ne stima

Provao sam i starije verzije messangera gdje znam da je radilo i opet ne stima
Da i meni je tako bijela crta ako uključim skrivanje trake. Ako isključim radi ok. Vjerujem da bi trebao doći update od strane aplikacije da bi to proradilo.
kada ću više dobiti taj update haha
Da, sad vidim da je i kod mene tako, kad je skrivena traka onda nema problema, ali cim se postavi vidljiva traka onda je i kod mene tako...samo sto ja mogu poslati sliku bez obzira sto mi malo prekrije strelicu za slanje

nije radilo i dalje napravio unistall i stavio Messenger lite i sad sve radi ok
a ima sve sto mi treba
pozz
Nova promotivna kampanja Samsunga.
Možeš tjedan dana besplatno koristit S8 ili S8+ i onda navedeni uređaj otkupit/zatražit novi zapakirani ili ga vratit bez ikakve obveze.Polog osiguranja je 3000kn i nakon tjedan dana ti ih vrate.
http://promocije.sancta-domenica.hr/samsung-s8-try-buy-promocija/ - možda nekog zanima.
Meni je kod S8+ falio faktor opustenosti korištenja moba jer sam je nekako krhak, nisam uspio naci neko zadovoljavajuce rješenje u vidu zastite ekrana i zadnje strane, a da mob skroz ne sakrijem maskom, a prednja strana zbog zakrivljenosti ima problem sa zastitnim staklima.
To je mob koji mi je najugodnije bilo koristiti kod kuće na sigurnom, a život traži ponekad bicikliranje, odlazak na plažu, nošenje u djepu, odlaganje u autu...ne znam meni nije legao...srecom prodao sam ga lako. 🙂
Rhinoshield bumper? Kakva su iskustva s tim?
Dobra akcija, da. Zvao sam ih bio i kazu da ti daju novi uredaj na koristenje pred tobom otvoren i ako se odlucis na kupnju mozes si ili ostaviti taj ili uzeti drugi. No sto to vrijedi kad sigurno uredaj necu kupiti u sancta domenici gdje je s8 cca 6100kn a plus model blizu 7000kn, ludost..
Meni je kod S8+ falio faktor opustenosti korištenja moba jer sam je nekako krhak, nisam uspio naci neko zadovoljavajuce rješenje u vidu zastite ekrana i zadnje strane, a da mob skroz ne sakrijem maskom, a prednja strana zbog zakrivljenosti ima problem sa zastitnim staklima.
To je mob koji mi je najugodnije bilo koristiti kod kuće na sigurnom, a život traži ponekad bicikliranje, odlazak na plažu, nošenje u djepu, odlaganje u autu...ne znam meni nije legao...srecom prodao sam ga lako. 🙂
kod takvih slucajeva najbolje pomaze prozirna silikonska tanka maska za 2 kune s ebay-a, jedva se i vidi da je na njemu, ne smeta, a ne moze iskliznut iz ruke, ne treba se bojati hoce se izgrebati prilkom stavljanja na stol, i sl.
a za ekran, jebiga, pazis kao i na svaki drugi :)
Po meni odlična kampanja...da ekipa proba da li im odgovara ili ne. Korisničko iskustvo na prodajnom mjestu i na izložbenim primjercima je nedostatno da se da neki konkretan zaključak.
Ovako imaš tjedan dana...izmaltretiraš mobitel i vidiš da li ti sve radi i odgovara.
Ja na S7e imam tanku silikonsku masku i nemam osječaj da je krhak...također nema zaštitno staklo jel ne možeš naći nigdje poštena a i sad ga više ne bi stavljao jel zaslon nema ni jednu ogrebotinu. Dobro je složen.
Protiv sam oni maska koje izgledaju kao cigla., ali ove tanke silikonske su čisto dovoljne. A i pazim na mob kao i na sve tako da....
Samo malo jel ste vi svi previdjeli podatak da se za tu uslugu mora dati 3000 kn pologa. Super.
Samo malo jel ste vi svi previdjeli podatak da se za tu uslugu mora dati 3000 kn pologa. Super.
Sta je problem sa pologom? To je garancija da ces ga vratiti ;)
Sta je problem sa pologom? To je garancija da ces ga vratiti ;)
Cifra je nepotrebna i pretjerana. Pa mogli su to riješiti kao preplatu, potpišeš ugovor i to je to, ako ne vratiš uređaj skidaju ti pare, ako vratiš uređaj raskida se ugovor i to je to. Pa koliko ljudi ima da iskešira 3000 kn da probaju uređaj, drugo - opet se moraju osigurat jer ako im netko mune uređaj tih 3000 kn im baš previše ne znače, znači uz tih 3000 kn opet moraju imat ono osiguranje ili ti neku vrstu ugovora da ako ne vratiš uređaj skidaju ostatak novaca za uređaj.
polog ti vrate i u cemu je problem?
sta mislis kada bi bez ikakvog osiguranja dijelili okolo najskuplje mobitele na probu..
edit: pa onaj tko nema te pare nece ga ni kupit svakako
a njih taj uredaj kosta vjerojatno i manje od te 3000 kn, znas kako je kod nas, ako trgovac nema marzu 300% nece ni raditi.. pff
Ne košta ih baš manje, to je smiješna ideja. Ali čekaj, ako ga ne vratiš, uzmu 3000? Hmm, pa nije to loša cijena...
polog ti vrate i u cemu je problem?
sta mislis kada bi bez ikakvog osiguranja dijelili okolo najskuplje mobitele na probu..
edit: pa onaj tko nema te pare nece ga ni kupit svakako
a njih taj uredaj kosta vjerojatno i manje od te 3000 kn, znas kako je kod nas, ako trgovac nema marzu 300% nece ni raditi.. pff
Pa o čemu ti pričaš, većina će S8/S8+ uzeti na preplatu i na rate, možda 10% kupaca u RH će ga iskeširat.
Ne košta ih baš manje, to je smiješna ideja. Ali čekaj, ako ga ne vratiš, uzmu 3000? Hmm, pa nije to loša cijena...
Pa to i govorim, moraš još nešto potpisat ili bi ga svi munuli za 3000 kn.