kakvih 1000 eura pa sa onih 20% nije 1000 eura? odakle ti to
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ako je vjerovati ovom screenshotu, Nougat stiže 17. siječnja (ilitiga) idući tjedan.
super vijest...nisam koristio betu do sada iz razloga jer ce 7.1 odmah skoknut..tj strpljen spashen ;-)
Ne znam kakva je beta na S7 ali na nexus 6p beta je radila kao i finalna verzija. Bukvalno nisam primijetio nikakvu raziku....
kakvih 1000 eura pa sa onih 20% nije 1000 eura? odakle ti to
Govorim na prodajnim mjestima ne preko njuškala. S7e je došao 6800kn.
Na njuškalu nakon 2mj da...
Ako je vjerovati ovom screenshotu, Nougat stiže 17. siječnja (ilitiga) idući tjedan.
Dobra vijest.
Bilo koju, samo neka je class 10.
Nista se ne sekiraj. Mobiteli ne rade na nekim velikim bitrateovima ;)
Ne znam koliko češ to primjetit.
pa primijetit će ako ne zadovoljava
Upravo to htjedoh napisati. Covjek prica o videu a ako ne ide glatko to se lako primijeti ;)
pa primijetit će ako ne zadovoljava
Logicno da ce primjetit...samo kazem da ce class 10 obavit svoj posao. Ako hoce biti miran neka uzme 80MB/s UHD...
Ja imam takvu u autu za filmove i muziku...i meni je ok.
Pa svaka brza ce biti ok naravno ali zasto platiti vise ako nikad nece primijetiti razliku? A na telefonu nema na cemu primijetiti razliku....
Pa svaka brza ce biti ok naravno ali zasto platiti vise ako nikad nece primijetiti razliku? A na telefonu nema na cemu primijetiti razliku....
Marketing radi čuda pa neka kupi "najbržu" karticu.
Ajd ne zezaj. Covjek pitao za savjet pa mu daj savjet a on neka kupi sta hoce...
Ajd ne zezaj. Covjek pitao za savjet pa mu daj savjet a on neka kupi sta hoce...
Dao sam mu...class 10(brzinu po volji)...ne znam što bi htio više. Pa nećemo o sd card radit znanstvenu fantastiku.
Marketing radi čuda pa neka kupi "najbržu" karticu.
Ovaj komentar je bio nepotreban....
pozdrav svima, imam pitanje u vezi kupovine samsunga s7 edge, naletio sam na njuskalu da tip prodaje novi zapakirani za cijenu 3300 kn osnovni model 32 gb i boja po zelji i sad ja posaljem upit i kaze mi lik da mobitele narucuje iz njemacke i da se ceka 4-5 dana i trazi 200 kn da se uplati avans i kad mob dođe da se moze osobno preuzeti ili poslati postom, e sad meni je to malo sumnjivo pa pitam dali je tko imao takvo nekakvo iskustvo, kaze da se dobije i racun i garancija koja vrijedi kod nas, eto molio bih za savijet neki, hvala unaprijed
bjez od toga ...meni to zvuci sumnjivo
procedura je svakak sumnjiva i mislim da bih radije uzeo provjerani obični za 3k kn, nego riskirao oko edgea
dio o garancije je točan, provjerio sam za mob kupljen vani (EU, slovenija) i vrijedi jamstvo kod nas.
procedura je svakak sumnjiva i mislim da bih radije uzeo provjerani obični za 3k kn, nego riskirao oko edgea
dio o garancije je točan, provjerio sam za mob kupljen vani (EU, slovenija) i vrijedi jamstvo kod nas.
e super, hvala, znaci od toga odustajem definitivno, e daj mi jos recite kod kupnje polovnog uređaja recimo s7 edge na sta obratit paznju, dali se moze kak primjetit dali je mijenjan ekran ili tak neke cake
mislim da se nikome ne isplati mijenjat staklo na tom mobitelu, da ga bas i za kunu dobio :D mislim da oko toga ne moras biti u brizi. Pogledaj samo da li je IMEI onaj pravi koji je na kutiji, uzmi od onog tko ga je kupio od nekog našeg operatora, i nemaš brige... naravno mobitel mora bez pukotina i 'pao je samo jednom' priča...
e super, hvala na pomoci, idem malo njuskat pa kad naleti kakva dobra ponuda i kupit
Izgleda da pomalo krece update na nougat
https://www.sammobile.com/2017/01/12/breaking-samsung-starts-rolling-out-android-nougat-to-the-galaxy-s7-and-galaxy-s7-edge/
Kako su zamislili da funkcionira promjena rezolucije na S7? Znaci li to da ako smanjis na 720p display vuce manje struje i baterija ti traje duze ili ?
ofc robee1 da manje struje duže traje i tako ima tu i svjetlina i sl. još sa rezolucijom ekrana