Samsung Galaxy S6 / S6E - Rasprava

poruka: 5.676
|
čitano: 1.118.877
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S6 / S6E - Rasprava
Zlaco kaže...
Jedno pitanje samo,koji kernel da skinem?uspjesno sam rootao i stavio twrp skinio sam fastrom al kernel nezz koji treba

Nabaci Arter97 kernel.

9 godina
neaktivan
Nisam taj kernel nasao sam onaj drugi i evo instalirao sve i super je.neke stvari koje su me na stock sustavu zivcirale ovdje ih nema.jedina mana je nema hrv jezik
15 godina
neaktivan
Mitch kaže...

Siguran? U odnosu na sve "one-command bootloader unlock" uređaje, ti kažeš da je S6 najlakši za ROMove? 

Otprilike treba 5 minuta da skines twrp i uradis flash istog preko Odin-a. Dalje znamo sta slijedi - radi s mobitelom sto pozelis. 

15 godina
neaktivan
Evo Android OS nastavlja zderati bateriju. Ovo je nakon 3 sata od skidanja sa punjaca nakon sta je napunjen na 100%.... na mobilnim podacima....
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Ej ekipa.. imam problem. Ne znam dal ste vec raspravljali o tome jer je puuuno poruka pa da me citam bas sve :-)
Uglavnom.. imam edge6 star tri mjeseca i skuzila sam da mi se kamera iza trese kad vibrira. Jel to normalno ili? A prije mj dana mi je staklo kamere puklo,al odnjela sam ga van garancije da mi to zamjene jer je duplo jeftinije. Prvo sam cula da zuji kod kamere kad vibrira al kak sad nemam staklo sam skuzila da se kamere mice,nije onak cvrsta nego leluja.

0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen
Googlaj ois
13 godina
neaktivan

Ista stvar je bila meni na S6, reklamacija, zamjenjen display, baterija i neki kablovi u telefonu pod garancijom. Telefon radi ko zmaj

11 godina

Pozz ekipa...

Je li netko stvarno nasao rijesenje za ovu sracku?Zanima me bas da je neko rijesio problem.

Od zadnjeg updatea baterija nije normalna,danas mi je SOT bio oko sat ipo sto nikad nije bilo od kad imam ovaj mob.

Znao sam SOT imat po 3ipo do 4ipo sata bez problema kad koristim sve sto mi treba.Ovo je katastrofa,spojio sam mobitel na punjac pise 2h i 10min da se napuni na 100% sto isto nikad nisam vidio do sada.

Kad tipkam skuzim da koda djelic sekunde slova kasne,koda ga gusi nesto u pozadini i naravno Android os najveci potrosac baterije.

bf4: [G] hrka11
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
maremarella kaže...
Ej ekipa.. imam problem. Ne znam dal ste vec raspravljali o tome jer je puuuno poruka pa da me citam bas sve :-)
Uglavnom.. imam edge6 star tri mjeseca i skuzila sam da mi se kamera iza trese kad vibrira. Jel to normalno ili? A prije mj dana mi je staklo kamere puklo,al odnjela sam ga van garancije da mi to zamjene jer je duplo jeftinije. Prvo sam cula da zuji kod kamere kad vibrira al kak sad nemam staklo sam skuzila da se kamere mice,nije onak cvrsta nego leluja.

To je normalno da se kamera pomiće, to je radila i prije jer je to novi način na koji mobitel stabilizira sliku videa dok se snima. Samo što to prije nisi primjetila. Ali normalno je dok se pomiće bez zvuka. Ovo vibriranje kamere i njezino zujanje (konstantno kao da fokusira sliku pa se pomiće) je već neki problem. Ima toga dosta po internetu ali nisam istraživao kako su ljudi riješili, vjerojatno servis.

,

13 godina
neaktivan

I sad vi recite da je sve ovo uredu :)
4 puta je vec bio na servisu ali ide i 5. u ponedjeljak i to zahtjevam novi uredaj od servisa. 2 puta su mi mijenjali ekran i 2 puta bateriju i neke dodatne stvari , naravno sve pod jamstvom.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
http://diyaudio.com.hr/

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
@hrka11

Provaj iskljuciti mobilne podatke jedan dan pa vidite oce li ti i dalje Android OS biti glavni potrosac baterije. Vidite mojih zadnjih par postova tu. I ja imam slicni problem.

Na kojoj si mrezi i koji ti je firmware na mobu (ako je official od koje je mreze)?
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Neki slucajem sam obrisao imei na svojem s6,jel to serviseri mogu popraviti?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Zlaco kaže...

Prije nego bilo sto krenes modifikovati na mobitelu, prvo napravis EFS backup bas zbog ovog slucaja. Da li imas backup EFS particije?

16 godina
Zlaco kaže...

https://forum.xda-developers.com/galaxy-s6/help/help-restore-lost-imei-serial-sm-g920fd-t3239815

Ali mogu popraviti serviseri, no češće su to fakat dobri 3rd party ljudi kakvih nema kod nas (treba znat reprogramirat EFS)

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.1.2017 16:18 (Mitch).
9 godina
neaktivan
Pokusa cu ali isto imam problem,odin mi nista ne zeli flashati,imam sustav,modem i bootloader ali mi odin ne zeli flashati,izbaci nand flash fail
16 godina
Zlaco kaže...
Pokusa cu ali isto imam problem,odin mi nista ne zeli flashati,imam sustav,modem i bootloader ali mi odin ne zeli flashati,izbaci nand flash fail

Evo ti link

https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=881162

postupak je vrlo sličan, možda su minor razlike u imenu foldera

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.1.2017 16:56 (Mitch).
8 godina
neaktivan

Kad se ocekuje neki znacajni pad cijene samsunga 6s i da li bi mu trebala pasti drasticno cijena za nekih mjesec,2?hvala

0 0 hvala 0
15 godina
Samsung 6s ne postoji :)
Past će cijena mjesec-dva poslje izlaska S8.

0 0 hvala 0
11 godina
rikomarino kaže...

Kad se ocekuje neki znacajni pad cijene samsunga 6s i da li bi mu trebala pasti drasticno cijena za nekih mjesec,2?hvala

Vec su sad cijene u banani, ja sam pobjego na iPhone 6 :)

11 godina
neaktivan
U prethodnim komentarima vidim raspravu u vezi baterije pa da se malo nadovežem.. ispod je vidljiva moja vremenska uporaba mobitela te potrošnja baterije.. koristim S6 edge nekih 6 mj. i također nisam pretežito zadovoljan trajanjem i ergonomijom baterije ali šta je tu je, ipak su mogli to osmisliti malo bolje u pogledu trajanja baterije u korist samog korisnika.. u usporedbi sa Note 3 koji sam imao, nije za usporediti njegov ne znatno veći kapacitet baterije u odnosu na dijagonalu ekrana koji je uz identično korištenje mogao izdržati oko 6h SOT.. no ovaj mob mi je osobno jako lijep te ću ga zadržati još neko vrijeme bez obzira na neke njegove nedostatke
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
kolak17 kaže...
U prethodnim komentarima vidim raspravu u vezi baterije pa da se malo nadovežem.. ispod je vidljiva moja vremenska uporaba mobitela te potrošnja baterije.. koristim S6 edge nekih 6 mj. i također nisam pretežito zadovoljan trajanjem i ergonomijom baterije ali šta je tu je, ipak su mogli to osmisliti malo bolje u pogledu trajanja baterije u korist samog korisnika.. u usporedbi sa Note 3 koji sam imao, nije za usporediti njegov ne znatno veći kapacitet baterije u odnosu na dijagonalu ekrana koji je uz identično korištenje mogao izdržati oko 6h SOT.. no ovaj mob mi je osobno jako lijep te ću ga zadržati još neko vrijeme bez obzira na neke njegove nedostatke

Ja imam okruglo 5h SOT-a uz stock debloated rom. Otprilike 1h SOT na 20% potrosene baterije. 

15 godina

Dali će TELE2 pustiti kakav update uskoro? Mislim da od 8. mj. nije nista novo stiglo. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Najvjerojatnije ne.

Službeno su rekli da razvijaju Nougat ROM tako da valjda više neće biti updateova za MM (6.0). Osim ako neće biti nešto turbo-kritično 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

isplati li se dati 600 kn više i uzeti S7 ... bitna mi je baterija i kamera?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Prodajem s6 garancuja je do kraja 9 mjeseca sve radi otkljucan je na sve mreze nema ostecenja ko nov koliko mogu trazit za njega?

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.1.2017 12:07 (mrkac666).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mrkac666 kaže...

Prodajem s6 garancuja je do kraja 9 mjeseca sve radi otkljucan je na sve mreze nema ostecenja ko nov koliko mogu trazit za njega?

Po meni isplati. Nije neka nadoplata a dobijes navedeno - kamera i bolja baterija.

14 godina

I imaš (naj)noviji OS :-)

Isplati se naravno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
mrkac666 kaže...

stavis ga na njuskalo za cijenu koju mislis da vrijedi, ako ti se nitko ne javi kroz par dana, spustas dok se ne proda xd

11 godina

Jel mjenjo tko staklo prednje na s6 u nekom servisu i koliko je cca ako tko zna? Meni dns puklo, ekran nije ostecen sve radi dobro, samo staklo puko. 

Ako je nesto puno narucit cu onda s neta i sam zamjenit 

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice