Samsung Galaxy S7 / S7 Edge - Rasprava

poruka: 5.608
|
čitano: 1.342.678
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

Može li preporuka kaljenog stakla za S7 ali da prekrije čitav ekran. Može izvana ili kod nas, svejendo mi. 

0 0 hvala 0
13 godina
Re: Samsung Galaxy S7 / S7 Edge - Rasprava
zabranjeniples kaže...
Torent kaže...

Od istog operatera?

Nije bitan operater!!

Postoji neka caka, samo nisam siguran kako, pa pitam dal tko zna.

Ubaci bilo koji drugi sim (drugi broj) i vidjet ćeš na šta mislim.

Ne znam na što misliš, prebacivao sam simove u svom s7 i nikakvih problema. Jedino kad te zajebava security je ako radiš nasilni factory reset. Tada te traži da upišeš podatke od prošlog accounta koji je bio loginan. Nije da se i to ne može probiti, ali eto to je jedini security feature koji kakti nešto spriječava

Hearthstone: Maks0806#2960 LoL EUNE: Maks0806
15 godina

E taj security me muci.

Dali treba bit stara kartica unutra, dok se unose podaci ili moze bit i nova ??

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Ivanjino96 kaže...

Može li preporuka kaljenog stakla za S7 ali da prekrije čitav ekran. Može izvana ili kod nas, svejendo mi. 

Jako je teško naći.
Ja sam našao Siegenovo, ali obična curved folija i mogu ti reći da je jako dobra.

Ako itko može preporučiti kakvu zaštitu stakla za S7 Edge.
P.s. planiram opet naručivati s dbranda pa ako je tko zainteresiran, javite se

Batllelog: sudy_freak
13 godina
zabranjeniples kaže...

E taj security me muci.

Svejedno je stvarno, ja sam bez kartice unosio. Samo treba unijeti zadnji logirani google play account. I to SAMO ako nije resetiran iz settings izbornika nego kad je zgašen pa držiš tipke i resetiraš ga bez da dižeš sustav. Onda te traži to, u suprotnom ne. Frendica našla S7e prek ljeta u kafiću od nekog stranca zaključan, ja napravio taj hard reset i tražio me podatke. Hehe, I possess power to Google, pa sam našao workaround za to i voila! 

11 godina
zabranjeniples kaže...

E taj security me muci.

Nije bitna kartica nego google ili samsung account sa kojim si ulogiran! Možeš postaviti mob i bez kartice.

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.1.2017 12:39 (prikaza).
12 godina
Kad sam vani drzim mob u dzepu haha
Imao sam i ja svakakvih uredaja prije ovog Samsunga...lenovo, zte, alcatel, prestigio...ali eto sad sam na ovoj sedmici.
Pa iskreno nije da su se neki drugi uredaj bas nesto bolje pokazali po pitanju baterije.
Jedino LG G2 i Xperia Z3, tak da mi je svejedno...ima dobrih kineza, nije da nisam rekao da nema, ali stedio sam za ovaj Samsung, iskesiro gotovinu i miran sam bio bez ikakve pretplate.
Samsung Galaxy S7 32GB black onyx
15 godina
neaktivan
mp3david kaže...
Kad sam vani drzim mob u dzepu haha
Imao sam i ja svakakvih uredaja prije ovog Samsunga...lenovo, zte, alcatel, prestigio...ali eto sad sam na ovoj sedmici.
Pa iskreno nije da su se neki drugi uredaj bas nesto bolje pokazali po pitanju baterije.
Jedino LG G2 i Xperia Z3, tak da mi je svejedno...ima dobrih kineza, nije da nisam rekao da nema, ali stedio sam za ovaj Samsung, iskesiro gotovinu i miran sam bio bez ikakve pretplate.

Kakva je baterija od s7 u odnosu na g2, imam g2 i planiram uzeti s7 zato pitam.?

lp

12 godina
A na G2 je bolja logicno.
Sad sam vec zaboravio, ali mislim da sam na G2 dobivao po 5h on screen, tako nekako,a na S7 dobivam manje
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Možda sa nugatom ako se smanji rezolucija na full hd će baterija bolje trajati.

13 godina
neaktivan
Taj mob koji si probio nije bio full zasticen...
1.Ako je covjek imao senzor otiska prsta - u mob ne mozes uci.
2.Ostaje ti hard reset - ako imas Samsung account opet ne mozes probit.
U svakom slucaju tko si zna slozit zastitu - vrhunska kao i na Apple-u.
15 godina

Ekipa nabavio sam SD karticu za svoj S7 sad me zanima dali je pametno sve aplikacije prebaciti na SD karticu?

0 0 hvala 0
13 godina
R36 kaže...

Imao je, tražilo me, žena koristi mob 3mj već :D

Za svaki security patch imaju na netu workaround tutorial, i ne, ne smatram se dužnim linkati sve. Nije mi jasno ti meni za sve što ja isprobam namjerno proturječiš ili ti je to fora sam tak? 

Appleovo se ne može probiti ni nakoji način, ovo se (na sreću) može

ERROR1911 ja ne bih, sporije rade :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.1.2017 19:51 (maks0806).
9 godina
odjavljen
ERROR1911 kaže...

Ekipa nabavio sam SD karticu za svoj S7 sad me zanima dali je pametno sve aplikacije prebaciti na SD karticu?

Nije niti mozes. Aplikacije koje imaju widgete nece widgeti raditi. Samo ono sto ti dozvoljava i nije ti toliko bitna brzina... KArtice se koriste za photo, muziku, filmove i sl....

13 godina

Joj da, samsung nema unified storage...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
maks0806 kaže...
R36 kaže...

Imao je, tražilo me, žena koristi mob 3mj već :D

Za svaki security patch imaju na netu workaround tutorial, i ne, ne smatram se dužnim linkati sve. Nije mi jasno ti meni za sve što ja isprobam namjerno proturječiš ili ti je to fora sam tak? 

Appleovo se ne može probiti ni nakoji način, ovo se (na sreću) može

ERROR1911 ja ne bih, sporije rade :)

Znam se služit Googleom, da me to malo više zanima bi pronašao...a ovo što sam i pronašao je amaterizam...i loše postavljena zaštita samih korisnika.

Sve mi se čini da si ti hakirao Clintonove servera pa je zato Trump pobjedio. Kakvi k... Rusi.

13 godina
neaktivan
ERROR1911 kaže...

A ne kužim zašto bi prebacivao. Pa šta imaš 32gb aplikacija??

13 godina
neaktivan

Pisao sam u temi ima vec neko vrijeme o svojoj dogodovstini sa s7...

Nakon 5 servisa (jbg rodaku isto crkao neće se upalit odveo ga u alo alo u splitu) isao u zg te odobreno od strane agrama novi s7 koji je crka nakon 13 dana otisla slušalica nečuje se sugovornika. Mislim da sam se navrime rjesio skarta.Cestitam Samsungu na uspjesnom dizanju love na poluproizvodu znam ko ga više nikad neće kupit....U minusu sam na kraju par tisuca kuna ali op3 je za sad po kvaliteti za samsunga 3 koplja ispred. I stvarno pitam se di mi je mozak bio kad sam ga platio skoro 5k kn a ovaj sam na kraju platio nepunih 3k kn a sve isto cak mi i brze i fluidnije radi op3 (samsung ima brzu ne i bolju kameru) i amoled (osobno nisam neki fan)...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Horatio_Hornblower kaže...

Nakon 5 servisa (jbg rodaku isto crkao neće se upalit odveo ga u alo alo u splitu) isao u zg te odobreno od strane agrama novi s7 koji je crka nakon 13 dana otisla slušalica nečuje se sugovornika. Mislim da sam se navrime rjesio skarta.Cestitam Samsungu na uspjesnom dizanju love na poluproizvodu znam ko ga više nikad neće kupit....U minusu sam na kraju par tisuca kuna ali op3 je za sad po kvaliteti za samsunga 3 koplja ispred. I stvarno pitam se di mi je mozak bio kad sam ga platio skoro 5k kn a ovaj sam na kraju platio nepunih 3k kn a sve isto cak mi i brze i fluidnije radi op3 (samsung ima brzu ne i bolju kameru) i amoled (osobno nisam neki fan)...

I šta bi mi sad trebali?

16 godina

Prodati te poluproizvode prije nego pocrkavaju! 

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.1.2017 2:14 (lovranac).
15 godina
Horatio_Hornblower kaže...

meni je op3 28 puta bio na servisu. nakon 28. puta dobio sam novi i krepao je nakon 12 minuta. onda sam ušao u neku lovu i kupio polovni Prestigio za 35 kuna i preporodio se. mob je 40 kopalja iznad kvalitete svih flagshipa na tržištu. sve leti.

PSN - darklydexter
10 godina
neaktivan
Poluproizvod kazes, hm tesko. Ti si naletio na dva uredaja koja nisu bila ok i govoris za cijelu seriju. Evo ti primjer iphone 7, jucer bas citam na forumu ljudi se masovno zale jer ga ne mogu koristiti na minus 15. Pa to je looool. A kosta skoro 900 eura. Frend na poslu ima OPT3 i kamera ne moze ni blizu da se usporedi sa s7. Ako cemo od Auto mod-a, a da ne pricam o PRO modu. Ako ti se nije svidio amoled display mogo si ga korigirati u samim postavkama da ti ne slici kao sami amoled. Fluidnost uredaja, sta ti to radis na mobitelu da ti baguje naspram op3. Da ne crtaj u catia, plus otvoren autocad i jos ka tome snimas u 4k. Moj s7e prenatrpan aplikqcijama i glupavim igricama, nisam ni jednom osjetio da stucne.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pozdrav, ima li netko ovdje da ima LED cover za S7 edge i da mu je odjednom prestao raditi?

Ne prikazuje se više ni sat ni pozivi itd.

Kako ste to riješili?

Vidio sam da mnoštvo ljudi ima problema s tim. 

P.S. Jasno da ću ići tamo gdje sam ga kupio i tražiti zamjenu ali sam htio čuti tuđa iskustva.

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.1.2017 9:02 (Josip7g).

0 0 hvala 0
12 godina
Danas se probudio i baterija na mobu je bila negdje oko 30% i malo bio na netu kad ono baterija odjednom na 2% .
U sobi mi je hladno uzasno, zar stvarno hladnoca utjece na bateriju?
Tako mi je i prosle zime bilo sa Xperiom Z3, cim je zahladilo trajanje se skratilo, mislim mob je cijelu noc na hladnom, ne znam sta mu se desi.
Morar cu i njega ušuškat u neku dekicu hah
Jel ima jos koga da mu se tako desilo?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

nađi mobitelu partnera neki komad ili nekog mačora ako je gay. Znaš onu da ljubav grije možda budeš imao problema sa pregrijavanjem barem ti neće biti hladno u sobi. 

http://www.ibtimes.com/5-effects-extreme-cold-smartphones-how-protect-your-iphone-or-android-device-elements-1532650

btw koliko ti je temp u sobi pazi da se ne smrzneš 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Planiram uzet za 3 soma Galaxy S7,nov s garancijom, na njuškalu i sad citam malo temu i masa ljudi se žali da se ne isplati,da su popušili? Pa što nije S7 najbolji mobitel godine?!

Battlelog:cro1911
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.1.2017 21:01 (CoKsA).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Ma isplati se, najkompletniji flagship ove godine, s najmanje minusa od svih na tržištu. Sad ne znam dal' je pametnije da sačekaš S8, ali teško je naći neki realni minus S7-ici da ga ne bi uzeo. Jedino ako si audiofil, tu će te razočarati malo, tj ima boljih izbora

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.1.2017 21:15 (maks0806).
15 godina
neaktivan

na takvom ( usko vezanom za mobilnu tehnologiju ) forumu naravno da će biti ljudi kojima se desio neki kvar, netko tko nije zadovoljan itd. pa neće se jadati čovjek na forumu roda. Mobiteli se kvare, mobiteli se grebaju, mobiteli padaju na pod. Samsung je jedan od najvećih proizvođača mobitela pa onda je valjda logično zaključiti da će biti najviše ljudi koji imaju neki problem sa istim. 

po meni strpi se da se barem pojave neke specifikacije za s8 pa vidi da li ćeš uzeti mobitel za 1 godinu ( do sljedeće 3k kn s8 ) ili na duže staze, a mogla bi i cijena više pasti sada u tih 1-1.5 mjesec. Sada je pokretnica sa većim omjerom dispjela na odnos kućišta mogli bi ispasti bolje nego što se očekuje. 

i da u samsung temi će ti sigurno preporučiti samsung u to sam siguran kao i oneplus temi da će ti preporučiti OP3T. Jedino apple isheep ako ima mehanički kvar bi ti mogao preporučiti umjesto ajphone neki kinez ali rijedak kvar 

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.1.2017 21:23 (Jim Carrey).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Govorite mu da se strpi za s8, ali to je tek navodno u 4. mjesecu. A kad izađe sigurno neće koštat 3 soma, nego preko 5... tak da ako ne misliš dati 5 soma kuna, onda odma uzmi taj s7 za 3k jer bolje od toga nema za tu cijenu... 

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
CoKsA kaže...

Planiram uzet za 3 soma Galaxy S7,nov s garancijom, na njuškalu i sad citam malo temu i masa ljudi se žali da se ne isplati,da su popušili? Pa što nije S7 najbolji mobitel godine?!

Nemreš mašit...uzmi S7., jer će ti S8 biti kad izađe oko 1000 eura.

Ako hoćeš kompletan uređaj uzmu S7. Sad ti uskoro izlazi Nougat za njega tako da će biti još bolji nego što je.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice