- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
https://preporucamo.com/se-rijesiti-bloatwarea-samsungu-s8/2017/04/27/
Isprobao i oduševljen! SOT je na 8 h,
Baterija skoro 2 dana traje na S8+.
https://preporucamo.com/se-rijesiti-bloatwarea-samsungu-s8/2017/04/27/
Isprobao i oduševljen! SOT je na 8 h,
Baterija skoro 2 dana traje na S8+.
Savjetujem da ne pratite slijepo ovakve preporuke, jer su pogasili većinom korisne servise.
Evo par slika sa S8+...s vremenom cu dodavati novih.
Kamera je vrlo slicna onoj na S7 koji sam imao prije, ali nema vise preizostravanja...sada je kako treba biti.
Ono sto mi se posebno svidja je da odlicno radi u auto mode i rijetko kada treba posegnuti za manualnim...eventualno za neke specificne situacije.
eto popustio ja a reko necu kupit
narucen orchid gray 8+ a ovaj s7e ide na prodaju
Savjetujem da ne pratite slijepo ovakve preporuke, jer su pogasili većinom korisne servise.
Slažem se...ekipa pola toga pogasi i onda kad im mob poblesavi...kriv je Samsung.
Ja ima kupljenu još onu prvu aplikaciju Package Disabler Pro...i to sam koristio na S6 tjedan dana...sjebala mi se apliakcija "teme"...
Na S7e mi nije padalo na pamet to koristit. Jedonstavno nema potrebe.
Kamera je vrlo slicna onoj na S7 koji sam imao prije, ali nema vise preizostravanja...sada je kako treba biti.
Ono sto mi se posebno svidja je da odlicno radi u auto mode i rijetko kada treba posegnuti za manualnim...eventualno za neke specificne situacije.
Slike su ti bomba...
Skužio sam da S8 ima realnije boje naspram S7e...izgledaju prirodnije...kamera je avion.
Pozdrav svima, recite mi molim vas kako ste zadovoljni sa baterijom na s8? meni na s7 je jako dobra a razmišljam na s8 preći. pitam ovo iz razloga što mi neki koji ga imaju kažu da im nije nešto baterija na s8. hvala.
Tu sam i ja negdje na S8, oko 5 sati, pol sata gore dole.
Wifi, BT, sinkronizacija stalno upaljeni.
LTE modem pije poprilično u odnosu na Wifi (kad sam samo na Wifi potegne preko 7h SOTa).
Svake godine tako kazem
Koga briga mob je odlican sto se tice prvog dojma...
Slike su vrhunske. Ak možeš nabaci još par noćnih slika di se ljudi kreću. A vjerujem da ćeš i prvom prilikom isprobat G6, pa javi dojmove :)
Napokon da nekaj kamera izgleda na S8 i maknuli onaj odvratni sharpnening koji je koma na S7..
Jel poboljšan OIS u odnosu na S7?
Baterija ista ili bolja spram S7?
Eto, sljedeće godine izlaskom S9 ćes izbit iz glave korištenje fotića
Baterija bolja, OIS bolji (iako ga iPhone pere u 4K), i prvi HDR foto koji zapravo radi dobro.
S8 moze zamjeniti fotic sa manjim senzorima, ali i dalje je m4/3 u prednosti pa to i dalje koristim za neko ozbiljnije fotkanje. :)
mallo dojmova
igre su see super vrtile na 7mici a ovdje je svve bolje ljepse radi hdr-a
Koje igre su dodale HDR?
Nekuzim pitanje lol pa ekran je sam po sebi zivlji od prethodnog svjetliji i kontrastniji
Kaj treba neka official oznaka...nisam znao za to...
Na netflixu jos nema nista...
Ekran je kontrastniji i svijetliji, ali to ne čini sadržaj automatski HDR sadržajem. Da bi imao HDR moraš, pa... imati HDR sadržaj, a to nemaš po difoltu. Teksture se moraju spremati u drugačijim formatima, enkodirati drugačije, efekti itd. sve mora biti dizajnirano za HDR. Ako prikazuješ sRGB sadržaj na drugačijem gamutu imat ćeš samo pogrešne boje (neki svijetli tonovi bit će nabrijani itd.) ponekad i banding itd. Konkretno, za HDR trebaš 12-bitne zapise i poželjno nekompresirane, ali kako je to za igre vrlo skupo, trebaš neke kompresije. Teksturna kompresija je postala ozbiljan biznis i HDR u igrama je tek u začetku. Prvi HDR-ovi čak i ne pokrivaju još UHDTV Rec 2020 (trenutni sRGB je Rec 709), nego između. HDR sam po sebi nije težak za izvesti u praksi, ali trebaš ga izvesti. Neke igre (BF1) nude HDR.
Ukratko LDR sadržaj na HDR ekranu neće izgledati kao isti taj sadržaj 'masteriran' za HDR.
Na slici ti je LDR sadržaj lijevo, HDR sadržaj desno, a oboje je fotografija HDR TV-a u HDR modu rada.
Znaci mozemo ocekivat hdr sadrzaj na s8-ci kroz neko vrijeme isto kao i lg g6?
Nisam siguran da G6 ima HDR ekran... ali vjerojatno da.
Ima i certifican je na 3 standarda od strane allianca...ok dosta off-a