Samsung Galaxy S8/S8+

poruka: 3.743
|
čitano: 972.686
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S8/S8+
Slazem se.Imam s8 orhideja odlican je!
8 godina
neaktivan
Ma crni je crni..jer je i prednjica crna izgleda najelegantnije od svih boja..stize mi sad za koji dan 👍👍

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
E ovo preporuka kako maknuti bloatware sa Samsunga bez rootanja telefona.
https://preporucamo.com/se-rijesiti-bloatwarea-samsungu-s8/2017/04/27/
Isprobao i oduševljen! SOT je na 8 h,
Baterija skoro 2 dana traje na S8+.

1 0 hvala 1
10 godina
Ubaci screenshotove što si sve pogasio, zanima me system dio.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Molio bih vlasnike koji imaju S8 i S8 plus, da stave brightness na 100%, i na bijelu pozadinu da li i vama kod senzora kamere isto malo probija svjetlo. Meni nekih 2mm probija kod kamere, takodjer i kod lijevog ruba. To se dosta vidi kada je mrak. Vidio sam na xda i par drugih foruma da se to ljudima desava. Hvala na odgovorima. Neki su pitali u Samsungu, dobili su odgovor da je to normalno. Sta vi mislite?

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Sneeesh kaže...
E ovo preporuka kako maknuti bloatware sa Samsunga bez rootanja telefona.
https://preporucamo.com/se-rijesiti-bloatwarea-samsungu-s8/2017/04/27/
Isprobao i oduševljen! SOT je na 8 h,
Baterija skoro 2 dana traje na S8+.

Savjetujem da ne pratite slijepo ovakve preporuke, jer su pogasili većinom korisne servise.

Nope.
13 godina
neaktivan
Ja sam probao ugasit sve sta su oni ugasili, i tako testirao par dana. Slazem se da se ne treba sve ono ugasit, ali neka svako isproba kako mu odgovara.

11 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

Evo par slika sa S8+...s vremenom cu dodavati novih.

Kamera je vrlo slicna onoj na S7 koji sam imao prije, ali nema vise preizostravanja...sada je kako treba biti.

Ono sto mi se posebno svidja je da odlicno radi u auto mode i rijetko kada treba posegnuti za manualnim...eventualno za neke specificne situacije.

https://flic.kr/s/aHskWJdsJN

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.5.2017 17:01 (ocean77).

5 0 hvala 2
17 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

eto popustio ja a reko necu kupit 

narucen orchid gray 8+ a ovaj s7e ide na prodaju 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Savjetujem da ne pratite slijepo ovakve preporuke, jer su pogasili većinom korisne servise.

Slažem se...ekipa pola toga pogasi i onda kad im mob poblesavi...kriv je Samsung.

Ja ima kupljenu još onu prvu aplikaciju Package Disabler Pro...i to sam koristio na S6 tjedan dana...sjebala mi se apliakcija "teme"...

Na S7e mi nije padalo na pamet to koristit. Jedonstavno nema potrebe.

ocean77 kaže...

Kamera je vrlo slicna onoj na S7 koji sam imao prije, ali nema vise preizostravanja...sada je kako treba biti.

Ono sto mi se posebno svidja je da odlicno radi u auto mode i rijetko kada treba posegnuti za manualnim...eventualno za neke specificne situacije.

Slike su ti bomba...

Skužio sam da S8 ima realnije boje naspram S7e...izgledaju prirodnije...kamera je avion.

14 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S8/S8+

Pozdrav svima, recite mi molim vas kako ste zadovoljni sa baterijom na s8? meni na s7 je jako dobra a razmišljam na s8 preći. pitam ovo iz razloga što mi neki koji ga imaju kažu da im nije nešto baterija na s8. hvala.

0 0 hvala 0
17 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

malo podulji ali dobar rivju 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Samsung Galaxy S8/S8+
Je li ima netko na svom samsungu nillkin staklo? Nije jeftin a nisu neki pozitivni komentari...

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Meni je stalno internet paljen. U danu 2 sata youtuba, messenger , na fejs idem preko chroma. Rezu sam stavio na wqhd+ . Izmedju 4:30 -5;30 sota.
17 godina
neaktivan
Dino s7edge kaže...
Meni je stalno internet paljen. U danu 2 sata youtuba, messenger , na fejs idem preko chroma. Rezu sam stavio na wqhd+ . Izmedju 4:30 -5;30 sota.

Tu sam i ja negdje na S8, oko 5 sati, pol sata gore dole.

Wifi, BT, sinkronizacija stalno upaljeni. 

LTE modem pije poprilično u odnosu na Wifi (kad sam samo na Wifi potegne preko 7h SOTa).

17 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

Pozdrav svima u klubu 

S8+ Orchid Gray

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.5.2017 9:56 (4mal).
Moj PC  
8 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Reko si da preskaces osmicu ove godine hahahahaaha

0 0 hvala 0
17 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

Svake godine tako kazem 

Koga briga mob je odlican sto se tice prvog dojma...

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
ocean77 kaže...

Slike su vrhunske. Ak možeš nabaci još par noćnih slika di se ljudi kreću. A vjerujem da ćeš i prvom prilikom isprobat G6, pa javi dojmove :)

17 godina
ocean77 kaže...

Napokon da nekaj kamera izgleda na S8 i maknuli onaj odvratni sharpnening koji je koma na S7..

Jel  poboljšan OIS u odnosu na S7?

Baterija ista ili bolja spram S7?

Eto, sljedeće godine izlaskom S9 ćes izbit iz glave korištenje fotića

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.5.2017 13:00 (zvonac).
16 godina
odjavljen

Baterija bolja, OIS bolji (iako ga iPhone pere u 4K), i prvi HDR foto koji zapravo radi dobro.

Nope.
11 godina
Moj je S8+ i baterija je ocekivano bolja od S7...OIS je napokon omogucen i za 4K video i jedino jos fali 4K 60 fps.
S8 moze zamjeniti fotic sa manjim senzorima, ali i dalje je m4/3 u prednosti pa to i dalje koristim za neko ozbiljnije fotkanje. :)
17 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

mallo dojmova

igre su see super vrtile na 7mici a ovdje je svve bolje ljepse radi hdr-a 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Koje igre su dodale HDR?

Nope.
17 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

Nekuzim pitanje lol pa ekran je sam po sebi zivlji od prethodnog svjetliji i kontrastniji

Kaj treba neka official oznaka...nisam znao za to...

Na netflixu jos nema nista...

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.5.2017 20:46 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Sto se tice igara da vam kazem ako neznate na galaxy s7 edge je po defaultu 75% kvaliteta slike a kad skinete game tuner samsungovu aplikaciju tamo podesite na 100% i razlika je nebo i zemlja..za s8 neznam jel isto na 75% default

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Ekran je kontrastniji i svijetliji, ali to ne čini sadržaj automatski HDR sadržajem. Da bi imao HDR moraš, pa... imati HDR sadržaj, a to nemaš po difoltu. Teksture se moraju spremati u drugačijim formatima, enkodirati drugačije, efekti itd. sve mora biti dizajnirano za HDR. Ako prikazuješ sRGB sadržaj na drugačijem gamutu imat ćeš samo pogrešne boje (neki svijetli tonovi bit će nabrijani itd.) ponekad i banding itd. Konkretno, za HDR trebaš 12-bitne zapise i poželjno nekompresirane, ali kako je to za igre vrlo skupo, trebaš neke kompresije. Teksturna kompresija je postala ozbiljan biznis i HDR u igrama je tek u začetku. Prvi HDR-ovi čak i ne pokrivaju još UHDTV Rec 2020 (trenutni sRGB je Rec 709), nego između. HDR sam po sebi nije težak za izvesti u praksi, ali trebaš ga izvesti. Neke igre (BF1) nude HDR.

Ukratko LDR sadržaj na HDR ekranu neće izgledati kao isti taj sadržaj 'masteriran' za HDR.

Na slici ti je LDR sadržaj lijevo, HDR sadržaj desno, a oboje je fotografija HDR TV-a u HDR modu rada.

Nope.
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.5.2017 21:16 (Tonči).
17 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

Znaci mozemo ocekivat hdr sadrzaj na s8-ci kroz neko vrijeme isto kao i lg g6?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Nisam siguran da G6 ima HDR ekran... ali vjerojatno da.

Nope.
17 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

Ima i certifican je na 3 standarda  od strane allianca...ok dosta off-a 

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice